- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.921
Odemdir p canım evet cuma muhakkakCnm kusura bakma bende mi bildirim yapacaktım bu hafta bilmiyordum.
CNNBugün regl günüm düne göre 300 gram fazla çıktım
Baslangic 84.5
Benim kız uyudu sonunda 2 saat kadar uyur diye tahmin ediyorum 2 saat rahatım bu sefer nedense oto koltuğuna oturmak istemedi zor gönlünü yaptık
Bende severdim yolculuk yapmasını hala daha severim benim kız bir süre sonra sıkılıyor etraf seyretmek uğruna uyumuyor daÇocukken bende sürekli uyurmuşum araba da
Ankacım maşallah çok güzel gidiyorsunuzTahtımız mı yıkılıyorrrrr
Maalesef size kaptırdık bu haftaAnkacım maşallah çok güzel gidiyorsunuz
harikasın tatlım listeye süper bi giriş yapmışınkızlar o zaman benim bildirimim gelsin
başlangıç 70 kg
geçen cuma 68.2 kg
bugün 66.5
fark:1.700 kg
yüzde 2.49
yüzdeyi biri kontrol etsin
Iyi yolculuklar mervemakika bir gol bir canım oto koltuğuna oturtamadim kucağımda gidiyor
yeni spora başladığın içinde olabilir tatlım ayrıca hiçde kötü değil eksi olsun bizim olsunBildirim yapayım
Geçen cuma 69
Bu cuma 68.7
Fark -300
Regl yüzünden sanırım 3 gündür spor yapıyorum bu kadar anca
Benim not pek hoş olmamış :))ektrem durum 2 ye göre yazılsa***9.TAKIM 523. Etap***
Habinar(69/68,7/0,3/%0,43)
tubadem41(101,8/100,1/1,7/%1,67) tubaadem uye nick değişikliği
Nanekekik(70,5/70,2/0,3/%0,43)
Poni Bon(74,1/73,6/0,5/%0,67)
Seydan94 (68,2/ 66,5/1,7/%2,49 ) mezun olan üye geri döndü baş.Tar.03/06/17 b.kilo:70 hedef: 55
9.Takım ortalama% 1,138
ADAY LİSTESİ
befitlady(70,9 yeni üye baş.tar.16/06/17 b.kilo 70,9 hedef :60
AyyulduZ(73) mezun olan uye geri döndü baş.tar15/06/17 hedef:60
pufss(85 )yeni üye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:79
Edibe12 (94/93,3/0,7/%0,74)yeni üye baş.tar.19/06/17 b.kilo:94 hedef:70
doga3( 102,3) yeni üye baş.Tar.21/06/17 b.kilo:104,5 hedef:
Cesurvegüzel
sonreir a la vida( ) yeni üye baş.tar.22/06/17
İZİNDEKİLER
Pamukseker19(78) 522. Etapta izine ayrıldı(bildirimsiz)
Askrhpozitif(74,5) 512.etapta izine ayrılan üye geri döndü bölündü
SAPHIRA( 89,5)307. Etap izine ayrilan üye geri döndü (7.takim)
Mefkurem (78/ ) 503. Etapta izine ayrilan üye %5 den fazlasını geri alarak geri döndü bölündü
sanada iyi yolculuklar cnm köydede kolay gelsinselam kızlar bende evi süpürdüm çamaşırları yıkadım mıis gibi bırakıp gidicem :)
gelıncede haftalk yer silme falan yaparım
yemek falan pek yeme m zaten :)
yine fazla değilmiş :))benim rekorum daha fazla95.6 izine ayrılış kilom 5 yılda 10 kilo fark var
aman tubacım bayram deyip salma bak haftayada bildirim var sonra toparlaması zor olurPazar günü öğleden sonra dönücem canım sonrada annemde kalcaz
Valla evet mis gibi blcam :)
Bu arada yüzdemiş iyimiş :)
Cok sevindim kızlar
çok güzel başlangıç tatlım maşallah inş.devamı gelsinBende bildirim yappayim yanlissa uyarin kizlar seydadan kopya cekiyorum.
Baslangic. 85
Bugun .82
Fark .3 kg
Yuzde .3.5
Olsun kızzz bu haftada biz oluverelimMaalesef size kaptırdık bu hafta
2 kişi bildirim yapmadı şöyle 2 li yuzdeyle gelirlerse alırız belki.
