- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.401
Dün herkesteki gayreti görünce duygulandım ne yalan söyleyeyim. Listenin sorumluluğunu nasıl hissettiginizi anladım. Ben de bu sorumlulugu taşimaya gayret ederim daha çok dikkat ederim inşallah. Hepiniz çok güzel örnek oluyorsunuz. Paylaşımlarım yeterli olmaz ve listeye giremesem de gücenmem. ben burdayım artık zayıflayana kadar 9. TakımdayımListede olsan daha çok dikkat edermisin güzellik
Kaçamak yapmadan liste sorumluluğunu taşıyabilecekmisin
Görüyosun herkes tek vücut olmuş şekilde çabalıyor
Bencedeeee
Sonuç ne olursa olsun herkes çok motiveydi ve verimli bi hafta geçirdik
Inş.çektiğin eziyete değsin cnm
Eminim değecek
tabiki buluşacaz tatlıcım
Amannn her seferinde aynı şeyi diyon kızzz :))
:))
Tatlım lütfen kendine biraz inan, güven
Kendine çok haksızlık yapıyosun
Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum
Çevremde benim kadar pis boğaz, gözü aç kimse yok
Ben aç olsamda tok olsamda yemeyi seviyorum
Hem tatlıları Hem hamurişlerini
Eğer Ben yapabiliyorsam sen haydi haydi yaparsın
Evet başlangıçta zor oluyor ama zamanla alışıyosun
Kaçamak yapmayıp kilo verdikçe kendine daha çok inanacaksın özgüvenin artıcak
O mucize dediğin 79 altını beğenmeyip 69 a düşeceksin
Menüm
11.30 ve
18.00 da
Lapa ve salatalık
Midem bulandı ikisnde de 1 tane hurma yedim ayrıca
Su 2
Spor 3 mil 45 dk leslie
Bize su da mı yok
Iyi geceler bebem :))
Haaa şimdi aklıma geldi yarın bakalım eşler ne yapacak
Kim kimi yenecek
Veee en iyi haftanın eşleri kimler olacak
Günaydın kızlar sıcaktan mı heycandanmi uyku tutmadı bugün :)
Kalktım yataktan artık ödemi atiyim tartilicam bakalim
Ben sporu sevdim abla ya kilo verme aşkida olunca koşa koşa gidiyorum;(Valla maşallah size sabah erkenden kalkıp spora gitmek büyük başarı
Benim hiç yapamıcam bişey
Edibecigim inanıyoruz biz sana 80 değil 70lwrin altına bile ineceksin sen lütfen kendin için buralardan kopma.. inan beni adam eden 9.tqkim oldu senin geçtiğin yollardan hepimiz geçtik şuan takdire şayan irademizin tek sebebi birbirimize kenetlenmek şişmanin şişman dan başka dostu yoktur lafını benimsemek:))Aynen ya gece çocuklar yatınca rahat rahat oturasım geliyor ama sabah kalkarken de çok zorlanıyorum. Ben cuma için heyecan olsun diye tartılmadım. Bakalım yarın ben de iyi bir sonuç bekliyorum. Valla çok vermesem de hiç moralimi bozmam. Inan bu hafta ınsan gibi yemenin huzurunu hissettim. Hem de bu yola girdiğimi hissettim sayenizde motive oldum. Hatta nefsime yenik düşsem de beni hemen tutup kaldıracak arkadaşlarım olduğunu bildiğim için kendimi daha güçlü hissediyorum. Annemin gözlerindeki mutluluk için bile değer.
Daha şu 35 yıllık ömrümün 30 yılı şişman gecti. Sadece 3 defa diyet yapabildim. Üçünde de iyi verdim ama devam edemedim. (Bir iki gün süren diyet teşebbüslerimi saymıyorum tabiki). Çoğu insan için korumak dert ama benim için 80'in altına inmek mucize gibi birşey. Doğum sonrası o bir iki hafta hariç ben 79 olduğumu hatırlamıyorum o kadar mazide kalmış.
asureyi zamanından başka hiç yapmadım aslında çoluk çocukda sever ,yapiyim bende en yakın zamandaÇok ideal bir menü olmuş canım. Hele haşlama çok faydalı.
Tartılmadım ama umutluyum bakalım. Hatta iyi bir sonuç alırsam yarına ödülüm de hazır. Aşure yaptım bugün ama yemedim. Acaba geçen cumadan beri kaç giderse bir aşureyi hakkederim?
Ah ben böyle durumlarda çok zorlanırım. Geçmişte milletin içinde ağlamışmışım var. Üstelik ağlayınca herkes ye o zaman biraz filan dedi artık utandığımdan yemedim. Bu hafta bile bir iki gözlerim doldu. Tam şaka gibiyim di mi? Ama yememekle iyi etmişsin bu iradeyi gösterince insan çok mutlu oluyor gerçekten. Sabredeceğiz inşallah.
Gerçekten menüler bugün şov yaptı resmen. Yarına bol ekşi olarak geri dönsün inşallah.
Ama buna az demek zorundayım. Hurmanı. Yanında bir çay bardağı süt olsa mesela iyi olurdu gibi. Ama rahatsızmissin geçmiş olsun. Yarın yüzün gülsün insallah.
Oyu geceler tatlim biz de seni seviyoruz. Ilham kaynağım benim...
