Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar

akşam yemeyi planladıklarımı yazayım.ist.için iftar vakti dediğinde
1 bardak limonlu su sonrasında
dukana uygun ciğer kavurma
yanında ayran
1 adet salatalık turşusu

Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah.

selam hoppidicik. nickin çok şekermiş ya bayıldım. geçmiş mi yapıyosun. neyse ben yavaş yavaş sofraya doğru kaçar.

Son düzenleme:

mürş tickerına baktım da tam güzel yerde dukana başlamışsın. kitaptada diyor ya BMI 29 lduğu zmaan kilo verme yağ hücrelerinin bölünmüş olması yüzündden duruyor. dukan onu harekete geçirir. ben bunu bilmiyordum baya bi 29 BMI da bekledim.

bugünkü menüm..

bir tabak şehriyeli tavuk corbası+2 kaşık mantar sote.. ekmek yemedim..cumaya kdr 63 kiloyu görürüm inşallah... perşembe iftar yemeği vereceğim.. muhtemelen yemeği biraz fazla kaçıracağım.

ekmek yememen güzel.şimdi kaçsın? ben tickerını göremiyorum da çarpı işareti çıkıyor. benim pc de mi sorun bilemedim.

ekmek yememen güzel.şimdi kaçsın? ben tickerını göremiyorum da çarpı işareti çıkıyor. benim pc de mi sorun bilemedim.

ekmek ve şekeri hayatımdan cıkaralı baya zmn oldu.. yemesemde aramıyorum.. 63-66 arası gidip geliyorum.. bi hafta 66 cıkıyorum bi hafta 63 bende tam olarak anlayamadım hangisi doğru kilom. hedefim 50 kilo inşallah görürüm kendimi 50 kiloda.

ama haftalar arası değişim çok fazla ya 3 kilo. su tutuyorsundur büyük ihtimalle.

fatmacım dukanla kilo evren varmı diye sormuşsun çok var yaa maşallah. ama dukan topiğine soru sormaya gelmiyor. geçen hafta kepeği nerden buldunuz diye sorana bile ne imalar,ne aşağılamalar.yani sanki kendileri bir ara kilolu olmamış gibi yeni gelenlere bir tavır vs. o yüzden o topiğe soru sorulmuyor açıkcası.sen düşünüyomusun başlamayı.

Menun guzelmıs cnm afıyet bal seker olsun :)

Gercekmı cok sevındım yaa gercı dun bıraz bozdum dukanı yazıcam sımdı menumu ama cok zarar edecegını sanmıyorum :) Bakarsın bakalım :)

Aaaa gercektenmı ? Ne kadar ayıp hemen on yargım oldu cok ayıpladım :)

Günaydın kızlar ;

Dunku menum ;

Sahur ;

2 tane dukan pogacası (ufaktılar)
labne beynır

1 lt su :)

İftar ;

1 tabak dukan yayla corbası
Yarım tavuk gogusunden lıght kasarlı tavuk sınıtzel
2 bardak coca cola zero

Kaçamaklar ;

Söylemesi ayıp afyondan cumhurıyet sucugu geldı ondan 2 3 dılım
ufacık 1 lokmalık ramazan pıdesı
2 lokma karpuz

çok ilginç..:44:

günaydınn kızlar,,

Dün akşam işten eve gittiğimde kayınvalidem mutfakta patlıcan, kabak, patates, biber, domates yıkıyordu... hemen onların ne olacağı hakkında şimşekler çaktı bende!! (çünkü bizimkinin en sık yaptığı şeylerdendir malesef( ve beklediğim cevap geldi... "Kızartma yapalım azcık dedim" dedi(( bende ne diyim bişey diyemedim oruçlu oruçlu kadıncağız canı çekmiştir diye.. sonra soyunup dökünüp mutfağa geçtim tabi, başladım kızartmaya 1,5 saat ezan okunana kadar uğraşıp soframızı kurdum.. herkes afiyetle kızartmalarını yerken bir çatal bile almadım:)))))

ben sadece 1 tabak çorba ve bigün önceden yaptığım türlü yemeğimden yedim.. aferin bana

Sorma cnm ramazanın 1. gunu bızdede aynı durum soz konusuydu bende yemedım.Ama cnm acayıp cektı.Ve bızım evdede cok sık yapılan bır yemektır.Hemen 2 patlıcam 10 bıber 2 domatesle ısı bıtırırler :) Şanssısız valla :)

ya ben çok yemeye başladım.sizler az yiyorsunuz...bi çözüm bulmalıyım..

bencede cnmm menude yazmıyosun kac gundur Gözümden kacmıyo sanma.Çok guzel zayıflamıssın emeklerını bosa harcama dıkkat et bıraz :)

dün bi de eşimin doğumgünüydü.kendi aramızda kutladık.yani eşim ,ben ve oğlum...eeeeee koca bi de yaşpasta...şu an çok pişmanım inan mursh...ama biliyorum ki akşam iftarda kalanını da yiyecem...tatlıya dayanamıyorum.hele yaşpastaya

Son düzenleme:
günaydın kızlar.....kötü ve uykusuz bir geceden hepinize merhaba...napalım bugünlerde geçer değil mi?
Allah hepinizin oruçlarını kabul etsin ..ramazanınız mübarek olsun..ben emzirdiğim için tutamıycagım bu sene..
sabah eşimle sahurda az peynir ve pide yiyip çay içmiştim o yüzden kahvaltı yapmıycam..şimdi çay içiyorum..biraz geçmişi okuyayım..

mübarek..menü değil ki...asker mektubu gibi...yaz yaz bitmez

Ahhh cnm ahh sana ıcını rahatlatcak bısey yazayım ;

Bi arkadasım var dukan yapıo burayada ugramıstı ama duzenlı gıremıyor malesef Dün mısafırlerı varmıs yas pasta getırmısler hedıye herkese kesmıs dagıtmıs kendı yememıs.Ama ıcıne oturmus cok fena Misafırler gıdınce aglamaya baslamıs sınırden.Kocasıda yazık kesmıs bı dılım getırmıs .Ağlaya ağlaya yedım dıo

Walla cnm yas pastayı sevmeyen kımseyı tanımıyorum...Sıkma canını bende ertesı gunden kalan yas pastayı sabah uyanınca yemesını cok severım :)

Cnmm yaaa ıns ıglesır bebısın bıran evvel sıkma canını gecer tabıkı bu gunlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…