Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende bilmiyorum valla dilek

Aman nazara gelmeyelim
bayram sıkıntı olmaz canım geç yeme meselesi ve suyu hallettim mı kaçamak yapmam zaten

Bence ikisini de kolaylıkla halledersin malum oruç ta bitiyo artık

Menü de ki sütlü çay ilgimi çekti değişik geldi
Güzel olmuş canım afiyet olsun dikkatimi çekti ekmekte Yok çok iyi duruyor
Kilo içinde tebrik ederim maşallah çok iyi gitmiş

Karnıbahar i ben pek severim geçen senede Zuhal ablamın sayesinde kisiriyla tanışmıştım çok lezzetli normal kisirdan farkı yoktu gerçekten

Öyle canım bende o tarifi biliyorum değişik tarifler deniyorum bende seviyorum öyle farklı tarifleri

İyi bari halletmişsin canım

Ne kaçırdın kız o kadar yazmamışsın bile canım dikkat et haftaya da bildirim var ve listedesin unutma

haftayda 1800 vermıs olarak gelıcem canım yarınkı etabı merak edıyorum acıkcası :) emın ol zaten son orucumdu sadece bugunlık valla bak hem cumaya odemde btmiiş olr insallah en yuksek 98 olurum inşallah

Edibecigim Tebrik ederim gayet güzel hem menü hem eksilen kilolar

haftayda 1800 vermıs olarak gelıcem canım yarınkı etabı merak edıyorum acıkcası :) emın ol zaten son orucumdu sadece bugunlık valla bak hem cumaya odemde btmiiş olr insallah en yuksek 98 olurum inşallah

Hadi bakalım inşallah tatlım süper olur 99 ü görmeden 98 e inmek senin için bence
Bende merak ediyorum yarını

yeşilcayımı içicem şimdide :) eşimi kaldırana kadar baya bi suda içiom şiseyle
3 bardak ta yesılcay içerim :)
Tuğba ya maşallah nazar değmesin harika gidiyorsun bende yarın itibariyle gerçek diyete başlıyorum hedefe ulaşana kadar durmak yok

Merhaba arkadaşlar gruba yeni katılıyorum. Uzun süredir kurtulamadığım kilolardan artık kurtulmak istiyorum. Bu sefer bu işi halletmeliyim çünkü çok sıkıldım son 5 senedir 85 kilo civarındayım. Diyetisyen ile yaklaşık 2 aydır kilo vermeye başladım fakat diyetisyenden çok sıkıldım. Gitmemeye karar verdim ve bıraktım. Aklımda hep bu diyet grupları vardı daha oncelerinde çok kilo verenler gördüm ve galiba burda da var. Neden bende bu şekilde sizlerle kilo veremeyim ki diye düşünerek aranıza katılmaya karar verdim umarım güzel sonuçlar elde ederiz hep birlikte. Az önce ilk sayfadaki kuralları okudum galiba 2 haftalik deneme süresi varmış ve her akşam günlük yediklerimizi yazıyormuşuz. Tabi birde aktif olmak adına grubu takip edip günlük birbirimize yorumlar yaziyormusuz. Başka dikkat etmem gereken bişey olursa uyarırsaniz sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler

Süper iç tabi tatlım
içicem tabiki canım bir kurtyarma operasyonu nihayetınde :)
Tuğba ya maşallah nazar değmesin harika gidiyorsun bende yarın itibariyle gerçek diyete başlıyorum hedefe ulaşana kadar durmak yok
arada duruyorum ama toparlıcam kendımı biliyorum canım en azından sunu farkettımm bı kere saldıgımda hep salardım şimdi gayet toparlıyorum kendımı :)

hoşgeldin canım aramıza
herkes bırakma başlama surecinden geçti diyet konusunda canım bende bildim bileli kiloluyum Artık pes dedim ve bu son olcak
sohbet muhabbette oluyor arada tabii
akşamada toptan spor su yedıklerımızı yazıyoruz
birbirimize yorum yapıyoruz
kendını tanıtırsan daha da tanımış oluruz birbirmizi
ben en cok ramazanda kılo vermeme sasıyorum .:)
sende başarırsın canım

Kızlar şimdi size bi fikir Sunucaz takım içinde yarış yapalım diyoruz iki takım halinde olabilir daha öncede yapmıştık hem bizi daha fazla motive etmesi açısından güzel bi yarış olur diye düşündük siz ne dersiniz bu konuda? Sizin fikrinizi almak istedim eğer sizin içinde uygunsa yarın Detayları belirleriz

Kesinlikle olursun ilk kilolar çabuk gidiyor hem Ramazan dan sonra metoda bı şaşırır daha hızlı çalışır yeterki kaçamak olmasun

nasıl bişi bu anlatsana iyi fikir gibi duruyor valla yarın iftara kadar acıklanır dımı yarın ıftrdan sonra yokum çünkü :)

Şeyda ciğim bence süper olur bayram kacamaklarini engelleriz hemde kilo veririz en güzelinden

Kesinlikle olursun ilk kilolar çabuk gidiyor hem Ramazan dan sonra metoda bı şaşırır daha hızlı çalışır yeterki kaçamak olmasun
bundan sonra olmaz canım ya ramazanda çok acıkıyorsun bı anda belkıde ondan böyle oldum
ama toparlanıom ona sevınıyorum canım ya inşallah

Diğerlerini zamanla öğrenirsin canım zaten ana kurallar dediğin gibi ilk sayfa da da yazdığı gibi zaten evet asıl liste için iki hafta deneme süren var
Kendini tanıtabilirmisin tatlım
Ben kendimi tanıtayım istersen 23 yaşındayım adım şeyda bu takım da 103 kilo ile başladım 107 ile diyete başlayıp buraya geldiğimde 103 tüm 60 la mezun oldum Yani 43 kilo verdim burda sonradan korudum da bir süre güzel gidiyordu aslında daha sonra hamile kaldım şimdi birbirinden minik ve güzel iki kızım var ve 70 kilo ile tekrar başladım bu sefer hedefim 55 benimde
Aramıza hoşgeldin hepimiz aynı nedenden dolayı burdayız ben diyetisyene de daha önce gitmiştim çoook yıllar önce bana da çok sıkıcı gelmişti ama burası bi hem tatlı bi yarış hem birbirimize bilgilerimizi verdiğimiz güzel bi ortam.istenilince herşey olur sen bu işte kararlıysan ki öylesin ki burdasın o zaman kilolara güle güle demeye hazır ol tatlım

bundan sonra olmaz canım ya ramazanda çok acıkıyorsun bı anda belkıde ondan böyle oldum
ama toparlanıom ona sevınıyorum canım ya inşallah
Ramazanda n sonra daha kolay olucak gün içinde içilen kahve bitki çayı istahimizi dizginliycek helede sporda basladimi tamamdır,kuzu kaçamaklar keşke olmasa ama en azından telafi edebilmeyi ve kaldığımız yerden devam edebilmeyi ogrendikmi o kaçamak bünyeye yapismadan buhar olup uçucak

nasıl bişi bu anlatsana iyi fikir gibi duruyor valla yarın iftara kadar acıklanır dımı yarın ıftrdan sonra yokum çünkü :)

Tabi tabi bence yarın akşam olmadan konuşuruz ya da gece konuşulur

Şeyda ciğim bence süper olur bayram kacamaklarini engelleriz hemde kilo veririz en güzelinden

Bence de canım bende öyle düşünüyorum

aynen oyle tatlımmm bende oyle dusunuyorum bakalım bı kendımı toparlıyımda spordada çözüm bulcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…