- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.241
Neden olmasın canısı bende eskiden yazdıydımBulduuum :) teşekkür ederim ablam inşallah birgün bende oraya yazarım
Eveeeet yaaa resmen o haya dedikçe eriyip bitiyorum :)Ayyy onların o konuşmaları yokmu zaten
insanı bitiriyor :))
gece uykuda naptınız poni günaydınGünaydın herkesee 15 sayfa birikmiş maşaallah
Bu arada dün çok stresli bir gündü kızım defallarca çişini yaptı üstüne en son da kakasınıumutsuzluğa kapılmştm ki söyledi çişini en son wcye gittik yaptı çok mutlu oldum
Sağol kuzum çok sıcak gerçekten buharlasacagim sankiSağ salim evine varirsin insalllah Merve abla :) Yolculuklar çok yoruyor insanı özellikle bu sıcakta
Allah'ıma emanet canım 41 kere maşallah ameliyat işi ne oldu bir türlü soramadim"Haya delll " diyen bir yigeni olunca insanın sıcak dinlemeden hemen yanına gidilir :)
Allah'mm bütün miniklerimizi koruusuun
Yatişiyor cnm ama saksısı bşraz büyük olması gerekiyor
Kız geldiğinde kopartıp yesin diye ektiydim
Işin zor valla şeydam Allah sağlık versinde hepsi olup gidiyor
Benim eltimin gelinide ikizlere hamile
bende yarından itabaren birazdaha hafifletmeyi düşünüyorum
Aslında hava biraz açsaydı yürüyüşe gidesim vardı millet uyurken
Ama terasa çıkınca bile üşüyorum
Kızlarrrr beyinlerimizi resetliyelim
Kaçamağa hayırrr kampanyası başlatıyorum
Zamanında 6 ay 1 lokma kaçamak yapmayan ben 2 ay mı dayanamıcam
ARTIK YEDİKLERİMİZ DEĞİL GİYDİKLERİMİZ BİZİ MUTLU EDECEK
Aynı konudan bende muzdaribim bi erken yatmayı başaramıyorum sonra sabah sersem gibi oluyorumGünaydın gençler nasılız bugün
Ben sabah uyuya kalmışım spora gidicektimneyse artık akşam yaparız birşeyler erken yatmayı becermem lazım olmuyor böyle ya
Kefiiir kendin mı yapıyorsun canım :)
Bu arada ben senin yazını okumak istedim ama bahsettiğiniz topiği bulamadım
Bulduuum :) teşekkür ederim ablam inşallah birgün bende oraya yazarım
Aynı konudan bende muzdaribim bi erken yatmayı başaramıyorum sonra sabah sersem gibi oluyorum
Gerçi ramazana göre baya toparladım
abla bir ara takım olarak yapmıştık 1 ay yine yapsak aslında süper olurAslında hava biraz açsaydı yürüyüşe gidesim vardı millet uyurken
Ama terasa çıkınca bile üşüyorum
Kızlarrrr beyinlerimizi resetliyelim
Kaçamağa hayırrr kampanyası başlatıyorum
Zamanında 6 ay 1 lokma kaçamak yapmayan ben 2 ay mı dayanamıcam
ARTIK YEDİKLERİMİZ DEĞİL GİYDİKLERİMİZ BİZİ MUTLU EDECEK
Günaydın kızlar dünden beri gerçekten hiç vaktım olmadı offf bide sıcak uyudummu uyuamadımmı bilmiorum hala da yanıyorum
dün güzel geçti çok sükür bi skıntı olmadı
kızlar sunu farkettım vücudum odem yapıo kendimş hep şiş hissediyorum ya sinir den kuduruyorum maydonuzlu su yaptım şimdi
yeşilçayımda hazır içicem birazdan
özel günüm değil bişi değil ama wc sorunsalı ve ödem neden sıkıyor beni bi yol gösterin çıldırıcam hafif hissedemiyorum kendımı :S
kızlar bi el atın bana bugn yogurtlu semızotu salatası yiyim diyorum kızlar
ödem atıcı vbişiler söleyın bana ya cidden hazmedıyorum imdaatt!!!!!
