- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.661
ayyy nebiliyim kız bişi olmaz elbetkız abartma bak sana bir hesap 101,9*0,03 =3,03 eder yani 3lt kafi ha çok sıcaktı 3,5 ama sonra su zehirlenmesi geçirme suyun da fazlası zaarar
Hiç olumsuz düşünme canım gidecek elbet sen kan tahlili yaptırdınmı hiç kolestrol insülin direnci troid baktırdınmı acabaBir gün bana da tebrikler yağacak 1.olcam dereceye giricem inşallah
kızlar ya harbiden fenA gazlanıyorum ben burda :)
olumsuz düşünmuyorum hiç
Ben hazırım haydi bakalım seni geçemesemde kilolar bitmeden bireysele oynamak istiyorum bide ben göreyim şu bireysel dereceyi
Poni gayet güzel gidiyosun yenileceğimizi bilsekte genede takip ederiz birbirimizi ikimiz yarışırız birinci belli :)Süper ya bravoo
Kazananları tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum
Bn tek kalıyım abla bu hafta senle yarış stresine dayanamaz bu yürekyaseminle iyi bi takım olursunz
Bencede güzeldi ezikliğin doruğundayım şu an :)Canımm :) inşallah yine yaparız tebrik ederim kuzum süper bı yarıştı
Fıstık ezmesine değinöek istiyorum daha öncede bahsetmiştimGünün Konusu
Diyette bazı besinlerin yerini sormak istiyorum
Düşüncelerinizi merak ediyorum
*bal
*pekmez
*fıstık ezmesi
Hıhı duydum :)Magnumu yediysen bulgur olmamalıydı bence
Kız öğlen kıymanın yanında fındık ne alaka :))
Sucuğa bugünlük ses etmiyom
Bidaha olmasın :)))
Her gün değil Arada sabahları 1 tk olabilir tabiki hepsi birden değil sadece birisi
sende veeeer :))
kız 40 kilo olanlar 2 kilo vermiş
Artık kilo azaldı bahanesine de sığınmayın
Duydunmu yasimmmHabinar
Menüye gel bu ne abla gene azaltmaya başladın :)Spor yapıldığına göre menü gelsinnn
10.30
Ev keki
(tabiki bütün hafta kaçamak olmıcak)
Peynir
14.45 _
Yoğurtlu kabak sal.
18.30 _
Karpuz
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 50 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsunSabah- 10.30
domates
salatalık
haslanmış yumurta
1 dilim cavdar ekmeği
2kk köy peyniri
Öğle- 15.00
1 derin tabak salata (1tk zeytınyglı)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Akşam- 19.20
3 tane tavuk kanat ızgara
2 tane ızgara köfte
2 bardak ayran
salata
ekmek yok
Spor - 1 saat 40dk yürüyüş(tempolu)
20 dakikası -yemek öncesi (tempolu)
Su: 3.5 litre olmak üzere
5 dakika olmadı eve geldim hemen yazıyım dedim :)
@seydan94 @nanekekikMefkurem abla
@ayulduzz sağol tatlim
Öeyveli sodalar maden suyu değil canım minerali hikaye karbonmonoksit var içinde bolcanabu arada eve yaklaştığımızda da marketten limonlu soda alıp içtim mineral açısından iyi diye içtim bende
Kilona göre fazla su içiyorsun hesaplamışlar bak arkadaşlar 3 litre kafi fazlası böbrekleri yoruyor zaten bitki çayı çay kahve bi sürü şey içiyoruzkızlar su içme litrem 4.5 litre oldu yadibine vurdum zorakıde değil susadım içiyorum
Hayırdır gece gece kötü bişeymi olduMoralım cook bozuk((
o yüzden gec paylastımmm kusura bakmayın
Tuba bilmediğimiz o kadar çok şey varkiBende yatanze kızlar fena yoruldum bugun :) bol bol eksiler bizimle olsun
Sabah- 10.30
domates
salatalık
haslanmış yumurta
1 dilim cavdar ekmeği
2kk köy peyniri
Öğle- 15.00
1 derin tabak salata (1tk zeytınyglı)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Akşam- 19.20
3 tane tavuk kanat ızgara
2 tane ızgara köfte
2 bardak ayran
salata
ekmek yok
Spor - 1 saat 40dk yürüyüş(tempolu)
20 dakikası -yemek öncesi (tempolu)
Su: 3.5 litre olmak üzere
5 dakika olmadı eve geldim hemen yazıyım dedim :)
@seydan94 @nanekekikMefkurem abla
@ayulduzz sağol tatlim
Moralım cook bozuk((
Maşallah bize 3 haftadır dereceden inmiyoruzee bünye alıştı bı kere derece olmazsa kaşıntı gelir bize:)e ozaman ne yapıyoruz tekrardan kolları siviyip çalışmalara başlıyoruz
tatlım bardağı birden tepene dikme yudum yudum iç yoksa su işe yaramaz sadece böbreklerini yorarkızlar su içme litrem 4.5 litre oldu yadibine vurdum zorakıde değil susadım içiyorum
sabah akşam güzel olmuş cnm sporda variyi geceler canlar hemen menümü paylasayım
Sabah 10:30 (kan hapından dolayı gec oldu )
1 dilim peynir 1 bardak tarcınlı süt 3 zeytin 1 dilim kepek ekmeği
ara 3 erık 1 kayısı
öğle kacamak yaptım malesef 150 kcal algıda dondurma
aksam
1 kase yayla corbası
salata lımonlu yagsız
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüs 30 dk bölgesel calıstım
inan akşam tam seni düşünüyodum bu kızın niye sesi çıkmıyor acaba diye bu mesajını gördüm, işteydim mesaj yazamadım merakda ettimMoralım cook bozuk((
