- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.781
__ 9.TAKIM BU HAFTANIN KAZANANLARI __
Mefkurem %2.15 @fatdegil_fit %0
Kazanan @mefkurem
@ayulduzz %2.05 @Habinar %0.88 @befitlady %1.44
Kazanan @ayulduzz
@nanekekik %2.01 @seydan94 %2.08
Kazanan @seydan94
@Poni Bon %0.81 @askrhpozitif %0.93
Kazanan @askrhpozitif
Edibe12 %3.02 @doga3 %2.21
Kazanan @Edibe12
Sorma ben de kendime şaşırdım
Sağol Merve bir ara seninle de rakip olalım
İnşallah ben sana inanıyorum Tuba, adını çok defalar derecelerde görelimBir gün bana da tebrikler yağacak 1.olcam dereceye giricem inşallah
kızlar ya harbiden fenA gazlanıyorum ben burda :)
olumsuz düşünmuyorum hiç
Çok teşekkür ederim güvenin için umarım seni hayal kırıklığına uğratmam. Ilk iki hafta biraz daha ısınma gibiydi artık daha motiveyim. Hem liste sorumluluğu da varTatlıcım sabah beri liste için seni bekliyoruz
Ben gerçekten sana inanıyorum ve kefil oldum
Hem paylaşım Hem menüler konusunda beni hayal kırıklığına uğratmıcana eminim
Hadiiii göster kendini listelerin tozunu attıracan
Şov başlasın
Listedeyken kaçamak olursa ne oluyorBugün denemen doldu cnm normalde senden SÖZ bekliyorduk
Aslında kaçamaklı menüleri olan listeye alınmıyor
Biz listeye girmenin seni daha çok motive edeceğini düşündük ve sana inandık,
Güveniyoruzzzzz !!!!!
Dilek maşallah çok motive gibisin inşallah Cuma günü bireyselde birincilikte seni görürüzAblam yarın itibariyle leptini bozmadan normal yiyorum artı spor çarşamba kabak perşembe pro yapıyorum o vakit
Teşekkür ederim. Duana da amin diyorum. Bu kadar verilecek kilom var şöyle dört-beş defa birinci olsam süper olurduListedesin artık hayırlı olsun canım en kısa zamanda bireysel de 1.ligini görürüz inşallah
Menün güzel bence, o kadar iştahlıyım ki menülere bakıp bakıp canım çekiyor herşeyiMenüm
11.00
1 halka sucuklu 1 yumurta
Domates salatalık
1 d ezine peyniri
1 d ekmek
13.00
Kahve 2 hurma
15.00
1 küçük boy bademli magnum
18.00
1 kepçe bulgur p.
3 kaşık poşette tavuk
Köz patlıcan salatası
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor 1 saat yürüyüş (eşimle çıktık muhabbet edince zaman çabuk geçiyo kızım yolda uyudu yoksa daha fazla yürürdük)
10 dk eliptik (5 dk 5dk yaptm kızım fırsat vermiyo kndi biniyo cadı
Menü-spor herşey yolunda. 2 ısırık alıp bırakmışsın ya mısırı bravo. Ben bir lokma alsam gerisini affetmem, çok iradesizim.menümü yazıyordum en son nerde kalmıştım
sabah (9:15)
1 dilim ekmek
6 dilim sucuk
8 tane lkadar top peynir
5 zeytin
yeşillik
öğle(14:00)
10 fındık
1 dlm ekmek
karnıyarık içinden kalan 2yk
akşam(19:00)
1 adet fırında karnıyarık
1 kase salata
2 ısırık süt mısır (bilerek az almıştım esimden ısırdım iki tane)
su:2,5 spor:40dk eliptik
Dünün konusuydu ama yorum yazayım yine de. Bana gittiğim bir diyetisyen kansızım diye kahvaltılara 1 tatlı kaşığı pekmez vermişti. Bal da çok mucizevi ve şifalı bir besin bence tamamen terk etmeyim haftada bir iki bir tatlı kaşıgı olabilir. Fıstık ezmesi ise eğer içine şeker katılmamış olanlarından bulunabilirse kullanılabilir diye düşünüyorum. Gebelik şekeri zamanlarında kan şekerinin aniden yükselmesini engelliyor diye okumuştum forumlarda. Hatta bir dilim elmanın üstüne fıstık ezmesi sürüp yiyen bayanlar vardı.Günün Konusu
Diyette bazı besinlerin yerini sormak istiyorum
Düşüncelerinizi merak ediyorum
*bal
*pekmez
*fıstık ezmesi
Aslında en güzeli bu Bahar. Taktiğini bu hafta denemeyi düşünüyorum.arada olabilir hatta diyetisyende vermişti 1tk
valla ben o saklama işini bıraktım artık bilinç altına çalışıyorum önce sağlıklı birşey ye ustube su iç kahvemi ic hala canın istiyorsa ye diyorum ki zaten mide dolunca yenmiyir
Ohh ya kek yemene sevindim. Siz de yapın arada böyle ödül kaçamak filanSpor yapıldığına göre menü gelsinnn
10.30
Ev keki
(tabiki bütün hafta kaçamak olmıcak)
Peynir
14.45 _
Yoğurtlu kabak sal.
