- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.681
Valla benimki kaç senedir var hatırlamıyorum bile markası silindi hangisi iyi hiç bir bilgim yok canisikızlar tartı önerisi istiyorum benim ki kafayı yemeye başladı sabah ayrı akşam ayrı telden esiyor annemin ve ablamın tartıya görede farklı
tefal fakir arzum meditaş homend en çok satılanmış
Onlar ne anlar bizi zaten cevremizdekilerden burda gördüğümüz desteği gorseydik şimdi çoktan zayiflamistik belki anca kilo almışsın demeyi bilirlerbu sefer kutahyadakiler herkes çok zayiflamissiniz falan uçuştu herkes ne yaptın ne ettin diyetisyene mi gidiyorsun falan dediler tatilde hep eşimde dalga geçiyor aklınca yazışarak zayıflıyor diye bilmiyor ki bizim buradaki birbirimize destegimizi , hirsimizi azmimizi benim 60 olacağıma inanmıyor kendileri inat ettim 60 ında aşağısına inicem
Bizde yatamiyoruz saat oldu 3 sabahta 9 kalkicam zorlamaya gerek yok bu düzeni kabullenmem lazım galibaBenimkide yatmıyor bide söylendim az önce televizyon kumam oldu resmen :)
Maşallah bize kaptanımakşam makarna yerine sebze yemeğinin yabina yoğurt falan olabilirmiş güzel menü
Süper gidiyorsun dilek
Afiyet olsun ablacim güzel olmuş krebi bende merak ettim
sen bu işi kapmissin canım afiyet olsun
hemde ne sıcak afiyet olsun canım güzel olmuş
kız yedigibi söylemese kendimize yapacağını düşünmüyor sanırım
Anlaştık kuzum haftayi sabırsızlıkla bekliyorum en fazla 2 kilo vermişligim varbakalım
9. Takım tam bir takım oldu dileğim birbirine tam anlamıyla kenetlendi
Şeyda ciğim prenseslerin keyfi yerinde olsunda sen onlar için ömrünü evde bile geçirecek kadar fedakar bı annesiniAmin inşallah
Çok güzel olmuş menü ben beğendim spor da iyi afiyet olsun
Yok canım bu hafta şov olmaz ama haftaya şov yapmayı planlıyorum ayıptır söylemesi :))
İnşallah canım
Güzel tatlım afiyet olsun
Aynen aynen ev kuşu oldu benim kızlar :) evde çok düzenliler bence o yüzden onların düzeni bende yok valla uykuları bakımları :))
İşte bu canım gerçekten de öyle oluyor insan sonuçta aynı dertten çektik çekiyoruz hepimiz ve hepimizin bir ortak amacı var bu da insanları yakınlaştıran bi durum oluyor doğal olarak
Valla tebrikler ben sebzeleri dahi sirke ile yıkayamam sırf o yüzden bi salata yapmam 500 saatimi alıyor kaç kere yıkıyorum :)))) hatta sirkenin kapağı açıldığı andan itibaren burnumu tıkarım
İnşallah canım insan isteyince neler neler yapıyor bak gör sende şaşıracaksın kendine vay be diceksin
Güzel olmuş csnım bulgur az ve sabahki ekmek dışında ekmek olmadığı için gözüme çarpmadı açıkçası
Canim 1 10 kilo daha ver eminim daha çok farkedicek birde bazısı fark etsene soylenez şekil a kayınvalidem bir kere bile ağzını açıp birşey demedi@HabinarFitt_anne sağolun canlar valla tam ekip isi oldu sizin desteginiz sayesinde gitti bu kilolar zatrn sadexe baslangicindayim eşimin daha cok farkediolar bende benide farketsinler istiyorum bakalim yarın sabahtan koye gidicem ama incem duzenleme bvs varmjs
Bi yagmur atti lodosla ama guzeldi ysrinda
Yagmurluymus inşallah serinler
tutkuyu nefsini köreltmissin güzel paketin sonunu görmeden birakbilmissin yanlız akşam hem makarna hem patates birinden birimi olsaydi afieyt olsun geçmiş olsunmenü
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim çavdar
çay
ara:Türk kahvesi
1 adet tutku (malum günlerden dolayı sanırım,tatlı diye kıvranıyorum)
öğlen:1 dilim beyaz ekmek (o kalmıştı yiyiverdim)
5 dilim hindi füme (%1 yağ 30 gr.)
