- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.021
Ben hiç bağırsak sorunu yasamam 1.genelde kahvaltı da dahil pul biber i kullanırım galiba çörek otu yağı da iyi geliyorinternette okudum uyanınca ılık sirkeli su bagırsagı çalıştırıyormus bakalım
Aman ben seni bahar sandım:))sanırım wc sorunu engel olcak canım ben mefkurem ablayla değilmiydim ya
neyse ama 2nızde benı yencenız o kesin :S
ama Şu sorun bıtsın 2*3 ile döncem aranıza
Sevmesemde pulbiberide artık eklicem sanırım abla saolasınBen hiç bağırsak sorunu yasamam 1.genelde kahvaltı da dahil pul biber i kullanırım galiba çörek otu yağı da iyi geliyor
canım bende Zuhal ablayla aynı fikirdeyim henüz erken bunlar için olurda kilo verme durur yada extrem bir durum olup çok ödem tutarsın olabilir ama şimdi diyelim ki önceki gün karbonhidrati fazla kaçırdın ertesi gün az karbonhidrat daha fazla sporla telafi edersinHoşbuldum ablaaam :)Listeye girmisken hiç bırakır mıyım :)
Bugün bende pirinç lapası deniyorum
Çünkü dün çok düzensiz oldu kaçamak yapmadım ama saatleri karışık oldu 2 gün yapıyım diyorum
1 çay bardağı pirinci 3 öğüne bölcem
Yoğurt ve baharatla yiyorum
Ve bol su bakalım ne olcak :)
Daha önce ben kitap okurdum dizi takip ederdim uzun zamandır ikiside yokhoşgeldin canım özlettin kendini internetsiz çok zor ya daha önce ne yapıyormusuz bilmem
Abla senin anandır :))çörek otunu duy
Sevmesemde pulbiberide artık eklicem sanırım abla saolasın
çorekotu yagı yerine çörek otu çiğnemeye çalışıyım olur sanırım
Abla o iki güne açılır bacakların , nefesin benimde öyle oluyor ilk günler zorluyor sonra düzeliyorGeldim bileee :))
Ama hem kilodan hem sporsuzluktan heralde hiç kondüsyon kalmamış
Benki 2.5 saat bantta yürümüş biriyim şimdi 1 saat olmadan yoruldum
Olsunnn biz yinede bütün engelleri aşıp çıtır olmasını biliyoruz
Sizin kadar olmasada bende bişeyler veririm işte :)
Benimde öğlen cnm bişey istemiyor semitotunu ıslattım şimdi onu yoğurtlayıp yerim
keten tohumuda faydalı cnm bağırsak için
Salatana yoğurduna koyabilirsin
Tohum olarak alıp evde öğütüp kullanılacak
Günde 1 tk ve bol su içilecek
geçen haftaki şovlar kadar olmasada idare eder :))
Hoşgeldin bebeğim
Valla listede olunca birde 2 gündür görünmeyince kalbime inecekti :))
Bugün merve söyledide rahatladım
Tarçını denemedinmi fıstık
Lapa her öğün bir çay bardağı tatlım pazartesi eksin güzeldi aslinda duraklama da yapardinHoşbuldum ablaaam :)Listeye girmisken hiç bırakır mıyım :)
Bugün bende pirinç lapası deniyorum
Çünkü dün çok düzensiz oldu kaçamak yapmadım ama saatleri karışık oldu 2 gün yapıyım diyorum
1 çay bardağı pirinci 3 öğüne bölcem
Yoğurt ve baharatla yiyorum
Ve bol su bakalım ne olcak :)
Canım sen kendi kendini strese soktunİlk olarak sabahları sırkeli ılık su denıcem bakalım ne etkı edicek
1 hafta falan denicem sonra bu buldugumu yapıcam
yapıcam dıorum hep kalıyor ya
sirkeli su kolay hemde şifa o yuzden o baştacım olcak
diğeride 10 olmasada 5*6 verdirse razıyım
valla nazara geldim ya ne güzel hersey yolundaydı ona yorıuyorum gittikçe kendimi bakalım 2 hafta daha beklicem
olmadı dahiliyeye gidicem sanırım
konuş canım konuşÇok dırdır ediyıorum dimi
valla yazmadanyapamıyorum
yakında oy birliği ile beni takımdan atarsanız şaşmaam valla
çok gevezeyim
cokta takınılı kabul edıyorum
ayy bak gene cok yazdım
amannn bendekı enerji sedaşta yok sankı kızlar
amannnn benm sayemde eksi cıkarsınız emin olunn
tamam tamam sustum
Bizde seni özledik güzellikMerhabalar
İnternette bir sorun vardı rüzgardan kablo zarar görmüş şuan düzeltildi :)
Nasılsınızz ?
Çoook özledimmm siziiii
Birazdan geçmiş menümü paylaşcam
aynen öyle vallaDaha önce ben kitap okurdum dizi takip ederdim uzun zamandır ikiside yokeş dostla watsapp dan görüşe görüşe bı araya gelince konuşulacak şeyde olmuyor artık yani bu internet iyimi kötü mü bilemedim
Çok güzel afiyet olsun canımEki Görüntüle 2016879
Ogle yemegi kizlar 2 kayisi katkili yoğurt
1 dlilm karabugdayli cavdar ekmeği :)
Aksama ekmek yok
Değilmiş canım o zaman işe yarıyormuş işte4 fincan çok değil mi ya
Gönderdim abla pazarı da yaptım geldim pazarda semiz 3 TL mis
eşimin halasiyla kızı geldi canım aynen oturmadı ama misafir eksik olmadi
Valla takdir ediyorum seni tuttuğunu koparan kafaya koydum mu yapan birisinistediğim eksiyi almadan ben susmıcam sanırım kızlar
kafayı taktımya gidiyor böyle
kovsanız hakverırım valla ya ama yazmadan yapamıyorum ne yapıyım
Bizde bugün plates yaparken dilekle bizim rakip gözükmüyor acaba bıraktımı diye konuştuk ama nerdeeeMerhabalar
İnternette bir sorun vardı rüzgardan kablo zarar görmüş şuan düzeltildi :)
Nasılsınızz ?
Çoook özledimmm siziiii
Birazdan geçmiş menümü paylaşcam
Valla biraz öyleyim ama su eksileri bir görse su meto bırz salsa kendini ne güzel olcakValla takdir ediyorum seni tuttuğunu koparan kafaya koydum mu yapan birisin
2 büyük bardak yetiyor bana hissediyorum hemen wc cikisimdan halt yemiş Selahattin:)Değilmiş canım o zaman işe yarıyormuş işte
Selahattin dnmez varya o söyledi
Benim güzel rakibelerim sizi yalnız bırakmaaam bu yolda :)Bizde bugün plates yaparken dilekle bizim rakip gözükmüyor acaba bıraktımı diye konuştuk ama nerdeee
3 ay sonra bugunlwri konusucaz Tuğba ozaman hiç veremiycem gibi geldi ama nasilda on kilo üstü verdim diyeceksinValla biraz öyleyim ama su eksileri bir görse su meto bırz salsa kendini ne güzel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?