- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.761
Kurnaz kadınsın vesselam :)))Ben bilerek küçük hedef koydumki beni yenecegini zannedip çok sıkmasın diye
Çok zekice dimi mefkuşum:))
Kiz bı sakin ol dedik ya sana o 4gun ptesi basliycam diye bu iki gün normal düzenine devam et annem sen böyle bu heyecanla nasıl yasiyonnnn
Edibe12 edibe bu haftaki gibi 2.9 vermene gerek yok cnm sana 1.9 hedef koydum :))ona göre
Bide gelebilsen!!!
olmadı ya herks dağilmiş
:Sben yazarımsıkıntı dweğil
60kiloyum fulyacım ne haber tatlım nasıl gidiyor
Arada uğra kızz
Bende hiç başkasıyla yürümeyi sevmem
Bikere herkesin temposu farklı yanındakine uymak zorunda kalmıyosun
Bide sessizlikte kafa dinlemek istiyorum :))
Selam Merve, midenin düzelmesine sevindim. Zehirlendin diye endişe etmiştik. Moralin nasıl oldu, daha iyi misin?Günaydın kızlar güzel bir gün olsun dün akşam baya kotuydum şükür şimdi iyiyim morali bozuk kalktım biraz bugün
Tarçınlı kahve içmedim hiç, merak ettim yarın deneyeyim.
Korkma Poniciğim, uzun süredir 90dım. Geçen haftaki gibi olacağını zannetmem. Senle kapışalım bu hafta iyi oluredibeden daha çok tırsıyorum yesede veriyo
Hani bize canısı
Aksine bende yanımda biriyle sohbet muhabbet yürümeyi seviyorum. Genelde yavaş tempolu olan ben oluyorum galibaBende hiç başkasıyla yürümeyi sevmem
Bikere herkesin temposu farklı yanındakine uymak zorunda kalmıyosun
Bide sessizlikte kafa dinlemek istiyorum :))
Zuhalciğim nasıl yapıyorsun bunu? Yulafı sütle pişirip içine mi doğruyorsun hurmayı?Bende öğlen yulaflı puding yaptım kendime hurmalı
Bayadır yemiyodum
Daha iyiyim canım saol :)Merhababefitlady ve acemihayat28 , nasılsız kızlar? Bahar moralin düzeldi mi biraz canım?
Tuba ben dışarıda yemeyi seviyorum. Evde kendimi durdurmak daha zor oluyor ama dışarıda başka şeylere odaklanabiliyorum.
2 kilonun üzerinde verenler çok tehlikeli oluyor evet ponicim2.1 kilo vermişsin korkacam tabi napacam
sana fit brownie tarifi vereyimHerşekilde yerim browniyi
ohh erişin yağlarKızlar ben geldim
bunu saat 3 te yptım
şimdi bitti ne güzelmiş ama felaket yoruldum
8-9 arasıda yürüyüş
şimdide cacıık yiccem acele tarfından öğlen için
güxzelmiş ya bu leslie sağolun kızlar ya sayenızde öğrendım
Kız dışarda yemekte tehlikeli bu kadar çok hem tuz hemde yağları sağlıksız bak bu hafta son yap miss gibi yemeğini hem bı hesaba sen bı haftalık sebze et alırsınŞimdi cacık yiyorum
ve bu akşamda dısarda yicez kızlarsabancı olmadık ya yemek yapmayı unuttum işlerden
tatlım öğlen ne yaptın sen karmakarışık her memleketten var valla aşure hemde ekmek yanyana omasaymis bide çorbayla ekmek yeme canım salata yoğurt ye çorba zaten ekmek valla annenize mı buraya alsak yada nosunu mu versem az geliyor mu desekBen aslında dün iki kere alıntı yaptım ama sonra kaybedince çok moralim bozuldu yazmaktan vazgeçtim. Baş ağrısı karın ağrısı derken biraz sağlık sorunlarım da vardı. Annem takımın zayıflamam için tek umudum olduğunu biliyor ara ara hadi kızım topla kendini yaz gruba yoksa atmasınlar diye sıkıştırıyorduDedim ya çok anlayışlılar anne yapmazlar öyle
Ama ne yalan söyleyeyim Cuma tartılma meselesine o kadar odaklanmışım ki menü yazmak aklımdan çıkmış. menüleri görünce acayip şaşırdım
Hemen dünün menüsünü yazayım:
(Kahvaltıya misafirim vardı. Geciktiler sonuç böyle bir menü oldu)
Sabah 7.00
1 muz
1 avuç yer fıstığı fındık karışımı
Öğle 12.00
4 kaşık ıspanaklı buğday salatası
1 kase aşure
yarım dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık patatesli yumurta
1 kaşık yoğurtlu havuç
Akşam 6.00
1 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
1 dilim karpuz
su 2 lt spor 30 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?