- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.721
Vaz geçtim omletten :))Yanında da peynir benim en sevdiğimmm :)
Vişne bende mi aldırsam napsam
Tatlım senin sıkıntın wc mi ödemmibugun a101e ugramaya calışıcam bakalm inşallah işe yarar
Sanada güzellik :))bugün nasılızgünaydın güzeller
yarar ama bunlar tempolu sporlar cnm fazla kiloda zorlanırmısın acabakızlar step aerobilk işe yararmı zayıflamada komekin kursu vamıs eve yakın _?
Bende böyle cevap yazacağını biliyodumBen patates çok severim 3 öğün verseler yerim,listemde de daha hakkım var diye yedim ama bunları yazacağınızı da biliyordum.Napayım canım istiyo öğleni çok hafif geçirdim dedim ve yedim
Kızzz bende sen yaptın sandım :))
Uyku düzeni ve yeme disiplini şaşınca patlak göz ve ödem beni korkutamaz Yarın sabahtan dengeleme programına başlıyoruz kimler benimleeee Bu arada ödem atmak için elimdeki bardakta 1/2 demet maydanoz ile 2 dilim taze ananas robottan geçti 1/2 şişe maden suyu üzerine bol su ve buz ekledim
Günaydın hanımlar Dilara Koçaktan kopyaladım
eee perşembeleri köye gidersen nasıl olacakKurs günleri pazartesi perşembe cuma *09*15:30 yaazıo tartı gunleri güme gitmesn kızlar
kaç kişiyle açıyolarmış11 .kişi olarak başvurdum inşallah açılır kurs
sen meyveleri yemeye devam etMefkurem abla wc ya perşembeden beri cıkamıyorum aklımda kaldıgı kadarıyla
ya her ihitmale karşı sporuıma uyazılıcam büyük ihtimal yok ya cok zorlancagğimi sanmam
of hiç bilmiyorum perşembe akşamları gitcem ama sanırım spor salonu gözüküyor abla banaeee perşembeleri köye gidersen nasıl olacak
kaç kişiyle açıyolarmış
sen meyveleri yemeye devam et
Bide form çay al bunu haftada 1-2 sefer içebilirsin
Suyunuda birden içme yudum yudum iç
Salatalara zeytinyağı koy
Sabah 1 kş zeytinyağıda içebilirsin arkasına ılık su
Kız bi gitsen sen -2 olacan nerdeyse :))
Instadan mi takip ediosun canim
Bu 2. Gün
3. Günü henüz yayınlamadı beklemedeyim
Faceten canımInstadan mi takip ediosun canim
Dilara Koçakın tatil sonrası 3 fünlük dengeleme programıymış.Aslında bugünden başlayıp cumaya çok güzel sonuçlar alınabilir fakat bwn bu hafta yapamam bunu ağrıdan ölüyorum
Aslında çok da az değil herşey var doyurucu listeler bence
Bu 2. Gün
3. Günü henüz yayınlamadı beklemedeyim
Hakkında hayırlısı olsun cnmHep bi kursa gitmek istiyordum elisini beceremiyorum :)
Bu da is olanağı da var hem aksam saati rahatta olur ortsm olmus olur hem carsida carsidan eve yürüyerek te gelirim hava guzel olduğunda
Ama spor saatleri uymuyor kac kisiyle aciliyor bilmiyorumMefkurem abla
Ama gun ve saatleri uymuyir ozellkle persembe
O yuzden sporium düşünüyorum
Sen hangi şehirdesin canımEvet kizlar spor salonuyla konustum telefonda aylik 130 hoca esliginde ne istiyorsan 15 gunluk program hazırlıyor
1gun gel 1 gun dinlen teknigi ile bay bayan hoca secenegi var gun ve saatleri sen ayarliosun
Hoca calistiriyor seni yani tek basina degil bu hosuma gitti haftada 3 gun dedi
Esime fazla geldi fiyat ama benm hosuma
Gitti
Sabah 10 gece 11e kadar acik saatler sana kalmis
Nasil sizce
Evet kizlar spor salonuyla konustum telefonda aylik 130 hoca esliginde ne istiyorsan 15 gunluk program hazırlıyor
1gun gel 1 gun dinlen teknigi ile bay bayan hoca secenegi var gun ve saatleri sen ayarliosun
Hoca calistiriyor seni yani tek basina degil bu hosuma gitti haftada 3 gun dedi
Esime fazla geldi fiyat ama benm hosuma
Gitti
Sabah 10 gece 11e kadar acik saatler sana kalmis
Nasil sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?