- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.701
günaydın abla istriz tabikiiii :)Günaydınnnn
Tikkattt Tikkattt cumanın ayak sesleri geliyorrrrrr
Herkes silahlarını kuşansın
Galip olan biz olacaz
Herkes güzel eksiler görmek istiyormuuuu
Duyamadımmm
Hemde çok isticez şekerimgünaydın abla istriz tabikiiii :)
valla abla 1 kilo versem dua edicem ya inşallah verircemHemde çok isticez şekerim
Hele ikimiz bütün eşleri geçelimde günlerini görsünler :))
Köyde bahçe falanmı var niye gidiyosunuzMefkurem abla valla keşke alcak imkan ve yerim olsa en cok onu isterim ama yokki malesef
bu yolu denicem bakaalım
köydede de toprak kokusu olmustur ne güzeldir ama iş yapmaktan ona vakit bulucakmıyım bilemem
Son zamanlarda az yemeye başladın fıstık bu iyi bişey değilvalla abla 1 kilo versem dua edicem ya inşallah verircem
sorunları bi atlatıyım anında 2-3 gider sanırım
beslenme düzenm gayet iyi gidiyor masallah ama bakalm tartı nedicek
Huuuu kalkmadınızmı millett
Sabah içtimasını yapacaz
Anacım kalkınca gelin bi selam verin planlarınızı anlatın
Herkese bi hayır duası edem :)))
Kalkınca ılık sirkeli 2 bar su içildi
Aç karna 10 tane vişne yendi baya ekşiymiş (ben istesemde fazla yiyemem alerjim var hemen boğazım kaşınıyor)
Şimdi filtre kahve içiliyor
Ama kurt gibi acıkıldığı için kahvaltıda ne yesem diye düşünülüyor :)))
Muhtemelen mantarlı omlet yapıcam
Ben haftaya ekmekle başlıyorum ilk 3-4günü sabahları yiyorum son 3 gün ekmeksiz oluyor
Böylece vücudu ekmeksizliğe alıştırmamış oluyorum
Köyde bahçe falanmı var niye gidiyosunuz
Işte bende sürekli salona para vermektense alet alıyım dedim
Kimisi 2.el, daha uygun oluyor
bi de spor salonuna yazılcam sanırm arastırmalardayım
fiyat olarakta uygun ve güzel bi yere gitcm
sanırım sporıum varmıs burda ona fiyat sorucam hem düzenlim spor yaparım hem de mecburi hissederimpara verdiğimden
sporıum iyi diye biliyorum minibus mesafesinde cok uzak değil eveSalon iyiyse gidesin gelir bi de eve yakın olmalı
canım belediyelerin de oluyor araştır sizin belediyeninde vardır belki fiyat da baya uygun bizim burda..eskiden öğlen arası gitmiştim bir kaç ay çok iyi hissediyordum kendimi uzağa taşınınca gidemedim.bi de spor salonuna yazılcam sanırm arastırmalardayım
fiyat olarakta uygun ve güzel bi yere gitcm
sanırım sporıum varmıs burda ona fiyat sorucam hem düzenlim spor yaparım hem de mecburi hissederimpara verdiğimden
dediğin doğru canım araştırıyım bicanım belediyelerin de oluyor araştır sizin belediyeninde vardır belki fiyat da baya uygun bizim burda..eskiden öğlen arası gitmiştim bir kaç ay çok iyi hissediyordum kendimi uzağa taşınınca gidemedim.
Canim 1 10 kilo daha ver eminim daha çok farkedicek birde bazısı fark etsene soylenez şekil a kayınvalidem bir kere bile ağzını açıp birşey demedi
tutkuyu nefsini köreltmissin güzel paketin sonunu görmeden birakbilmissin yanlız akşam hem makarna hem patates birinden birimi olsaydi afieyt olsun geçmiş olsun
aynen bugün kalkmış birde bana sen gobekmi yaptın diyor anca aldığımda konuşur zaten
bilemedin kız zuhal abla gelmemiş
Tatlı krizlerinde bana hurma ve k.incir çok iyi geliyor cnm şeker oranları yüksek olduğu için
Ben olsam akşam patates olduğu için makarna yerine bol salata ve daha fazla yoğurt yerdim
geldimde güzelim iş de net iyi çekmiyor mesaj yazamadım
Oruç olmadıktan sonra bol bol için suyu oturun :))
Toz toprak içinde iyi olmuştur yeşillikler sulanmıştır biraz
kaçıncı katta oturuyosunuz cnm
valla para ödeyip gitmeyende çok var
Misal ben :))geçmişde bikaç sefer yazılmıştım
Bende çareyi eve alet almakda buldum çünkü hazırlan evden çık daha zor oluyodu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?