18.30 _
Karpuz
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 50 dk tempolu yürüyüş
Gayet sağlıklı olmuş bence Tubacığım. Sadece söylemeden yapamayacağım ayranı bir bardak içseydin daha iyi olurdu. ikinciyi mesela iki saat sonra içebilirdin. Yanılıyorsam diğer arkadaşlar düzeltsin lütfen ama mideyi çok şişirmemek daha iyi bence.Sabah- 10.30
domates
salatalık
haslanmış yumurta
1 dilim cavdar ekmeği
2kk köy peyniri
Öğle- 15.00
1 derin tabak salata (1tk zeytınyglı)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Akşam- 19.20
3 tane tavuk kanat ızgara
2 tane ızgara köfte
2 bardak ayran
salata
ekmek yok
Spor - 1 saat 40dk yürüyüş(tempolu)
20 dakikası -yemek öncesi (tempolu)
Su: 3.5 litre olmak üzere
5 dakika olmadı eve geldim hemen yazıyım dedim :)
@seydan94 @nanekekikMefkurem abla
Fitt_anne sağol tatlim
Süpersin dostum yeni haftaya bizi çok güzel motive ediyorsun.Evettt hanımlar bi cuma yı daha alnımızın akıyla atlattık çok şükür
Hiç artı olan yok
Bu hafta herkes elinden geleni yaptı
Azminiz sabrınız katılımınız için herkeseeee
Çooook TEŞEKKÜRLERRRR
Tekrar Bismillah deyip Bu hafta için planlar programlar yapılsın
Kararsız olursak önümüze geleni yer cumada havamızı alırız :))
Bugünü ufak kaçamaklarla atlatıp yarından sonra sıfır kaçamakla devam ediyoruz
Ilk hedefimiz pazartesi eksi çıkmak sonrada cuma bombaları patlatmak
Öncelikle birbirimize destek olmak için elimizden geldiğince burda olmaya çalışalım
Hadi bakalımmmm millettt herkes hedeflerini belirlesin ve tutturmak için elinden geleni yapsın
Bu güzel tabloyu her hafta görürüz inşallah kızlar... Lütfen ilk üçten inmeyelimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 525.ETAP
(30 Haziran- 6 Temmuz)
TAKIM DERECELERİ
1..............1.756 ....... 7. TAKIM
2..............1.748........ 14. TAKIM
3................1.367..... 9. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%3.98...... Ausencia (7. Takım)
2..........%3.96..... sekerpancarii... (14.Takım)
3..........%3.90.. .... igdedali ... ( 7.Takım)
yine ilk üçte olmanın haklı gururu ile tekrar iyi geceler 9. takım fıstıkları
Kaçamağı telafi edecek şekilde olmuş menün canım bence. Cuma hepimize ödül günü oldu.iyi geceler canlar hemen menümü paylasayım
Sabah 10:30 (kan hapından dolayı gec oldu )
1 dilim peynir 1 bardak tarcınlı süt 3 zeytin 1 dilim kepek ekmeği
ara 3 erık 1 kayısı
öğle kacamak yaptım malesef 150 kcal algıda dondurma
aksam
1 kase yayla corbası
salata lımonlu yagsız
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüs 30 dk bölgesel calıstım
SAğlıklı ve dengeli olmuş YaseminMenüm
Sabah 9
Yarım öuzla yulaf kepeği 2 kaşık tarçınlı pişirdim bu benim spesyalim oldu adını muzlumyulaflı puding koydum anlarsınız öyle deyince uzun uzun tarif veriyorum sürekli :)
Yeşil çay karışımı
14
1 kase patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
1 dl ekmek
19
6 köfte
Domates salatalık soğan
1 soda
Yeşilçay kasışımı 1 litreye tamamlandı
Bitki çayımyarım litre
Spor 1 saat plates
Su 1.5 olmuştur bitki çayı çok içtim bugün
Çok doğru söylemişsin hepimiz aynı yollardan geçip aynı duyguları yaşıyoruz. Alınmadan kırılmadan bizden birbirimizin tecrübelerinden faydalanmalıyız.Tuba bilmediğimiz o kadar çok şey varki
