- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.241
kafein oranı yuksek uykusuzluk yapabiliyor birde bebektede kilo kaybına neden olabiliyor ben 1 yaşa kadar içmedim 1 yaştan sonra bir kupa olarak ekledim hayatıma içtigimiz su bile süt olurken çayda illa ki etkilerini bırakıyor emzirenlere dukan gibi yogun proteinli diyetlerde yasak hatta dukan kitabında onlar için ayrı bçlüm açmıştı proteinin kalıntılarıda çocuga zarar veriyormuş buda ek bilgi olsun
geçmiş olsun canım çokta sabote olmamış diyetin sıkılma
afiyet olsun kızlar
menüm
sabah(14:00)
2 dlm uno sıyez ekmegı
1 dlm peynır
1 yumurta
5 zeytin yeşilllik
akşam (18:00)
ton balıklı salata
su:3,5lt
spor:45dk leslie + gun içinde de baya bir yurudum ayaklar pert
Super menun ve sporun tatlim
Instadanda takipteyim zaten hayranlikla takip ediyorum
Pazar gunude koydw olcam mangal ziyafeti var ama planim sadece 1dilim ekmek yemek
Tavuk kofte olcak zaten ekstra bisi yemem yanında da ayran icerjm diye planladim
Selam kızlarr
Menüm
11.00
3 kşık menemen
7 zeytin
14.30
1 kase yoğurtlu yarmalı çorba
17.00
1 kayısı
Su 1.5
Spor 45 dk yürüyüş
Günaydın herkese.bayram bitti de mi kızlar bitmediyse kalkmıcam yataktan. Ben bittim o bitmedi ya
İnşallah canim neden olmasınNorth River sagol tatlimm bakalim cumaya 90 lari gorurum inşallah 99 bile raziyim :)
süper plan canım salatadan eklersin ohh missSuper menun ve sporun tatlim
Instadanda takipteyim zaten hayranlikla takip ediyorum
Pazar gunude koydw olcam mangal ziyafeti var ama planim sadece 1dilim ekmek yemek
Tavuk kofte olcak zaten ekstra bisi yemem yanında da ayran icerjm diye planladim
güzel dileğim unonun ekmeklerini seviyorum ben zatenHarika menü
Bu siyez ekmeği nin tadı nasıl bende aliyim güzelse
Canım zaten aynı ekmeğe bağlı olmamak gerek çavdar tam buğday gibi değiştirmeli yemiş diyetisyen demiştiAyy inşallah canimm siyez ekmegini bende aldim gayet guzel tadi var unonun çeşit çeşit tambugday ekmegi var biz artık hep ondan alioz hangisi denk geliosa :)
Cumayi sabirszlikla bekliyorum
menü yüzel poni akşam acikmadiysan sorun yok kız hala isinmadimi oralar biraz göndereyim mı sıcaklıkSelam kızlarr
Menüm
11.00
3 kşık menemen
7 zeytin
14.30
1 kase yoğurtlu yarmalı çorba
17.00
1 kayısı
Su 1.5
Spor 45 dk yürüyüş
Günaydın herkese.bayram bitti de mi kızlar bitmediyse kalkmıcam yataktan. Ben bittim o bitmedi ya
Ahh ahhh başladı yine simitciler yazın çocuklar harçlık çıkarmak için simit satıyor sokak sokak birde bı simit için ter kaçıncı kata çıkarıyorlar çocukları sinir oluyorumben hamileyken riskini varken madem çıkıyor diye 5tane alırdım komşuya verirdim fazlasını sonra emzirmede bı baktım bı kahvaltida 3simit yiyebiliyorum bu sene artık iner sadece oğlum için alırız
GÜNAYDIN 9.TAKIMIN ÇITIR OLMA YOLUNDA AZİMLE İLERLİYEN KİZLAR
RAMAZANİ ATLATTİK BAYRAMIDA BİTİRDİK ŞİMDİ NE ZAMAN HAYALLETİMİZE KAVUŞMAK İÇİN COŞMA ZAMANİ
ESKİ VE YENİ ÇİTİRLARİMİZ BURADAN KOPMUYORUZ ARTİK MENULWRİMİZ EKSİKSİKSİZ OLSUN SPORADA BASLİYALİM
BİZ 9.TAKİMİZ KİZLAR DERCELERDEN İNMEYEN AZMİNİ İRADESİNİ TAKİM OLMANİN BİZE VERDİGİ GUCU KANİTLAMİS BİR TAKİMİZ
HAYDİ BİSMİLLAH DİYİRUZ VE BUGUN EN GERÇEĞİNDEN BAŞLİYORUZ
İLK HEDEF BAYRAMDAN DOLAYİ ŞAYET ARTİSİ AZDA OLSA OLAN VARSA ONU EKSİYE ÇEVİRMEK
YAPARMİYİZ KESİNLİKLE YAPARİZ YEYERKİ İÇİNDİZDE GÜCÜ DIŞARİ ÇİKMASİNA İZİN VERİNİZ
RAMAZANİ ATLATTİK BAYRAMIDA BİTİRDİK ŞİMDİ NE ZAMAN HAYALLETİMİZE KAVUŞMAK İÇİN COŞMA ZAMANİ
ESKİ VE YENİ ÇİTİRLARİMİZ BURADAN KOPMUYORUZ ARTİK MENULWRİMİZ EKSİKSİKSİZ OLSUN SPORADA BASLİYALİM
BİZ 9.TAKİMİZ KİZLAR DERCELERDEN İNMEYEN AZMİNİ İRADESİNİ TAKİM OLMANİN BİZE VERDİGİ GUCU KANİTLAMİS BİR TAKİMİZ
İLK HEDEF BAYRAMDAN DOLAYİ ŞAYET ARTİSİ AZDA OLSA OLAN VARSA ONU EKSİYE ÇEVİRMEK
YAPARMİYİZ KESİNLİKLE YAPARİZ YEYERKİ İÇİNDİZDE GÜCÜ DIŞARİ ÇİKMASİNA İZİN VERİNİZ
valla seydacim ben hiç 63u gecmemistim 76ile doğuma gittim hamileyken normal aldım Karatay yaptımHey maşallah o ne kız 3 simit aman aman sen böyle güzelsin tatlım oğlan yesin tabi sana yok :)))
Heeyyyttt be ne güzel yazmışın öyle
Artık hedefe kilitlenme zamanı bebekGünaydın herkese.bayram bitti de mi kızlar bitmediyse kalkmıcam yataktan. Ben bittim o bitmedi ya
menülerin gayet güzel cnm yoğurdunuda eksik etmeladım canım teşekkür ederim o zaman daha uzun süre yok bende bitki çayı falan içemiyorum.