1 kase yoğurt
1 porsiyon kayısı
ara:nescafe
akşam:fırında tavuklu patates (yağsız olarak pişirdim.derileri yemedim.2 ad. baget +4-5 elma dilim patates)
3 kaşık az yağlı makarna
2 kaşık yoğurt
suyum 2.5 lt yi geçti
spor yok (ağrım var)
aynen bugün kalkmış birde bana sen gobekmi yaptın diyor anca aldığımda konuşur zatenOnlar ne anlar bizi zaten cevremizdekilerden burda gördüğümüz desteği gorseydik şimdi çoktan zayiflamistik belki anca kilo almışsın demeyi bilirler
bilemedin kız zuhal abla gelmemişİşıklari kapatıp takımın kapısını kitliyorum gelirse Mefkuşum gelir ondada anahtar var zaten:)
İyi geceler kızlar yarına ödemeleri atmış oluruz inşallah
Kolay gelsin o kadar minikler uğraşmak hem eğlenceli hem yorucuHepinize Allah rahatlık versin yarın küçüğün okulunda nöbetçiyim miniklerle oyun oynayacam erlen kalkmam lazım geceniz hayırda kalsın
gayet iyi sınırlamissin tutkuyumenü
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim çavdar
çay
1 kase yoğurt
1 porsiyon kayısı
akşam:fırında tavuklu patates (yağsız olarak pişirdim.derileri yemedim.2 ad. baget +4-5 elma dilim patates)
3 kaşık az yağlı makarna
2 kaşık yoğurt
suyum 2.5 lt yi geçti
spor yok (ağrım var)
bi defa bende öyle bi duruma maruz kaldımGünaydın kızlar gece uçuyoruz sandım rüzgardan sabah ezanından balkonda camasir toplarken ne korktum
Bugün bura düştü gibi bahar öğleye doğru belli olur günaydınGünaydın güzeller çok sıcak çok buharlasacsgiz ama çok şükür içecek suyumuz serinletecek evimiz var ama hava sıcaklığı düşecek dediler hiç fark yok
günaydın canım ohh serinlemissinizdirgünaydın canlar dün aksamdan beri burda yagmur yagıyor
sbaha karşı gök gürültüüs ve şimşekle yagmur yagdı şimdide yagıo ama sıcaklık var hala
şimdi kahvaltımı yapıyorum kayısıları suya koymayı unutmusum şşimdi yedimyagmur serinliği güzel ama
akşam üstü köyden inmiş olurum sanıırm
Günaydın abla gardimi aldım geliyorumGünaydınnnn
Tikkattt Tikkattt cumanın ayak sesleri geliyorrrrrr
Herkes silahlarını kuşansın
Galip olan biz olacaz
Herkes güzel eksiler görmek istiyormuuuu
Duyamadımmm
Tatlı krizlerinde bana hurma ve k.incir çok iyi geliyor cnm şeker oranları yüksek olduğu içinmenü
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim çavdar
çay
1 kase yoğurt
1 porsiyon kayısı
3 kaşık az yağlı makarna
2 kaşık yoğurt
suyum 2.5 lt yi geçti
spor yok (ağrım var)
geldimde güzelim iş de net iyi çekmiyor mesaj yazamadımİşıklari kapatıp takımın kapısını kitliyorum gelirse Mefkuşum gelir ondada anahtar var zaten:)
İyi geceler kızlar yarına ödemeleri atmış oluruz inşallah
Oruç olmadıktan sonra bol bol için suyu oturun :))Günaydın güzeller çok sıcak çok buharlasacsgiz ama çok şükür içecek suyumuz serinletecek evimiz var ama hava sıcaklığı düşecek dediler hiç fark yok
Toz toprak içinde iyi olmuştur yeşillikler sulanmıştır birazgünaydın canlar dün aksamdan beri burda yagmur yagıyor
sbaha karşı gök gürültüüs ve şimşekle yagmur yagdı şimdide yagıo ama sıcaklık var hala
şimdi kahvaltımı yapıyorum kayısıları suya koymayı unutmusum şşimdi yedimyagmur serinliği güzel ama
akşam üstü köyden inmiş olurum sanıırm
kaçıncı katta oturuyosunuz cnmGünaydın kızlar gece uçuyoruz sandım rüzgardan sabah ezanından balkonda camasir toplarken ne korktum
valla para ödeyip gitmeyende çok varbi de spor salonuna yazılcam sanırm arastırmalardayım
fiyat olarakta uygun ve güzel bi yere gitcm
sanırım sporıum varmıs burda ona fiyat sorucam hem düzenlim spor yaparım hem de mecburi hissederimpara verdiğimden
Gardını az yiyerek alma ama :))Günaydın abla gardimi aldım geliyorum
sen sirkeyi sevmiyorsun kuzu ben salatalarda severim kullanırım suyun içinde azıcık tadı değişiyor normalde severim senin icememen normal
İmzami atıyorum yazdıklarının altına diyetdaşim
Benim eşim önceden istemezdi burda takilmami tanımadığım insanlarla internet ortamında goruşmemi doğru bulmazdi ama zaman içinde oda anladı zayiflarsa benim hatun kk sayesinde zayıflar :)
Cuma günü kaç kilo vermişsin diye sordugunu bilirim hatta:)
Şeyda ciğim prenseslerin keyfi yerinde olsunda sen onlar için ömrünü evde bile geçirecek kadar fedakar bı annesini
Bu arada maşallah sana yaşın aslında çok büyük olmamasına rağmen tecrübeli bilinçli bir annesin
Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum ozaman
Günaydınnnn
Tikkattt Tikkattt cumanın ayak sesleri geliyorrrrrr
Herkes silahlarını kuşansın
Galip olan biz olacaz
Herkes güzel eksiler görmek istiyormuuuu
Duyamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?