Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çörek otunu duy
Ben hiç bağırsak sorunu yasamam 1.genelde kahvaltı da dahil pul biber i kullanırım galiba çörek otu yağı da iyi geliyor
Sevmesemde pulbiberide artık eklicem sanırım abla saolasın
çorekotu yagı yerine çörek otu çiğnemeye çalışıyım olur sanırım

canım bende Zuhal ablayla aynı fikirdeyim henüz erken bunlar için olurda kilo verme durur yada extrem bir durum olup çok ödem tutarsın olabilir ama şimdi diyelim ki önceki gün karbonhidrati fazla kaçırdın ertesi gün az karbonhidrat daha fazla sporla telafi edersin

hoşgeldin canım özlettin kendini internetsiz çok zor ya daha önce ne yapıyormusuz bilmem
Daha önce ben kitap okurdum dizi takip ederdim uzun zamandır ikiside yok eş dostla watsapp dan görüşe görüşe bı araya gelince konuşulacak şeyde olmuyor artık yani bu internet iyimi kötü mü bilemedim

Abla o iki güne açılır bacakların , nefesin benimde öyle oluyor ilk günler zorluyor sonra düzeliyor
Lapa her öğün bir çay bardağı tatlım pazartesi eksin güzeldi aslinda duraklama da yapardin
Canım sen kendi kendini strese soktun
konuş canım konuş

Merhabalar
İnternette bir sorun vardı rüzgardan kablo zarar görmüş şuan düzeltildi :)
Nasılsınızz ?
Çoook özledimmm siziiii
Birazdan geçmiş menümü paylaşcam
Bizde bugün plates yaparken dilekle bizim rakip gözükmüyor acaba bıraktımı diye konuştuk ama nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…