Ben protein sebze beraber genelde her gün protein ya da her gün sebze de yiyemiyorum zaten dengeli besleniyorum genelde sıkıntı yok onda
ben sokak simidini çok severdim ama artık eski simitlerde kalmadıAhh ahhh başladı yine simitciler yazın çocuklar harçlık çıkarmak için simit satıyor sokak sokak birde bı simit için ter kaçıncı kata çıkarıyorlar çocukları sinir oluyorumben hamileyken riskini varken madem çıkıyor diye 5tane alırdım komşuya verirdim fazlasını sonra emzirmede bı baktım bı kahvaltida 3simit yiyebiliyorum bu sene artık iner sadece oğlum için alırız
Bıraktınmı tamamen tatlım
valla seydacim ben hiç 63u gecmemistim 76ile doğuma gittim hamileyken normal aldım Karatay yaptım
Ama oğlumun emme problemi olunca acayip bı piskolojiye girdim çünkü hep emecek diye hayal etmiştim çok uğraştım çok stresliydi 7.aya kadar ne bulduysam yedim ki ben gıda okudum hamilelikte tomrisi hatmettim yani bilinçsizde değildim ama piskoloji çok farklı birşeydi geldi geçti şükür sonrada 26ay emdi bıraktırmak uğraştık hala daha çok canı yanarsa düşünce ı filan memeee diyor
bitti bitti çık artık yataktanGünaydın herkese.bayram bitti de mi kızlar bitmediyse kalkmıcam yataktan. Ben bittim o bitmedi ya
Maşallah kız bahar 3 tane gerçi emzirirken insan benliğinden çıkıyor nasıl bir iştah geliyor anlamıyorumAhh ahhh başladı yine simitciler yazın çocuklar harçlık çıkarmak için simit satıyor sokak sokak birde bı simit için ter kaçıncı kata çıkarıyorlar çocukları sinir oluyorumben hamileyken riskini varken madem çıkıyor diye 5tane alırdım komşuya verirdim fazlasını sonra emzirmede bı baktım bı kahvaltida 3simit yiyebiliyorum bu sene artık iner sadece oğlum için alırız
Ben geldimmmmm
Bugün yeni sayfamı açarak aranıza dönmüş bulunmaktaydım
Artık ramazan, bayram bahanelerimizde bitti
Şimdi incelme zamanı
Poninin tabiriyle çubuk kraker zamanlarımı özledimmm
Hadi bakalım kaçamaksız günlere merhaba
Yeni arkadaşlarda heralde daha aktif olur kaynaşırız
Eğlenerek zayıflarız
Kızlar hadin bekleniyorsunuz
SAPHIRA
doga3
cesurveguzel
P pufss
befitlady
Edibe12
S sonreir a la vida
Unuttuğum varsa affola
Abla spora anca İstanbul'a gidince başlarım burda anca çapa yapabilirimHuuuu sporamı başladınız
Bugün spora başlanıp, o spor yapılacakkkkkk
Dur daha bismillah güzelimbitti bitti çık artık yataktanne ettin o kadarda yordun kendini
Maşallah kız bahar 3 tane gerçi emzirirken insan benliğinden çıkıyor nasıl bir iştah geliyor anlamıyorum
her zamanki gibi bomba gibi geleceğiz inşallah dilekcim
tahta kurulma zamanı
enerjiniz ne iyi geldi bana
Ayyy bahçe işi spordan zor kızzzAbla spora anca İstanbul'a gidince başlarım burda anca çapa yapabilirim
Benim kurban bayramı hedefim 60 kiloyu görmekEvetttt kızlar yeni hedefler zamanı
Yeni bir maratona varmısınız
Hedeffffff kurban bayramı
Ilk etabta 60 günlük
kendi adıma kaçamaksız
Hedefleri cuma koyarız
Hem aylık, hemde bayram hedefi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?