- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.281
Kuralları biliyon dimi
Bütün cıssların yanında pirinç makarna patates simit vs.yasak
1 kş. 1 lokma dahi olmıcak
Abla bu yine iyi Aylinle seninkilon bir mi yazacaktım sabah kardeşime Aylin lezbiyen sen bilin mı yazmış tel
İyi yolculuklar canım
No stres poni hepimiz sağa sola kaçırarak öğrendik hele ablam çişini öğrenmiş ben doğunca o beze yapıyor diye tekrar bilerek altına yapmaya başlamış
Piskoljisini etkilemeden oyunla
Abla soğuğu bize gönder pontik pontik oldum sıcaktan sistim valla
Seyda çokta kısıtlama canım ikizleri düşün
gidilir tabi ki :)
Sağda solda gezerken düşün
Bende misler gibi kahvalti yapıp kuzeyi parka götürdüm geldim acikmadim hiç ama sonrada eşimle saatlerin tutmuyor hafif birşeyler yerim
kurallar yumuşatılır da ben varım yoksa görmedim duymadım bilmiyorum
Dünkü menüm
10.00
Çeyrek simit
1 d ekmek
2 d peynir
4 zeytin
Domates salatalık
14.00
Kahve 2 hurma
17.00
1 tbak kabak
2 d ekmek
Yoğurt
Su 2
Spor çiş temzlmek
Önümüzdeki ay başlayıp bayram güzelini seçeriz :))ben varım abla
Benim nefsimi boğazımı terbiye etmem lazım cnmSultanım ben yapamıyorum 0 kaçamak olayını en fazla cumaya kadar aha şimdi kahvaltı da attim ağzıma bir badem şekeri ,ama deki haftaya 5 kilo verme yarışı işte ozaman varım:)
anlaştık abla şuan bir an önce evine gidip düzenimi kurmak ve tam anlamıyla startını vermek istiyorumÖnümüzdeki ay başlayıp bayram güzelini seçeriz :))
Bu hafta işin kolay gibi baksana senin rakip ekmekleri götürüyoranlaştık abla şuan bir an önce evine gidip düzenimi kurmak ve tam anlamıyla startını vermek istiyorum
Kahve düştü aklıma şimdi görmedim ki ekmekle simidi bir arada kakalar cişler tuvalete bezleri attık kilotler giydik kafa yandı benimDünkü menüm
10.00
Çeyrek simit
1 d ekmek
2 d peynir
4 zeytin
Domates salatalık
14.00
Kahve 2 hurma
17.00
1 tbak kabak
2 d ekmek
Yoğurt
Su 2
Spor çiş temzlmek
Yolla yarım kar yolla buralarda biraz soğuk yolla bı tutam yağmur gonderiverHaaa Haaa buda iyiymiş

Ben soğuğu sevmiyorum yaaa
Neinnn taviz yok
Bence güzel sadece akşam 1 dil olabilirmiş ekmek
Sporun ayrı güzel :)))
o zaman tmm canım ben baya azaltin diye düşündümTamam ben varım :)
Her daim
Yok canım öğlen de peynirli tavuklu salata akşam da bilmiyorum kısmet :))) kıstım derken o kadar kısamam zaten
Ekmekler simit fazla olmuş poni en azından akşamki ekmekleri yemeseydin olabilirdi
benim orti bana yiyorum sende ye imajı veriyor sonra ters köşe yapacak beni ama Yemem düşmem tuzağa
Bencede tedbiri elden bırakmabenim orti bana yiyorum sende ye imajı veriyor sonra ters köşe yapacak beni ama Yemem düşmem tuzağa
Sevgili rakibecim 40 dk lik yolum kaldı evime tam gaz gelicem duyrulur
Tabiki bizzzz olacaz :)))Kızlar su ortiler sütün birbirinizi haftanın en iyi ikilisini sececegim bakın ona göre
Bu haftayı saylamam banane bananeKızlar su ortiler sütün birbirinizi haftanın en iyi ikilisini sececegim bakın ona göre
@seydan94 bak ne diyor Zuhal sultan bizi geçeceklermisTabiki bizzzz olacaz :)))
Değilmi eşim @tubadem41
kız ödem dediğin nedir hepinizden var havalarda ısındı balon gibi oldum ama maydanozla aşk yaşıyorumBu haftayı saylamam banane bananeben gezmekten sisiyorum ödem tutuyorum bu hafta
Bende bı atak yapmam lazım ablaBencede tedbiri elden bırakma
Yarından itibaren bi depar bekliyorum ondan
Bende bı atak yapmam lazım ablaBencede tedbiri elden bırakma
Yarından itibaren bi depar bekliyorum ondan
Mızıkçılık yok bugün evdesin cumaya ödem mödem kalmaz :))Bu haftayı saylamam banane bananeben gezmekten sisiyorum ödem tutuyorum bu hafta
Beğenemedinmi cicim :)))@seydan94 bak ne diyor Zuhal sultan bizi geçeceklermis
Hiç inanmammm sen haaa :))Bende bı atak yapmam lazım ablayoksa yenileceğini bu gidisle
Tuğba sıcaktan bayıldı galiba tugbaaa pabucu yarım çık dışarıya kapisalimBeğenemedinmi cicim :)))
Daha şovuma başlamadım
@tubadem41 kız tuba koş yetiş beni yalnız bırakma
Cuma hepsinin defterini dürelimde görsünler
Eve gidim dinleneyim hemen alışverişe cikicam@seydan94 bak ne diyor Zuhal sultan bizi geçeceklermis
kız ödem dediğin nedir hepinizden var havalarda ısındı balon gibi oldum ama maydanozla aşk yaşıyorum
biz ortimleMızıkçılık yok bugün evdesin cumaya ödem mödem kalmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?