kızlar neden ödemyapıyor vucdum su hiç içmesem 1.5 litre içiyorum hava buhar yapıyor o derece sıcak cünkü
bana vucudu rahatlatan ödem atan ve şişlik yapmayan corba vs ne varsa verin uyanınca bile şiş hissedermi halaa insan ya ben öylyim
kızlar tecrubelerinizi yazın bana ne olur valla anlatılmaz ama ancak bu kadar anlatabıldim
@seydan94 seninvardır formulun kesin evde olabilcek malzelemelr vs
kızlar sizdende bekliyorum
Mefkurem ablam haklısın valla ya ama bir kaç gündürde böle problemim var wc ve şişlk ödem :S
Rakibem havluyu erken atıcan ellam:)Dünki menüm günaydın hepinize
Sabah yok
Öğlen 14 patates salatası 1 yufka börek biraz çilek
Akşam 19
5 köfte 3 kanat
Köz patlıcan salatası 4 kaşık
Su çok içtim çok
3 km yürüyüş
Günaydın herkesehadi bugünde güzel atlara kim hafta içi daha kolay
bugünüde dünkü gibi sorunsuz gecirecem inşallah yarın hepinizden Azda olsa eksi olsun ki motivemeze motive katsınGünaydınnnn
Pazar tuzaklarına düşmicek 9.takımın sabırlı hatunları
Bugünüde güzel atlattıkmı yarın haftaya eksiklyle başlamak ne güzel olur
Bugün bi bakayım dedim beklediğim kadar olmasada eksideyim
Eşimmm nerlerdesin kızzz tartıldınmı kulağıma fısılda bakem
acemihayat28
Ayy ama sen benle hiç ilgilenmiyoki
Kaç saat uyuyorsun sende hep ayaktasin ablaBen çok acıktım daha millet yatıyor
Heralde beklemicem onları
Gecede geç uyudum hala uykum var
Yasoo yesin böreklere ben cuma günü bütün takımlara ifşa edicem onu ,ben yemedim bütün hafta bu kadın börekleri götürdü sonuç kazanan taraf benim diye:))@Habinar yasimm bugünde börekleri götürme bacım bak hedef büyük
Sonra cuma üzülürsün valla rakiplerin çok dişli benden söylemesi
Tatilin en güzel yanı eve dönüş kısma zaten:)Günaydın kızlar eve dönüş başladı 3 gibi evde olurum Allah in izniyle
Poni kolay gelsin bugün daha rahat gecerGünaydın herkesee 15 sayfa birikmiş maşaallah
Bu arada dün çok stresli bir gündü kızım defallarca çişini yaptı üstüne en son da kakasınıumutsuzluğa kapılmştm ki söyledi çişini en son wcye gittik yaptı çok mutlu oldum
ablam planım bugün arabayı yıkamak şöyle bezin degmedi yer kalmasın istiyorum pırıl pırıl olsun yaralı ceylanım:)Kızlar gelinde bugünkü planlarınızı anlatın bakalım
Bizim yine hava soğuk yağmurlu
Iyiki yanıma kalın ceket almışım sabah bisikletle gelirken üşüdüm
Saksiya domates ektiydim erik gibi minik olanlardan bi güneş görmedilerki kızarsınlar
Olanlarıda Bizim kız kopardı yedi zaten onun için ektim
Helede o ilk çişini kakasını Wc yaptığı zamanki mutlulugu yasa dersinki mutluluk denen şey tamda buymuş:))Hadi inş.arkası gelir
Valla çok komik ama bende heyecanlanıyorum
Çocuğun çiş derdi beni sardı
ben tartiya göre şekillenicem bakalım haftaiçiKızlar bugün hafif beslenmeyi düşünüyorum sabah sadece yoğurt 1 kaşık yulaf 2 tane de kayısı yedim bi de çok az kefir kattım öğlen ve akşamı da çok ağır yemem
Bulduuum :) teşekkür ederim ablam inşallah birgün bende oraya yazarım
Amin canım bendede yigen çok ama bekarken yanımda doğanın yeri bambaşka bugün 16 yaşına girdi pek yakışıklı bişey oldu çıktı ablası:)"Haya delll " diyen bir yigeni olunca insanın sıcak dinlemeden hemen yanına gidilir :)
Allah'mm bütün miniklerimizi koruusuun
sağol tatlımm:)
Heee yılbaşı çıtırları yaptıydım yaabla bir ara takım olarak yapmıştık 1 ay yine yapsak aslında süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?