- 22 Haziran 2017
- 15
- 38
- 3
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.821
Hosbuldum teşekkür ederim.içicem tabiki canım bir kurtyarma operasyonu nihayetınde :)
arada duruyorum ama toparlıcam kendımı biliyorum canım en azından sunu farkettımm bı kere saldıgımda hep salardım şimdi gayet toparlıyorum kendımı :)
hoşgeldin canım aramıza
herkes bırakma başlama surecinden geçti diyet konusunda canım bende bildim bileli kiloluyum Artık pes dedim ve bu son olcak
sohbet muhabbette oluyor arada tabii
akşamada toptan spor su yedıklerımızı yazıyoruz
birbirimize yorum yapıyoruz
kendını tanıtırsan daha da tanımış oluruz birbirmizi
ben en cok ramazanda kılo vermeme sasıyorum .:)
sende başarırsın canım
Çok memnun oldum Şeydacım benim adım da Deniz. Allah bağışlasın öncelikle minik kızlarını. Azmin içinde tebrik ediyorum seni harika kilolar vermissin. İnşallah bende hedeflediğim kiloya ulaşabilirim. Suan 84.2 kiloyum. Diyetisyen ile başladığımdan beri bir dengem bozuldu geçen haftalarda bir 81.5 kiloyu görüp sonra nasıl oldu bilmiyorum birden kilo almaya başladım en son 2 gün önce 86.5 u gördüm. Psikolojim dip yaptı. Sebebi aslında yürüyüşe başlamıştım vücut kas yaptı ama yinede dengesiz bir kilo artışı yaşadım. Artık burdayım ve bu kilolari vermeye hazırımDiğerlerini zamanla öğrenirsin canım zaten ana kurallar dediğin gibi ilk sayfa da da yazdığı gibi zaten evet asıl liste için iki hafta deneme süren var
Kendini tanıtabilirmisin tatlım
Ben kendimi tanıtayım istersen 23 yaşındayım adım şeyda bu takım da 103 kilo ile başladım 107 ile diyete başlayıp buraya geldiğimde 103 tüm 60 la mezun oldum Yani 43 kilo verdim burda sonradan korudum da bir süre güzel gidiyordu aslında daha sonra hamile kaldım şimdi birbirinden minik ve güzel iki kızım var ve 70 kilo ile tekrar başladım bu sefer hedefim 55 benimde
Aramıza hoşgeldin hepimiz aynı nedenden dolayı burdayız ben diyetisyene de daha önce gitmiştim çoook yıllar önce bana da çok sıkıcı gelmişti ama burası bi hem tatlı bi yarış hem birbirimize bilgilerimizi verdiğimiz güzel bi ortam.istenilince herşey olur sen bu işte kararlıysan ki öylesin ki burdasın o zaman kilolara güle güle demeye hazır ol tatlım
Aramıza hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar gruba yeni katılıyorum. Uzun süredir kurtulamadığım kilolardan artık kurtulmak istiyorum. Bu sefer bu işi halletmeliyim çünkü çok sıkıldım son 5 senedir 85 kilo civarındayım. Diyetisyen ile yaklaşık 2 aydır kilo vermeye başladım fakat diyetisyenden çok sıkıldım. Gitmemeye karar verdim ve bıraktım. Aklımda hep bu diyet grupları vardı daha oncelerinde çok kilo verenler gördüm ve galiba burda da var. Neden bende bu şekilde sizlerle kilo veremeyim ki diye düşünerek aranıza katılmaya karar verdim umarım güzel sonuçlar elde ederiz hep birlikte. Az önce ilk sayfadaki kuralları okudum galiba 2 haftalik deneme süresi varmış ve her akşam günlük yediklerimizi yazıyormuşuz. Tabi birde aktif olmak adına grubu takip edip günlük birbirimize yorumlar yaziyormusuz. Başka dikkat etmem gereken bişey olursa uyarırsaniz sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler
Bana uyar canım motivasyon olurmhepimizeKızlar şimdi size bi fikir Sunucaz takım içinde yarış yapalım diyoruz iki takım halinde olabilir daha öncede yapmıştık hem bizi daha fazla motive etmesi açısından güzel bi yarış olur diye düşündük siz ne dersiniz bu konuda? Sizin fikrinizi almak istedim eğer sizin içinde uygunsa yarın Detayları belirleriz
Boyunu yaşını soracaktım önceki mesajda unutmuşum :)Merhaba arkadaşlar gruba yeni katılıyorum. Uzun süredir kurtulamadığım kilolardan artık kurtulmak istiyorum. Bu sefer bu işi halletmeliyim çünkü çok sıkıldım son 5 senedir 85 kilo civarındayım. Diyetisyen ile yaklaşık 2 aydır kilo vermeye başladım fakat diyetisyenden çok sıkıldım. Gitmemeye karar verdim ve bıraktım. Aklımda hep bu diyet grupları vardı daha oncelerinde çok kilo verenler gördüm ve galiba burda da var. Neden bende bu şekilde sizlerle kilo veremeyim ki diye düşünerek aranıza katılmaya karar verdim umarım güzel sonuçlar elde ederiz hep birlikte. Az önce ilk sayfadaki kuralları okudum galiba 2 haftalik deneme süresi varmış ve her akşam günlük yediklerimizi yazıyormuşuz. Tabi birde aktif olmak adına grubu takip edip günlük birbirimize yorumlar yaziyormusuz. Başka dikkat etmem gereken bişey olursa uyarırsaniz sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler
