Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok iyi Baharcığım, cuma ödüle hak kazanacaksın bence. Akşam az olmuş ama, bir dilim ekmek mi yeseydin?

Yalınız burdaki parmak basılması gereken 1 KİLO VE ÜSTÜ OLURSA
bi az ver o zaman o mıhlamayı yedirtmemmmm
nefsinle mücadelede sen galip gelmişin tatlım
Ama akşam çok az olmuş
Çarşamba bence. Allah göstermeşin perşembe artı olsan yapacak birşey olmaz. Ama çarşamba kritik gün
biz perşembeleride ne artılar gönderdik şekerim :))tabiki en iyisi işi sağlama almak
Yada hiç kaçamak yapmadan artı olmamak :))

anacım benim devreler yandı sen perşembe gitmicekmiydin köye

Form çayda alamadın heralde

Sinamaki falan iyi değil güzelim yaaa çok çok nadir kullanılabilir

Haftaya gitcem abla :) bugun a101r gitcem anneme giderken alcam
Bu hafta gittimya gerek yok; )

Tamam abla almam sinameki falan
Zaten form çayların içinde bi parça sinemaki oluyor
O yüzden onlarıda sık sık içmek iyi değil
Haftada 1-2 içilebilir
Çok sıkıntı varsa perşembe 2 tane içilir arka arkaya
Bende içersem bi perşembe içiyorum

Bahar mest çay demişti

Aynen abla mest cay alicam bende aklimda :)
Yeşilçay disinda gunluk 2fincan icilebilir dimi metoyu sasirtmak icin

Yok yok artı olmaz bu saatten sonra sanırım ama çok ta beklemiyorum zaten dediğin gibi her hafta çok vermem imkansız bi de malum boy kilo ya bakınca çok fazla kilom kalmadı

Canım ben sürekli tartılırım valla seviyorumm tartılmayı kendimi iyi hissediyorum hatta arada tartılmalı ki kendimizi kontrol etmeliyiz gibi düşünüyorum

Aynen kişiden kişiye değişiyor bende günde 3 defa tartılırım mesela

Aynen aynen form çaylarının içindeki sinamekiden dolayı çok içilmemeli bağırsağı tembelleştiriyor ve yararlı floraları öldürüyormuş

Burda semiz 2tl abla yarı yarıya

Günün sorusu :

Cumanın gelişi perşembedenmi belli olur yoksa çarşambadanmı
çarşamba tabiki perşembe hemen son kızlar oynanır

Çok iyi Baharcığım, cuma ödüle hak kazanacaksın bence. Akşam az olmuş ama, bir dilim ekmek mi yeseydin?
canım akşam ekmek yoktu beyaz ekmek ve pizza vardı o yüzden öyle atistirdim

Anlaştık abla zaten birden az verirsem yok ödül modül
Akşam bana uygun ekmek yoktu atistirdim zaten öğlende çok tok tutu karın ağrısından olunca

Günaydın herkese. Amcamın oğlu gelecek birazdan misafirim var yni kızlar. Wc problemim var kırmızı et bana yaramıyor. 300 gr eksi gördm bugün kötünün iyisi diyelim yolumuza devam edeeliim
51977867, member: 780940"]Günaydın herkese. Amcamın oğlu gelecek birazdan misafirim var yni kızlar. Wc problemim var kırmızı et bana yaramıyor. 300 gr eksi gördm bugün kötünün iyisi diyelim yolumuza devam edeeliim[/QUOTE] sen onu iki günde en kotub800 yaparsın poni bugün beyaz et salata yarında kozunu oyna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…