Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım çok iyi yapmışsın altında halı olursa belki aşşağıya ses gitmez ben annemin evinde öyle çözüm bulmuştum

Kaçamak yapmaman güzel tatlımm iradene sahip çık sen iradesiz bir insan değilsin Eminim ben buna
Başarmak zor değil yeter ki bi yerden başla gerisi çorap söküğü misali

Kızlarımın isimleri defne alya-zümra Beren
Şok diyet meselesine gelirsek Allah'a şükür şok diyet hiç yapmadım gerek de duymadım 1 günlük bile :) ben sağlıksız şeyleri bana zarar veren şeyleri hayatımdan çıkardım yoksa herşeyi yiyorum onlar dışında kalan sonuçta pirincin bana ne yararı var ya da makarnanın onlar yerine yulaf ezmesi yiyim bari daha yararlı hiç olmazsa ben vücuduma zarar veren şeyleri mutfağımdan çıkardım.

Sen burayı bırakmadığın müddetçe burası seni bırakmaz tatlım
Gördüğün gibi biz hep burdayız zaten.ben 100 küsür kilolara kadar çıktım duba giibydim annem benimde ne üzülürdü 100 leri de 60 ları da gördüm hemde burda bu takımda gördüm şişmanlık kader değil canım şişmanlık bir hastalık

Alırım ablam ama bir gün yiyip ertesi gün pişman olup dikkat ediyordum artık
Mezun olunca yarisalim senle haftada en çok kiloyu kim alicak:)

Daha neler kim daha iyi koricak dicektin yanlış yazıldı sanırım dimi canım?

Kesinlikle katılıyorum sana ben hep ben ölçttürmüştüm spor salonunda gayet iyi çıkıyordu değerlerim şükür

Canım korumayı öğrenirsen geri almazsın ama sonuçta kilo verdikten sonra bu kiloları aldığın zamanki yeme şekline dönersen -dönersek- elbette kilo alırız bu çok normal yani kilo korumayı da nasıl vermeyi öğrendiğimiz gibi öğrenmeliyiz.

Günaydın Şeyda. Miniklerin isimleri çok güzelmiş. Ahlakları, kaderleri de güzel olsun inşallah. Özellikle Defne ve Beren çok sevdiğim isimler.
Söylediklerine katılıyorum. Şişmanlık hastalığı yeneceğim ve annemi de mutlu edeceğim inşallah. Geri almama konusunda ikiz bebek emzirirken gösterdiğin azim çok ilham verici. Umarım hepimiz incecik olur ve hem formumuzu koruruz. Herkese başarılı bir gün dilerim.

Günaydınnnnnn

Gece kuşları bile kalktı :))erken yatanlar nerdeeeee

Çarşafa dolanmayan bi çarşamba geçirelim :)

Yatcaz kalkcaz Yatcaz kalkcaz veeee tartılcazzzz

Sabah tartılara bi selam verilip hatırları sorulsun, duruma göre 2 günlük planlar yapılsın

Zayıf halini bilenler için kilolu olmak daha zordur herhalde bn bilmiyorum mesela lisede aldığım için kiloları 60 kiloda nasıl olurum bilemiyorum ay çok heyecanlı
Gerçekten çok güzel bi hismiş tatlım
Anlatılmaz yaşanır
eskiden şişmanlığı kabullenmiştim
Şimdi zayıflığı yaşayınca kabul edemiyorum artık
uzman diyet yapıcı olunca menüde böyle olur işte:)
Ablam fıstığına da geçmiş olsun bu sıcaklarda nasıl şisirmiş o bogazi
sağolasın dileğim, enfekt olmuş cnm boğazları bembeyaz antiboyotik alıyor

Benim annem babamda çok üzülüyodu edibem hatta izine gitmek istemiyodum beni görmesinler diye
Önceki sene gittiğimde havaalanında yanımda kızım olmasa annem beni tanıyamıyacaktı o derece, çok mutlu oldular verdiğimi görünce
Tabi son sefer yine biraz üzüldüler
Yine o haline dön diyolar

Aminnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
İnşallah sağlıklarımıza hep beraber kavuşcaz

Valla ben selam verdim eksi de ama çok iç acıcı değil ama olsun eksi olmuş ya ona da sevindim cumaya daha çok olur inşallah

Baya iddialısın Dilek dur ben senin menülerini bir check edeyim yarın Inşallah dediğin gibidir.
Hadi iyi geceler seni tutmayayım. Yarın devam edelim.
Edibecigim iki gündür domates peynirle yaşıyorum şartlardan:) ama menülerimin arkasındayım hem zayıflatır hem sağlıklıdır hemde tok tutar :)

Valla ben selam verdim eksi de ama çok iç acıcı değil ama olsun eksi olmuş ya ona da sevindim cumaya daha çok olur inşallah
tatlım zaten bu hafta fazla vermen beklenemez
Bırak vücut biraz dinlensin :))
Ama yinede mübarek cumanın hatrına eksiler gelecektir
Az yada çok, zararda olmayalım da önemli olan o

Günaydın gençlik ben platese gidiyorum gelince görüşürüz
bol incecik olmalar cnm görüşürük

Bomba gibi sağlıklı bol yeşillikli bi kahvaltı yapıldı

Benim eşim nerde kaldı acaba
Kız tuba wc den çıkamadınmı yoksa :)))
acemihayat28

Tartıldınmı durumlar nasıl
Ben de tartıldım ama söylemeyim cumaya süpriz olsun
Veren var veremeyen var dimi ama

Günaydın herkese. Mefkurem kahvaltıdan önce bir mesajlara bakayım dedim. Mesajların ayrı bir enerji kaynağı oluyor. Ben Pazartesi ve Cuma harici tartılmak yasak zannediyordum. Şaşırdım doğrusu. Neyse ben yine de Cumayı bekleyeyim, bu kendime has kural olsun. Çünkü diğer türlü tartının üstünde yaşamaya başlarım ben

Bildirimler pazartesi cuma cnm yoksa kimseye aman tartıya çıkmayın diyemeyiz, evlere kameramı koyalım kızzz
Kimisi hergün tartılıp motive oluyor Kimisi az tartılır bu kişiden kişiye değişiyor

Ben genelde cuma kötü süpriz olmasın diye çarşamba perşembede tartılırımki ona göre önlemimi alıp planımı yapabileyim

Nede olsa yarışma burası
Cuma artıyla gelmek listeyi al aşağı etmek demektir :)sonunda takımın ceza almasıda var

Günaydın kızlar dün gelemedim eltileri gittik bana bı karın ağrısı geldi sabaha kadar sabah duzeldim şükür önce menümu yazayım bakın nelere hayır dedim
Sabah (9:00)
1yumurtali sebzeli menemen gibi birşey
2dlm ekmek
1cay kaşığı bal

Öğle (14:00)
100g tavuk
30g peynirle
Salata

Akşam(18:00)
Çay
1kk peynir
5-6zeytin

Pizzaya kizartmalara muhlamaya minciye hayır dedim ama cuma birazcık muhlama yiyebilirim çok taze KV yeni gönderdi peyniri 1kg ve üstü verirsem ödülün yoksa yok

Şu:3lt spor:40dk eliptik

Mefkurem kalkmaz olurmu yum ancak okudum yazilanlari
10 bucuga dogru kahvaltimi yaptim
Wc olayi kisa surdu lavman aldim ancak oyle rahatlicam sanirim
Bugun anneme gidiyorum ama annem yok kardesmleyim bu aksam
Hava serin bugunde cok sukur
Sifir kaçamak oldu bu hafta buna seviniyorum
Köyde is yapmaktan fena ter doktum anltamam size
Bakalim lavman yaricakmi bi de sinameki alcam boyle durmlarda kullanmak icin
Tartilmadim ama simdi kahvslti ettim fszla cikar dir korkuyorum

Kisin spor salonuna gitmek daha mantikli sanirim ama kisinda tum masraflar dogalgz vs bakalim belediyenin kursuna gdicem gidene kadar da yürüyüş ve leslie inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…