- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.641
sahurdaki menümü yazayım ben de...
yarım yufkaya 1 haşlanmış patates,yarım haşlanmış yumurta...dürüm yaptım..mmm...çok güzeldi...yanında yarım dilim beyaz peynir,1 domates yedim.yaklaşık 330 kalori...eh akşam 1100e tamamlarım.üstüne camiye kadar yavaş yavaş yürüyüş,teravih namazı...bu da benim sporum:)))
tabi orası öyle ama versek süper olur yakilo verebilir miyim bilmiyorum ama aynı kiloda kalsam razıyım...
canım kalori sepeti diye bi site var.sen yazıp yorulma,oradan yediklerini tıklıyosun..senin adına hesabını tutuyo..hatta haftalık,aylık istatistik yapıyo...
şu kaç gramdır,bu kaç gramdır diye eşime sorarım ben.geçen gün 1 kaşık yoğurt aldım getirdim önüne:)hayatım bu kaç gramdır dedim....eşim gülerek...valla senin sayende eroin satıcılarına döndüm....herşeye gram olarak bakıyorum dedi
günaydın hayırlı ramazanlar kızlar bir kaçınızı özledim selam vermek istedim arada ugayıp slm veririm .90 artı yarışmasındayım artık çok mutluyum arada beklerim oraya sizi
Yaaa ozgurce doyana kadar yemek varken bana agzına attıgın her lokmanın hesabını yapmak sıkıcı gelıo acıkcası.Sen bılırsın sonucta hayatını yasayan sensın nasıl rahat bı ramazan gecıreceksen onu yap.Ama zor bı dıet deıl aksıne doyarak gecırılecek bır dıyet (İlk 5 gun harıc tabı) Ama o 5 gunde olecegımıde sanmıyorum acıkcası
Aklımdayken yazayım size de:)
dün kendime bir defter tuttum,bütün yediklerimi yazdım,her gün tartılıp kilomu da yazıyorum,bakalım bugün 2.gün umarım her gün yapabilirim,kaç günde ne kadar verdim,ne yedimde verdim,ne yedimde az verdim,ya da aaldım bunları görürüm diye düşündüm ,bakalım inş işe yarar.
dün akşam sahurda bol salata yedim bende,azcık patates haşlaması koydum içine,
az yoğurt yedim,
2 çatal makarna yedim.
sahurdaki menümü yazayım ben de...
yarım yufkaya 1 haşlanmış patates,yarım haşlanmış yumurta...dürüm yaptım..mmm...çok güzeldi...yanında yarım dilim beyaz peynir,1 domates yedim.yaklaşık 330 kalori...eh akşam 1100e tamamlarım.üstüne camiye kadar yavaş yavaş yürüyüş,teravih namazı...bu da benim sporum:)))
şu kaç gramdır,bu kaç gramdır diye eşime sorarım ben.geçen gün 1 kaşık yoğurt aldım getirdim önüne:)hayatım bu kaç gramdır dedim....eşim gülerek...valla senin sayende eroin satıcılarına döndüm....herşeye gram olarak bakıyorum dedi
kızlar biraz tembellik olacak ama,kalori hesaplamadan anlayanlar yardım etsin bana
400 kalori eden yiyecekler,toplamda 400 yani,neler yemem lazım.
kalori sepetinden baktım da günlük 470 kalori aşırsam 3 ayda istediğim kiloya düşermşim,şimdi en azından ramazanda 400 kalori alsam günde,1 ay 1 aydır,çok iyi olur benim için
,çocuklardan fırsat bulunca bende kalori hesaplamaya bakmak istiyorum.ama zamanım olmuyo ki,bir de kızımı çişe alışıtırmaya çalışıyorum 2 gündüroff ne zormuş yaa,evi süpüreyim,az burdayım,sonra yemek yapıcam.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 40 milyonun üzerinde insanın açlık tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı Afrika için bir kampanya başlattıklarını belirterek, "Her evden bir iftar, bir fitre Afrika'ya. " dedi.
"1 Ağustos'tan itibaren başlayacak olan uygulama ile bütün operatörlerden AFRİKA yazıp 5601'e gönderilecek olan SMS'ler 5 TL karşılığında olacak.
3 SMS gönderildiğinde bir fitre bir iftar parası verilmiş olacak.
kızlar karnım acıkmaya başladı
afrika aklıma geldi de:))...şöyle bişey buldum...
Cnm sen bu sms ısınde cıddısın demı ? Yapıcam bak dalga gecme benle...Eger bole bısey dusundulersede helal olsun valla yaymak gerek daha cok kısıye :)
Bende hıc acıkmadım ama bıseyler yeme yada ıcme ıhtıyacı duyuyorum nedense
ı ıh.olmuyo.göndermiyo.hat hala açılmadı galiba.bugün ayın 1 i ya.
bu mesajdan benim anladığım budur.....ya kilo ver, yada seni takımdan atıcam....(ki atamazsınya..)diyelimki ben yanlış anladım çok kötü düşünceliyim o zaman 81 kilo ile mart ayında takıma gelip halen 79 kilo olan mutedeyyine mesajını aynen iade ediyorum........mutedeyyin:.Eğer bu böyle devam edecekse takımdan ayrılmak durumundasın, ama gerçekten kilo vermek için buradaysan lütfen bunu bize yansıt...Kızlar, hatırlarsanız ben bir ara şöyle bir şey demiştim.3 hafta üst üste kilo veremeyen yada alanı takımdan diskalifiye edelim diye... Sizde çoğunluk olarak, bazen kilo vermemiz durabiliyor, menülerine bakalım.Öyle yiyip içipte kilo veremiyorsa o zaman diskalifiye edelim demiştiniz...
Şimdi..
Bende bu önerilerden yola cıkarak şunları söylemek istiyorum.Takip ediyorum, bazı arkadaşlar 2 hafta üst üste kilo veremiyorlar.3. haftada ise üstüne kilo alıyorlar.Yada bir hafta verdilerse ikinci hafta vermeyip,tekrar kilo alıyorlar.Kimse kilo vermemiz durdu demesin.Herkes kendini iyi bilirki; yediklerimizden dolayı alıyoruz.Ben gecen hafta aldım ama bu hafta 1 kilo verdim.Demekki istenince veriliyor.Peki sizler gercekten kilo vermek istediğinize emin misiniz? Buraya gelip onu yedim bunu yedim diyip, üstelik yediklerinizi telafi etmeden yazabiliyorsunuz.Bu takım arkadaşlarımızında motivasyonunu düşürüyor... Kimse darılmasın, gücenmesin.. Kaç haftadır idare ettim buraya kadar...
Buna bağlı olarak;
Asya27 - Hoppidicik ve Fadime02 arkadaşlarım..
Eğer bu böyle devam edecekse takımdan ayrılmak durumundasınız, ama gerçekten kilo vermek için buradaysanız lütfen bunu bize yansıtın...
[.
bu mesajdan benim anladığım budur.....ya kilo ver, yada seni takımdan atıcam....(ki atamazsınya..)diyelimki ben yanlış anladım çok kötü düşünceliyim o zaman 81 kilo ile mart ayında takıma gelip halen 79 kilo olan mutedeyyine mesajını aynen iade ediyorum........mutedeyyin:.Eğer bu böyle devam edecekse takımdan ayrılmak durumundasın, ama gerçekten kilo vermek için buradaysan lütfen bunu bize yansıt...
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?