Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim leptini çözemedim ben henüz dilek uzun süre yemiyorum aç kalıyorum çalışmıyor tok oluyorum yine aynı bı duzeltemedim su metomu

Metabolizma hızının yavaş ya da yüksek olduğunu nasıl anlarız

Metabolizma yavaş ise az yemeye çalışmanıza rağmen kilo almanıza veya yavaş kilo vermenize sebep olur. Metabolizma hızını ve metabolizma yaşını en kolay nasıl ölçersiniz? Termometre ile: En kolayı her sabah yataktan kalkar kalkmaz kol altında termometre ile ateşinizi ölçmeniz.Bunu 5 gün yapmanız yeterlidir. Eğer ölçümler 35.5 ve altında ise metabolizma hızınız yavaş demektir (Bu ölçüm çok soğuk veya çok sıcak ortamda değil, yaşadığımız oda sıcaklığında yapılmalıdır-24-26 °C de) Manyetik Biorezonans yöntemi(SCİO):Bu yöntem ile gerçek metabolizma yaşı ortaya çıkar.Örneğin hastanın yaşı 15 iken 80 çıkabilmektedir. Vücut durmuş, stres çok yüksek, hormonal sistem çok yavaşlamıştır. Çok az yese ve hatta aç kalsa bile kilo veremez.

Metabolizma hızını nasıl hızlandırabiliriz?

Güneş varken yaşamak. Güneş varken metabolizma hızlıdır, güneş batınca yavaşlar. Beslenme planı buna göre yapılmalıdır.Sabah uyanınca 1 tatlı kaşığı tere tohumu çok az bal ile karıştırıp yutabilirsiniz.Alkali su toksin atar ve kilo verdirir,10 gün süreli kullanın1,5 litre oda ısısındaki suya 2 dilim taze zencefil ve 4 -5 limon damla veya 4-5 damla elma sirkesi katılacak.Tüm gün tüketilecek.Hafif acı sivri biberSpor gün aşırı 1 saat hızlı ve yavaş tempolu olarak yapılan spor aktivitesi (tenis gibi…Günde 5 fincan ılık sıcak yeşil çay (dikkat çok demlenmeden)Bebekler gibi az ve çok sık beslenirsek, metabolizmamız hızlanır.Unutmayın bebek metabolizma hızı erişkine göre yaklaşık 100 kat fazladır.Beslenmede yağ miktarı azaltın, zeytinyağı sadece günde 1-2 yemek kaşığı tüketebilirsiniz.Yeterli hayvansal protein tüketinHaftada 3 gün günde 3 öğün hayvansal gıda (et, balık, tavuk, yumurta, keçi peyniri, keçi sütü ve yoğurdu) tüketmekHaftada 4 gün günde 2 öğün hayvansal gıda tüketmekHayvansal gıdalar ile buğdaydan elde edilen makarna, ekmek,pilav , patatesi birlikte tüketmemek4 saat ara ile günde 3 kez ana öğün yemekVücutta yağ miktarı azaldıkça ,metabolizma hızlanırVücutta kas oranının artarsa vücut hızlanırÇok sık ve çok düşük kalorili diyetler yapmak metabolizmayı durdurur.Çok az yenildiği taktirde, vücut kendini korumak adına depo yağlarını harcamak istemez ve kalori harcamayı azaltır.Çok uzun aralıklarla yemek yenildiği taktirde vücut enerji yakmayı keser, 5 katlı bir binayı çıkarken ile 100 kalori harcamak yerine, 50 kalori harcar.Depo yağlarını vücudu korumak adına tutar.Stresi mümkün olduğunda azaltmak.Kronik stres kilo yaparGünde yaklaşık 2.5 litre su tüketmek ve bunun yaklaşık 2 litresini sıcak bitki çayı şeklinde tüketmekKaraciğer yağlanması varsa vücut yavaşlar.Karaciğer yağlanması için her gün 1 tatlı kaşığı toz zerdeçal ve her gün 1 adet enginar tüketinÇok fazla kimyasal ilaç kullanımı karaciğeri yavaşlatır ve yağlanma meydana gelir, ilaçlar vücutta yağlanma yapabilir.'

Kesinlikle kahvaltı olmadan asla helede çay peynir oyuzden detokslarls pek anlaşamıyoruz:)

Bende aynen canım detox yapamam ki ben pro falan olur da öyle tek bişey yemekli detox yapamam

Şeydam 1 kilo versem yetermi

Ne verirsen kardır canım ne kadar giderse o kadar iyi

Uzun yaşamak için ;
Yarısını yiyin, iki kat yürüyün, üç kat gülün ve sınırsız sevin..

Tibet Atasözü

Çok iyi sözmüş

Köyde herkes bir yere gitti kaldım köyde tek başıma resmen köyü bekliyorum iyimi gelse sinir olma sevmiyorum şu bayram zaman i köyde olmayı
nasıl herkes bi yere seni bırakıp mı gittiler birlikte gidilir bayramda heryere
benim ateş normalde zaten o civarda ki zaten yavaş oldugunu söylemişti diyetisyen

nasıl herkes bi yere seni bırakıp mı gittiler birlikte gidilir bayramda heryere
benim ateş normalde zaten o civarda ki zaten yavaş oldugunu söylemişti diyetisyen
tamda öyle oldu valla bahar evde kızla ben kalakaldım
Ben hiç ateş ölçmedim eve gidince bı bakicam

Selam kizlar ben ancak oturabildim evde degildik hastaneye gittik ancak simdi dondum hastanede ne atistirilsa artik onu yedim yarin aksam evdeyim
Cumaya kadar salata yicem oyle karar aldjm asiri sicak burasida
North River az kaldi canm elimde olmayan nedenlerden dolayi az bucuk kaxamak oldu
askrhpozitif koyu bende hic sevmiyorum hele bayramlar da vs :)
Menum
Sabah 1dilim tambugday ekmegi
1bardak cay
Ogleden sonra
10 adet cubuk kraker

Aksam 7/8 civari
4 dilim karpuz
1litr su daha da icmeye çalışıyorum

İyiyim karar almışsın canım salata güzel bence
Su iç bol bol
Hayırdır büyük bişey yok inşallah hastanddeymişsin?
Bi de çubuk kraker pek olmamış farkındasındır zaten ama az yemişsin

İyiyim karar almışsın canım salata güzel bence
Su iç bol bol
Hayırdır büyük bişey yok inşallah hastanddeymişsin?
Bi de çubuk kraker pek olmamış farkındasındır zaten ama az yemişsin
Canim mecbur kaldim tansiyonum dusunce yapcak bisi yoktu
Annem rahatsizlandi canim
Yarindan itibran corba salata yapcam bakalim :)

Canım geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur annenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…