Siz de çok iyisiniz tebrik ederim
Bende severdim yolculuk yapmasını hala daha severim benim kız bir süre sonra sıkılıyor etraf seyretmek uğruna uyumuyor da
2 saat uyur diyordum ama opete girince uyandı
Selamlar kızlar
Güzel dilekleriniz için hepinize teşk.ederim
harikasın tatlım listeye süper bi giriş yapmışın
Iyi yolculuklar mervem
Ama arabada çocuğu kucağa alıştırma koltuğunda otursun
yeni spora başladığın içinde olabilir tatlım ayrıca hiçde kötü değil eksi olsun bizim olsun
Benim not pek hoş olmamış :))ektrem durum 2 ye göre yazılsa
sanada iyi yolculuklar cnm köydede kolay gelsin
yine fazla değilmiş :))benim rekorum daha fazla
aman tubacım bayram deyip salma bak haftayada bildirim var sonra toparlaması zor olur
çok güzel başlangıç tatlım maşallah inş.devamı gelsin
Selamlar kızlar
Güzel dilekleriniz için hepinize teşk.ederim
harikasın tatlım listeye süper bi giriş yapmışın
Iyi yolculuklar mervem
Ama arabada çocuğu kucağa alıştırma koltuğunda otursun
yeni spora başladığın içinde olabilir tatlım ayrıca hiçde kötü değil eksi olsun bizim olsun
Benim not pek hoş olmamış :))ektrem durum 2 ye göre yazılsa
sanada iyi yolculuklar cnm köydede kolay gelsin
yine fazla değilmiş :))benim rekorum daha fazla
aman tubacım bayram deyip salma bak haftayada bildirim var sonra toparlaması zor olur
çok güzel başlangıç tatlım maşallah inş.devamı gelsin
Merhaba canım çok teşekkürler inşallah sizlerin desteğiyle azimli olacağım :)Meraba canım ben dilek sende azimli yeni uyelerimizdensin galibahoşgeldin
Ben niye az buldum acabaGayet doyurucu bir liste
Tebrik ederim :)Diyetdaşlarim bende tartıldim ilk bildirimimi yapıyorum hadi bismillah
Geçen hafta 73
Bugün 71,8
Asıl diyet şimdi başlıyor haftaya listedeyim hedefim 69.8
Yaparmiyim sizin desteginizle kesinlikle yaparım Allah'ın izniyle
TebriklerKilo bildirimimi güncelliyorum
Geçen hafta 74.1
Bugün 73.6
Fark -500 gr
Bu kiloyu en son lise 2de görmüştüm kızlar 11 yıl önce,çok mutluyum
Beni tekrar harekete geçirdiğin için teşekkür ederim canım @seydan94
Afiyet bol eksi olsun bana biraz az geldi ama sen mutluysan :)Menüm
Sahur yok
İftar
1 kepçe kıymalı türlü
1 d kadar pide
Hurma
2 üçgen d karpuz
1 sarma
Su yarım lt henüz
Spor yok ama kızım erkn uyudu yaparım büyük ihtimal eşim bişy çıkarmazsa
Sarmaya da pişmiş mi diye baktm kızlar güzel olmuş
Afiyet bol eksi olsun sahurda yumurta ye bence canım yumurta çok önemli tabi yine sen daha iyi bilirsin :)Kizlar menünu yazıp geçmiş yapacağım
Sahur (2:30)
4parmak kadar pide
1dilim kaşar
Yeşillik
7zeytin
İftar(20:30)
2/3kase şehriye çorbası
5yk zeytinyagli barbunya
Salata
1kaseye yakın yoğurt
Su:1lt şuan ama en az iki olur spor yapınca yazacağım
Doydun mu? Afiyet bol eksi olsun :)Menüm
sahur
5 üçgen karpuz(ince)
1 kk peynir
İftar
1 kepçe mısırlı nohutlu yayla çorbası
Nar ekşili peynirli maydanoz salatası.
3 çatal domatesli biber buglama
Su:2 lt
Hoşgeldin canım ben de takıma yeni katıldım.bayramdan sonra başlıyorum diyete :)Merhaba arkadaşlar gruba yeni katılıyorum. Uzun süredir kurtulamadığım kilolardan artık kurtulmak istiyorum. Bu sefer bu işi halletmeliyim çünkü çok sıkıldım son 5 senedir 85 kilo civarındayım. Diyetisyen ile yaklaşık 2 aydır kilo vermeye başladım fakat diyetisyenden çok sıkıldım. Gitmemeye karar verdim ve bıraktım. Aklımda hep bu diyet grupları vardı daha oncelerinde çok kilo verenler gördüm ve galiba burda da var. Neden bende bu şekilde sizlerle kilo veremeyim ki diye düşünerek aranıza katılmaya karar verdim umarım güzel sonuçlar elde ederiz hep birlikte. Az önce ilk sayfadaki kuralları okudum galiba 2 haftalik deneme süresi varmış ve her akşam günlük yediklerimizi yazıyormuşuz. Tabi birde aktif olmak adına grubu takip edip günlük birbirimize yorumlar yaziyormusuz. Başka dikkat etmem gereken bişey olursa uyarırsaniz sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler
Canım ben bayramdan sonra başlayacağım diyete diye yazmadım ama tartıldım nolur nolmaz diye :) dün diyetisyende 102.2 çıktım.1-2 saat sonra evde kendi tartımda 101.6 çıktım.bugün yine kendi tartımda 100.9 çıktım..hangi tartıyı baz alacağıma karar veremedim..
