- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.741
Sen hangi şehirdesin canım
Eşimle oğlum kayıt oldu geçen cuma
Dediğin gibi koşulları hoca eşliğinde programları var senelik 230 lira banada pahalı geldi senin salon
Hele benim gittiğim salonu hiç söylemeyim ücretini bedavaya yakın :)
Bizede gönderin o esintisigünaydın canlar dün aksamdan beri burda yagmur yagıyor
sbaha karşı gök gürültüüs ve şimşekle yagmur yagdı şimdide yagıo ama sıcaklık var hala
şimdi kahvaltımı yapıyorum kayısıları suya koymayı unutmusum şşimdi yedimyagmur serinliği güzel ama
akşam üstü köyden inmiş olurum sanıırm
Hahaa gece çok sıcaktı sabah biraz esti ama şimdi yine sıcakGünaydın kızlar gece uçuyoruz sandım rüzgardan sabah ezanından balkonda camasir toplarken ne korktum
Para verip gitmeyen de çok canım önemli olan sporu istemek git tabi çocuk olunca vakit olmuyorbi de spor salonuna yazılcam sanırm arastırmalardayım
fiyat olarakta uygun ve güzel bi yere gitcm
sanırım sporıum varmıs burda ona fiyat sorucam hem düzenlim spor yaparım hem de mecburi hissederimpara verdiğimden
EvettttttttttttttttttttttttGünaydınnnn
Tikkattt Tikkattt cumanın ayak sesleri geliyorrrrrr
Herkes silahlarını kuşansın
Galip olan biz olacaz
Herkes güzel eksiler görmek istiyormuuuu
Duyamadımmm
Plan yok abla cissiz Birgün daha inşallah sporundan yaptımHuuuu kalkmadınızmı millett
Sabah içtimasını yapacaz
Anacım kalkınca gelin bi selam verin planlarınızı anlatın
Herkese bi hayır duası edem :)))
Kalkınca ılık sirkeli 2 bar su içildi
Aç karna 10 tane vişne yendi baya ekşiymiş (ben istesemde fazla yiyemem alerjim var hemen boğazım kaşınıyor)
Şimdi filtre kahve içiliyor
Ama kurt gibi acıkıldığı için kahvaltıda ne yesem diye düşünülüyor :)))
Muhtemelen mantarlı omlet yapıcam
Ben haftaya ekmekle başlıyorum ilk 3-4günü sabahları yiyorum son 3 gün ekmeksiz oluyor
Böylece vücudu ekmeksizliğe alıştırmamış oluyorum
Yok canım niye zararlı olsun çokta eğlenceli oluyor kalabalıkkızlar step aerobilk işe yararmı zayıflamada komekin kursu vamıs eve yakın _?
Gitmez canım gitmeden tartılırsinKurs günleri pazartesi perşembe cuma *09*15:30 yaazıo tartı gunleri güme gitmesn kızlar
basvurdum kızlar beelki perşembe gidemem ama kursla konusurun onu inşallah sıkıntı olmaz
perşembe gün değişmediği sürece önemli benm için öğlen bana lazım en azından
Anasının yok çarşamba alırım denerim vallaa
Uyku düzeni ve yeme disiplini şaşınca patlak göz ve ödem beni korkutamaz Yarın sabahtan dengeleme programına başlıyoruz kimler benimleeee Bu arada ödem atmak için elimdeki bardakta 1/2 demet maydanoz ile 2 dilim taze ananas robottan geçti 1/2 şişe maden suyu üzerine bol su ve buz ekledim
Günaydın hanımlar Dilara Koçaktan kopyaladım
Güzelmiş fazla kaçırınca olabilir
Dilara Koçakın tatil sonrası 3 fünlük dengeleme programıymış.Aslında bugünden başlayıp cumaya çok güzel sonuçlar alınabilir fakat bwn bu hafta yapamam bunu ağrıdan ölüyorum
