- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.261
Heee yılbaşı çıtırları yaptıydım ya
Benim bilmeden yediğim 1 Sarmayla sen kazandıydın
1 aylıkmı bayrama kadarmı yapalım
Isteyen katılsın, gerçi pek sanmıyorum katılım olacağını
kızlar bi de yürüyüşü kesinlikle akşam yapıcaz valla sabah 7-8-9 da da burası acaip felaket oluyor mümkün değil yürümemiz
yolda bayılır gideriz bakalım bu aksam niyetimiz var eşim isten gelince istiyorum ilk hafta 45 dk diye planlıyorum bakalm ama spora fena taktım yuruyş yapmam laızm sahil felanda değil mahalller arsı olur dıyor eşim amann yürüyüş olsunda nerde olursa olsun
ama kesinn 45 dk dolcak DD: evett bu aksam yuruyus var
30-45-60 dakika diye haftadan haftaya başlangıç olsun o zaman dimi tatlım ayyYürüyüş lazım canım yani spor lazım kesinlikle ama yavaş yavaş koy bence sporu hayatına birden abartma derim
Rakibecim önce sakin ol belki yorgunluktan olmuşturGünaydın kızlar dünden beri gerçekten hiç vaktım olmadı offf bide sıcak uyudummu uyuamadımmı bilmiorum hala da yanıyorum
dün güzel geçti çok sükür bi skıntı olmadı
kızlar sunu farkettım vücudum odem yapıo kendimş hep şiş hissediyorum ya sinir den kuduruyorum maydonuzlu su yaptım şimdi
yeşilçayımda hazır içicem birazdan
özel günüm değil bişi değil ama wc sorunsalı ve ödem neden sıkıyor beni bi yol gösterin çıldırıcam hafif hissedemiyorum kendımı :S
kızlar bi el atın bana bugn yogurtlu semızotu salatası yiyim diyorum kızlar
ödem atıcı vbişiler söleyın bana ya cidden hazmedıyorum imdaatt!!!!!
kızlar neden ödemyapıyor vucdum su hiç içmesem 1.5 litre içiyorum hava buhar yapıyor o derece sıcak cünkü
bana vucudu rahatlatan ödem atan ve şişlik yapmayan corba vs ne varsa verin uyanınca bile şiş hissedermi halaa insan ya ben öylyim
kızlar tecrubelerinizi yazın bana ne olur valla anlatılmaz ama ancak bu kadar anlatabıldim
@seydan94 seninvardır formulun kesin evde olabilcek malzelemelr vs
kızlar sizdende bekliyorum
Mefkurem ablam haklısın valla ya ama bir kaç gündürde böle problemim var wc ve şişlk ödem :S
aslında çok az uyumuyorum cnm 1-3 arası yatıyorumKaç saat uyuyorsun sende hep ayaktasin abla
sağlıklı mutlu yaşları olsun delikanlınınAmin canım bendede yigen çok ama bekarken yanımda doğanın yeri bambaşka bugün 16 yaşına girdi pek yakışıklı bişey oldu çıktı ablası:
Hadi bakalım başka kurban gelecekmi :))1 ayına varım ben
Hadi bakalım başka kurban gelecekmi :))
Tubişşşş daha uzun bi yolumuz var tatlım30-45-60 dakika diye haftadan haftaya başlangıç olsun o zaman dimi tatlım ayy
çok stres yaptım yaaa bu halde yarın aslaaaa tartılamam kızlar offf çom fenayım yaaa sinirden aglicam nerdeyse
30-45-60 dakika diye haftadan haftaya başlangıç olsun o zaman dimi tatlım ayy
çok stres yaptım yaaa bu halde yarın aslaaaa tartılamam kızlar offf çom fenayım yaaa sinirden aglicam nerdeyse
Kuralları biliyon dimiHahaha öyle diyince bi korku sardı ama 1 ay nedir yaw bence no problem :)
Haftaiçi alışverişe gidersen alırsın cnmMefkurem abla zencefil falan yokki evde kiraz sapıda yok hazır nane yapragıda şimdilik sadece maydonuzlu su ile idare ediyorum bu akşam kuru kayısı alıcam canım dediğini yapıcam etler soslu tuzlydu falan anlamadım hiçbişi yaa daha yemedim yeşilçay içtim ve maydonozlu su içiyorum ama şimdi iki armut yiyim belki iyi gelir salatalıkta dograrım semizotuna canm iyi fikir saolasın
acayip şişim 2-3 kilo fazla cıkarım kesin korkuyorum abla ya
nane falnda eklerım salataya off akşama taktım 30 dk yürüyüş yapcam
sağol canımm bi kaç gün böyle deniyim bakalım ne olcakCanım sakin ol bir sorun yok sen böyle stres yaptıkça vücudun daha kötü etkilenir aynen öyle başla em ideali öyle
Sen rahat ol o kilolar gidecek buna emin ol
bu hafta çıkmaya çalısıırm canım aktardan yeşilcay alırımHaftaiçi alışverişe gidersen alırsın cnm
Benimde evde hiç yeşillik kalmadı almam lazım
Bide sen poşet çay içiyosun
Aslında aktardan öbürtürlüsünü alsan daha iyi olur
Abla bu yine iyi Aylinle seninkilon bir mi yazacaktım sabah kardeşime Aylin lezbiyen sen bilin mı yazmış telBahar ben anladım mesajını
