- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.201
Benim leptini çözemedim ben henüz dilek uzun süre yemiyorum aç kalıyorum çalışmıyor tok oluyorum yine aynı bı duzeltemedim su metomuHava sıcak mayişip kaldım özlemişim ama sıcak bunalmasini , maglum kış daha yeni bitti
Bugün yeni bilgiler ışığında leptin diyeti yapmaya karar verdim
Kısaca olay şu yemek yendikten sonra 4,5 saat ağza bir lokma bile atmak yok kahve çay tüketilebilir şekersiz tabi ,aç kalmanın bana iyi geldiğini düşünüyorum helede akşam 8 de yemek yedikten sonra kahvaltıya kadar 12,14 saat atıştırma yapmaz ve 2den önce engec uyursak leptin coşuyormuş resmen bı deniyelim bak alim
Kesinlikle kahvaltı olmadan asla helede çay peynir oyuzden detokslarls pek anlaşamıyoruz:)
Şeydam 1 kilo versem yetermi
Uzun yaşamak için ;
Yarısını yiyin, iki kat yürüyün, üç kat gülün ve sınırsız sevin..
Tibet Atasözü
nasıl herkes bi yere seni bırakıp mı gittiler birlikte gidilir bayramda heryereKöyde herkes bir yere gitti kaldım köyde tek başıma resmen köyü bekliyorum iyimi gelse sinir olma sevmiyorum şu bayram zaman i köyde olmayı
benim ateş normalde zaten o civarda ki zaten yavaş oldugunu söylemişti diyetisyen
Metabolizma hızının yavaş ya da yüksek olduğunu nasıl anlarız
Metabolizma yavaş ise az yemeye çalışmanıza rağmen kilo almanıza veya yavaş kilo vermenize sebep olur. Metabolizma hızını ve metabolizma yaşını en kolay nasıl ölçersiniz? Termometre ile: En kolayı her sabah yataktan kalkar kalkmaz kol altında termometre ile ateşinizi ölçmeniz.Bunu 5 gün yapmanız yeterlidir. Eğer ölçümler 35.5 ve altında ise metabolizma hızınız yavaş demektir (Bu ölçüm çok soğuk veya çok sıcak ortamda değil, yaşadığımız oda sıcaklığında yapılmalıdır-24-26 °C de) Manyetik Biorezonans yöntemi(SCİO):Bu yöntem ile gerçek metabolizma yaşı ortaya çıkar.Örneğin hastanın yaşı 15 iken 80 çıkabilmektedir. Vücut durmuş, stres çok yüksek, hormonal sistem çok yavaşlamıştır. Çok az yese ve hatta aç kalsa bile kilo veremez.
tamda öyle oldu valla bahar evde kızla ben kalakaldımnasıl herkes bi yere seni bırakıp mı gittiler birlikte gidilir bayramda heryere
benim ateş normalde zaten o civarda ki zaten yavaş oldugunu söylemişti diyetisyen
Selam kizlar ben ancak oturabildim evde degildik hastaneye gittik ancak simdi dondum hastanede ne atistirilsa artik onu yedim yarin aksam evdeyim
Cumaya kadar salata yicem oyle karar aldjm asiri sicak burasida
North River az kaldi canm elimde olmayan nedenlerden dolayi az bucuk kaxamak oldu
askrhpozitif koyu bende hic sevmiyorum hele bayramlar da vs :)
Menum
Sabah 1dilim tambugday ekmegi
1bardak cay
Ogleden sonra
10 adet cubuk kraker
Aksam 7/8 civari
4 dilim karpuz
1litr su daha da icmeye çalışıyorum
Canim mecbur kaldim tansiyonum dusunce yapcak bisi yoktuİyiyim karar almışsın canım salata güzel bence
Su iç bol bol
Hayırdır büyük bişey yok inşallah hastanddeymişsin?
Bi de çubuk kraker pek olmamış farkındasındır zaten ama az yemişsin
Yok seydacim onerilmiyor diye biliyorumKızlar size bişey sorucam emzirirken hiç Yeşilçay içtiniz mi
Canim mecbur kaldim tansiyonum dusunce yapcak bisi yoktu
Annem rahatsizlandi canim
Yarindan itibran corba salata yapcam bakalim :)
Yok seydacim onerilmiyor diye biliyorum
Canım geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur anneninSelam kizlar ben ancak oturabildim evde degildik hastaneye gittik ancak simdi dondum hastanede ne atistirilsa artik onu yedim yarin aksam evdeyim
Cumaya kadar salata yicem oyle karar aldjm asiri sicak burasida
North River az kaldi canm elimde olmayan nedenlerden dolayi az bucuk kaxamak oldu
askrhpozitif koyu bende hic sevmiyorum hele bayramlar da vs :)
Menum
Sabah 1dilim tambugday ekmegi
1bardak cay
Ogleden sonra
10 adet cubuk kraker
Aksam 7/8 civari
4 dilim karpuz
1litr su daha da icmeye çalışıyorum
Bende aynen canım detox yapamam ki ben pro falan olur da öyle tek bişey yemekli detox yapamam
Ayran detoksu yapmıştım onda kahvaltı var diye:)
Ne verirsen kardır canım ne kadar giderse o kadar iyi
Çok iyi sözmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?