Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gece uykuda naptınız poni günaydın

Sağ salim evine varirsin insalllah Merve abla :) Yolculuklar çok yoruyor insanı özellikle bu sıcakta
Sağol kuzum çok sıcak gerçekten buharlasacagim sanki
"Haya delll " diyen bir yigeni olunca insanın sıcak dinlemeden hemen yanına gidilir :)
Allah'mm bütün miniklerimizi koruusuun
Allah'ıma emanet canım 41 kere maşallah ameliyat işi ne oldu bir türlü soramadim

Aslında hava biraz açsaydı yürüyüşe gidesim vardı millet uyurken
Ama terasa çıkınca bile üşüyorum

Kızlarrrr beyinlerimizi resetliyelim
Kaçamağa hayırrr kampanyası başlatıyorum

Zamanında 6 ay 1 lokma kaçamak yapmayan ben 2 ay mı dayanamıcam

ARTIK YEDİKLERİMİZ DEĞİL GİYDİKLERİMİZ BİZİ MUTLU EDECEK

İyi yapmışsın canım ya bence güzel bişey evde de olsa yetiştirmek
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zor tabi çoğul gebelik te bakımı da ama tatlılıkları her zorluğun üstünde

Kesinlikle öyle canım mini mini bedenler

Günaydın gençler nasılız bugün
Ben sabah uyuya kalmışım spora gidicektimneyse artık akşam yaparız birşeyler erken yatmayı becermem lazım olmuyor böyle ya
Aynı konudan bende muzdaribim bi erken yatmayı başaramıyorum sonra sabah sersem gibi oluyorum
Gerçi ramazana göre baya toparladım

Kefiiir kendin mı yapıyorsun canım :)
Bu arada ben senin yazını okumak istedim ama bahsettiğiniz topiği bulamadım

1. Ler sırlarını paylaşıyor topiği diyet gruplarında altlarda kalmıştır
Kefiri kendim yapıyordum bi ara ama şimdi yapmıyorum canım yapmak istiyorum da uğraş işte

abla bir ara takım olarak yapmıştık 1 ay yine yapsak aslında süper olur

Günaydın kızlar dünden beri gerçekten hiç vaktım olmadı offf bide sıcak uyudummu uyuamadımmı bilmiorum hala da yanıyorum
dün güzel geçti çok sükür bi skıntı olmadı
kızlar sunu farkettım vücudum odem yapıo kendimş hep şiş hissediyorum ya sinir den kuduruyorum maydonuzlu su yaptım şimdi
yeşilçayımda hazır içicem birazdan
özel günüm değil bişi değil ama wc sorunsalı ve ödem neden sıkıyor beni bi yol gösterin çıldırıcam hafif hissedemiyorum kendımı :S
kızlar bi el atın bana bugn yogurtlu semızotu salatası yiyim diyorum kızlar
ödem atıcı vbişiler söleyın bana ya cidden hazmedıyorum imdaatt!!!!!
kızlar neden ödemyapıyor vucdum su hiç içmesem 1.5 litre içiyorum hava buhar yapıyor o derece sıcak cünkü
bana vucudu rahatlatan ödem atan ve şişlik yapmayan corba vs ne varsa verin uyanınca bile şiş hissedermi halaa insan ya ben öylyim
kızlar tecrubelerinizi yazın bana ne olur valla anlatılmaz ama ancak bu kadar anlatabıldim
@seydan94 seninvardır formulun kesin evde olabilcek malzelemelr vs
kızlar sizdende bekliyorum
Mefkurem ablam haklısın valla ya ama bir kaç gündürde böle problemim var wc ve şişlk ödem :S

Maydanoz en büyük ödem atıcıdır tatlım iyi yapmışsın bu konuda Mefkurem daha iyi bilir bence

Dünki menüm günaydın hepinize
Sabah yok
Öğlen 14 patates salatası 1 yufka börek biraz çilek
Akşam 19
5 köfte 3 kanat
Köz patlıcan salatası 4 kaşık
Su çok içtim çok
3 km yürüyüş
Rakibem havluyu erken atıcan ellam:)

Günaydın herkese hadi bugünde güzel atlara kim hafta içi daha kolay

bugünüde dünkü gibi sorunsuz gecirecem inşallah yarın hepinizden Azda olsa eksi olsun ki motivemeze motive katsın

Ben çok acıktım daha millet yatıyor
Heralde beklemicem onları

Gecede geç uyudum hala uykum var
Kaç saat uyuyorsun sende hep ayaktasin abla
@Habinar yasimm bugünde börekleri götürme bacım bak hedef büyük

Sonra cuma üzülürsün valla rakiplerin çok dişli benden söylemesi
Yasoo yesin böreklere ben cuma günü bütün takımlara ifşa edicem onu ,ben yemedim bütün hafta bu kadın börekleri götürdü sonuç kazanan taraf benim diye:))
Günaydın kızlar eve dönüş başladı 3 gibi evde olurum Allah in izniyle
Tatilin en güzel yanı eve dönüş kısma zaten:)
Poni kolay gelsin bugün daha rahat gecer
ablam planım bugün arabayı yıkamak şöyle bezin degmedi yer kalmasın istiyorum pırıl pırıl olsun yaralı ceylanım:)

Hadi inş.arkası gelir

Valla çok komik ama bende heyecanlanıyorum
Çocuğun çiş derdi beni sardı
Helede o ilk çişini kakasını Wc yaptığı zamanki mutlulugu yasa dersinki mutluluk denen şey tamda buymuş:))
Kızlar bugün hafif beslenmeyi düşünüyorum sabah sadece yoğurt 1 kaşık yulaf 2 tane de kayısı yedim bi de çok az kefir kattım öğlen ve akşamı da çok ağır yemem
ben tartiya göre şekillenicem bakalım haftaiçi

Bulduuum :) teşekkür ederim ablam inşallah birgün bende oraya yazarım

"Haya delll " diyen bir yigeni olunca insanın sıcak dinlemeden hemen yanına gidilir :)
Allah'mm bütün miniklerimizi koruusuun
Amin canım bendede yigen çok ama bekarken yanımda doğanın yeri bambaşka bugün 16 yaşına girdi pek yakışıklı bişey oldu çıktı ablası:)

kızlar bi de yürüyüşü kesinlikle akşam yapıcaz valla sabah 7-8-9 da da burası acaip felaket oluyor mümkün değil yürümemiz
yolda bayılır gideriz bakalım bu aksam niyetimiz var eşim isten gelince istiyorum ilk hafta 45 dk diye planlıyorum bakalm ama spora fena taktım yuruyş yapmam laızm sahil felanda değil mahalller arsı olur dıyor eşim amann yürüyüş olsunda nerde olursa olsun
ama kesinn 45 dk dolcak DD: evett bu aksam yuruyus var

abla bir ara takım olarak yapmıştık 1 ay yine yapsak aslında süper olur
Heee yılbaşı çıtırları yaptıydım ya
Benim bilmeden yediğim 1 Sarmayla sen kazandıydın

1 aylıkmı bayrama kadarmı yapalım
Isteyen katılsın, gerçi pek sanmıyorum katılım olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…