Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet evet niyetlenmiştim yapmaya.. hata mursh var burda onunla beraber yapacaktık ama ben dayanamamaktan korktum.Çok yogunum Ramazanda.Aslında bilmiyorum.Böyle bir ay kalori sayıp sonra dukan yapayım dedim.Tam olarak..

aa evet mursh ismi çok tanıdık gelmişti zaten takıma ilk gözattığımda onuda hatırladım.devam ediyorsa bizde onla yardımlaşırız keza dukan biraz zahmetli tarifleri çeşitlemek şart yoksa sıkılıyo insan.

olabilir bende eski tartımla tekrar dönsemi aranıza :26:

Son düzenleme:

mursh devam ediyor.. birde edda var oda yapıyordu dukan ama şimdi izinde... gerci onunki tam dukan gibi değildi kaçamakları vardı :))

olabilir bende yeni eski tartımla tekrar dönsemi aranıza :26:

hoppidick bana gönderme yapmış abla... İş tartıda değil beyinde bitiyor, sana kimse cık git demedi ki hemen ben asla bir daha gelmem laflarına yattın.Geri dönmek istersen burdayız biz..

ben kendimi tanıtayım bu arada.
adım gülçin sınıf öğrtemeniyim öğretmenim.24 yaşındayım.evliyim.evlenmeden öce 72 kiloydum evlenince adeti bozmayayım kilo almak farz diyerek hayvan gibide yiyerek 83 e çıktım.
kilo vermeyi aralıkta düşünmeye başladım şubata kadar ne yapacağımı bilemeden gezdim.
şubatta bir diyetisyene gitmemle kilo vermeye başladım. 83.4 ten 77.5 a kadar kalori sayımıyla düştüm.sonra kilo evrmem durdu 1 aydan fazla 2 ileri 1 geri gittim. şimdi geçen hafta dukana başladım. bakalım ramazanda ne olacak durumlar. öyle işte.hedefim 65 demiştim ama ben 59 a kadar düşmek istiyorum inşallah.

Ne kadar sürede verdin bu kiloyu? Ya işte aslında vücut duraksamaya baslayınca diyet değiştirmek lazım :)) ben şimdi kalori sayıp sonrada dukan yapıcam inş. Seni bu cuma listeye alır, hedefinide 59 olarak gösteririz.

ne kadar sürede verdimşubat 16 da başladım haziranda 76 ya düştüm ama sonra çook direndi.geri aldım verdim derken öyle işte. bide ben her daim spor yaptığım için artık metom sporuda iplememeye başladı. ama dukana güveniyorum ya inşallah güvenim boşa çıkmaz.

inşallah canım :)) dukan iyi verdiriyor. verirsin sende.. bende eylülde başlarım sizlerle inş. :)

Kızlar malum Ramazan.. Kilo bildirimlerini nasıl yapacaksınız? Ben diyorumki, sahurdan önce yada en mantıklısı saat 11 12 gibi tartılmak.. Ama tabi siz bilirsiniz.. Birde iftar sahur menülerimizi paylaşsak süper olacak?

Son düzenleme:

Tuhh cok uzuldum ılk gunden hemde saglık olsun napalım

Kızlar kalori sepetine baktım.Hedefimi 1 aylıgına 75 gösterdim. 1133 kalori verdi. iyi bence :))
Sahurda yediklerim 388 kalori :))

Cok ıyı cnm bende bu ramazan sana ıyı gelecek :)

Yok cnm sende hopidick :))))

kaptan ben seni dukan yapıyor sanıyordum görmüştüm topikte.ne oldu niye vaz geçtin?birlikte yapardık ne güzel.

Beraber yaparız beraber yaparız :)

selam canım hoşbuldum. yinede takımınıza has kurallar varsa bilmek isterim cezalar vs.

Hoşgeldın cnm senın nıck bana cok tanıdık gelıo burda varmıydın daha once ????

:) Ahahahha aklında kalmısım bak yaww anasını yapalım beraber destek olalım bırbırımıze anlatıcam sana dukan maceramı :)

olabilir bende eski tartımla tekrar dönsemi aranıza :26:

Gel abla bak hareketlendı bızım topık gel gel gel :)

Mursh günaydın :))

Sen genelde buralarda oluyorsun, triptofan gelince ilgilenebilir misin? Oda senin gibi dukancı :))

Evet bencede şyş gelecek :)) inş. veririm su kiloları.Zaten iftarda hiç bişey yiyemiyor insan... sadece su içtim dün :)) bişilerde yedim tabi ama normale göre az yedim
Bu arada mursh; bundan sonra ezandan sonra niyetlenmezsin olur biter :))

Son düzenleme:
günaydın canım burdayım canım bizim topikte şen şakrak ama arada bi burdayım bi orda inşallah gelenler çabuk gitmez .

Anaammm kalbımımı okudun kızz walla dun aksam sahurda ıcımden gecırdım herkez ıftarda sahurda ne yedıgını yazsa ne guzel olur yarın solıyım dıodum.Bıde ortak bı karar alalım ne zaman tartılcaz ona gore tartılalım cuma gunu dıe :) Kalbımız bırmıs :)

Mursh günaydın :))

Sen genelde buralarda oluyorsun, triptofan gelince ilgilenebilir misin? Oda senin gibi dukancı :))

Günaydın cnm ılgılenırım tabı zaten merakla beklıyorum gelmesını :)

Günaydın kızlar

Dun sahurda ;

4 adet dukan galetası (Galeta dedıgıne bakmayın krep gıbı bısey ) Su bardagı agzı buyuklugunde
4 dılım parmak uzunlugunda dogranmıs yagsız beyaz peynır

0,5 lıtre su

Dun İftarda ;

Dukan yayla çorbası ( Şahane bır lezzetı vardı 0 yağ olmasına ragmen çok başarılıydı)
Tavuk gogsu kavurma (1 gogusun yarısı )
Salatalık tursulu cacık :)

1 litre su

Dun toplamda saydıgım 1.5 lıtre suydu ama 2 yı bulmustur arada ıctıklerımle sanırım :) Hıc aclık hıssetmeden super bır dıyet gunum gectı ama yulaf kepegı acayıp kokuyo burnuma :)

[QUOTE=Fatma_issever;20317488]merhaba arkdşlar duydumki beni cağırmışsınız takıma =))[/QUOTE]
HOŞGELDİN FATMA
selam canım hoşbuldum. yinede takımınıza has kurallar varsa bilmek isterim cezalar vs.
hoşgeldin triptofan

baya iyi vermişssin cnm,inş veririz diğer kiloları da birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…