- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.781
Maddi sıkıntın yoksa git bnce bnde çok gitmek istedim okul bitince yüzmeye ve spor salonuna kızım elimi kolumu bağlıyo3 aylık 375tl hoca eşliğinde oluyormuş günler saatler bize baglı
30 dk spor
30 sn de bir alet değişiyormuş deneme seansı yazdı cuma saat 2 ye
ne ıstıosan ona göre program yapılıyormus
zumba vs onlarda içinde ne dersenız kızlar
Havuz yok belki ondandır fiyatı gerçi ankarada hemen hemen her sokak başında xfit bfit gibi salonlar açıldı fiyatlar ondan düşük olabilir hoca eşliğinde yapıyorlar hatta dünhoca yokmuş yaptırmamışlar oğluma telefonunu al ona göre git dedim diyet listeside verdiler günlük egzersiz programı haricindeO da fazla ucuz ben yıllık 1000 tl ye kayıt olmuştum ama havuzu vs de herşeyi vardı içinde hocalar her salonda program verir ama birebir olmaz genelde yani bi kere hareketleri gösterir sonra anca sen sorarsan tekrar bişey bakar belki tubanın dediği şey farklı olabilir
Gündüz çıkmana izin vermiyormueşim çok inatcı su an yagmur var mesela hayatta benle gelmez mesela işten de 8 de çıkıyor
o da değil de sırf yagmur var diye gelmez benle
benide tek göndermzz gece vakti
bende gidemem zaten çıkmazda kaldım iyice yaa off
yürüyüşte aksıo vs canım sıkılıyor hem sıkılaşmamda lazım evde olunca yapamıyorum kaçkere niyet ettim olmıyor
Ohh mis gibi olur cnmKızlar akşama dün bütün tavuk haşlamıştım kalanını parçalayıp koymuştum şimdi onların bir kısmı ile peynirli bi de salata yapıp yicem sadece
burdada 5,75 abla baktım daTeşekkür ederiz kızlar
Onu gardan aldım geldim bi çorba içti yattı gelirkende bi bakkala uğradım hiç yeşillik kalmamıştı evde
Dereotu bulamadım
Burda semizotu çok pahalı yaa
Küçüçük 1 demet 1 euro size göre nerdeyse 4 lira, daha taze fasülye falanda düşmemiş
Yorulmuşum valla, alışverişi yerleştirem
Fırına tavuk koyacam
Bide bisikletle markete gidebilirsem roka falan alıcam
Orada ne güzel imkanlar varmışHavuz yok belki ondandır fiyatı gerçi ankarada hemen hemen her sokak başında xfit bfit gibi salonlar açıldı fiyatlar ondan düşük olabilir hoca eşliğinde yapıyorlar hatta dünhoca yokmuş yaptırmamışlar oğluma telefonunu al ona göre git dedim diyet listeside verdiler günlük egzersiz programı haricinde
Aaaa çok pahalıymış cnm ne o yaburdada 5,75 abla baktım da
Şeyda sana yorum yapmıcam bundan sonra yorumluk bişey yok :)))Kızlar ben menüyü yazayım şimdiden
Sabah
Pazılı yumurta
Beyaz peynir
3 badem
2 ceviz
1 bardak süt
Öğlen
3 kaşık pazı
1 kase yoğurt
Akşam
Tavuklu peynirli salata bolca
Su şimdiden 2.5 oldu 1 lt daha içerim yatana kadar
akşam güzelde diğerleri az gibi geldibana tatlımMenüm
11.00
2 üçgn d karpuz
Çeyrek muz
2 ceviz
14.00
Kahve 2 hurma
17.00
1 b ayran
5 yk haşlama kırmızı et
Salata
Su: 2
Spor: yorucu bi gündü hiç spor yapasım yok ama yapmazsm kilolar gitmez bliyorm
afiyet olsun ablam bol bol eksiler gelsınBende taze nane limon kaynattım 5-6 tanede vişne koydum içine
Ekşi Ekşi iyi olmuş :))
Sen bana yorum yapıyonmu heee :)))gündüz aşırı sıcak abla evde sauna oluyorda dısarısı nasıl olur bilmemMefkurem abla
azönce eczaneye gittim surup aldım kabızlık için 2 ölcek içsin hemen etkı göstermesini istiyorsa dedi bakalm etkı göstercekmi
Sanırım açılırsa bana bi tek belediye kursu kalıyor
ve dediğin gibi abla lesli falanda yapıcam kurs eylul ekım gibi açılıyor
lesliye başlamam lazım acilen o zaman kendımı ona modlıyım
menume yorum yokmu ya
insallah su kabızlık giderde eksi cıkarım
Hadi inşallah hepimiz içinafiyet olsun ablam bol bol eksiler gelsın
İçinden gelmesini bekliyosun abla gerçekten spor yapmayı istemek lazım salon felan aslında hikaye evde neler yapılmazkiOrada ne güzel imkanlar varmış
Bende aslında krndime çok kızıyorum
Benim yerimde başkası olsa günde 5 saat spor yok :))
Zamanım var, ev alet dolu
Daha neyi bekliyosam
canım köydeydım yaSen bana yorum yapıyonmu heee :)))
Sabah güzel öğlen salatanın içine peynir ceviz badem bişeyler koysaydın daha iyi olurdu
Akşamda yoğurdunu 1 kase yiyip ekmek olmasa yada 1 dil.daha iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?