bire bir hocaya uygun ama bazen birebir diyorlar tirt çıkıyor Birgün denemek istiyorum kayıt öncesi de Birgün git bı bakEvet kizlar spor salonuyla konustum telefonda aylik 130 hoca esliginde ne istiyorsan 15 gunluk program hazırlıyor
1gun gel 1 gun dinlen teknigi ile bay bayan hoca secenegi var gun ve saatleri sen ayarliosun
Hoca calistiriyor seni yani tek basina degil bu hosuma gitti haftada 3 gun dedi
Esime fazla geldi fiyat ama benm hosuma
Gitti
Sabah 10 gece 11e kadar acik saatler sana kalmis
Nasil sizce
yok abla az yemicem dünkü az yemem hiç bir işe yaramamış normal beslenicemGardını az yiyerek alma ama :))
Biliyosun sana az yemek yaramıyor
tünaydın canımGünaydın kızlar hepinize
Benim plan belli abla ev dağınıklığı toplama düzen kurmaya çalışma aksama çaya hazırlık yapmacaHuuuu kalkmadınızmı millett
Sabah içtimasını yapacaz
Anacım kalkınca gelin bi selam verin planlarınızı anlatın
Herkese bi hayır duası edem :)))
Kalkınca ılık sirkeli 2 bar su içildi
Aç karna 10 tane vişne yendi baya ekşiymiş (ben istesemde fazla yiyemem alerjim var hemen boğazım kaşınıyor)
Şimdi filtre kahve içiliyor
Ama kurt gibi acıkıldığı için kahvaltıda ne yesem diye düşünülüyor :)))
Muhtemelen mantarlı omlet yapıcam
Ben haftaya ekmekle başlıyorum ilk 3-4günü sabahları yiyorum son 3 gün ekmeksiz oluyor
Böylece vücudu ekmeksizliğe alıştırmamış oluyorum
Dün akşam görmüştüm ben onu aşağıda@Edibe12 edibe akşam gelmedin güzelim menüde yok
Pes mi ediyosun yoksa
Tünaydın canımgünaydın güzeller
Afiyet olsun o zamanBen patates çok severim 3 öğün verseler yerim,listemde de daha hakkım var diye yedim ama bunları yazacağınızı da biliyordum.Napayım canım istiyo öğleni çok hafif geçirdim dedim ve yedim
hadi bakalım hayırlısı olsunbasvurdum kızlar beelki perşembe gidemem ama kursla konusurun onu inşallah sıkıntı olmaz
perşembe gün değişmediği sürece önemli benm için öğlen bana lazım en azından
baya pahalıymis canımEvet kizlar spor salonuyla konustum telefonda aylik 130 hoca esliginde ne istiyorsan 15 gunluk program hazırlıyor
1gun gel 1 gun dinlen teknigi ile bay bayan hoca secenegi var gun ve saatleri sen ayarliosun
Hoca calistiriyor seni yani tek basina degil bu hosuma gitti haftada 3 gun dedi
Esime fazla geldi fiyat ama benm hosuma
Gitti
Sabah 10 gece 11e kadar acik saatler sana kalmis
Nasil sizce
Kahvaltıyi geç yapınca su gitmiyor abla ama doldurdum 1 lt miDınnn Dınnn Dınnn
Sucu geldi hanımmmmm
Herkes 1 bar.suyunu içsin
gorumcelerde bana böyle iyisin deyip duruyorlar hala kiloluyum nerem iyi Allah aşkına kv desen cekemiyor zaten40dk eliptigimi yaptım ama çok sıcak resmen beynim yandı
Eltileri tatilden döndü akşam onlara gideceğiz uygun birşeyler yapar inşallah ben onlara diyette tüm demiyorum sabote etmek için herşeyi yapıyorlar normal zamanda o kadar ısrar etmiyorlar vallabende onları sabote ediyorum artık bosver iyisin diyorum fazlası da olsa
Olmuycuk mu kankaaa mantığı
