- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.701
evet evet niyetlenmiştim yapmaya.. hata mursh var burda onunla beraber yapacaktık ama ben dayanamamaktan korktum.Çok yogunum Ramazanda.Aslında bilmiyorum.Böyle bir ay kalori sayıp sonra dukan yapayım dedim.Tam olarak..
olabilir bende eski tartımla tekrar dönsemi aranıza :26:..kızlar birden aklıma geldi.acaba benim tartıda bi problem olabilümüüüüüüü???tartı değiştirsem acaba 70 i görürmüyüm..yoksa sadece kendimimi kandırıyorum????içsel bir avuntumu benimki..yoksa açlık başımamı vurdu.
aa evet mursh ismi çok tanıdık gelmişti zaten takıma ilk gözattığımda onuda hatırladım.devam ediyorsa bizde onla yardımlaşırız keza dukan biraz zahmetli tarifleri çeşitlemek şart yoksa sıkılıyo insan.
olabilir bende yeni eski tartımla tekrar dönsemi aranıza :26:
ben kendimi tanıtayım bu arada.
adım gülçin sınıf öğrtemeniyim öğretmenim.24 yaşındayım.evliyim.evlenmeden öce 72 kiloydum evlenince adeti bozmayayım kilo almak farz diyerek hayvan gibide yiyerek 83 e çıktım.
kilo vermeyi aralıkta düşünmeye başladım şubata kadar ne yapacağımı bilemeden gezdim.
şubatta bir diyetisyene gitmemle kilo vermeye başladım. 83.4 ten 77.5 a kadar kalori sayımıyla düştüm.sonra kilo evrmem durdu 1 aydan fazla 2 ileri 1 geri gittim. şimdi geçen hafta dukana başladım. bakalım ramazanda ne olacak durumlar. öyle işte.hedefim 65 demiştim ama ben 59 a kadar düşmek istiyorum inşallah.
Ne kadar sürede verdin bu kiloyu? Ya işte aslında vücut duraksamaya baslayınca diyet değiştirmek lazım :)) ben şimdi kalori sayıp sonrada dukan yapıcam inş. Seni bu cuma listeye alır, hedefinide 59 olarak gösteririz.
ne kadar sürede verdimşubat 16 da başladım haziranda 76 ya düştüm ama sonra çook direndi.geri aldım verdim derken öyle işte. bide ben her daim spor yaptığım için artık metom sporuda iplememeye başladı. ama dukana güveniyorum ya inşallah güvenim boşa çıkmaz.
ben çıkıyorum canım.eşim gelir şimdi kıskanıyo zaten kk danyarın görüşürüz.
Mursh senin oruç olmuyor, kazası gerekiyor.Ezan okundu mu hiçbirşey yiyip içmemen lazım.Birde sunu söyleyeyim, ayrıyetten niyet etmene gerek yok.Çünkü sahura kalktıgın zaman o zaten senin oruca niyetlendiğini gösterir.Allah kabul eder inş.. Herkese hayırlı iftarlar.. .:))
Kızlar kalori sepetine baktım.Hedefimi 1 aylıgına 75 gösterdim. 1133 kalori verdi. iyi bence :))
Sahurda yediklerim 388 kalori :))
..kızlar birden aklıma geldi.acaba benim tartıda bi problem olabilümüüüüüüü???tartı değiştirsem acaba 70 i görürmüyüm..yoksa sadece kendimimi kandırıyorum????içsel bir avuntumu benimki..yoksa açlık başımamı vurdu.
kaptan ben seni dukan yapıyor sanıyordum görmüştüm topikte.ne oldu niye vaz geçtin?birlikte yapardık ne güzel.
selam canım hoşbuldum. yinede takımınıza has kurallar varsa bilmek isterim cezalar vs.
aa evet mursh ismi çok tanıdık gelmişti zaten takıma ilk gözattığımda onuda hatırladım.devam ediyorsa bizde onla yardımlaşırız keza dukan biraz zahmetli tarifleri çeşitlemek şart yoksa sıkılıyo insan.
olabilir bende eski tartımla tekrar dönsemi aranıza :26:
günaydın canım burdayım canım bizim topikte şen şakrak ama arada bi burdayım bi orda inşallah gelenler çabuk gitmez .Tuhh cok uzuldum ılk gunden hemde saglık olsun napalım
Cok ıyı cnm bende bu ramazan sana ıyı gelecek :)
Yok cnm sende hopidick :))))
Beraber yaparız beraber yaparız :)
Hoşgeldın cnm senın nıck bana cok tanıdık gelıo burda varmıydın daha once ????
:) Ahahahha aklında kalmısım bak yaww anasını yapalım beraber destek olalım bırbırımıze anlatıcam sana dukan maceramı :)
Gel abla bak hareketlendı bızım topık gel gel gel :)
Kızlar malum Ramazan.. Kilo bildirimlerini nasıl yapacaksınız? Ben diyorumki, sahurdan önce yada en mantıklısı saat 11 12 gibi tartılmak.. Ama tabi siz bilirsiniz.. Birde iftar sahur menülerimizi paylaşsak süper olacak?
Mursh günaydın :))
Sen genelde buralarda oluyorsun, triptofan gelince ilgilenebilir misin? Oda senin gibi dukancı :))
merhaba arkdşlar duydumki beni cağırmışsınız takıma =))
hoşgeldin triptofanselam canım hoşbuldum. yinede takımınıza has kurallar varsa bilmek isterim cezalar vs.
ben kendimi tanıtayım bu arada.
adım gülçin sınıf öğrtemeniyim öğretmenim.24 yaşındayım.evliyim.evlenmeden öce 72 kiloydum evlenince adeti bozmayayım kilo almak farz diyerek hayvan gibide yiyerek 83 e çıktım.
kilo vermeyi aralıkta düşünmeye başladım şubata kadar ne yapacağımı bilemeden gezdim.
şubatta bir diyetisyene gitmemle kilo vermeye başladım. 83.4 ten 77.5 a kadar kalori sayımıyla düştüm.sonra kilo evrmem durdu 1 aydan fazla 2 ileri 1 geri gittim. şimdi geçen hafta dukana başladım. bakalım ramazanda ne olacak durumlar. öyle işte.hedefim 65 demiştim ama ben 59 a kadar düşmek istiyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?