- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.801
Benim için millet ısrar edince yememek daha kolay :))zaten kafama koyduysam umrumda olmazYarın büyük sınav beni bekliyor pikniğe gidiyoruz 4 aile kahvaltı için hamurişleri yapılacak ve ben yarın yemiycem insanlar yesene dedikçe gururla diyetteyim yemiyorum diycem onlarda irademe gıbte edicekler
Ben pişirmeden yiyorum pişmesini bekliyecek sabrım olmuyor genelde:)Tencereye 1 bar süt 2 kş yulaf biraz tarçın
3 hurmayı doğrayıp karıştırdım cnm pişirdim
Üstüne az vanilya serptim
Tabağa boşaltıp az beklettim
Hem ilk sıcağı gidiyor Hem birazdaha koyulaşıyor
Istersen Üstüne hindistan cevizi, ceviz koyabilirsin
Ben k.incirlede seviyorum 2 incir koyuyorum
K.Kaysı erik bana şekersiz geliyor
Benim daha başka planlarım varHa bide falaka yatırıyoruz 40 sopa dimi ablam:)
Aynen ablam ben kendim istersem yiyorum artık yani diyetimi delecekse nefsim deler başkasına izin yok :)Benim için millet ısrar edince yememek daha kolay :))zaten kafama koyduysam umrumda olmaz
Islatarak dövmüştün bir seferinde birini hatırladım şimdi:))Benim daha başka planlarım varfalaka hafif kalır :))
Hiç öyle denemedim ben tatlıyı çok sevdiğim için puding gibi oluyorBen pişirmeden yiyorum pişmesini bekliyecek sabrım olmuyor genelde:)
Biz artık nefsimizede söz geçirdiğimiz için sorun kalmıyorAynen ablam ben kendim istersem yiyorum artık yani diyetimi delecekse nefsim deler başkasına izin yok :)
Benim favorim ayağa taş bağlayıp denize atmak yada tırnaklarını sökmekde olabiliii :)))Islatarak dövmüştün bir seferinde birini hatırladım şimdi:))
:) tatlı sesli ablam geliyoo sesiiin
Çokk güzel demişsin tatlım bir nesiill yetiştiren kadınlar oldugu ıcın kulagına bu tarz seyler doldukca ılerde vatana hayrlı bi evlat olur :)Şimdi oğluma bir laf söyledim sonra kendi lafım kendimin hoşuna gitti takdir ettim kendimi:))
Babası bilgisayari değiştirdi ben anlamam ama baya hızlı şekil bişey olmuş benimkide heyecanlı bunu arkadaşlarıyla paylaş mak istiyor yada kısaca hava atmak istiyor:)
Dedim ki
Yavrum imkanların çoğaldıkça mütavazileşir ve paylaşmayı öğrenirsen erdemli insan olmak yolunda bir adım atmış olursun
Güzel demişim ama :))
daha iyimisin bebeğim:) tatlı sesli ablam geliyoo sesiiin
Çocuklara ahlaki değerleri aşılamak çok önemli hele bu zamandaŞimdi oğluma bir laf söyledim sonra kendi lafım kendimin hoşuna gitti takdir ettim kendimi:))
Babası bilgisayari değiştirdi ben anlamam ama baya hızlı şekil bişey olmuş benimkide heyecanlı bunu arkadaşlarıyla paylaş mak istiyor yada kısaca hava atmak istiyor:)
Dedim ki
Yavrum imkanların çoğaldıkça mütavazileşir ve paylaşmayı öğrenirsen erdemli insan olmak yolunda bir adım atmış olursun
Güzel demişim ama :))
iyiyim ablaaam :))daha iyimisin bebeğim
Hadi bi gülll hadiii :))
Kız bi aynaya bak gençliğinin güzelliğinin keyfini çıkar yakındada iyice çıtır olacan zaten
Seneler su gibi geçiyor farkına bile varmıyosun
Çocuklara ahlaki değerleri aşılamak çok önemli hele bu zamanda
Çok iyi demişin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?