Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbuldum teşekkür ederim.
Sayfaya yeni üye sayılırım uye adım "hayata gulumse" :) gerçek adım Deniz. 28 yaşındayım evliyim 4 yasinda bir oglum var. Kisa zaman once işimden ayrıldım hayatımda radikal kararlar alıyorum bu sıralar. Kilo vermekte bu kararlar arasında yer alıyor. Hayata bir defa geliyoruz ve bir daha şuanı yasayamayacagiz bu sebeple bizi ne mutlu edecekse onun için birşeyler yapmalıyız diye düşünüyorum.

Çok memnun oldum Şeydacım benim adım da Deniz. Allah bağışlasın öncelikle minik kızlarını. Azmin içinde tebrik ediyorum seni harika kilolar vermissin. İnşallah bende hedeflediğim kiloya ulaşabilirim. Suan 84.2 kiloyum. Diyetisyen ile başladığımdan beri bir dengem bozuldu geçen haftalarda bir 81.5 kiloyu görüp sonra nasıl oldu bilmiyorum birden kilo almaya başladım en son 2 gün önce 86.5 u gördüm. Psikolojim dip yaptı. Sebebi aslında yürüyüşe başlamıştım vücut kas yaptı ama yinede dengesiz bir kilo artışı yaşadım. Artık burdayım ve bu kilolari vermeye hazırım

Aramıza hoşgeldin canım
Her zaman yeni gelenlere söylerim
Kilo verme işi öyle kıyıdan kenardan olmuyor hayatının tam merkezine koymalısın bu işi bir hedef kilo ve hedef süre vermelisin kendine programını ona göre yapmalısın
Burdaki arkadaşlar diyetislerinin kitabını yazar o kadar çok bilgiye sahibizki bir çok diyet yöntemini gördük çeşitli diyetlere şahit olduk hatta buraya başlayıp diyetisyenleri bırakan bi sürü arladaşımız oldu keza diyetisyenlere kafa tutanları :) bende dahil
İsmim yasemin 34 yaşındayım ocakta başladım hedef kiloma 4 kilo kaldı takımım sayesinde başardım
Aslında terapi görüyor tedavi oluyoruz bi nevi
Darısı başına birlikte sağlıklı kilo vermeler kalıcı istediğimiz bedene kavuşmamız dileğiyle

Bana uyar canım motivasyon olurmhepimize

Boyunu yaşını soracaktım önceki mesajda unutmuşum :)

nasıl bişi bu anlatsana iyi fikir gibi duruyor valla yarın iftara kadar acıklanır dımı yarın ıftrdan sonra yokum çünkü :)
Hayırdır bayram dolayısıyla biyerleremi gidiliyor kaçırdım sanırım
Yarından cumaya kadar bende yokum arkadaşlar önce bahçeye sonra mersine gidiyorum inşallah ufak bi kafa dinleme olur diye ümid ediyoruz

nasıl bişi bu anlatsana iyi fikir gibi duruyor valla yarın iftara kadar acıklanır dımı yarın ıftrdan sonra yokum çünkü :)
Hayırdır bayram dolayısıyla biyerleremi gidiliyor kaçırdım sanırım
Yarından cumaya kadar bende yokum arkadaşlar önce bahçeye sonra mersine gidiyorum inşallah ufak bi kafa dinleme olur diye ümid ediyoruz
dilek salondan yeni üyelik kartını aldınmı mesaj geldi bama tekrar seans belirlencek sanırım bayramdan sonra giderim ben sanırım

Derdin neydi okadar sarmayi sardin canısı
Buranın adetleri işte canm.normalde yemek yapmasam ses etmeyen eşim bayrama sarma istedi

Aramıza hoşgeldin deniz ben poni. Yaşıtız bir kızım var. 20 ay önce katıldm takımımıza 22 kilo verdim uzun oldu ama iyi sindirdim verirken

Boyunu yaşını soracaktım önceki mesajda unutmuşum :)
Yasemincim çok memnun oldum. Dediklerinde çok haklısın hayatın merkezinde olmalı kesinlikle kilo verme isteği. Boyum 157 cm 84.2 kiloyum ve 28 yaşındayım. Hedefim ilk etapta 65 kilo olmak. Umarım hedeflerimize sağlıkla ulasiriz

Hoşbulduk ponicim.
Az bir rakam değil ama vermiş olduğum kilo tebrik ediyorum. Gitsin de ne kadar sürede gittiği pek önemli değil

Bri yarış mı dedi

Hadi inşallah bol kilolar verirsin
Tekrar hoşgeldin nasıl hitap etmemizi istersin bazıları abla denmesinden hoşlanmıyor çünkü
Canım barbunya ve şehriye çorbası ikilisi tartıyı artı olarak etkileyebilir ertesi güne karbonhidrat olduğu için haberin olsun
Afiyet olsun canım
Ertesi gün tartı yok ki canım şehriye çok azdı normalde perşembe yemem ama yarın tartilmayacagim orucum ya
Menüm
sahur
5 üçgen karpuz(ince)
1 kk peynir
İftar
1 kepçe mısırlı nohutlu yayla çorbası
Nar ekşili peynirli maydanoz salatası.
3 çatal domatesli biber buglama
Su:2 lt
karpuza bile yaklaşmiyorum bana şeker krizi lazımmış anlaşılan :) menü güzel canım

super

Ay dilek çok yaşa emi günah diye
Afiyet olsun menü süper ekside çok güzel
Hadi gözün aydın korkun kalmadı
hoşgeldin canım zaten kuralları okumuştum zamanlarda oturur zaten herşey
Ben bahar 31yasindayim 2.5yasinda bir oğlum var pek kilolu olmadım aslında takı doğum sonrası emzirmeye kadar 84e çıktım baya bı takıldım hep rahatsız oldum ama değiştirmek için hicbirsey yapmadım dank etti bigün işte 84den 70e indim şükür kalan son 12kg

Denizcigim hoşgeldin ben dilek 33 yaşındayim 12 yaşında bir prens ve7 yaşında dada bir prenses anasiyim kocasına aşık bardağın dolu tarafından bakmayı hayat felsefesi yapmış mutlu bir kadınım çok şükür

Neden acaba herkesin genelde hedefi 65 olur benimde öyleydi 65 bir büyüsü var galiba:)

Hoşbulduk ponicim.
Az bir rakam değil ama vermiş olduğum kilo tebrik ediyorum. Gitsin de ne kadar sürede gittiği pek önemli değil
Bende 80leri görüp diyete başladım 77 gibi sanırsam takıma girdim geçen Aralık ta 64le mezun oldum , burda bu kızlarla diyet yapmanın keyfini tekrar yaşamak için 73olup geldim :)hedef 60 bakalım bu sefer

Benimde buzlukta var Ramazan'dan önce sarmistik eş dostla onları pisiricem bayrama adet yerini bulsun dimi

Yaso geldi mesaj bayramın ertesi gün giderim seansları nasıl yapsakki değişim yapalım platesi kaldırıp airobikmi yapsak hepsini

Yaşam koçum soylediklerinin altına imzami atıyorum:)

Tugbacigim takım içi iki gurup olucaz kura çekip Tellioğlulari seferogullari haftaya cuma tartı günü hangi takımın yüzdesi daha yuksek olursa o kazanmış olur diğer takımda gurubun çürük elması seçilir :)ciddiye alan hırslı olan kaçamaksız geçiren haftayı kazanir senin anliycan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…