Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya ben zaten acıkcası sadece iftarda yapıcam.. sahurda değil.. mümkün değil bu tempoda dayanamam.Çok yogunum ramazanda... neyse ya.. ben ayarlarım onu :)))

hım.. anlamadım ama neyse

Şimdi şöyle ki tuzun vücutta suyu tutugunu ve bunun sıskınlık yarattıgını bılıyoruz.Oda tartıda + rakam gormemızı saglıyor.Sen bugun 1 lıtre su ıctın ustune bıde tuzu cok kacırdın ıctıgın 1 lıtre suyu ıdrarla dısarıya attıgını sanıyorsun ama tuz onu vucuduna hapsedıyor ve tartıda 78 ken 79 goruyorsun.

Bunun gıbı bısey bu dıyette tuz cok onemlı.Tuzun tuketımını oldugunca azaltıcaz.

bende takımdan çıkmak istiyorum mademki ikidebir uyar alıyorum ben zaten bir türlü sevilmedim bu takımda zorla güzelik olmaz kendinize iyi bakın gittigim yere geri dönmem daha

bende takımdan çıkmak istiyorum mademki ikidebir uyar alıyorum ben zaten bir türlü sevilmedim bu takımda zorla güzelik olmaz kendinize iyi bakın gittigim yere geri dönmem daha

Abooowww sendemı abla yapma yaww gul gıbı gecınıp duruz surda Tamda kılo vermeye baslamışken oldumu yanı sımdı

hımm şimdi anladım tamam :))

uyarı alırsın tabi.. ikide bir kaçamak yapıyorsun kilo veremiyorsun.Anlamıyorum ne bu trip? asyayla konustuk hallettik.Sen neden kestirip atıyorsun? Ben size cıkın demedim.Dikkat edin dedim.Asyada güzelce kilolarımı verip mezun olurum dedi.Sense hemen cıkarım ederim.Gittiğim yere gelmem falan... Ya ben kimseye bişi diyemicek miyim? Çok biliyorsanız buyrun siz yapın takımın idaresini...

Aman mute dun konustuk senle unutma o soledıklerımı.Burası kımsenın tapulu malı deıl sen kımseyı kovmadında zaten dedıgın gıbı asya anlayısla karsıladı bende ole fadıme ablada yanlıs anladı bence hallederız sorun olmaz.Kaptanlıgı yapabılecek bırınıde bulamazsın zaten aynen devam.

tamam neyse ya.. sorun değil.

Mutecim yulaf kepeği ile yapılan ekmek cnm cok nefıs gorunuyor :)

MALZEMELER: (3 ya da 4 galeta çıkarabilirsiniz.)

1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1,5 yemek kaşığı lor veya light beyaz peynir veya light yoğurt
1 yumurta
Azıcık tuz (Tuzlu için)
Biraz tatlandırıcı (Tatlı için)
HAZIRLANIŞI:

Yulaf kepeği, yumurta ve loru bir kapta homojen hale gelene kadar karıştırın.

Eğer tuzlusunu yapacaksanız biraz tuz katın.

Eğer tatlısını yapacaksanız azıcık tatlandırıcı katın. Tadını kontrol etmek için hamurdan serçe parmağınızla azıcık alıp istediğiniz tada göre tatlandırıcı ayarlayın.

Hamuru 3'e ya da 4'e bölüp sıcak krep tavasında şekil vererek arkalı önlü pişirin. Afiyet olsuuunnnn..

Son düzenleme:

ay inanmıyorum.. kepeği almıcaktım ama vazgectim.Kesin almam lazım

Geçmiş olsun cnm allah şifas versin.Benim yeğeniminde olmuştu çok kötü bişey inş biran önce geçer

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çocuklar hiç hastalık felan bilmiyo öğlen ateşler içinde yanıyodu surup verdim düştü şimdi ablasıyla dısarda bisiklet biniyo biz olsak yattığımız yerden kalkmayız:)
bu arada fadime nin lafı bana herhalde gittiğim yere dönmem felan derken bana gönderme yaptı sanırım :))

Evt cnm haklısın cocuklar cok garıp bı anları bı anlarını tutmuyo.Bide yetıskınler tembel oluyoruz bız .Yatcak yer arıyoruzda ondan. :))) Fadıme ablada doner oda senın gıbı fevrı davrandı.Bende ılk okudugumda aynı hısse kapıldım ama sonra dusundum ben burdayım ve mutluyum bu kımse yuzunden deıl.

