Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O da fazla ucuz ben yıllık 1000 tl ye kayıt olmuştum ama havuzu vs de herşeyi vardı içinde hocalar her salonda program verir ama birebir olmaz genelde yani bi kere hareketleri gösterir sonra anca sen sorarsan tekrar bişey bakar belki tubanın dediği şey farklı olabilir

Bizede gönderin o esintisi
Günaydın kızlar gece uçuyoruz sandım rüzgardan sabah ezanından balkonda camasir toplarken ne korktum
Hahaa gece çok sıcaktı sabah biraz esti ama şimdi yine sıcak
Para verip gitmeyen de çok canım önemli olan sporu istemek git tabi çocuk olunca vakit olmuyor
Günaydınnnn

Tikkattt Tikkattt cumanın ayak sesleri geliyorrrrrr

Herkes silahlarını kuşansın
Galip olan biz olacaz

Herkes güzel eksiler görmek istiyormuuuu

Duyamadımmm
Evetttttttttttttttttttttttt
Plan yok abla cissiz Birgün daha inşallah sporundan yaptım
kızlar step aerobilk işe yararmı zayıflamada komekin kursu vamıs eve yakın _?
Yok canım niye zararlı olsun çokta eğlenceli oluyor kalabalık
Kurs günleri pazartesi perşembe cuma *09*15:30 yaazıo tartı gunleri güme gitmesn kızlar
Gitmez canım gitmeden tartılırsin
basvurdum kızlar beelki perşembe gidemem ama kursla konusurun onu inşallah sıkıntı olmaz
perşembe gün değişmediği sürece önemli benm için öğlen bana lazım en azından

Anasının yok çarşamba alırım denerim vallaa

Dilara Koçakın tatil sonrası 3 fünlük dengeleme programıymış.Aslında bugünden başlayıp cumaya çok güzel sonuçlar alınabilir fakat bwn bu hafta yapamam bunu ağrıdan ölüyorum
Güzelmiş fazla kaçırınca olabilir
bire bir hocaya uygun ama bazen birebir diyorlar tirt çıkıyor Birgün denemek istiyorum kayıt öncesi de Birgün git bı bak

40dk eliptigimi yaptım ama çok sıcak resmen beynim yandı
Eltileri tatilden döndü akşam onlara gideceğiz uygun birşeyler yapar inşallah ben onlara diyette tüm demiyorum sabote etmek için herşeyi yapıyorlar normal zamanda o kadar ısrar etmiyorlar valla bende onları sabote ediyorum artık bosver iyisin diyorum fazlası da olsa
Olmuycuk mu kankaaa mantığı
Çok zayiflasin çirkin oldun böyle iyisin boşver bunlar hep yalan aldanmayin kızlar olmucukk mu kanka yee mantığı size yedirirler kendileri siz yokken diyetin alaşımı yaparlar
Size çirkin oldun deyip moral bozarlar çünkü gerçekten fit olmanız zorlarina gider
Bunu sevdikleriniz yapar köyü niyetle filan da değil bu doğanın kanunu kadın kadının güzelliğini çekemez

Gardını az yiyerek alma ama :))
Biliyosun sana az yemek yaramıyor
yok abla az yemicem dünkü az yemem hiç bir işe yaramamış normal beslenicem

Günaydın kızlar hepinize
tünaydın canım

Benim plan belli abla ev dağınıklığı toplama düzen kurmaya çalışma aksama çaya hazırlık yapmaca
@Edibe12 edibe akşam gelmedin güzelim menüde yok
Pes mi ediyosun yoksa
Dün akşam görmüştüm ben onu aşağıda
günaydın güzeller
Tünaydın canım
Ben patates çok severim 3 öğün verseler yerim,listemde de daha hakkım var diye yedim ama bunları yazacağınızı da biliyordum. Napayım canım istiyo öğleni çok hafif geçirdim dedim ve yedim
Afiyet olsun o zaman
basvurdum kızlar beelki perşembe gidemem ama kursla konusurun onu inşallah sıkıntı olmaz
perşembe gün değişmediği sürece önemli benm için öğlen bana lazım en azından
hadi bakalım hayırlısı olsun

baya pahalıymis canım

Dınnn Dınnn Dınnn
Sucu geldi hanımmmmm
Herkes 1 bar.suyunu içsin
Kahvaltıyi geç yapınca su gitmiyor abla ama doldurdum 1 lt mi
gorumcelerde bana böyle iyisin deyip duruyorlar hala kiloluyum nerem iyi Allah aşkına kv desen cekemiyor zaten

aynen benm eltimde zatwn çocuk düşünüyosn başuna uğraşma deyip duuruyo zaten alacaksın diyo sürekli

Bn kv spor ayakkabı aldırmış maşaallahı var

Bn kiloda o da bebek istiyo. 60 kiloyla mı 75 kiloyla mı hamile kalmak mantıklı diye sordm hak verdi ama gözler üzerimde

Kesinlikle canım bak ben 60 la üçüz hamilelik yaşadığım halde o kadar kilom kalmadı ne kadar az o kadar iyi hamilelikte insan ister istemez alıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…