Ben buraya ilk geldiğimde harırlıyorum bi menü beğendiremezdim kimseye abooo her menüye kulp takarlardı hele zuhal abla :)
Ama hiç alınmadım kırılmadım benim iyiliğim için bildiklerini paylaşıyorlar benimle
Diyette doğru bilinen yanlışlarla hem zaman uzuyor sabrımız kalmıyor kosa vadede vermek yerine zaman uzadıkça yorulup bırakıyor verdiğimiz kiloları misli misline alıyoruz
Hatta dilekle salonda bigün diyette olan birisi günlük bize yediklerini gururla anlatıyordu
her yanlışında dilekle biz göz göze gelip gülmeye başlıyorduk o derece uzman olduk kitabını yazarız diye boşuna demiyorum
Sende kendimi görüyorum teşekkür etmek istedim
Ne dense hemen kapıyor ve kendini geliştiriyorsu tevazun için sabrın için
Biz burda çook gördük 1-2 haftada diyeti bırakanları çünkü kolay değil işimiz
Her zaman derim öyle kıyısından köşesinden diyet yapılmaz hayatının tam merkezine koyacaksın hedefini hayallerini umutlarını...
Ay çok dolmuşum ne çok yazdım kusıra bakmayın
Geceniz hayırda kalsın
Hayallere bir adım daha yaklaşmanın gururuyla haftayı kapatıyorum iyiki varsınız....
Süper sağlıklı bir menü Şeydacığım. Cidden dört kilo da versen kimsenin söyleyecek lafı yokKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
6 vişne
1 kaşık yulaf
Öğlen
4 kaşık mantar sote
Beyaz peynir
Akşam
2 parça kırmızı et
Salata
Su 3 lt
Tamamen gitmediğine sevindim. Arada yine haberleşiriz inşallah. Bu zorlu yolda kolaylıklar ve başarılar diliyorumMerhaba kızlar ben 8.takıma geçiyorum teşekkür ederim destekleriniz için
Sorma Bahar, misafirim normalde öğlen gelecekti. Aşure ve buğday salatası ikram edecektim. Sonra gece 02.30 da mesaj attılar kahvaltıya gelsek olur mu, sonra başka işimiz çıktı diye. Sonra kahvaltıyı ben 9.30 da hazır ettim ama onlar hem gecikti hem de sofraya geçene kadar biraz oyalandık ve böyle bir öğle yemeği oldu. Neyse Allahtan tartı sonrası bir faciaydı. Çorba yanında ekmek yemeden doymamış gibi oluyorum, düzeltmeye çalışacağı. Önce yarım dilime indireyim baritatlım öğlen ne yaptın sen karmakarışık her memleketten var valla aşure hemde ekmek yanyana omasaymis bide çorbayla ekmek yeme canım salata yoğurt ye çorba zaten ekmek valla annenize mı buraya alsak yada nosunu mu versem az geliyor mu desek
Önce kendimden başlıyım :))uğrarım canım. aslında ara ara bakıyorum da yazmıyorum. bazen de vaktim olmuyor.
benim iyi gidiyordu da bu ara iyi olmadı. bende miyom var ya r..... öncesi kötü olmaya başlıyorum. işte de çok yoğundum 10 gündür o da eklenince biraz bozdum. 2 gündür de r.... var mahvetti benigözüm bir şey görmüyor. bugün güya dışarıda çarşıda işim vardı hem de güzelce yürüyüş yaparım dedim ama sabah fena kalktım. dışarı çıkamadım. belki az sonra gözüm alırsa yavaş yavaş azcık leslie yaparım. bütün vücudum acayipleşiyor bugünlerde tövbe yarabbim. şu an resmen balondan halliceyim sinir bozucu şekilde kendimi teskin etmeye çalışıyorum geçici bu durum diye. ne yapalım kadınların ortak derdi. gelse bir türlü gelmese bir türlü
bu haftaya önlem alayım bari diyorum. öyle yani.