Canım uğraşmoşsın bılmuşsun ayrıldığım etabı teşekkür ederim***9.TAKIM 523. Etap***
Habinar(69/68,7/0,3/%0,43)
tubadem41(101,8/100,1/1,7/%1,67) tubaadem uye nick değişikliği
Nanekekik(70,5/70,2/0,3/%0,43)
Poni Bon(74,1/73,6/0,5/%0,67)
Seydan94 (68,2/ 66,5/1,7/%2,49 ) mezun olan üye geri döndü baş.Tar.03/06/17 b.kilo:70 hedef: 55
9.Takım ortalama% 1,138
ADAY LİSTESİ
befitlady(70,9 yeni üye baş.tar.16/06/17 b.kilo 70,9 hedef :60
AyyulduZ(73) mezun olan uye geri döndü baş.tar15/06/17 hedef:60
pufss(85 )yeni üye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:79
Edibe12 (94/93,3/0,7/%0,74)yeni üye baş.tar.19/06/17 b.kilo:94 hedef:70
doga3( 102,3) yeni üye baş.Tar.21/06/17 b.kilo:104,5 hedef:
Cesurvegüzel
sonreir a la vida( ) yeni üye baş.tar.22/06/17
İZİNDEKİLER
Pamukseker19(78) 522. Etapta izine ayrıldı(bildirimsiz)
Askrhpozitif(74,5) 512.etapta izine ayrılan üye geri döndü bölündü
SAPHIRA( 89,5)307. Etap izine ayrilan üye geri döndü (7.takim)
Mefkurem (78/ ) 503. Etapta izine ayrilan üye %5 den fazlasını geri alarak geri döndü bölündü
Canım benim başlangıç kilom 104.5 tu diye hatırlıyorum.ayrılış kilom 89 muşsaphiranın kilosu 103 tü benimki 104.5 bende 7.takımdan izinliydim
Burda her cuma bildirim zorunluluğu olduğu için evdeki tartını baz alalım cnmSelam hanımlarbayadır geçmişi okuyorum çok daha fazla alıntı yapmıştım ama nereye gitmişler anlamadım herkes kilo vermiş harikasınız tebrik ederim azminiz motivasyonunuz daim olsun
iki günden beri canım istemiyor niye bilmiyorum bugünde çok acıktım bu gece yiyeceğim hem yararlı hemde tok tutuyorMerhaba canım çok teşekkürler inşallah sizlerin desteğiyle azimli olacağım :)
Ben niye az buldum acaba
Tebrik ederim :)
Tebrikler
Afiyet bol eksi olsun bana biraz az geldi ama sen mutluysan :)
Afiyet bol eksi olsun sahurda yumurta ye bence canım yumurta çok önemli tabi yine sen daha iyi bilirsin :)
Doydun mu? Afiyet bol eksi olsun :)
Hoşgeldin canım ben de takıma yeni katıldım.bayramdan sonra başlıyorum diyete :)
Canım ben bayramdan sonra başlayacağım diyete diye yazmadım ama tartıldım nolur nolmaz diye :) dün diyetisyende 102.2 çıktım.1-2 saat sonra evde kendi tartımda 101.6 çıktım.bugün yine kendi tartımda 100.9 çıktım..hangi tartıyı baz alacağıma karar veremedim..
Ancak şöyle bir durum var,diyetisyenin tartısı daha profesyonel bir alet tabi ancak ayda 1 tartılacağım onda.Evdekinde haftada 1 tartılabilirim.bu durumda mecburen evdekini mi baz alalım ?
Canım uğraşmoşsın bılmuşsun ayrıldığım etabı teşekkür ederim
Canım benim başlangıç kilom 104.5 tu diye hatırlıyorum.ayrılış kilom 89 muş
Tamam canım daha önce aynı tartımı kullanıyordum.zaten 6 yıl önce burada diyete başladığımda almıştım az taşımadı beni garibimiki günden beri canım istemiyor niye bilmiyorum bugünde çok acıktım bu gece yiyeceğim hem yararlı hemde tok tutuyor
Başlangıcını ve bugünkü kilonu düzelttim senin evdeki tartiyi baz alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?