Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar tartı önerisi istiyorum benim ki kafayı yemeye başladı sabah ayrı akşam ayrı telden esiyor annemin ve ablamın tartıya görede farklı
tefal fakir arzum meditaş homend en çok satılanmış
Valla benimki kaç senedir var hatırlamıyorum bile markası silindi hangisi iyi hiç bir bilgim yok canisi

Onlar ne anlar bizi zaten cevremizdekilerden burda gördüğümüz desteği gorseydik şimdi çoktan zayiflamistik belki anca kilo almışsın demeyi bilirler

Maşallah bize kaptanım

Şeyda ciğim prenseslerin keyfi yerinde olsunda sen onlar için ömrünü evde bile geçirecek kadar fedakar bı annesini
Bu arada maşallah sana yaşın aslında çok büyük olmamasına rağmen tecrübeli bilinçli bir annesin
Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum ozaman

İşıklari kapatıp takımın kapısını kitliyorum gelirse Mefkuşum gelir ondada anahtar var zaten:)
İyi geceler kızlar yarına ödemeleri atmış oluruz inşallah

Canim 1 10 kilo daha ver eminim daha çok farkedicek birde bazısı fark etsene soylenez şekil a kayınvalidem bir kere bile ağzını açıp birşey demedi
tutkuyu nefsini köreltmissin güzel paketin sonunu görmeden birakbilmissin yanlız akşam hem makarna hem patates birinden birimi olsaydi afieyt olsun geçmiş olsun

Onlar ne anlar bizi zaten cevremizdekilerden burda gördüğümüz desteği gorseydik şimdi çoktan zayiflamistik belki anca kilo almışsın demeyi bilirler
aynen bugün kalkmış birde bana sen gobekmi yaptın diyor anca aldığımda konuşur zaten

İşıklari kapatıp takımın kapısını kitliyorum gelirse Mefkuşum gelir ondada anahtar var zaten:)
bilemedin kız zuhal abla gelmemiş

Hepinize Allah rahatlık versin yarın küçüğün okulunda nöbetçiyim miniklerle oyun oynayacam erlen kalkmam lazım geceniz hayırda kalsın
Kolay gelsin o kadar minikler uğraşmak hem eğlenceli hem yorucu
gayet iyi sınırlamissin tutkuyu

günaydın canlar dün aksamdan beri burda yagmur yagıyor
sbaha karşı gök gürültüüs ve şimşekle yagmur yagdı şimdide yagıo ama sıcaklık var hala
şimdi kahvaltımı yapıyorum kayısıları suya koymayı unutmusum şşimdi yedimyagmur serinliği güzel ama
akşam üstü köyden inmiş olurum sanıırm

bi de spor salonuna yazılcam sanırm arastırmalardayım
fiyat olarakta uygun ve güzel bi yere gitcm
sanırım sporıum varmıs burda ona fiyat sorucam hem düzenlim spor yaparım hem de mecburi hissederim para verdiğimden

Günaydın güzeller çok sıcak çok buharlasacsgiz ama çok şükür içecek suyumuz serinletecek evimiz var ama hava sıcaklığı düşecek dediler hiç fark yok
Bugün bura düştü gibi bahar öğleye doğru belli olur günaydın
günaydın canım ohh serinlemissinizdir

Tatlı krizlerinde bana hurma ve k.incir çok iyi geliyor cnm şeker oranları yüksek olduğu için

Ben olsam akşam patates olduğu için makarna yerine bol salata ve daha fazla yoğurt yerdim

geldimde güzelim iş de net iyi çekmiyor mesaj yazamadım

Günaydın güzeller çok sıcak çok buharlasacsgiz ama çok şükür içecek suyumuz serinletecek evimiz var ama hava sıcaklığı düşecek dediler hiç fark yok
Oruç olmadıktan sonra bol bol için suyu oturun :))

Toz toprak içinde iyi olmuştur yeşillikler sulanmıştır biraz

Günaydın kızlar gece uçuyoruz sandım rüzgardan sabah ezanından balkonda camasir toplarken ne korktum
kaçıncı katta oturuyosunuz cnm

valla para ödeyip gitmeyende çok var
Misal ben :))geçmişde bikaç sefer yazılmıştım
Bende çareyi eve alet almakda buldum çünkü hazırlan evden çık daha zor oluyodu benim için

sen sirkeyi sevmiyorsun kuzu ben salatalarda severim kullanırım suyun içinde azıcık tadı değişiyor normalde severim senin icememen normal

Hemde hiç sevmiyorum valla maşallah :)

Eh onlarda karılarının zayıf güzel hatunlar olmasını istiyor tabi

Teşekkür ederim canım aynen kesinlikle onlar iyi olsun mutlu mutlu gülsünler hep yeter valla
Bekle bekle
Günaydınnnn

Tikkattt Tikkattt cumanın ayak sesleri geliyorrrrrr

Herkes silahlarını kuşansın
Galip olan biz olacaz

Herkes güzel eksiler görmek istiyormuuuu

Duyamadımmm

İstemezmiyimmmmmmm çoook istiyorum hemde valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…