Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün herkesteki gayreti görünce duygulandım ne yalan söyleyeyim. Listenin sorumluluğunu nasıl hissettiginizi anladım. Ben de bu sorumlulugu taşimaya gayret ederim daha çok dikkat ederim inşallah. Hepiniz çok güzel örnek oluyorsunuz. Paylaşımlarım yeterli olmaz ve listeye giremesem de gücenmem. ben burdayım artık zayıflayana kadar 9. Takımdayım, siz benim gönül listeme girdiniz

Ayyy ben ilk girdiğimde 70 koymuştım hedefe ama öyle uzak geliyordu ki şimdi kaç kiloyum kaç olmaya çalışıyorum ama gerçekten dediğin gibi insanın kendine güveni artıyor herşeyden önce

Menüm
11.30 ve
18.00 da
Lapa ve salatalık
Midem bulandı ikisnde de 1 tane hurma yedim ayrıca

Su 2
Spor 3 mil 45 dk leslie

Güzel canım yarın dikkat artı olma

Hahaha sevdim bunu ama su serbest :))

Bize su da mı yok

Iyi geceler bebem :))

Haaa şimdi aklıma geldi yarın bakalım eşler ne yapacak
Kim kimi yenecek
Veee en iyi haftanın eşleri kimler olacak

Öhüü öhüüü North River beni geçcek bence

Günaydın kızlar sıcaktan mı heycandanmi uyku tutmadı bugün :)
Kalktım yataktan artık ödemi atiyim tartilicam bakalim

Günaydınn fıstık

Valla maşallah size sabah erkenden kalkıp spora gitmek büyük başarı
Benim hiç yapamıcam bişey
Ben sporu sevdim abla ya kilo verme aşkida olunca koşa koşa gidiyorum;(
Edibecigim inanıyoruz biz sana 80 değil 70lwrin altına bile ineceksin sen lütfen kendin için buralardan kopma.. inan beni adam eden 9.tqkim oldu senin geçtiğin yollardan hepimiz geçtik şuan takdire şayan irademizin tek sebebi birbirimize kenetlenmek şişmanin şişman dan başka dostu yoktur lafını benimsemek:))
Zamanla sen bile kendine şaşıracaksın yeterki kendine inan yeterki edibenin gücünün dışarı çıkmasına izin ver ..bunu bize ve çevrene göster bacım..
asureyi zamanından başka hiç yapmadım aslında çoluk çocukda sever ,yapiyim bende en yakın zamanda

Kıyamam sanaama okadar yakinki o milletin içinde onlar yerken iradeni konuşturman ,hedefine buradaki sorumluluğuna öyle kitlenmiş olucaksinki bu sana zevk vericek kendinle gurur duyucaksin ...nerden nereye diyeceksin şahsen bu sözü ben çok kullanıyorum artık Elhamdülillah
Milletin yanında yiyemediysem akşam mutfakta yiyemediklerimin acısını çıkarırcasına gizli gizli dünyaları yerdim
Ya şimdi dün misal kizim dondurma yedi oda Magnum hemde, anne ne olur bikere ısır bi kere yala diye burnumun dipinw dibine soktu kokusu burnumda hala :)ama yemedim diyetteyim kız ben diyorum :)oda pes etti bı zaman sonra zaten

Menüm
11.30 ve
18.00 da
Lapa ve salatalık
Midem bulandı ikisnde de 1 tane hurma yedim ayrıca

Su 2
Spor 3 mil 45 dk leslie
ya valla harikayiz biz kızlar ya aferin ponim sana biliyorum takım aşkına çektin bu çileyi cansın

Poni sen de mi lapa? Maşallah anlaşmış gibi. Bu takımın sırtı yere gelmez ne diyeyim tebrikler. 3 mil de iyi olmuş.
Kesinlikle bacım
bu hafta geride kaldı sabit ol yeter kuzu haftaya daha güzel olucak

Bize su da mı yok

Iyi geceler bebem :))

Haaa şimdi aklıma geldi yarın bakalım eşler ne yapacak
Kim kimi yenecek
Veee en iyi haftanın eşleri kimler olacak
tabikiside ben yeniden
Tabikiside en iyi eş biz olucaz:))

Ay hakkaten heyecanlı oldu rakip işi. Açlıktan uyuyamıyorm ya
o karın gurultusu keyif vermeye başladı bana iyce sıyırıyorum galiba

edibecigim kız harikası tebrik ederim harika kilo vermişsin

Bitanem senle çok güzel işler yapicaz 9.takimin örnek üyelerinden biri olucaksin beraber kiloları vericez beraber korumayı öğrenicez Allah'ın izniyle

günaydın canım valla senin kilolar gitmek istiyor kacamaklar olmasa Demekki daha fazla gidecek harikasın tebrikler

Günaydın kızlar sıcaktan mı heycandanmi uyku tutmadı bugün :)
Kalktım yataktan artık ödemi atiyim tartilicam bakalim
günaydın canım bende ödem kısmını bekliyorum

***9.TAKIM 525. Etap***

Habinar(68,2/
fatdegil_fit(100,1/ )
tubadem41 adlı üye isim değiştirdi
Nanekekik(69,8
Poni Bon(73,7
Seydan94 (62,4
ayulduzz(68,2
befitlady(69,5

9.Takım ortalama%

ADAY LİSTESİ

pufss(82)yeni üye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:79
Edibe12 (92,8/90/2,8/%3,02)yeni üye baş.tar.19/06/17 b.kilo:94 hedef:70

İZİNDEKİLER
Pamukseker19(78) 522. Etapta izine ayrıldı bildirimsiz
Askrhpozitif(75) 512.etapta izine ayrılan üye geri döndü bölündü(74,5la izne ayrıldı)
SAPHIRA(100.7)307. Etap izine ayrilan üye geri döndü (7.takim 89.5)
Mefkurem (97,7) 503. Etapta izine ayrilan üye dönüşü extrem durum iki bölündü(78 ile izne ayrıldı)
doga3(104,2)254.etapta 7.takimdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu bölündü(95.6 ile)

Son düzenleme:

Csnım senin kilolar sıraya girmiş gideyim gideyim diye sen onlara haksızlık ediyorsun ne güzel vericeksin yapma şu kaçamakları takır takır gitsin kilolar

62.4 kız ayyy yüreğime iniyordu geçen hafta yanlış mı yazıldı diye

Günaydın rakibem @seydan94 hadi bakalım çıkar kılıcını
Edibe12 canım Zuhal abla soruyor çünkü deneme süren doldu ama seninde ben bu işi yaparım listede olursam daha da dikkat ederim tıkır tıkır da veririm kilolu demem lazım iş sende yani ki kilolar sana inat gidiyor
Mefkurem en iyi ortileri yuzlerini toplayıp ikiye bölüp mu bulacağız yoksa ben ve Seyda gibi hafta boyu bıcır bıcır enerjik düzenli cici kızları mı sececegiz top sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…