Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Spora alışıcam sanırım ya
kızlar bu leslie fazlalık falan yapmaz dimi bu akşam yürüyüşe dee gitcem oh oh yandan yndan

Mefkurem emek verip takım içi yarışmayı organize ediyorsun, teşekkür ederiz. Ben de seni, Fitt_anne , @seydan94 ve askrhpozitif sizleri tebrik ederim. Valla ismim sizin gibi efsanelerle takım içi kazananlar arasında olunca mutlu oldum
@seydan94 başta rakibem da kilo veren emek veren herkesi tebrik ediyorum
Haftanın çifti olan Edibe12 ve @doga3 "sessiz atın ciftesi pek olur " atasözünu doğruladı
Sorma ben de kendime şaşırdım

eline sağlık abla

tebrikler kızlar @doga3 Edibe12
Sağol Merve bir ara seninle de rakip olalım

Bir gün bana da tebrikler yağacak 1.olcam dereceye giricem inşallah
kızlar ya harbiden fenA gazlanıyorum ben burda :)
olumsuz düşünmuyorum hiç
İnşallah ben sana inanıyorum Tuba, adını çok defalar derecelerde görelim
Çok teşekkür ederim güvenin için umarım seni hayal kırıklığına uğratmam. Ilk iki hafta biraz daha ısınma gibiydi artık daha motiveyim. Hem liste sorumluluğu da var
Listedeyken kaçamak olursa ne oluyor Yaptırımları bileyim de

Ablam yarın itibariyle leptini bozmadan normal yiyorum artı spor çarşamba kabak perşembe pro yapıyorum o vakit
Dilek maşallah çok motive gibisin inşallah Cuma günü bireyselde birincilikte seni görürüz
Listedesin artık hayırlı olsun canım en kısa zamanda bireysel de 1.ligini görürüz inşallah
Teşekkür ederim. Duana da amin diyorum. Bu kadar verilecek kilom var şöyle dört-beş defa birinci olsam süper olurdu
Menün güzel bence, o kadar iştahlıyım ki menülere bakıp bakıp canım çekiyor herşeyi Köz patlıcan salatası yapacağım bugün mesela
Menü-spor herşey yolunda. 2 ısırık alıp bırakmışsın ya mısırı bravo. Ben bir lokma alsam gerisini affetmem, çok iradesizim.
Günün Konusu

Diyette bazı besinlerin yerini sormak istiyorum
Düşüncelerinizi merak ediyorum

*bal
*pekmez
*fıstık ezmesi
Dünün konusuydu ama yorum yazayım yine de. Bana gittiğim bir diyetisyen kansızım diye kahvaltılara 1 tatlı kaşığı pekmez vermişti. Bal da çok mucizevi ve şifalı bir besin bence tamamen terk etmeyim haftada bir iki bir tatlı kaşıgı olabilir. Fıstık ezmesi ise eğer içine şeker katılmamış olanlarından bulunabilirse kullanılabilir diye düşünüyorum. Gebelik şekeri zamanlarında kan şekerinin aniden yükselmesini engelliyor diye okumuştum forumlarda. Hatta bir dilim elmanın üstüne fıstık ezmesi sürüp yiyen bayanlar vardı.
Aslında en güzeli bu Bahar. Taktiğini bu hafta denemeyi düşünüyorum.

Spor yapıldığına göre menü gelsinnn

10.30
Ev keki
(tabiki bütün hafta kaçamak olmıcak)
Peynir

14.45 _
Yoğurtlu kabak sal.