Hayırdır bayram dolayısıyla biyerleremi gidiliyor kaçırdım sanırımnasıl bişi bu anlatsana iyi fikir gibi duruyor valla yarın iftara kadar acıklanır dımı yarın ıftrdan sonra yokum çünkü :)
Hayırdır bayram dolayısıyla biyerleremi gidiliyor kaçırdım sanırımnasıl bişi bu anlatsana iyi fikir gibi duruyor valla yarın iftara kadar acıklanır dımı yarın ıftrdan sonra yokum çünkü :)
dilek salondan yeni üyelik kartını aldınmı mesaj geldi bama tekrar seans belirlencek sanırım bayramdan sonra giderim ben sanırımRamazanda n sonra daha kolay olucak gün içinde içilen kahve bitki çayı istahimizi dizginliycek helede sporda basladimi tamamdır,kuzu kaçamaklar keşke olmasa ama en azından telafi edebilmeyi ve kaldığımız yerden devam edebilmeyi ogrendikmi o kaçamak bünyeye yapismadan buhar olup uçucak
Buranın adetleri işte canm.normalde yemek yapmasam ses etmeyen eşim bayrama sarma istediDerdin neydi okadar sarmayi sardin canısı
Aramıza hoşgeldin deniz ben poni. Yaşıtız bir kızım var. 20 ay önce katıldm takımımıza 22 kilo verdim uzun oldu ama iyi sindirdim verirkenHosbuldum teşekkür ederim.
Sayfaya yeni üye sayılırım uye adım "hayata gulumse" :) gerçek adım Deniz. 28 yaşındayım evliyim 4 yasinda bir oglum var. Kisa zaman once işimden ayrıldım hayatımda radikal kararlar alıyorum bu sıralar. Kilo vermekte bu kararlar arasında yer alıyor. Hayata bir defa geliyoruz ve bir daha şuanı yasayamayacagiz bu sebeple bizi ne mutlu edecekse onun için birşeyler yapmalıyız diye düşünüyorum.
Aramıza hoşgeldin canım
Her zaman yeni gelenlere söylerim
Kilo verme işi öyle kıyıdan kenardan olmuyor hayatının tam merkezine koymalısın bu işi bir hedef kilo ve hedef süre vermelisin kendine programını ona göre yapmalısın
Burdaki arkadaşlar diyetislerinin kitabını yazar o kadar çok bilgiye sahibizki bir çok diyet yöntemini gördük çeşitli diyetlere şahit olduk hatta buraya başlayıp diyetisyenleri bırakan bi sürü arladaşımız oldu keza diyetisyenlere kafa tutanları :) bende dahil
İsmim yasemin 34 yaşındayım ocakta başladım hedef kiloma 4 kilo kaldı takımım sayesinde başardım
Aslında terapi görüyor tedavi oluyoruz bi nevi
Darısı başına birlikte sağlıklı kilo vermeler kalıcı istediğimiz bedene kavuşmamız dileğiyle
Yasemincim çok memnun oldum. Dediklerinde çok haklısın hayatın merkezinde olmalı kesinlikle kilo verme isteği. Boyum 157 cm 84.2 kiloyum ve 28 yaşındayım. Hedefim ilk etapta 65 kilo olmak. Umarım hedeflerimize sağlıkla ulasirizBoyunu yaşını soracaktım önceki mesajda unutmuşum :)
Hoşbulduk ponicim.Buranın adetleri işte canm.normalde yemek yapmasam ses etmeyen eşim bayrama sarma istedi
Aramıza hoşgeldin deniz ben poni. Yaşıtız bir kızım var. 20 ay önce katıldm takımımıza 22 kilo verdim uzun oldu ama iyi sindirdim verirken
Bri yarış mı dediKızlar şimdi size bi fikir Sunucaz takım içinde yarış yapalım diyoruz iki takım halinde olabilir daha öncede yapmıştık hem bizi daha fazla motive etmesi açısından güzel bi yarış olur diye düşündük siz ne dersiniz bu konuda? Sizin fikrinizi almak istedim eğer sizin içinde uygunsa yarın Detayları belirleriz
Hadi inşallah bol kilolar verirsin
Tekrar hoşgeldin nasıl hitap etmemizi istersin bazıları abla denmesinden hoşlanmıyor çünkümerhabalar kızlar adım Aynur 48 yaşındayım çalışıyorum şimdi izindeyim kilo hep vardı bende ama son yıllarda baya hızlı aldım 108-109 gördüm neyse 105 e sabitledimdizlerim çok rahatsızdi acil kilo vermen lazım dedi dr bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum işte öyle burdayım inşallah bu sefer istikrarlı olabilirrim.