İyi yolculuklar canımGünaydın kızlar eve dönüş başladı 3 gibi evde olurum Allah in izniyle
No stres poni hepimiz sağa sola kaçırarak öğrendik hele ablam çişini öğrenmiş ben doğunca o beze yapıyor diye tekrar bilerek altına yapmaya başlamışGünaydın herkesee 15 sayfa birikmiş maşaallah
Bu arada dün çok stresli bir gündü kızım defallarca çişini yaptı üstüne en son da kakasınıumutsuzluğa kapılmştm ki söyledi çişini en son wcye gittik yaptı çok mutlu oldum
Abla soğuğu bize gönder pontik pontik oldum sıcaktan sistim vallaKızlar gelinde bugünkü planlarınızı anlatın bakalım
Bizim yine hava soğuk yağmurlu
Iyiki yanıma kalın ceket almışım sabah bisikletle gelirken üşüdüm
Saksiya domates ektiydim erik gibi minik olanlardan bi güneş görmedilerki kızarsınlar
Olanlarıda Bizim kız kopardı yedi zaten onun için ektim
Seyda çokta kısıtlama canım ikizleri düşünKızlar bugün hafif beslenmeyi düşünüyorum sabah sadece yoğurt 1 kaşık yulaf 2 tane de kayısı yedim bi de çok az kefir kattım öğlen ve akşamı da çok ağır yemem
gidilir tabi ki :)"Haya delll " diyen bir yigeni olunca insanın sıcak dinlemeden hemen yanına gidilir :)
Allah'mm bütün miniklerimizi koruusuun
Sağda solda gezerken düşünGünaydın gençler nasılız bugün
Ben sabah uyuya kalmışım spora gidicektimneyse artık akşam yaparız birşeyler erken yatmayı becermem lazım olmuyor böyle ya
Bende misler gibi kahvalti yapıp kuzeyi parka götürdüm geldim acikmadim hiç ama sonrada eşimle saatlerin tutmuyor hafif birşeyler yerim
kurallar yumuşatılır da ben varım yoksa görmedim duymadım bilmiyorumHeee yılbaşı çıtırları yaptıydım ya
ben varım ablaHeee yılbaşı çıtırları yaptıydım ya
sağol canımAbla bu yine iyi Aylinle seninkilon bir mi yazacaktım sabah kardeşime Aylin lezbiyen sen bilin mı yazmış tel
İyi yolculuklar canım
No stres poni hepimiz sağa sola kaçırarak öğrendik hele ablam çişini öğrenmiş ben doğunca o beze yapıyor diye tekrar bilerek altına yapmaya başlamış
Piskoljisini etkilemeden oyunla
Abla soğuğu bize gönder pontik pontik oldum sıcaktan sistim valla
Seyda çokta kısıtlama canım ikizleri düşün
gidilir tabi ki :)
Sağda solda gezerken düşün
Bende misler gibi kahvalti yapıp kuzeyi parka götürdüm geldim acikmadim hiç ama sonrada eşimle saatlerin tutmuyor hafif birşeyler yerim
kurallar yumuşatılır da ben varım yoksa görmedim duymadım bilmiyorum
Haaa Haaa buda iyiymişAbla bu yine iyi Aylinle seninkilon bir mi yazacaktım sabah kardeşime Aylin lezbiyen sen bilin mı yazmış tel
Ben soğuğu sevmiyorum yaaaAbla soğuğu bize gönder pontik pontik oldum sıcaktan sistim valla
Neinnn taviz yokkurallar yumuşatılır da ben varım yoksa görmedim duymadım bilmiyorum
Bence güzel sadece akşam 1 dil olabilirmiş ekmekDünkü menüm
10.00
Çeyrek simit
1 d ekmek
2 d peynir
4 zeytin
Domates salatalık
14.00
Kahve 2 hurma
17.00
1 tbak kabak
2 d ekmek
Yoğurt
Su 2
Spor çiş temzlmek
Sultanım ben yapamıyorum 0 kaçamak olayını en fazla cumaya kadar aha şimdi kahvaltı da attim ağzıma bir badem şekeri ,ama deki haftaya 5 kilo verme yarışı işte ozaman varım:)Haaa Haaa buda iyiymiş

Ben soğuğu sevmiyorum yaaa
Neinnn taviz yok
Bence güzel sadece akşam 1 dil olabilirmiş ekmek
Sporun ayrı güzel :)))
Olmamış simit ekmek aynı anda yenmişDünkü menüm
10.00
Çeyrek simit
1 d ekmek
2 d peynir
4 zeytin
Domates salatalık
14.00
Kahve 2 hurma
17.00
1 tbak kabak
2 d ekmek
Yoğurt
Su 2
Spor çiş temzlmek
Aylin lezbiyenmiymiş:))Abla bu yine iyi Aylinle seninkilon bir mi yazacaktım sabah kardeşime Aylin lezbiyen sen bilin mı yazmış tel
İyi yolculuklar canım
No stres poni hepimiz sağa sola kaçırarak öğrendik hele ablam çişini öğrenmiş ben doğunca o beze yapıyor diye tekrar bilerek altına yapmaya başlamış
Piskoljisini etkilemeden oyunla
Abla soğuğu bize gönder pontik pontik oldum sıcaktan sistim valla
Seyda çokta kısıtlama canım ikizleri düşün
gidilir tabi ki :)
Sağda solda gezerken düşün
kurallar yumuşatılır da ben varım yoksa görmedim duymadım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?