- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.961
Nbr fıstık paniği atlattın mıelelktrk geldi kızlar teelfon sarj olsun gidene kadar laptoptan giriyim dedim
Kayışlı mı poni eliotigin yoksa ses olmuyor bak kız bugün yapmiycaktim ama sürtünme şimdi bi 30dkcik yapiyim bari88 di galiba da boyu çok kısa 100 gibi duruyo verir umarım ya bacaklar varisle dolmuş çok kötü bide kpeder sürekli ev işi bekliyo. Ne kadar yürüse de yiyo 30 yıllık benm kilolar gitmiyo diyo ikna etmeye çalışıyorum kafasına yatıyo
Bugün yatak odasını değiştirdim eliptiği balkondan içeri aldımNorth River bahara özendim 40 dk yapıyo bn nye yapamıyorm dedim bindm 20 dkda çok zorlamadı eskisi gibi aşağıya ses gdiyo diye uzatmadım yoksa 50 dk da yapardım
atlattım canım panik yokNbr fıstık paniği atlattın mı
geçmiş olsun canım rabbim şifalar versinSelam kizlar. Ben birkac gundur giremiyorum foruma. Safra kesemle ilgili problem vardi hamilelikte simdi onun sıkıntısıni yasiyorum. Zaten eger ameliyata gitmezse doktor kilo vermem ve belli yiyeceklerden uzak durmam gerektigini soyledi. O yuzden bir diyet listem olacak. Ama pek firsat bulamiyorum bu surecte haftaya kadar hersey netlesecek. O zaman gorusmek uzere. Opuyorum hepinizi.
Afiyet olsun canımSelam kızlar yeni girdim eve havuza ordqnda pikniğe gittik iyi yoruldum
Diyeti delmedim tqbikiside
Kahvaltı 1kase menemen
Biraz peynir
Salatalık
Biber
3 zeytin
2 ceviz
Öğle
1dilim ekmek
Domates,salatalık
Peynir 2 k.k kadar
5 zeytin
Biber
Akşam baharatlı yoğurt
Spor havuzda debelenmece:)bol su 1 büyük bardak yeşil çay
Komşum geldi sonra gene gelirim
Afiyet olsun ablamMenümmmm
8.30 __10 vişne
9.45 __
Peynir
5 zeytin
3 ceviz
Dom.may.fesleğen
14.45 __
3 hurma
1 kase yoğurt
18.30 __
1 derisiz tavuk but
3 kş mantar sote
Salata
Su 2.5
Spor bugün yok koşturma temizlik
abla onun nette sorun var bağlanamıyorduHuuu tavuklar erkenden yattınızmıben daha akşam üzeri bahçede çalıştım biraz
Sporu sabahtan yapıp aradan çıkarmak gerekiyor yoksa şunuda yapayım bunuda yapayım derken sıra gelmiyor
Gelirseniz iki laflarız yoksa iyi geceler millet
@befitlady bahar nerdesin cnm hiç görünmedin bugün
Sen 30 yaparsan bn 35 yaparımKayışlı mı poni eliotigin yoksa ses olmuyor bak kız bugün yapmiycaktim ama sürtünme şimdi bi 30dkcik yapiyim bari
ahhh ne güzel az kaldı senin darısı bize inş.Yok yok artı olmaz bu saatten sonra sanırım ama çok ta beklemiyorum zaten dediğin gibi her hafta çok vermem imkansız bi de malum boy kilo ya bakınca çok fazla kilom kalmadı
ne oldu tatlım üşüttünmü bişeymi dokunduAnlaştık abla zaten birden az verirsem yok ödül modül
Akşam bana uygun ekmek yoktu atistirdim zaten öğlende çok tok tutu karın ağrısından olunca
Sen bu 2 gün sana iyi gelen şeylerden YİYEREK onu telafi edersin cnmGünaydın herkese. Amcamın oğlu gelecek birazdan misafirim var yni kızlar. Wc problemim var kırmızı et bana yaramıyor. 300 gr eksi gördm bugün kötünün iyisi diyelim yolumuza devam edeeliim
hem mutlu hem moralsiz nasıl olunuyor kızz:))bugun mutluyum ama moralşm yok kızlar yaaa
Tmm cnmabla onun nette sorun var bağlanamıyordu
gönderdinmi misafirleriTünaydın kızlar dün yatılı misafirim geldi anca oturudm birazdan geçmiş yapicam
ahhh ne güzel az kaldı senin darısı bize inş.