Ertesi gün tartı yok kiCanım barbunya ve şehriye çorbası ikilisi tartıyı artı olarak etkileyebilir ertesi güne karbonhidrat olduğu için haberin olsun
Afiyet olsun canım
karpuza bile yaklaşmiyorum bana şeker krizi lazımmış anlaşılan :) menü güzel canımMenüm
sahur
5 üçgen karpuz(ince)
1 kk peynir
İftar
1 kepçe mısırlı nohutlu yayla çorbası
Nar ekşili peynirli maydanoz salatası.
3 çatal domatesli biber buglama
Su:2 lt
superKızlar menüm
Sabah
Örgü peyniri
Domates
Salatalık
3 zeytin
1 tb ekmeği
Öğlen
4 yk tavuk sote
Salata
Akşam
2 tane pirinçsiz küçük biber dolması (karnıbahar ve kıyma ile yaptım )
1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor yok
Ay dilek çok yaşa emi günah diyeBen geçen şeker orucuna girdiydim ya ozaman şeker orucundayim diyince ısrar edememişlerde bozarsam günaha gireriz diye düşündüler galiba:)yarın itibariyle tekrar deniycem bakalım bayram nasıl geçecek
Şehriye çorbası olmasa mıydı karbonhidrat sonuçta
mısırın ne işi var çorbada kaptanoçem
Afiyet olsun şeyda ciğim gayet güzel karnıbahar varmı hala ya
gayet güzel tebrikler kaptan,bu hafta dönüyoruz artık listeye okeymiyaparsın sen
Afiyet olsun menü süper ekside çok güzelSelam dostlar bütün gün dışarıdaydım yazma fırsatı bulamadım. Okuyabildiğim kadarıyla herkes güzel vermiş. Takım olarak aferin bize
Ben de iftar öncesi tartilmayi ihmal etmedim tabii ki... 93.3 olmuşum
Pazar 94
Bugün 93.3
Fark 0.7
yüzde % 0.74
Menümü de yazayım:
Sahur
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
Sütlü çay
Iftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
6 kasik kabak yemeği
4 kasik yoğurt
Yazdıklarınızı rahat bir zamanda okuyup tekrar yazarım inşallah. Görüşmek üzere...
Hadi gözün aydın korkun kalmadıkızlar ben geldım :)
telefonun ımeı numarasını buldum btkyı buldm arastırırken
btkyı aradım olayı anlattım 2-3 gun içinde cıhazın kapatılcagını hıc bır sımkarta vs ızın vermıcegını söledıler dilersenız kayıp basvursu yapablrsnz karakola dedıler
gerı almak ıcın vs ama ben geri almıcamsogudum telefondan resmen yaa a
mail adreslerım ordaydı ya ondan cok ıstedım kapanmasını
şimdi içim rahatladı en azından kötü niyetli kişiler kullanamıcak sizinde aklınzda bulnsun btk hemen ilgileniyor takıp noda verdı köyden inince arıcam hemen
hoşgeldin canım zaten kuralları okumuştum zamanlarda oturur zaten herşeyMerhaba arkadaşlar gruba yeni katılıyorum. Uzun süredir kurtulamadığım kilolardan artık kurtulmak istiyorum. Bu sefer bu işi halletmeliyim çünkü çok sıkıldım son 5 senedir 85 kilo civarındayım. Diyetisyen ile yaklaşık 2 aydır kilo vermeye başladım fakat diyetisyenden çok sıkıldım. Gitmemeye karar verdim ve bıraktım. Aklımda hep bu diyet grupları vardı daha oncelerinde çok kilo verenler gördüm ve galiba burda da var. Neden bende bu şekilde sizlerle kilo veremeyim ki diye düşünerek aranıza katılmaya karar verdim umarım güzel sonuçlar elde ederiz hep birlikte. Az önce ilk sayfadaki kuralları okudum galiba 2 haftalik deneme süresi varmış ve her akşam günlük yediklerimizi yazıyormuşuz. Tabi birde aktif olmak adına grubu takip edip günlük birbirimize yorumlar yaziyormusuz. Başka dikkat etmem gereken bişey olursa uyarırsaniz sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler
Ramazanda dinlendik sayılır bı yarış iyi giderBri yarış mı dedi
Denizcigim hoşgeldin ben dilek 33 yaşındayim 12 yaşında bir prens ve7 yaşında dada bir prenses anasiyim kocasına aşık bardağın dolu tarafından bakmayı hayat felsefesi yapmış mutlu bir kadınım çok şükürHosbuldum teşekkür ederim.