O yuzden takılmamak gerek kımseye.Bizim hepımızıın ortak tek amacı ZAYIFLAMAK.Senide mezun etmeden bırakmayız haaa :)

Offf ne cumartesıymıs bıtmek bılmedı :)

67 sayfa dukan dıyetı kıtabını okudum koruma donemıne kadar geldım gozlerım yoruldu buralarada kımsecıkler gelmemıs:)

ooo tebrikler

ya hep bu mutedeyyin suçlu arkadaşlarne güzel ben 1. olmuşum diye sevinmiştimkıskanç kadın 100 gramcık cık cık yüzünden 2. yaptı beni

gülşeker listen çok güzel.geçen gün de yazmıştın.o liste de güzeldi.pirimsin bacım

fadime çok uykum geldi ama yatmadan sana bişey söylicem.kız bak sakın biyere gitmeben bu 9. takımdakilerin hepsini,doğal olarak seni de çok seviyorum.delirdin mi kızım şurda birbirimize ne güzel destek oluyoruz.perşembeden bi heyecan basar oldu beni:18:cuma kilo bildirimi yapcaz diyeevde eşim beni sizin kadar desteklemiyor.
hadi bakayım.yarın sabah uyandığımda kedini,ikizlerini..veee cadı gelininizi okumak istiyorum
9. takım iyi geceler:80::80::80:

kızlar nette diyetlere bakarken bunu buldum.5 günde 5kilo diyetine benziyo,azcık farklı,,sizinle de paylaşayım dedim.

''Meyva Sebze Diyeti
Hedef: Bir haftada 3-4 kilo.
Günlük kalori: 1000 Kcal

Bu diyet "tek gıda rejimi" adı verilen diyetlerden olup, her gün, en az 4 bardak soda ya da su tüketilmesi tavsiye edilir. Yemeklerinize, çeşitli bitki ve baharatlar ile, tuz, acı biber ve sirke ekleyebilirsiniz. En fazla 7 gün uygulanmalıdır

1. GÜN
Muz hariç gün boyunca istediğiniz kadar meyve

2. GÜN
Gün boyunca sadece istediğiniz kadar sebze yemeği (patates hariç)

3. GÜN
İstediğiniz kadar meyve ve sebze yemeği (patates ve muz hariç)

4. GÜN
5 muz, 5 bardak süt

5. GÜN
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)

6. GÜN
2 parça ızgara biftek , çiğ sebze, (havuç, kereviz, domates, lahana vs) (Öğle ve Akşam)

7. GÜN
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)''(Alıntıdır)

Son düzenleme:
ya hep bu mutedeyyin suçlu arkadaşlarne güzel ben 1. olmuşum diye sevinmiştimkıskanç kadın 100 gramcık cık cık yüzünden 2. yaptı beni

ya yok valla ne kıskanclıgı canım benim :)) % 1.170 çıkmıstı senin bende 1 i görmeden 1.70 yazmısım.Diğer paylaşım alanında düzelttim.Sen yine birincimizsin bitanem

kaptan yine yapmışsın yapacağını..hem aba altından sopa göstermeler, hemde yok ben öyle demedim demeler...fadimeye üzüldüm açıkcası ...inşallah geri gelir..bana gelince.. ramazan ayı için beni izinli yaz demiştim sana..ramazan ayında ben yokum yani..bu ayı zayıflama telaşına düşmeden geçirmek istiyorum...HERKESİN RAMAZANI MÜBAREK OLSUNNN...rabbim hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsin..

O Hopidickte gelsin kızıcam ona gelmiyo artık hiç.Bacccımmmm diye ses etmiyo.Geziyodur kesın fınk fınk sokaklarda (Günahınımı aldım ne )
vallahi günahımı aldın murçum..bu haftayı hep misafirle ve peşinden ramazan temizliği ile geçirdim..kız ben sizi hiç bırakırmıyım...70 i görmeden bi yerlere gitmemm...şu ramazanı atlatalım hemmen gelicem bacımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…