- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.961
Hedefi baya azaltmışın tatlımYok ya hedef 55 kolay değil benim için
Ama teşekkür ederim bu güvenin için ablam
Siz nereye gidiyodunuz cnm ne kadar kalacaksınızSu mideme oturdu şimdi tekrar yola çıktık 2 saatlik yol kaldı inşallah
Hedefi baya azaltmışın tatlım
Ne o kızz 2 çocukla mankenmi olacan :))
Neyse beraber yol alırız artık
Bende listeye girmek için sabırsızlanıyorum
Bu gidişle olacan zaten fıstıkSende çabucak gel artık :)
Hedefi aynen bayağa azalttım bakalım ne zaman ulaşcaz
Haha valla canım manken değil ama manken gibi anne olmak istiyorum kısmetse :)))
Bu gidişle olacan zaten fıstık
Malesef şartlar gereği inş.4 ağusta listede yanıbaşına kurulcam :))
Eşimin memletine abla Sinop a ordanda Kütahya ya geçicez normalde 12 sinde donucektim eşimin izin iptal oldu 3 ünde donucemSiz nereye gidiyodunuz cnm ne kadar kalacaksınız
Yolda da menü süper olmuş
Yok fıstık ne takımdan atması bugün tartilabilmismiydin deneme süren bittiğinde cuma günleri bildirimini ihmal etme canım cuma yapmayacaksan perşembeden yap mutlaka bir şekilde birine haber bırakHepinizden çooook özür dilerim ilk haftadan böyle birşey yaptimmmm(
Bu sınavlar yüzünden gerçekteen cook özür dilerim
Ama artık sınavlar da bitti telafi edicem sözzzz veriyoooorummmmmm
Beni takımdan atmadınız dimi((
Yarın sabah en baştan başlicam
Hepinizden çooook özür dilerim ilk haftadan böyle birşey yaptimmmm(
Evdeki olsun bencede hem daha eksi gösteriyor:)Merhaba canım çok teşekkürler inşallah sizlerin desteğiyle azimli olacağım :)
Ben niye az buldum acaba
Tebrik ederim :)
Tebrikler
Afiyet bol eksi olsun bana biraz az geldi ama sen mutluysan :)
Afiyet bol eksi olsun sahurda yumurta ye bence canım yumurta çok önemli tabi yine sen daha iyi bilirsin :)
Doydun mu? Afiyet bol eksi olsun :)
Hoşgeldin canım ben de takıma yeni katıldım.bayramdan sonra başlıyorum diyete :)
Canım ben bayramdan sonra başlayacağım diyete diye yazmadım ama tartıldım nolur nolmaz diye :) dün diyetisyende 102.2 çıktım.1-2 saat sonra evde kendi tartımda 101.6 çıktım.bugün yine kendi tartımda 100.9 çıktım..hangi tartıyı baz alacağıma karar veremedim..
Ancak şöyle bir durum var,diyetisyenin tartısı daha profesyonel bir alet tabi ancak ayda 1 tartılacağım onda.Evdekinde haftada 1 tartılabilirim.bu durumda mecburen evdekini mi baz alalım ?
Canım uğraşmoşsın bılmuşsun ayrıldığım etabı teşekkür ederim
Canım benim başlangıç kilom 104.5 tu diye hatırlıyorum.ayrılış kilom 89 muş
Maşallah ne ara verdim o 3 kiloyu hela olsunBende bildirim yappayim yanlissa uyarin kizlar seydadan kopya cekiyorum.
Baslangic. 85
Bugun .82
Fark .3 kg
Yuzde .3.5
Listeye girince yarış yqpicaz senle kimseye söz verme mefkuşumHedefi baya azaltmışın tatlım
Ne o kızz 2 çocukla mankenmi olacan :))
Neyse beraber yol alırız artık
Bende listeye girmek için sabırsızlanıyorum
Selam kızlar malum temizliğe girisince gelemedim menü mu paylasiyim hemen
Sahur
1kase menemen
3 ceviz
Biraz peynir
4 zeytin
Biber yeşillik domates
Yeşil çay
İftar
1kase yoğurt çorbası
1tabak yeşil fasulye
Salata cacık
Kahve içerim suyumu 2,5 tamamlarimm
Spor yok maalesef
Estağfurullah canım benim olur böyle şeyler yeterki listeye girince bildirim yapmayı unutmaHepinizden çooook özür dilerim ilk haftadan böyle birşey yaptimmmm(
Evet tartilmistim ama sadece wp paketim vardı buraya girip haber veremedim :/Yok fıstık ne takımdan atması bugün tartilabilmismiydin deneme süren bittiğinde cuma günleri bildirimini ihmal etme canım cuma yapmayacaksan perşembeden yap mutlaka bir şekilde birine haber bırak
Şeydam sporun dibine vurucam hemdeSpor da olsa daha iyiymiş ama gayet iyi böyle de Ramazan dan sonra spor da olur inşallah
Evet ikiside güzel geçti bakalım geçebilecek miyimOlur mu öyle şey canım ama bi daha özellikle de listeye girdikten sonra çok daha dikkat et
Sözünü aldım ben
Sınavın nasıl geçti iyi geçmiştir bu da inşallah ikisini de verirsin
:) İnşallah gircem listeyeEstağfurullah canım benim olur böyle şeyler yeterki listeye girince bildirim yapmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?