Sayfaya yeni üye sayılırım uye adım "hayata gulumse" :) gerçek adım Deniz. 28 yaşındayım evliyim 4 yasinda bir oglum var. Kisa zaman once işimden ayrıldım hayatımda radikal kararlar alıyorum bu sıralar. Kilo vermekte bu kararlar arasında yer alıyor. Hayata bir defa geliyoruz ve bir daha şuanı yasayamayacagiz bu sebeple bizi ne mutlu edecekse onun için birşeyler yapmalıyız diye düşünüyorum.
Neden acaba herkesin genelde hedefi 65 olur benimde öyleydi 65 bir büyüsü var galiba:)Yasemincim çok memnun oldum. Dediklerinde çok haklısın hayatın merkezinde olmalı kesinlikle kilo verme isteği. Boyum 157 cm 84.2 kiloyum ve 28 yaşındayım. Hedefim ilk etapta 65 kilo olmak. Umarım hedeflerimize sağlıkla ulasiriz
Bende 80leri görüp diyete başladım 77 gibi sanırsam takıma girdim geçen Aralık ta 64le mezun oldum , burda bu kızlarla diyet yapmanın keyfini tekrar yaşamak için 73olup geldim :)hedef 60 bakalım bu seferHoşbulduk ponicim.
Az bir rakam değil ama vermiş olduğum kilo tebrik ediyorum. Gitsin de ne kadar sürede gittiği pek önemli değil
Benimde buzlukta var Ramazan'dan önce sarmistik eş dostla onları pisiricem bayrama adet yerini bulsun dimiBuranın adetleri işte canm.normalde yemek yapmasam ses etmeyen eşim bayrama sarma istedi
Aramıza hoşgeldin deniz ben poni. Yaşıtız bir kızım var. 20 ay önce katıldm takımımıza 22 kilo verdim uzun oldu ama iyi sindirdim verirken
Yaso geldi mesaj bayramın ertesi gün giderim seansları nasıl yapsakki değişim yapalım platesi kaldırıp airobikmi yapsak hepsiniHayırdır bayram dolayısıyla biyerleremi gidiliyor kaçırdım sanırım
Yarından cumaya kadar bende yokum arkadaşlar önce bahçeye sonra mersine gidiyorum inşallah ufak bi kafa dinleme olur diye ümid ediyoruz
dilek salondan yeni üyelik kartını aldınmı mesaj geldi bama tekrar seans belirlencek sanırım bayramdan sonra giderim ben sanırım
Yaşam koçum soylediklerinin altına imzami atıyorum:)Aramıza hoşgeldin canım
Her zaman yeni gelenlere söylerim
Kilo verme işi öyle kıyıdan kenardan olmuyor hayatının tam merkezine koymalısın bu işi bir hedef kilo ve hedef süre vermelisin kendine programını ona göre yapmalısın
Burdaki arkadaşlar diyetislerinin kitabını yazar o kadar çok bilgiye sahibizki bir çok diyet yöntemini gördük çeşitli diyetlere şahit olduk hatta buraya başlayıp diyetisyenleri bırakan bi sürü arladaşımız oldu keza diyetisyenlere kafa tutanları :) bende dahil
İsmim yasemin 34 yaşındayım ocakta başladım hedef kiloma 4 kilo kaldı takımım sayesinde başardım
Aslında terapi görüyor tedavi oluyoruz bi nevi
Darısı başına birlikte sağlıklı kilo vermeler kalıcı istediğimiz bedene kavuşmamız dileğiyle
Tugbacigim takım içi iki gurup olucaz kura çekip Tellioğlulari seferogullari haftaya cuma tartı günü hangi takımın yüzdesi daha yuksek olursa o kazanmış olur diğer takımda gurubun çürük elması seçilir :)ciddiye alan hırslı olan kaçamaksız geçiren haftayı kazanir senin anliycan :)nasıl bişi bu anlatsana iyi fikir gibi duruyor valla yarın iftara kadar acıklanır dımı yarın ıftrdan sonra yokum çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?