- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.761
Kızlarrr süper dukan tarıflerı buldum bana uyanları kopyaladım :)
Akşama dukan şinitzel yapıcam :) yanına ne koyacagım hakkında bılgım yok fikri olan varmı ? (Dukan atak donemı ıcın tabıkı)
bugünkü menüm..
bir tabak şehriyeli tavuk corbası+2 kaşık mantar sote.. ekmek yemedim..cumaya kdr 63 kiloyu görürüm inşallah... perşembe iftar yemeği vereceğim.. muhtemelen yemeği biraz fazla kaçıracağım.
ekmek yememen güzel.şimdi kaçsın? ben tickerını göremiyorum da çarpı işareti çıkıyor. benim pc de mi sorun bilemedim.
ekmek ve şekeri hayatımdan cıkaralı baya zmn oldu.. yemesemde aramıyorum.. 63-66 arası gidip geliyorum.. bi hafta 66 cıkıyorum bi hafta 63 bende tam olarak anlayamadım hangisi doğru kilom. hedefim 50 kilo inşallah görürüm kendimi 50 kiloda.
selam kızlar
akşam yemeyi planladıklarımı yazayım.ist.için iftar vakti dediğinde
1 bardak limonlu su sonrasında
dukana uygun ciğer kavurma
yanında ayran
1 adet salatalık turşusu
Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah.
mürş tickerına baktım da tam güzel yerde dukana başlamışsın. kitaptada diyor ya BMI 29 lduğu zmaan kilo verme yağ hücrelerinin bölünmüş olması yüzündden duruyor. dukan onu harekete geçirir. ben bunu bilmiyordum baya bi 29 BMI da bekledim.
fatmacım dukanla kilo evren varmı diye sormuşsun çok var yaa maşallah. ama dukan topiğine soru sormaya gelmiyor. geçen hafta kepeği nerden buldunuz diye sorana bile ne imalar,ne aşağılamalar.yani sanki kendileri bir ara kilolu olmamış gibi yeni gelenlere bir tavır vs. o yüzden o topiğe soru sorulmuyor açıkcası.sen düşünüyomusun başlamayı.
mürş tickerına baktım da tam güzel yerde dukana başlamışsın. kitaptada diyor ya BMI 29 lduğu zmaan kilo verme yağ hücrelerinin bölünmüş olması yüzündden duruyor. dukan onu harekete geçirir. ben bunu bilmiyordum baya bi 29 BMI da bekledim.
günaydınn kızlar,,
Dün akşam işten eve gittiğimde kayınvalidem mutfakta patlıcan, kabak, patates, biber, domates yıkıyordu... hemen onların ne olacağı hakkında şimşekler çaktı bende!! (çünkü bizimkinin en sık yaptığı şeylerdendir malesef( ve beklediğim cevap geldi... "Kızartma yapalım azcık dedim" dedi (( bende ne diyim bişey diyemedim oruçlu oruçlu kadıncağız canı çekmiştir diye.. sonra soyunup dökünüp mutfağa geçtim tabi, başladım kızartmaya 1,5 saat ezan okunana kadar uğraşıp soframızı kurdum.. herkes afiyetle kızartmalarını yerken bir çatal bile almadım:)))))
ben sadece 1 tabak çorba ve bigün önceden yaptığım türlü yemeğimden yedim.. aferin bana
ya ben çok yemeye başladım.sizler az yiyorsunuz...bi çözüm bulmalıyım..
mübarek..menü değil ki...asker mektubu gibi...yaz yaz bitmez
dün bi de eşimin doğumgünüydü.kendi aramızda kutladık.yani eşim ,ben ve oğlum...eeeeee koca bi de yaşpasta...şu an çok pişmanım inan mursh...ama biliyorum ki akşam iftarda kalanını da yiyecem...tatlıya dayanamıyorum.hele yaşpastaya
günaydın kızlar.....kötü ve uykusuz bir geceden hepinize merhaba...napalım bugünlerde geçer değil mi?
Allah hepinizin oruçlarını kabul etsin ..ramazanınız mübarek olsun..ben emzirdiğim için tutamıycagım bu sene..
sabah eşimle sahurda az peynir ve pide yiyip çay içmiştim o yüzden kahvaltı yapmıycam..şimdi çay içiyorum..biraz geçmişi okuyayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?