- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.681
valla abla ya benim seni geçmem lazımaskrhpozitif merve kızzz eylül hedefine baktımda senden 400 öndeyim :))
_BU HAFTAKİ HEDEFLER ___
Mefkurem -2
nanekekik -1,5
fatdegil_fit -1,5
Aşkrhpozitif - 1,7
Hadi kızlar hedefler gelsin
Son paylaşılan Listeyi alıntılarak devam edin lütfen
Vavvvv iddalıyım diyon yani :))_BU HAFTAKİ HEDEFLER ___
Mefkurem -2
nanekekik -1,5
fatdegil_fit -1,5
Aşkrhpozitif - 1,7
Geçççç seni tutanmı var :))valla abla ya benim seni geçmem lazım
Kız şeyda içimizde en minnak sen varsın :))_BU HAFTAKİ HEDEFLER ___
Mefkurem -2
nanekekik -1,5
fatdegil_fit -1,5
Aşkrhpozitif - 1,7
Seydan94 -1
Noldu canımMoralım cook bozuk((
o yüzden gec paylastımmm kusura bakmayın
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar güzel bir gün olsun dün akşam baya kotuydum şükür şimdi iyiyim morali bozuk kalktım biraz bugün
Kız şeyda içimizde en minnak sen varsın :))
Yakında 5 lerede geçecen
O zaman seni atsakmı takımdan ne yapsak :)))
Yolun açık olsun cnm umarım hedeflerine ulaşırsınMerhaba kızlar ben 8.takıma geçiyorum teşekkür ederim destekleriniz için
Teşekkürler ederim canım inşallahYolun açık olsun cnm umarım hedeflerine ulaşırsın
Tatlım bugün değil pazartesi başlaGünaydın canlar birazdan kahvaltı edicem mervenın attığı menüye göre :)
Tuba bilmediğimiz o kadar çok şey varki
Ben buraya ilk geldiğimde harırlıyorum bi menü beğendiremezdim kimseye abooo her menüye kulp takarlardı hele zuhal abla :)
Ama hiç alınmadım kırılmadım benim iyiliğim için bildiklerini paylaşıyorlar benimle
Diyette doğru bilinen yanlışlarla hem zaman uzuyor sabrımız kalmıyor kosa vadede vermek yerine zaman uzadıkça yorulup bırakıyor verdiğimiz kiloları misli misline alıyoruz
Hatta dilekle salonda bigün diyette olan birisi günlük bize yediklerini gururla anlatıyordu
her yanlışında dilekle biz göz göze gelip gülmeye başlıyorduk o derece uzman olduk kitabını yazarız diye boşuna demiyorum
Sende kendimi görüyorum teşekkür etmek istedim
Ne dense hemen kapıyor ve kendini geliştiriyorsu tevazun için sabrın için
Biz burda çook gördük 1-2 haftada diyeti bırakanları çünkü kolay değil işimiz
Her zaman derim öyle kıyısından köşesinden diyet yapılmaz hayatının tam merkezine koyacaksın hedefini hayallerini umutlarını...
Ay çok dolmuşum ne çok yazdım kusıra bakmayın
Geceniz hayırda kalsın
Hayallere bir adım daha yaklaşmanın gururuyla haftayı kapatıyorum iyiki varsınız....
Tuba bilmediğimiz o kadar çok şey varki
Ben buraya ilk geldiğimde harırlıyorum bi menü beğendiremezdim kimseye abooo her menüye kulp takarlardı hele zuhal abla :)
Ama hiç alınmadım kırılmadım benim iyiliğim için bildiklerini paylaşıyorlar benimle
Diyette doğru bilinen yanlışlarla hem zaman uzuyor sabrımız kalmıyor kosa vadede vermek yerine zaman uzadıkça yorulup bırakıyor verdiğimiz kiloları misli misline alıyoruz
Hatta dilekle salonda bigün diyette olan birisi günlük bize yediklerini gururla anlatıyordu
her yanlışında dilekle biz göz göze gelip gülmeye başlıyorduk o derece uzman olduk kitabını yazarız diye boşuna demiyorum
Sende kendimi görüyorum teşekkür etmek istedim
Ne dense hemen kapıyor ve kendini geliştiriyorsu tevazun için sabrın için
Biz burda çook gördük 1-2 haftada diyeti bırakanları çünkü kolay değil işimiz
Her zaman derim öyle kıyısından köşesinden diyet yapılmaz hayatının tam merkezine koyacaksın hedefini hayallerini umutlarını...
Ay çok dolmuşum ne çok yazdım kusıra bakmayın
Geceniz hayırda kalsın
Hayallere bir adım daha yaklaşmanın gururuyla haftayı kapatıyorum iyiki varsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?