- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.801
Bende bilmiyorum valla dilek
Aman nazara gelmeyelim
bayram sıkıntı olmaz canım geç yeme meselesi ve suyu hallettim mı kaçamak yapmam zaten
Selam dostlar bütün gün dışarıdaydım yazma fırsatı bulamadım. Okuyabildiğim kadarıyla herkes güzel vermiş. Takım olarak aferin bize
Ben de iftar öncesi tartilmayi ihmal etmedim tabii ki... 93.3 olmuşum
Pazar 94
Bugün 93.3
Fark 0.7
yüzde % 0.74
Menümü de yazayım:
Sahur
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
Sütlü çay
Iftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
6 kasik kabak yemeği
4 kasik yoğurt
Yazdıklarınızı rahat bir zamanda okuyup tekrar yazarım inşallah. Görüşmek üzere...
Karnıbahar i ben pek severim geçen senede Zuhal ablamın sayesinde kisiriyla tanışmıştım çok lezzetli normal kisirdan farkı yoktu gerçekten
kızlar ben geldım :)
telefonun ımeı numarasını buldum btkyı buldm arastırırken
btkyı aradım olayı anlattım 2-3 gun içinde cıhazın kapatılcagını hıc bır sımkarta vs ızın vermıcegını söledıler dilersenız kayıp basvursu yapablrsnz karakola dedıler
gerı almak ıcın vs ama ben geri almıcamsogudum telefondan resmen yaa a
mail adreslerım ordaydı ya ondan cok ıstedım kapanmasını
şimdi içim rahatladı en azından kötü niyetli kişiler kullanamıcak sizinde aklınzda bulnsun btk hemen ilgileniyor takıp noda verdı köyden inince arıcam hemen
menumı yazıyım ama sadece sahur kısmını yarın oruclu olamıcam :/
çünkü iftarda kaçırdık malesdf
sahurda
1 haslanmıs yumurta
8 buyuk bardak su içtim
iftar
toplam 2.5lıtre SU
kaçamak oldu ama köyde bayram temzlıgı varo toparlar benı kızlar kucuk bı odul oldu dıyee sayıyorum sadece
affedın beni,
telefondan içim rahatladı sımdı ancak en azından resmı kurumda iş :)
haftayda 1800 vermıs olarak gelıcem canım yarınkı etabı merak edıyorum acıkcası :) emın ol zaten son orucumdu sadece bugunlıkBence ikisini de kolaylıkla halledersin malum oruç ta bitiyo artık
Menü de ki sütlü çay ilgimi çekti değişik geldi
Güzel olmuş canım afiyet olsun dikkatimi çekti ekmekte Yok çok iyi duruyor
Kilo içinde tebrik ederim maşallah çok iyi gitmiş
Öyle canım bende o tarifi biliyorum değişik tarifler deniyorum bende seviyorum öyle farklı tarifleri
İyi bari halletmişsin canım
Ne kaçırdın kız o kadar yazmamışsın bile canım dikkat et haftaya da bildirim var ve listedesin unutma
Edibecigim Tebrik ederim gayet güzel hem menü hem eksilen kilolarSelam dostlar bütün gün dışarıdaydım yazma fırsatı bulamadım. Okuyabildiğim kadarıyla herkes güzel vermiş. Takım olarak aferin bize
Ben de iftar öncesi tartilmayi ihmal etmedim tabii ki... 93.3 olmuşum
Pazar 94
Bugün 93.3
Fark 0.7
yüzde % 0.74
Menümü de yazayım:
Sahur
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
Sütlü çay
Iftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
6 kasik kabak yemeği
4 kasik yoğurt
Yazdıklarınızı rahat bir zamanda okuyup tekrar yazarım inşallah. Görüşmek üzere...
