Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam canımm.dukan topiğinden hatırlıyorsundur.ayy inşallah dukana güveniyorum ya sen ne zamandır yapıyosun.anlat bakem?

Walla cnm daha once bı denemem oldu ama kıtabo okumamıstım bılınclı deıldım tabı onu saymıyorum hıc.Gecen ay sonu kıtabımı aldım 3 gunde okudum bılınclendım pazar gunu aksam uygun urunlerı aldım alısverıs yaptım.Ramazanın 1. gunu sahurda basladım hayırlısıyla 5 gun atak yapıcam ama nasıl olacak bılmıyorum.Sahur cok zorluyo benı ekmek yasak oldugu ıcın.Ilk gun yulaf kepegınden krep tarzı kıtaptakı tarıfı yaptım yumurta koktu burnuma.Dun ısten erken cıktım dukan pogacası yaptım ufak ufak ondan 2 tane yedım dun sahurda ama genede ekmek yerını tutumuyo tabı tadı Sen neler yapıosun ?

aaa hic hbr yok ole bı kekten o tarıflerı oldugu lınkı yapıstırsana bana bakayım bende.Evt cnm galetayı kıtaptakı tarıfe gore yaptım ama cok yumurta koktu burnuma ondan bende dukan pogacası denedım fena deıl ama lezzetı hıc yok .Ama su yayla corbası tarıfını deneyebılırsın sahane bı lezzet gercek pırınclı yayla corbası gıbı oldu aynı :)

bende 26 sında başladım dukana. dukana başlamadan önce 5 günde 5 kilo diyeti yaptım orda suları attım. 76.9 ile başladığım 6 günlük atağımın sonunda 75.5 u gördüm öncesinde su atmasam daha fazla olurdu tabi.1400 gitti atakta yani.ama daha düşmedi.kabızlık misafir ağırla derken son 3 gündür vermedim. çünkü sanırım bu dukanda yemedikçe verilmiyor bende haftasonu pek bişey yemedim o yüzden gitmedi diye düşünüyorum. şimdi 5+5 ile devam ediyorum.benim kilo vermem zordur ya aynı diyetle başkası 1 verir ben 500 gr.o yüzden çook büyük beklentim yok az az gitsin sağlam gitsin inşallah.

Cnmm 5+5 zor deılmı yaa kahvaltıda ne yıyosun mesela benı aksam yemegı deılde sabah kahvaltı cok zorluyo

kahvaltı oalrak haşlanmış yumurta süper tok tutuyor,peynirli omlet,kıymalı yumurta,kepekli yoğurt(feci tok tutuyor sahurda favorim) bunlar alteernatiflerim bıkmadım henüz.bide şu kreplerden yapabilseydim süper olacaktı.tatlım 5+5 yapmamım nedeni kısa vadede sonucu görmek istiyorum çünkü ona göre elbbiseler ciciler alacam kendime.şimdi cicilerimi alır da sonra zayıflarsam diye korkuyom.kuzenimin düğünü var eğer olmasaydı 1+ 1 yapmak daha mantıklı keza 20 günde aynı kilo veriliyormuş ikisindede şimdi bu ilk 5 ten sonra doğruuu alışverişe gidecem inş.peki ben 5+5 le başladım bayramdan sonra 1+1 e dönsem olur mu acabaa sence?

Son düzenleme:

evet calısan bir insan için çok zor gercekten anlarım yani.. birde ben 4 saat evde yokum. kimbilir sen ne durumdasındır :26:

beyaz anne olmak muhteşem bişey ama biraz da baba mı olsak

geçmiş olsun...

Kızlar bildirimi perşembe iftardan önce mi yapalım? Yoksa, cuma günü saat 12 gibi mi? Siz bilirsiniz. Oylayalım ona göre hareket edelim.. Birde elimizden geldikçe herkes sahur ve iftar menülerini paylassın

Anladım cnm kıymalı yumurta hıc aklıma gelmemıstı bu aksam denıcem kesınlıkle yulafıda yourtun ıcıne koyarım sısırır heralde :) Sorun olacagını sanmıyorum cnm ama gene ıstersen kıtaba bı goz at ama sankı hatırlıyorum zorlandıgınız donemlerde sıstemı degıstırebılırısnız gıbısınden bısey:)

Kızlar bildirimi perşembe iftardan önce mi yapalım? Yoksa, cuma günü saat 12 gibi mi? Siz bilirsiniz. Oylayalım ona göre hareket edelim.. Birde elimizden geldikçe herkes sahur ve iftar menülerini paylassın

Cnm benım evde net yok malum aksamları gıremem ama tartılma konusunda uyarım sıze bencede persembe ıftardan once cok uygun ama bıldırımı gene cuma yaparım :)

bence herkes kendini en zayıf hissettiği anda tartılsın (yani gerek perşembe iftardan önce yada sahurdan önce) yine cuma öğlene kadar bildirilsin..

1.30 da bıraktım gittim hiçbirşey yazmamıssınız :))

o zaman perşembe iftar yada sahurdan önce tartılığp cuma günü bildiririz. Pazara cıkıcam bende.. Daha iftara yemek yapmadım.Çorbayı koydum,yeşil fasulye yapıcam. Gideyim alayım :))

Rica ederim.. :) bir hafta deneme süren olacak, paylasımlarına göre seni takıma alacagız canım..

mutedeyyin.. malum tatil dönüşü ayrıca evde'de tadilat var bu ara çok sık giremeyeceğim nete.. günde iki saat kız uyurken gürültü yapmamak için oturuyorum nete.. bu ara geceleri girebilirim gündüzde 1-2 saat..

Bugünkü menüm:

Sahur:

2 dilim kepek ekmekle yapılmış peynirli tost
1 şekerli 1 çay
1 dilim baklava

İftar:

1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı taze fasülye
1 kase cacık
300 gram karpuz
2 dlim kepekli ekmek ( Belki 1 tane yerim duruma bağlı )

Toplam: 1160.5 calori

60 dk. yürüyüş yaptım.
4 - 5 lt. su içerim harhelde sahurda 1.5 lt. içmiştim.

Tamam olmazsa bir hafta daha deneme süresi verebiliriz. :)) keyfine bak..

Kızlarrr süper dukan tarıflerı buldum bana uyanları kopyaladım :)

Akşama dukan şinitzel yapıcam :) yanına ne koyacagım hakkında bılgım yok fikri olan varmı ? (Dukan atak donemı ıcın tabıkı)

bence herkes kendini en zayıf hissettiği anda tartılsın (yani gerek perşembe iftardan önce yada sahurdan önce) yine cuma öğlene kadar bildirilsin..
olabilir aslında,oruçlu iken çok fark ediyor,sabah 9 gibi tartıldım 65.3 idi,akşam üstü 4 te tartıldım 64.5 çıktım,8 gibi tartılsam eminin 200 gr daha gider,vücut susuz kaldıkça az gösteriyo tartı.

kolay gelsin.bizde de taze fasulye var bu akşam,yanına yoğurtlu çorba ve bulgur pilavı yaptım,bir de salata ve yoğurt ohh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…