Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaşlar siz de de durum böyle mi.felaket bi uyum problemi yaşıyorum.eve gidiyorum.iftar hazırlığı,sıcak
namazlar..iftar...sofrayı topla,mutfağı düzenle...komşular zile basıyo...teravihe gididyoruz.dönüş..11.30..mutfakta masayı sahura hazırla..meyve hazırla(evdekilerin boğazı durmuyo)..yine uykusuzluk,sıcak...canımı kurtarabildiğim en erken zamanda uyumaya başlıyorum.hemen saat çalıyo..sahur...namaz...masayı topla...yat...hemen sabah oluyo..işe git...öf ya...

[QUOTE=hepbera;20325640]sabah işe biraz geç geldim.uykumu alabildim de ondan keyifliyim.[/QUOTE]

hımmm evet yaku bambaşka,hiç bişeye değişilmez valla,benim hiç uykum kalmadı çocuklar küçük,çok kalkıyorlar gece,şimdi bir de sahur oldu,hiç uyuyamıyorum,puffff

sorma aynı aynı,ben teraviye gitmiyorum ama yine aynı,kuzulardan bişeye fırsat kalmıyo ki,dün susuzluktan ölmüştüm resmen,bugün daha iyiim

aklımdayken dün sahurda yarım yağlı süt ile bir kase msıır gevreği yedim,bol su içtim,midem çok rahat dün gece salata limonlu olunca sanırım mahvetmişti beni.

dün akşam ne yediğimi yazmamışım

1,5 kilo kadar su içtim,orucu açar açmaz
5 yk barbunya
biraz yağsız limonlu salata
gece 12 gibi 3 ufak şeftali yedim.

herkese selam
hayırlı ramazanlar kızlar
dün benim için bayağı zor geçti çok susadım evden çıkmamak gerek niyetliyken:)
tartılma işi konusulmus bence perşembe günü iftardan önce tartılalım
dün ben tartıldım 53 geldim
sahurda tartıldım 54 geldim yemeden önce

kızlar benim oğlan bebekken,kucağımdan yere koyamazdım(galiba sırtında diken vardı:)
o kadar yorulurdum ki.böyle ramazanda teravihe giden şanslı azınlığı görünce söylenirdim.namaz kılmaya ne var(
kolaysa gelin de şu elimdeki minik başbelasına bakın 1 saat derdim.

haklısın..arada 1 kilo fark var.çoğu sudur:))) ama iftar öncesi mantıklı

selam kızlar..birkaç gündür giremedim..annemlerdeydim hafta sonu..çok zorgünler geçiriyorumm..bebeim az sorunu yaşıyor sanırım kolik((çok zor durumdayım o kadar çok aglıyor ki sürekli kucagımda..bugün çok az daha iyi..o yüzden fazla gelip yazamıyorum..ben de bildirimimi perşembe akşam yaparım..

olabilir aslında,sanada hayırlı ramazanlar asya

oo işin var seninn,benim kızımda kolikti bilirim nasıl olduğunu ,aklında olsun öyle çok ağladığı zaman,saç kurutma makinası,elektirik süpürgesi sesini aç,anında ses kesiliyor,ama kapatınca tekrar başlıyo haberin olsun.

selam canımm.dukan topiğinden hatırlıyorsundur.ayy inşallah dukana güveniyorum ya sen ne zamandır yapıyosun.anlat bakem?

canım ya ben dün gece gece şu dukan tariflerim topiğinde gördüğüm kabızlığa son veren keki yaptım 2. sayfadakini.iğrennçç oldu.tatlandırıcımda mı sorun kepekte mi bende mi bilmiyorum ama şimdiye kadar güzel bir şey yapamadım.şu galetayı nasıl yaptın.kitaptaki tarifle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…