18.30 _
Karpuz
Yoğurt

Su 2.5 lt

Spor 50 dk tempolu yürüyüş
Ohh ya kek yemene sevindim. Siz de yapın arada böyle ödül kaçamak filan
Gayet sağlıklı olmuş bence Tubacığım. Sadece söylemeden yapamayacağım ayranı bir bardak içseydin daha iyi olurdu. ikinciyi mesela iki saat sonra içebilirdin. Yanılıyorsam diğer arkadaşlar düzeltsin lütfen ama mideyi çok şişirmemek daha iyi bence.
Süpersin dostum yeni haftaya bizi çok güzel motive ediyorsun.
Bu güzel tabloyu her hafta görürüz inşallah kızlar... Lütfen ilk üçten inmeyelim
Kaçamağı telafi edecek şekilde olmuş menün canım bence. Cuma hepimize ödül günü oldu.
SAğlıklı ve dengeli olmuş Yasemin
Çok doğru söylemişsin hepimiz aynı yollardan geçip aynı duyguları yaşıyoruz. Alınmadan kırılmadan bizden birbirimizin tecrübelerinden faydalanmalıyız.
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
6 vişne
1 kaşık yulaf
Öğlen
4 kaşık mantar sote
Beyaz peynir
Akşam
2 parça kırmızı et
Salata
Su 3 lt
Süper sağlıklı bir menü Şeydacığım. Cidden dört kilo da versen kimsenin söyleyecek lafı yok
Merhaba kızlar ben 8.takıma geçiyorum teşekkür ederim destekleriniz için
Tamamen gitmediğine sevindim. Arada yine haberleşiriz inşallah. Bu zorlu yolda kolaylıklar ve başarılar diliyorum

Sorma Bahar, misafirim normalde öğlen gelecekti. Aşure ve buğday salatası ikram edecektim. Sonra gece 02.30 da mesaj attılar kahvaltıya gelsek olur mu, sonra başka işimiz çıktı diye. Sonra kahvaltıyı ben 9.30 da hazır ettim ama onlar hem gecikti hem de sofraya geçene kadar biraz oyalandık ve böyle bir öğle yemeği oldu. Neyse Allahtan tartı sonrası bir faciaydı. Çorba yanında ekmek yemeden doymamış gibi oluyorum, düzeltmeye çalışacağı. Önce yarım dilime indireyim bari
Anneme söyledim çok güldü, garibim zayıflayayım diye elinden ne gelse yapar

Önce kendimden başlıyım :))
5 ay oburluktan sonra insan gibi yemeye başladım cnm
Yok az yemiyorum menülerim normal
Başlangıçta akşamları biraz zorlandım ama yavaş yavaş alıştım
Kızların desteğiyle şükür daha bi azimlemdim
Şimdilik herşey yolunda
sağlıklı beslenip biraz sporda yapınca Insan kendini daha iyi fit hissediyor

Ben regli dönemlerinde ektra bi zorluk çekmiyorum cnm
Belki kendini zorlayıp biraz spor yapabilsen hem ruhuna hemde ağrılarına iyi gelir
Spor yapmak ağrıları hafifletiyomuş

Eğer kilo vermek istiyosakda yola gelmekten başka çaremiz de yokki cnm :))
Bayrama kadar bi hedefim var
Tabi ona ulaşmak içinde haftalık hedefler
Inş.hepimiz kurtuluruz şu kilolardan
Yoksa insanın psikolojisi daha çok bozulup yine kısır döngüye giriyor
Artık bu işi noktalayıp adam gibi koruma yapmak istiyorum

Zuhalciğim nasıl yapıyorsun bunu? Yulafı sütle pişirip içine mi doğruyorsun hurmayı
Tencereye 1 bar süt 2 kş yulaf biraz tarçın
3 hurmayı doğrayıp karıştırdım cnm pişirdim
Üstüne az vanilya serptim
Tabağa boşaltıp az beklettim
Hem ilk sıcağı gidiyor Hem birazdaha koyulaşıyor
Istersen Üstüne hindistan cevizi, ceviz koyabilirsin

Ben k.incirlede seviyorum 2 incir koyuyorum
K.Kaysı erik bana şekersiz geliyor

Çok güzelde ben hepsini birden yerim :))

