- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.221
Bahar ben anladım mesajınıGünaydın herkesehadi bugünde güzel atlara kim hafta içi daha kolay
afiyet olsun canımSelam kizlwr geldim bennasılsınız bakalım ben gayet ıyı ve fıt hıssedıyorum kendımı menumu paylasıp gecmıs yapayım bakalım neler kaynattınız bugun
kahvaltı 1 haşlanmıs yumurta
bıraz peynır
3 ,4 zeytın
2 cevız
domates salatalık
1 avuc taze uzum
ogle 1 kase chıalı pudung
aksam salata yogurtlu kabak sote
1 saat tempolu yuruyus
2 buyuk bardak yesıl cay
bol su suyu saymıyorum zaten cok ıcerım saymıyorum oyuzden 3 gecer rahat ama
soda kahve
Hayır abla hedef 60 değiştirdim ben ilgilenenlere duyurulur65 de mezun olcanmı fıstık
Herkesin bünyesi aynı değilki cnm
Şunu yiyin diye diretemeyiz
Yapabilenler en azından o gün ekmek meyve keserlerse iyi olur tabi
öğlen olmamış kuzusuDünki menüm günaydın hepinize
Sabah yok
Öğlen 14 patates salatası 1 yufka börek biraz çilek
Akşam 19
5 köfte 3 kanat
Köz patlıcan salatası 4 kaşık
Su çok içtim çok
3 km yürüyüş
günaydın ablacimGünaydınnnn
Pazar tuzaklarına düşmicek 9.takımın sabırlı hatunları
Bugünüde güzel atlattıkmı yarın haftaya eksiklyle başlamak ne güzel olur
Bugün bi bakayım dedim beklediğim kadar olmasada eksideyim
Eşimmm nerlerdesin kızzz tartıldınmı kulağıma fısılda bakem
@tubadem41
Ayy ama sen benle hiç ilgilenmiyoki
Eve gidince işe güce girişme önce iyice bi dinlen cnm yarın yaparsın işleriGünaydın kızlar eve dönüş başladı 3 gibi evde olurum Allah in izniyle
Hadi inş.arkası gelirGünaydın herkesee 15 sayfa birikmiş maşaallah
Bu arada dün çok stresli bir gündü kızım defallarca çişini yaptı üstüne en son da kakasınıumutsuzluğa kapılmştm ki söyledi çişini en son wcye gittik yaptı çok mutlu oldum
Kızlar gelinde bugünkü planlarınızı anlatın bakalım
Bizim yine hava soğuk yağmurlu
Iyiki yanıma kalın ceket almışım sabah bisikletle gelirken üşüdüm
Saksiya domates ektiydim erik gibi minik olanlardan bi güneş görmedilerki kızarsınlar
Olanlarıda Bizim kız kopardı yedi zaten onun için ektim
Hadi inş.arkası gelir
Valla çok komik ama bende heyecanlanıyorum
Çocuğun çiş derdi beni sardı
Kefiiir kendin mı yapıyorsun canım :)Kızlar bugün hafif beslenmeyi düşünüyorum sabah sadece yoğurt 1 kaşık yulaf 2 tane de kayısı yedim bi de çok az kefir kattım öğlen ve akşamı da çok ağır yemem
Sağ salim evine varirsin insalllah Merve abla :) Yolculuklar çok yoruyor insanı özellikle bu sıcaktaGünaydın kızlar eve dönüş başladı 3 gibi evde olurum Allah in izniyle
Yatişiyor cnm ama saksısı bşraz büyük olması gerekiyorİyi yapmışsın canım
Saksıda yetişiyor mu kız öyle maşallah
Işin zor valla şeydam Allah sağlık versinde hepsi olup gidiyorHahahah bi de bende 2 tane olcak valla herşeyi 2 ile çarp
bende yarından itabaren birazdaha hafifletmeyi düşünüyorumKızlar bugün hafif beslenmeyi düşünüyorum sabah sadece yoğurt 1 kaşık yulaf 2 tane de kayısı yedim bi de çok az kefir kattım öğlen ve akşamı da çok ağır yemem
Diyet grublarında 1.ler sırlarını paylaşıyor topiği var cnm orda son mesajKefiiir kendin mı yapıyorsun canım :)
Bu arada ben senin yazını okumak istedim ama bahsettiğiniz topiği bulamadım
Teşekkürler abla ben yanlış yere bakmışım:)Diyet grublarında 1.ler sırlarını paylaşıyor topiği var cnm orda son mesaj
Bulduuum :) teşekkür ederim ablam inşallah birgün bende oraya yazarımBahar bulamazsan kızlar link atsın
Ben atamıyorum
Ayyy onların o konuşmaları yokmu zaten"Haya delll " diyen bir yigeni olunca insanın sıcak dinlemeden hemen yanına gidilir :)
Allah'mm bütün miniklerimizi koruusuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?