Çok zayiflasin çirkin oldun böyle iyisin boşver bunlar hep yalan aldanmayin kızlar olmucukk mu kanka yee mantığı size yedirirler kendileri siz yokken diyetin alaşımı yaparlar
Size çirkin oldun deyip moral bozarlar çünkü gerçekten fit olmanız zorlarina gider
Bunu sevdikleriniz yapar köyü niyetle filan da değil bu doğanın kanunu kadın kadının güzelliğini çekemez
40dk eliptigimi yaptım ama çok sıcak resmen beynim yandı
Eltileri tatilden döndü akşam onlara gideceğiz uygun birşeyler yapar inşallah ben onlara diyette tüm demiyorum sabote etmek için herşeyi yapıyorlar normal zamanda o kadar ısrar etmiyorlar vallabende onları sabote ediyorum artık bosver iyisin diyorum fazlası da olsa
Olmuycuk mu kankaaa mantığı
Çok zayiflasin çirkin oldun böyle iyisin boşver bunlar hep yalan aldanmayin kızlar olmucukk mu kanka yee mantığı size yedirirler kendileri siz yokken diyetin alaşımı yaparlar
Size çirkin oldun deyip moral bozarlar çünkü gerçekten fit olmanız zorlarina gider
Bunu sevdikleriniz yapar köyü niyetle filan da değil bu doğanın kanunu kadın kadının güzelliğini çekemez
Bn kv spor ayakkabı aldırmış maşaallahı varyok abla az yemicem dünkü az yemem hiç bir işe yaramamış normal beslenicem
tünaydın canım
Benim plan belli abla ev dağınıklığı toplama düzen kurmaya çalışma aksama çaya hazırlık yapmaca
Dün akşam görmüştüm ben onu aşağıda
Tünaydın canım
Afiyet olsun o zaman
hadi bakalım hayırlısı olsun
baya pahalıymis canım
Kahvaltıyi geç yapınca su gitmiyor abla ama doldurdum 1 lt mi
gorumcelerde bana böyle iyisin deyip duruyorlar hala kiloluyum nerem iyi Allah aşkına kv desen cekemiyor zaten
Benim ki bacağım belim olecem diye hayiflanip durduBn kv spor ayakkabı aldırmış maşaallahı var
Bnmkide öyleydi heryeri ağrıyodu baktı böyle olmucak başladı o daBenim ki bacağım belim olecem diye hayiflanip durdu
Geçmiş olsun ablaBenim kızın boğazı iltihaplanmış 1 hafta rapor almış bugün eve geliyor
Bende bi evi süpürüp silecem sonrada yemek yapayım
aynen benm eltimde zatwn çocuk düşünüyosn başuna uğraşma deyip duuruyo zaten alacaksın diyo sürekli
Benim kızın boğazı iltihaplanmış 1 hafta rapor almış bugün eve geliyor
geçmiş olsun ablacimBenim kızın boğazı iltihaplanmış 1 hafta rapor almış bugün eve geliyor
Kızlar çayın yanına pratik atıştırmalıklar aranıyor neler yapılabilir
Bn kiloda o da bebek istiyo. 60 kiloyla mı 75 kiloyla mı hamile kalmak mantıklı diye sordm hak verdi ama gözler üzerimdeEee asıl ondan kilo vercen ki bu kilonun üstüne binmesin bi de hamilelik kiloları
Bn kiloda o da bebek istiyo. 60 kiloyla mı 75 kiloyla mı hamile kalmak mantıklı diye sordm hak verdi ama gözler üzerimde
Aynen bnde yılbaşına 60 olmayı çok istiyorum sonra hamilelik Allah nasip ederseKesinlikle canım bak ben 60 la üçüz hamilelik yaşadığım halde o kadar kilom kalmadı ne kadar az o kadar iyi hamilelikte insan ister istemez alıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?