haftayda 1800 vermıs olarak gelıcem canım yarınkı etabı merak edıyorum acıkcası :) emın ol zaten son orucumdu sadece bugunlıkvalla bak hem cumaya odemde btmiiş olr insallah en yuksek 98 olurum inşallah
yeşilcayımı içicem şimdide :) eşimi kaldırana kadar baya bi suda içiom şiseyle
3 bardak ta yesılcay içerim :)
Tuğba ya maşallah nazar değmesin harika gidiyorsun bende yarın itibariyle gerçek diyete başlıyorum hedefe ulaşana kadar durmak yokyeşilcayımı içicem şimdide :) eşimi kaldırana kadar baya bi suda içiom şiseyle
3 bardak ta yesılcay içerim :)
içicem tabiki canım bir kurtyarma operasyonu nihayetınde :)Süper iç tabi tatlım
arada duruyorum ama toparlıcam kendımı biliyorum canım en azından sunu farkettımm bı kere saldıgımda hep salardım şimdi gayet toparlıyorum kendımı :)Tuğba ya maşallah nazar değmesin harika gidiyorsun bende yarın itibariyle gerçek diyete başlıyorum hedefe ulaşana kadar durmak yok
Merhaba arkadaşlar gruba yeni katılıyorum. Uzun süredir kurtulamadığım kilolardan artık kurtulmak istiyorum. Bu sefer bu işi halletmeliyim çünkü çok sıkıldım son 5 senedir 85 kilo civarındayım. Diyetisyen ile yaklaşık 2 aydır kilo vermeye başladım fakat diyetisyenden çok sıkıldım. Gitmemeye karar verdim ve bıraktım. Aklımda hep bu diyet grupları vardı daha oncelerinde çok kilo verenler gördüm ve galiba burda da var. Neden bende bu şekilde sizlerle kilo veremeyim ki diye düşünerek aranıza katılmaya karar verdim umarım güzel sonuçlar elde ederiz hep birlikte. Az önce ilk sayfadaki kuralları okudum galiba 2 haftalik deneme süresi varmış ve her akşam günlük yediklerimizi yazıyormuşuz. Tabi birde aktif olmak adına grubu takip edip günlük birbirimize yorumlar yaziyormusuz. Başka dikkat etmem gereken bişey olursa uyarırsaniz sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler
Kesinlikle olursun ilk kilolar çabuk gidiyor hem Ramazan dan sonra metoda bı şaşırır daha hızlı çalışır yeterki kaçamak olmasunhaftayda 1800 vermıs olarak gelıcem canım yarınkı etabı merak edıyorum acıkcası :) emın ol zaten son orucumdu sadece bugunlıkvalla bak hem cumaya odemde btmiiş olr insallah en yuksek 98 olurum inşallah
nasıl bişi bu anlatsana iyi fikir gibi duruyor valla yarın iftara kadar acıklanır dımı yarın ıftrdan sonra yokum çünkü :)Kızlar şimdi size bi fikir Sunucaz takım içinde yarış yapalım diyoruz iki takım halinde olabilir daha öncede yapmıştık hem bizi daha fazla motive etmesi açısından güzel bi yarış olur diye düşündük siz ne dersiniz bu konuda? Sizin fikrinizi almak istedim eğer sizin içinde uygunsa yarın Detayları belirleriz
Şeyda ciğim bence süper olur bayram kacamaklarini engelleriz hemde kilo veririz en güzelindenKızlar şimdi size bi fikir Sunucaz takım içinde yarış yapalım diyoruz iki takım halinde olabilir daha öncede yapmıştık hem bizi daha fazla motive etmesi açısından güzel bi yarış olur diye düşündük siz ne dersiniz bu konuda? Sizin fikrinizi almak istedim eğer sizin içinde uygunsa yarın Detayları belirleriz
bundan sonra olmaz canım ya ramazanda çok acıkıyorsun bı anda belkıde ondan böyle oldumKesinlikle olursun ilk kilolar çabuk gidiyor hem Ramazan dan sonra metoda bı şaşırır daha hızlı çalışır yeterki kaçamak olmasun
Derdin neydi okadar sarmayi sardin canısıBir büyük tencere sarma sardım kızlar belim yerinde mi bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar gruba yeni katılıyorum. Uzun süredir kurtulamadığım kilolardan artık kurtulmak istiyorum. Bu sefer bu işi halletmeliyim çünkü çok sıkıldım son 5 senedir 85 kilo civarındayım. Diyetisyen ile yaklaşık 2 aydır kilo vermeye başladım fakat diyetisyenden çok sıkıldım. Gitmemeye karar verdim ve bıraktım. Aklımda hep bu diyet grupları vardı daha oncelerinde çok kilo verenler gördüm ve galiba burda da var. Neden bende bu şekilde sizlerle kilo veremeyim ki diye düşünerek aranıza katılmaya karar verdim umarım güzel sonuçlar elde ederiz hep birlikte. Az önce ilk sayfadaki kuralları okudum galiba 2 haftalik deneme süresi varmış ve her akşam günlük yediklerimizi yazıyormuşuz. Tabi birde aktif olmak adına grubu takip edip günlük birbirimize yorumlar yaziyormusuz. Başka dikkat etmem gereken bişey olursa uyarırsaniz sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler
Ramazanda n sonra daha kolay olucak gün içinde içilen kahve bitki çayı istahimizi dizginliycek helede sporda basladimi tamamdır,kuzu kaçamaklar keşke olmasa ama en azından telafi edebilmeyi ve kaldığımız yerden devam edebilmeyi ogrendikmi o kaçamak bünyeye yapismadan buhar olup uçucakbundan sonra olmaz canım ya ramazanda çok acıkıyorsun bı anda belkıde ondan böyle oldum
ama toparlanıom ona sevınıyorum canım ya inşallah
nasıl bişi bu anlatsana iyi fikir gibi duruyor valla yarın iftara kadar acıklanır dımı yarın ıftrdan sonra yokum çünkü :)
Şeyda ciğim bence süper olur bayram kacamaklarini engelleriz hemde kilo veririz en güzelinden
aynen oyle tatlımmm bende oyle dusunuyorum bakalım bı kendımı toparlıyımda spordada çözüm bulcamRamazanda n sonra daha kolay olucak gün içinde içilen kahve bitki çayı istahimizi dizginliycek helede sporda basladimi tamamdır,kuzu kaçamaklar keşke olmasa ama en azından telafi edebilmeyi ve kaldığımız yerden devam edebilmeyi ogrendikmi o kaçamak bünyeye yapismadan buhar olup uçucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?