Çok güldüm okurken Zuhal ya süpersin. Enerjin daim olsun
Evet yaa inşallah listede olduğumuz günler de gelir. Ben sabah patatesi o yüzden yediydim listede değilken boşuna zayıflamayayim diye dermişimBen de verilecek kilo çok
ya valla harikayiz biz kızlar ya aferin ponim sana biliyorum takım aşkına çektin bu çileyi cansınMenüm
11.30 ve
18.00 da
Lapa ve salatalık
Midem bulandı ikisnde de 1 tane hurma yedim ayrıca
Su 2
Spor 3 mil 45 dk leslie
Kesinlikle bacımPoni sen de mi lapa? Maşallah anlaşmış gibi. Bu takımın sırtı yere gelmez ne diyeyim tebrikler. 3 mil de iyi olmuş.
bu hafta geride kaldı sabit ol yeter kuzu haftaya daha güzel olucak
tabikiside ben yenidenBize su da mı yok
Iyi geceler bebem :))
Haaa şimdi aklıma geldi yarın bakalım eşler ne yapacak
Kim kimi yenecek
Veee en iyi haftanın eşleri kimler olacak
o karın gurultusu keyif vermeye başladı bana iyce sıyırıyorum galibaAy hakkaten heyecanlı oldu rakip işi. Açlıktan uyuyamıyorm ya
Günaydın kızlar. Hem gece kuşuyum hem de erkenden kalktım. Çünkü açlıktan uyuyamıyorum ben de. @Poni Bon senin gece kaçmış benim sabah. Hemen tartılıp birşeyler yedim. Hadi benden herkese moral olsun. 90 kiloyumInanilir gibi degil onca kacamağa rağmen. Galiba yürüyüş çok etkili oldu. Uzun zamandır hiç yürümüyordum çünkü. Bence iyi valla aşureyi yerim artık inşallah sizden de güzel eksiler gelir.
Geçen Cuma: 92.8
Bu Cuma: 90
Fark: 2.8
Yüzde: % 3.01
edibecigim kız harikası tebrik ederim harika kilo vermişsinDün herkesteki gayreti görünce duygulandım ne yalan söyleyeyim. Listenin sorumluluğunu nasıl hissettiginizi anladım. Ben de bu sorumlulugu taşimaya gayret ederim daha çok dikkat ederim inşallah. Hepiniz çok güzel örnek oluyorsunuz. Paylaşımlarım yeterli olmaz ve listeye giremesem de gücenmem. ben burdayım artık zayıflayana kadar 9. Takımdayım, siz benim gönül listeme girdiniz
günaydın canım valla senin kilolar gitmek istiyor kacamaklar olmasa Demekki daha fazla gidecek harikasın tebriklerGünaydın kızlar. Hem gece kuşuyum hem de erkenden kalktım. Çünkü açlıktan uyuyamıyorum ben de. @Poni Bon senin gece kaçmış benim sabah. Hemen tartılıp birşeyler yedim. Hadi benden herkese moral olsun. 90 kiloyumInanilir gibi degil onca kacamağa rağmen. Galiba yürüyüş çok etkili oldu. Uzun zamandır hiç yürümüyordum çünkü. Bence iyi valla aşureyi yerim artık inşallah sizden de güzel eksiler gelir.
günaydın canım bende ödem kısmını bekliyorumGünaydın kızlar sıcaktan mı heycandanmi uyku tutmadı bugün :)
Kalktım yataktan artık ödemi atiyim tartilicam bakalim
Günaydın kızlar. Hem gece kuşuyum hem de erkenden kalktım. Çünkü açlıktan uyuyamıyorum ben de. @Poni Bon senin gece kaçmış benim sabah. Hemen tartılıp birşeyler yedim. Hadi benden herkese moral olsun. 90 kiloyumInanilir gibi degil onca kacamağa rağmen. Galiba yürüyüş çok etkili oldu. Uzun zamandır hiç yürümüyordum çünkü. Bence iyi valla aşureyi yerim artık inşallah sizden de güzel eksiler gelir.
***9.TAKIM 525. Etap***
Habinar(68,2/
tubadem41(100,1/
Nanekekik(69,8
Poni Bon(73,7
Seydan94 (61,4
ayulduzz(68,2
befitlady(69,5
9.Takım ortalama%
ADAY LİSTESİ
pufss(82)yeni üye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:79
Edibe12 (92,8/90/2,8/%3,02)yeni üye baş.tar.19/06/17 b.kilo:94 hedef:70
İZİNDEKİLER
Pamukseker19(78) 522. Etapta izine ayrıldı bildirimsiz
Askrhpozitif(75) 512.etapta izine ayrılan üye geri döndü bölündü(74,5la izne ayrıldı)
SAPHIRA(100.7)307. Etap izine ayrilan üye geri döndü (7.takim 89.5)
Mefkurem (97,7) 503. Etapta izine ayrilan üye dönüşü extrem durum iki bölündü(78 ile izne ayrıldı)
doga3(104,2)254.etapta 7.takimdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu bölündü(95.6 ile)
Yok yok ben silerken yanlış sildim renkleri duzenleyeyim tekrar kontrol edicemCsnım senin kilolar sıraya girmiş gideyim gideyim diye sen onlara haksızlık ediyorsun ne güzel vericeksin yapma şu kaçamakları takır takır gitsin kilolar
Kilo bildiririm
Geçen hafta : 69.5
Bu hafta. : 68.5
Fark : - 1 kg
Tebrikler kuzum süpersinKilo bildiririm
Geçen hafta : 69.5
Bu hafta. : 68.5
Fark : - 1 kg
Teşekkür ederim Merve ablaTebrikler kuzum süpersin
Evet gençler kendini her daim genç hissedenler
Geçen cuma:69.8
Bu hafta:68.4
Fark:1.4
Yüzde:2.01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?