- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.621
kaptan yine yapmışsın yapacağını..hem aba altından sopa göstermeler, hemde yok ben öyle demedim demeler...fadimeye üzüldüm açıkcası ...inşallah geri gelir..bana gelince.. ramazan ayı için beni izinli yaz demiştim sana..ramazan ayında ben yokum yani..bu ayı zayıflama telaşına düşmeden geçirmek istiyorum...HERKESİN RAMAZANI MÜBAREK OLSUNNN...rabbim hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsin..
kaptan yine yapmışsın yapacağını..hem aba altından sopa göstermeler, hemde yok ben öyle demedim demeler...fadimeye üzüldüm açıkcası ...inşallah geri gelir..bana gelince.. ramazan ayı için beni izinli yaz demiştim sana..ramazan ayında ben yokum yani..bu ayı zayıflama telaşına düşmeden geçirmek istiyorum...HERKESİN RAMAZANI MÜBAREK OLSUNNN...rabbim hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsin..
vallahi günahımı aldın murçum..bu haftayı hep misafirle ve peşinden ramazan temizliği ile geçirdim..kız ben sizi hiç bırakırmıyım...70 i görmeden bi yerlere gitmemm...şu ramazanı atlatalım hemmen gelicem bacımmm...
Sahurumu yaptım..
1 dilim kepekli ekmek
2 domates + 1 salatalık
2 şekerli 1 çay
100 gr. peynir...
İyi atlattım şimdilik :))
Ya mursh; topikte dukan diyeti yapanlar diye yeni bir yer acılmış.Orda saksmavisi bana dediki; sadece iftarda yapma hem iyi verim alamazsın, hemde diyetten cabuk bıkarsın dedi. :26: Ramazandan sonra tam yap bence dedi. Mantıklı geldi banada su kısmı: diyetten sogumak... sence ne yapayım?
Sen bılırsın cnm ama bu dıyet ole 1 ay yapıp bırakılacak bı dıet deıl bı sonuc alamazsın...Sonuna kadar devam edeceksın...6 gunluk ataktan sonra ; 1 gün saf protein (atak evresınde oldugu gıbı ) 1 gün protein + sebze olarak ıstedıgın kıloya kadar ıneceksın.Bu 4 ayda surebılır 5 ayda sana baglı...Sonrasında koruma evresı baslıyor bunuda aynı sekılde protein + Sebze - protein beslenıyorsun gene ama bunun bellı bır suresı var seyır evresınde verdıgın her 1 kılo ıcın 10 gun koruma yapıyorsun...Yanı 10 kılo verdıysen 100 gun koruma yapmalısın...Bunuda gectıkten sonra 4. aşama sürekli koruma evresi...Bundada 2 ogun odul yemeklerı var ekmek var nıstalı urunler var herseyı normalk yıyorsun sadece persembe gunler saf proteıl yapıyorsun...Dıyetın kısaca ozetı bu.
Bence ramazanda daha kolay yapılacak bı dıyet gıbı gelıo bana yanılmıyorsam tabı.Bence 1 ay kaybetmenın bı manası yok cunku arkasından ramazan bayramı gelıor ve malum tatlılar...Ben en azından ramazanda kılo verıyım kı o modda tatlılara saldırmıyım dıyorum.Tabı bunların hepsı planlama...Teorıkle planlama tutmaya bılır onuda yasayıp gorucez :)
Kısacası bana kalırsa devam et netıcede bunun ole 1 ayda yapıp bırakılmıcak bısey oldugunu ve bole yaparsan butun emeklerının bosa gıdecegınıde unutma...
günaydın hayırlı ramazanlar kızlar bir kaçınızı özledim selam vermek istedim arada ugayıp slm veririm .90 artı yarışmasındayım artık çok mutluyum arada beklerim oraya sizi
ya bende zaten diyordum ki, mesela iftarda bir yogurt corbası 3 baget yanınada yogurt falan yerim ne bileyim... ya kalori sayımı yapsamda sonramı yapsam dukanı? kafam karıstı...
süper menüSahurumu yaptım..
1 dilim kepekli ekmek
2 domates + 1 salatalık
2 şekerli 1 çay
100 gr. peynir...
İyi atlattım şimdilik :))
Ya mursh; topikte dukan diyeti yapanlar diye yeni bir yer acılmış.Orda saksmavisi bana dediki; sadece iftarda yapma hem iyi verim alamazsın, hemde diyetten cabuk bıkarsın dedi. :26: Ramazandan sonra tam yap bence dedi. Mantıklı geldi banada su kısmı: diyetten sogumak... sence ne yapayım?
afiyet oslun cnm,imenü güzel,öyle valla ligt şeyler dünya para tutuyor,diyet bile paraya bakıyo valla sormaGünaydın Herkese :)))
Hayırlı ramazanlar hepimize...Dukana başladık bakalım allah utandırmasın :)
Sahurdaki menüm ;
4 adet yulaf kepeğinden yapılmış krep (su bardagı agzı kadar buyuklukte )
4 dılım yagsız beyaz peynır
3 4 kasık lıght yourt
yarım lıtre su
Mıdemı cok bulandırdı ama suana kadar hıc aclık hıssı yok :)
Dun aksam yengem abım ben ve en tarlısından yegenım alısverıse cıktık :)
lıght yourt aldım
lıght peynır
tavuk gogusu
yagsız kıyma
coca kola zero
yaglı fırın kagıdı
Walla sukandancık sey 50 lıra tutu
günaydın hayırlı ramazanlar kızlar bir kaçınızı özledim selam vermek istedim arada ugayıp slm veririm .90 artı yarışmasındayım artık çok mutluyum arada beklerim oraya sizi
günaydın kızlar...ramazanınız mübarek olsun..Allah oruç tutup diyet yapanlara daha da bi yardım etsin inşallah..zor iş vesselam
Aklımdayken yazayım size de:)
dün kendime bir defter tuttum,bütün yediklerimi yazdım,her gün tartılıp kilomu da yazıyorum,bakalım bugün 2.gün umarım her gün yapabilirim,kaç günde ne kadar verdim,ne yedimde verdim,ne yedimde az verdim,ya da aaldım bunları görürüm diye düşündüm ,bakalım inş işe yarar.
dün akşam sahurda bol salata yedim bende,azcık patates haşlaması koydum içine,
az yoğurt yedim,
2 çatal makarna yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?