- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.901
Süpersin tatlım ben doğa ben profilinde kaybolmuştum geçmişe sonuç listesinden de 2013 itibariyle bakmistim
Rica ederim canım görünce bakayım dedim yardımım olduysa ne mutlu.Süpersin tatlım ben doğa ben profilinde kaybolmuştum geçmişe sonuç listesinden de 2013 itibariyle bakmistim
Yardımı olmaz mı hiç canm çok teşekkürler güzel bir yüzde yakaladık çok şükürRica ederim canım görünce bakayım dedim yardımım olduysa ne mutlu.Yuzdeniz de süper tebrik ediyorum
Pazar günü öğleden sonra dönücem canım sonrada annemde kalcazMis gibide bulursun evi ne güzeldönüş ne zaman kuzu
İyi yolculuklar merve kazasız gdin gelinGünaydın kızlar birazdan yola cikicaz uzun bir yolculuk beni bekliyor umarım kızla iyi geçer
Verirsin tatlım eğer bu işte kararlıysan hedefine ulaşabilirsin elbette yeterki iradeli ol.yürüyüşe başlamış olmanda güzel bişey
Hee dddim ben
Kız biliyorum onu da hani tartılırsın diye söylüyorum haberin olsun şaşırma diye Yani sonra kafayı yeme :)))
Canım menüleri alt alta yazarsan daha iyi olur
Güzel duruyor fena değil en azından sabahı tamamen atlamamışsın bu sefer
Hepimiz bi nedenlerden burdayız canım ama ben kiloya her zaman bir hastalık diyorum ve gerçekten bütün hastalıkların başı o yüzden kendi bile olsa bence kilo bir hastalık
Öncelikle gözün aydınnnn kızın gelmiş :)
Eksi için kocaman tebrik yanına da bir maşallah diyelim nazarlar değmesin
Yarış için ben öneriyi attım tuttu galiba ama dediğin gibi Bayramfan sonra da başlanabilir eğer katılım azalıcaksa ben full evde olduğum için onu atlıyorum bazen
Süpersin kız maşallah
Hayırdır canım bişeyi yoktur inşallah hasta falan değil dimi
Vaav süpersinkızlar o zaman benim bildirimim gelsin
başlangıç 70 kg
geçen cuma 68.2 kg
bugün 66.5
fark:1.700 kg
yüzde 2.49
yüzdeyi biri kontrol etsin
Tebrikler canm azımsama sakınBildirim yapayım
Geçen cuma 69
Bu cuma 68.7
Fark -300
Regl yüzünden sanırım 3 gündür spor yapıyorum bu kadar anca
Süpersin canım yüzdeki 3.53 olarak yazıyoruz virgülden sonra iki rakamBende bildirim yappayim yanlissa uyarin kizlar seydadan kopya cekiyorum.
Baslangic. 85
Bugun .82
Fark .3 kg
Yuzde .3.5
teşekkürler canım
İyi yolculuklar merve kazasız gdin gelin
Yok canm değil akşam 8de yatıp 1de uyandı uykusunu almış bir şekilde uyuyamadı sonra da. Uyku düzeni çok önemli gerçkten
Vaav süpersin
Tebrikler canm azımsama sakın
Cnm kusura bakma bende mi bildirim yapacaktım bu hafta bilmiyordum.kızlar bildirim yapmayanlar neredesiniz
@befitlady P pufss @cesurveguzel @SAPHIRA S sonreir a la vida
gayet güzel vermişsin canım bol eksiler gelsin inşallah
Canım hoşgeldin ben Merve yasim27 3 yıllık evliyim 1 kızım var diplomali ev hanımıyim öğretmenim ama atanamayanşimdilik benden bu kadar 103 kilo ile başladım suan 76 yim
Seydacim ben her duruma zaten uyarım eskiden güzel oluyordu bir ara sefeeoglu tellioğlu vardı sonra çıtır pıtır kıtır olduk bir ara spor yarışması da yapmıştık
Bahar ben karpuz yapamıyorum uzak durabilsen iyi olacak
İnşallah abla çok güzel gitmiş bir kilo gözünüzaydin abla
Harikasın kuzucum
günaydın canım geçmiş olsun
Bende bildirim yappayim yanlissa uyarin kizlar seydadan kopya cekiyorum.
Baslangic. 85
Bugun .82
Fark .3 kg
Yuzde .3.5
ödem dir canım o 2-3 güne gider merak etmeCnm kusura bakma bende mi bildirim yapacaktım bu hafta bilmiyordum.
Bugün regl günüm düne göre 300 gram fazla çıktım
Baslangic 84.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?