Yer yersen işte böyle uğraşırsın (kendime söylüyom :))
ne oldu tatlım üşüttünmü bişeymi dokundu
Soğuk suyu fazla abartmayın
Sen bu 2 gün sana iyi gelen şeylerden YİYEREK onu telafi edersin cnm
hem mutlu hem moralsiz nasıl olunuyor kızz:))
Sahip olduklarımıza şükredelim cnm
Bardağın dolu tarafı misali
Tmm cnm
Listede olunca afaganlar bastıydı bana :))
gönderdinmi misafirleri
Artık misafir falan kabul etmeyin yavv
Burda işimiz gücümüz var bizim :))
Kim kız yatılı misafir daha evdeki düzeni otutturmadanTünaydın kızlar dün yatılı misafirim geldi anca oturudm birazdan geçmiş yapicam
Bol yağ yakmalar ablamBizim burdada hava güzel bugün sıcak bile sayılır :))
Bende geç olmadan yürüyüşümü yapayım
Yemeği gelince yaparım
4 fincan çok değil mi yaKızlar bugün bişey öğrendim
Yeşil çay günde 4 fincan içmezsen yağ yakımı olmuyormuş vücutta
Hanile emzikli hanımlar yüksek tansiyon hastaları 2 fincan diğerleri 4 fincan içerse işemyarıyormuş
Gönderdim abla pazarı da yaptım geldim pazarda semiz 3 TL misahhh ne güzel az kaldı senin darısı bize inş.
Tmm cnm
gönderdinmi misafirleri
eşimin halasiyla kızı geldi canım aynen oturmadı ama misafir eksik olmadiKim kız yatılı misafir daha evdeki düzeni otutturmadan
Ay ne güzel olurdu şöyle bir kültürümüz olsaydı diyet yapani hedefine ulaşana kadar ne misafir olunacak nede borekli pogacili davetlere cagirilmiyacak :)ahhh ne güzel az kaldı senin darısı bize inş.
Tmm cnm
gönderdinmi misafirleri
Bende misafir olurda yatılı pek olmaz bütün aile bir arada olduğumuz içinaskrhpozitif valla zor bende de çok yatılı misafir oluyor olan düzen bile gidiyor evin o zaman çok iyi anlıyorum seni
Ramazan'dan beri yemiyorum bende semiz otunu en kısa zamanda aliyim en iyisi4 fincan çok değil mi ya
Gönderdim abla pazarı da yaptım geldim pazarda semiz 3 TL mis
eşimin halasiyla kızı geldi canım aynen oturmadı ama misafir eksik olmadi
Vaavv cuma gununu bekliyoruz sabırsızlıkla ozaman ablamBomba gibi sağlıklı bol yeşillikli bi kahvaltı yapıldı
Benim eşim nerde kaldı acaba
Kız tuba wc den çıkamadınmı yoksa :)))
acemihayat28
Tartıldınmı durumlar nasıl
Ben de tartıldım ama söylemeyim cumaya süpriz olsun
Veren var veremeyen var dimi ama
canım yeni taşındım hal öyle olunca her yer heryer de normal zamanda da yatılı misafir zor oluyor da boyle daha bir zoraskrhpozitif valla zor bende de çok yatılı misafir oluyor olan düzen bile gidiyor evin o zaman çok iyi anlıyorum seni
aldım bende bu akşam yoğurtla yiyeyim diyorumRamazan'dan beri yemiyorum bende semiz otunu en kısa zamanda aliyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?