niye geçemiceksiniz tatlım poni daha önceden yenmişti beniBen hazırım haydi bakalım seni geçemesemde kilolar bitmeden bireysele oynamak istiyorum bide ben göreyim şu bireysel dereceyi
sanki bu mesaj kaçamak yapmaya hazırlık gibi geldi :))inşallah olmazKızlar gölbaşına bahçeye geldik
Takım derece almış maşallah diyeyim hepinize
Hafta sonu bol sporlu kaçamaksız geçecek
Eğer kaçamak yaparsam da telafisi mutlaka gün içinde ağır cardio olacak söz veriyorum
Net çekmiyor çekse bile internetim bitmek üzere Pazartesi görüşürüz inşalah
Zuhal abla ikidebi etiketleyip beni utandırma :)
Menümü Pazartesi toptan yazarım olurmu :))
Ben lapayı bikere muzla yaptımda hiç sevmedim cnm Ben incir, hurmayla daha çok seviyorum. Benimki biraz tatlı olması gerekiyorMenüm
Sabah 9
Yarım öuzla yulaf kepeği 2 kaşık tarçınlı pişirdim bu benim spesyalim oldu adını muzlumyulaflı puding koydum anlarsınız öyle deyince uzun uzun tarif veriyorum sürekli :)
Yeşil çay karışımı
14
1 kase patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
1 dl ekmek
19
6 köfte
Domates salatalık soğan
1 soda
Yeşilçay kasışımı 1 litreye tamamlandı
Bitki çayımyarım litre
Spor 1 saat plates
Su 1.5 olmuştur bitki çayı çok içtim bugün
böyle mesajları sık sık yazsanda gözümüz gönlümüz açılsaTuba bilmediğimiz o kadar çok şey varki
Ben buraya ilk geldiğimde harırlıyorum bi menü beğendiremezdim kimseye abooo her menüye kulp takarlardı hele zuhal abla :)
Ama hiç alınmadım kırılmadım benim iyiliğim için bildiklerini paylaşıyorlar benimle
Diyette doğru bilinen yanlışlarla hem zaman uzuyor sabrımız kalmıyor kosa vadede vermek yerine zaman uzadıkça yorulup bırakıyor verdiğimiz kiloları misli misline alıyoruz
Hatta dilekle salonda bigün diyette olan birisi günlük bize yediklerini gururla anlatıyordu
her yanlışında dilekle biz göz göze gelip gülmeye başlıyorduk o derece uzman olduk kitabını yazarız diye boşuna demiyorum
Sende kendimi görüyorum teşekkür etmek istedim
Ne dense hemen kapıyor ve kendini geliştiriyorsu tevazun için sabrın için
Biz burda çook gördük 1-2 haftada diyeti bırakanları çünkü kolay değil işimiz
Her zaman derim öyle kıyısından köşesinden diyet yapılmaz hayatının tam merkezine koyacaksın hedefini hayallerini umutlarını...
Ay çok dolmuşum ne çok yazdım kusıra bakmayın
Geceniz hayırda kalsın
Hayallere bir adım daha yaklaşmanın gururuyla haftayı kapatıyorum iyiki varsınız....
hafif ve güzel bi menü olmuş tatlıKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
6 vişne
1 kaşık yulaf
Öğlen
4 kaşık mantar sote
Beyaz peynir
Akşam
2 parça kırmızı et
Salata
Su 3 lt
Bende şimdi sana yazdıydımGünaydın kızlar güzel bir gün olsun dün akşam baya kotuydum şükür şimdi iyiyim morali bozuk kalktım biraz bugün
Sağol canım benim eline sağlıkaskrhpozitif tatlım kusura bakma sen telden ugraşma diye pcdeyken yaptım yine çis nöbetindeyim
Yok yok gayet güzel kokuyordu çıkardım zaten canım durmadıaskrhpozitif tavukda koku var mıydı bence riske etme git çıkar canım
Yok canm midem kötü oldu sadeceaskrhpozitif ben ne kaçırdım gene ayy ne oldu sana tatlım ayyyyyy kötü bişi yoktur inşallah
tebrik ederim fıstıklar , gurur duyuyorum sizinleCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 525.ETAP
(30 Haziran- 6 Temmuz)
TAKIM DERECELERİ
1..............1.756 ....... 7. TAKIM
2..............1.748........ 14. TAKIM
3................1.367..... 9. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%3.98...... Ausencia (7. Takım)
2..........%3.96..... sekerpancarii... (14.Takım)
3..........%3.90.. .... igdedali ... ( 7.Takım)
yine ilk üçte olmanın haklı gururu ile tekrar iyi geceler 9. takım fıstıkları
Yediğim birşey dokundu sanırım dilegimGeçmiş olsun kaptan hayirdir
Bugün takımın kaçamak günü olmuş afiyey olsun canımiyi geceler canlar hemen menümü paylasayım
Sabah 10:30 (kan hapından dolayı gec oldu )
1 dilim peynir 1 bardak tarcınlı süt 3 zeytin 1 dilim kepek ekmeği
ara 3 erık 1 kayısı
öğle kacamak yaptım malesef 150 kcal algıda dondurma
aksam
1 kase yayla corbası
salata lımonlu yagsız
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüs 30 dk bölgesel calıstım
hayırdır tatlımMoralım cook bozuk((
alıntıları yapmıştım ablada kahvaltı hazırlığına dalınca elim ermediAaaa daha kimse gelmemiş
Hadin buyurun canlar kapıları açıyorum
Herkeslere günaydınnnn
Sağlıklı az kalorilili hareketli bi haftasonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?