- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.661
eee....çuvaldızı kendine bacımmm..Hopidickk hopidickk seni gidi seni
murç nasılım bebişim güzel olmuşmuyum..
bu ne güzelik kız tam benim tarzım renk uyumu çok güzel kızın kaç yaşındamurç nasılım bebişim güzel olmuşmuyum..
agzından bal damlıyor kız dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış sonra sende kovulmayasınbu mesajdan benim anladığım budur.....ya kilo ver, yada seni takımdan atıcam....(ki atamazsınya..)diyelimki ben yanlış anladım çok kötü düşünceliyim o zaman 81 kilo ile mart ayında takıma gelip halen 79 kilo olan mutedeyyine mesajını aynen iade ediyorum........mutedeyyin:.Eğer bu böyle devam edecekse takımdan ayrılmak durumundasın, ama gerçekten kilo vermek için buradaysan lütfen bunu bize yansıt...
...
anasına çekmiş..Maşallah fıstık gıbısın cnm ama kızını frenlemelısın tombıs sanırım bıraz
13 yaşında canım..bu ne güzelik kız tam benim tarzım renk uyumu çok güzel kızın kaç yaşında
burdayım sadece yarışta yokumama kilomu yine veririm 90 artılardayım neişm var siz çıtırların içinde dermişimkız fadime tam sopalıksın sen bacım...nereye gittin sen bakiimmm..senin topiğin burası başka yere ihtiyacın yok..
burdayım sadece yarışta yokumama kilomu yine veririm 90 artılardayım neişm var siz çıtırların içinde dermişim
komiksin fadimeeee...agzından bal damlıyor kız dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış sonra sende kovulmayasın
merhaba arkdşlar duydumki beni cağırmışsınız takıma =))
kızlar biraz tembellik olacak ama,kalori hesaplamadan anlayanlar yardım etsin bana
400 kalori eden yiyecekler,toplamda 400 yani,neler yemem lazım.
kalori sepetinden baktım da günlük 470 kalori aşırsam 3 ayda istediğim kiloya düşermşim,şimdi en azından ramazanda 400 kalori alsam günde,1 ay 1 aydır,çok iyi olur benim için
,çocuklardan fırsat bulunca bende kalori hesaplamaya bakmak istiyorum.ama zamanım olmuyo ki,bir de kızımı çişe alışıtırmaya çalışıyorum 2 gündüroff ne zormuş yaa,evi süpüreyim,az burdayım,sonra yemek yapıcam.
Cnm sen bu sms ısınde cıddısın demı ? Yapıcam bak dalga gecme benle...Eger bole bısey dusundulersede helal olsun valla yaymak gerek daha cok kısıye :)
Bende hıc acıkmadım ama bıseyler yeme yada ıcme ıhtıyacı duyuyorum nedense
Hepinize hayırlı ramazanlar arkadaşlarr!!!
Benim regl dönemine geldi ramazanın ilk günü ama sizlerin orucunu allah kabul etsin...
Bizim arkadaş var bitane hamile kendisi, eşi için sahur hazırlamış oda 4:30 da kalktım diyo 6 ya kadar yemişler, 6 da okunması gerek diye düşünüyolarmış bide yerken şuna bak kimse kalkmamış kimsenin ışığı yok diye muhabbet ediyolarmışgerçeği öğrenince çok güldük. bi hocaya sorcaktı kocası kabul olurmu diye...
Bu sabah ki kilom benim yüzümü güldürdü 63.9..... 2. hamileliğime başladığım kilo 63 tü artık bu hamileliğimde aldığım bütün kiloları verdim yani yaşasııınnnnnn,, sıra geldi onunda altına inmeye aslında işin zor kısmı burda başlıcak benim için.
Hadi hepinize allah yardım etsin uzun ve sıcak bu günlerin sevabı herhalde hiçbirşey ile paha biçilemezdir...
bu mesajdan benim anladığım budur.....ya kilo ver, yada seni takımdan atıcam....(ki atamazsınya..)diyelimki ben yanlış anladım çok kötü düşünceliyim o zaman 81 kilo ile mart ayında takıma gelip halen 79 kilo olan mutedeyyine mesajını aynen iade ediyorum........mutedeyyin:.Eğer bu böyle devam edecekse takımdan ayrılmak durumundasın, ama gerçekten kilo vermek için buradaysan lütfen bunu bize yansıt...
...
agzından bal damlıyor kız dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış sonra sende kovulmayasın
merhaba arkdşlar duydumki beni cağırmışsınız takıma =))
Yaawww bu Edda1985 nerlerde yaaa 15 gun deılmıydı bunun ızını gelsın artık merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?