Sende tskımın sportmenlerinden olma yolunda ilerliyosun tatlım

Kız 70 li kilodakiler 1 kilo hedef koydu :))
Neyse 1 olsunda sen 2 yide verirsin bana göre
okusanda arada ses ver cnm
Helede listeye girdin kalbime indirme :)
Şimdi cacık yiyorum
ve bu akşamda dısarda yicez kızlar sabancı olmadık ya yemek yapmayı unuttum işlerden
yemek yapmak nasıl unutuluyor
Şuna tembellik ettim cnm yapmak istemedi desene

Anneciğinin ellerinden öperiz selam söyle cnm
Doğru demiş, kurallara uymayan tabiki atılıyor :))ben olsam bile
zaten konuşulmuş öğlen fazla yüklenmişin

Ekmek insanı doyurmuyor aslında acıktırıyor tatlım
Herzaman bol salata yoğurdun olsun yemeklerin yanında
Çok teşekkür ederim güvenin için umarım seni hayal kırıklığına uğratmam. Ilk iki hafta biraz daha ısınma gibiydi artık daha motiveyim
Zaten o yüzden deneme süresi var cnm
Bence yılbaşına kadar biz bu işi bitiririz
Diğerlerinin zaten bizden az kilosu var
Tuba sen ben de dediğim gibi yılbaşında mezun oluruz

Listedeyken kaçamak olursa ne oluyor Yapt
cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen çok istediğin bişeyi abartmadan yiyebilirsin cnm
Haaa diğer zamanlar kaçamak yapar bide cuma artı çıkarsanda bütün takımda emek verenlerin emekleri çöpe gitmiş olur :))
Biraz duygu sömürüsü yapayım dedim
faydası oldumu

Önce kendimden başlıyım :))

aynen valla yola gelmek lazım. insan gibi ölçülü yemeyi bir an önce öğrenmemiz lazım. ama yediklerime bakıyorum da eskiye göre daha sağlıklı yiyorum. ben de koruma dönemini iyi değerlendirmek istiyorum. bir kere yaptım o hatayı bir daha yapmam. hele bir 60 ya da 65 olayım
benim regl dönemlerimdeki ağrılarım çok abartı değildi de sanırım miyomdan kaynaklı aylardır ekstra eziyet oluyor bana. eskisine nazaran daha çok şişiyorum. onu farkettim. vücudumu kitliyor o kadar rahatsızlık veriyor ki. aslında bu aralar tekrar bir gitsem kadın doğuma iyi olacak.

Çok güzelde ben hepsini birden yerim :))
çok hafif oluyor hem. hepsini yemicen ama 1 taneyi kahveyle hüpletcen o kadar

Hadi bakalım

Selam fulya farifi bir deneyeyim bakalım nasıl olacak

Bizde çocuklarla dışarı çıktık çiçekçiye uğradık
Böğürtlen bide onun akrabaları var :))yaban mersini, kırmızı olan neyse o :))onların fidelerini aldım dikicem
Bikaç da acı biber için saksı, toprak aldım

Gelirken çocuklar döner istedi
Aslında akşam için başka yemek planım vardı
Hadi dedim bugün daha haftabaşı bende yiyim bari (tabiki ekmeksiz)
Biz tuba sabancı gibi hergün dışarda yemiyoz

Ya bahçeye çıkılacak yada yürüyüş yapılacak :))
Önce bi sıcak bişeyler içilsin

Bende biliyomda hepsi yenmicek :))
Bende ya hep ya hiç olduğu için ağzımı bulaştırmayım boşuna :))

Miyom durumlarını bilmiyorum cnm eğer seni çok zorluyasa bi dr a gitsen iyi olur

Edibecigim haftaya kimseye söz verme rakibin olmak isterim bebek:)
Bireysel birincilik benim için zor çünkü son kilolara geldim haftada 3 kilo veremem artık ama seni en kısa zamanda 1.likte gorucegimw eminim

Ha bide falaka yatırıyoruz 40 sopa dimi ablam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…