sen nasılsın? hadi bakalım okudum. 2 kilo hedef belirlemişsin kendine. inşallah hedefine ulaşırsın. normal beslen ama. ben senin menülerini, lapalarını, detokslarını biliyorumsakın şok diyetler yapma. eziyet kız onlar. Allahım Yarabbim sana özendimde bir öğün yemiştim o pirinç lapasını ölüyorum sandımdı dedim bu korkunç şeyi nasıl gün boyu yiyebiliyor çok özel bir insan demekki feleğim şaştıydı yiyemedim. kaç gün tadı ağzımdan gitmedi.
ben de aynen böyle düşünüyorum canım. yanındakinin temposu sana uymuyor. bir de ben tempolu yürüyüşte çok konuşmayı sevmem. zaten zararlıymış da. kalbi yoruyor. yanında birisi olunca ister istemez konuşuluyor. yürüyüş vücudumu rahatlatırken kafam da dinlenmeli
Tencereye 1 bar süt 2 kş yulaf biraz tarçınZuhalciğim nasıl yapıyorsun bunu? Yulafı sütle pişirip içine mi doğruyorsun hurmayı
Çok güzelde ben hepsini birden yerim :))2 kilonun üzerinde verenler çok tehlikeli oluyor evet ponicim
sana fit brownie tarifi vereyimcanın çektiğinde yaparsın
2 yumurta
7-8 büyük hurma
4 yk kakao
1 çay kaşığı karbonat
1 yk limon suyu
isteğe bağlı 1 avuç kuruyemiş (ceviz, badem, fındık)
hurmaları suda bekletip püre haline getiriyoruz. 2 yumurtayı çırpıp hurma püresini ve kakaoyu ekleyip çırpıyoruz. sonra karbonat, limonsuyu ve kuruyemişleri de ekleyip karıştırıyoruz ve küçük silikon muffin kaplarına bölüyoruz. bir tencerenin içine biraz su kaynatıp muffin kaplarını suyun içine yerleştiriyoruz. su fazla olmayacak. sonra tencere kapağının altına temiz bir havlu koyup kapağı kapatıyoruz. kısık ateşte 18 dk falan pişiyor. bu malzemeden 6 tane falan çıkıyor. şahane bir tat. kahvenin yanında çok güzel gidiyor. ve ayrıca da çok fit
Leslie değilde sürekli dışardan yemek fazlalık yapar :))Spora alışıcam sanırım ya
kızlar bu leslie fazlalık falan yapmaz dimi bu akşam yürüyüşe dee gitcem oh oh yandan yndan
Sende tskımın sportmenlerinden olma yolunda ilerliyosun tatlımKızlar ben geldim
bunu saat 3 te yptım
şimdi bitti ne güzelmiş ama felaket yoruldum
8-9 arasıda yürüyüş
şimdide cacıık yiccem acele tarfından öğlen için
güxzelmiş ya bu leslie sağolun kızlar ya sayenızde öğrendım
Kız 70 li kilodakiler 1 kilo hedef koydu :))
yemek yapmak nasıl unutuluyorŞimdi cacık yiyorum
ve bu akşamda dısarda yicez kızlarsabancı olmadık ya yemek yapmayı unuttum işlerden
Anneciğinin ellerinden öperiz selam söyle cnmBen aslında dün iki kere alıntı yaptım ama sonra kaybedince çok moralim bozuldu yazmaktan vazgeçtim. Baş ağrısı karın ağrısı derken biraz sağlık sorunlarım da vardı. Annem takımın zayıflamam için tek umudum olduğunu biliyor ara ara hadi kızım topla kendini yaz gruba yoksa atmasınlar diye sıkıştırıyorduDedim ya çok anlayışlılar anne yapmazlar öyle
Ama ne yalan söyleyeyim Cuma tartılma meselesine o kadar odaklanmışım ki menü yazmak aklımdan çıkmış. menüleri görünce acayip şaşırdım
Hemen dünün menüsünü yazayım:
(Kahvaltıya misafirim vardı. Geciktiler sonuç böyle bir menü oldu)
Sabah 7.00
1 muz
1 avuç yer fıstığı fındık karışımı
Öğle 12.00
4 kaşık ıspanaklı buğday salatası
1 kase aşure
yarım dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim peynir
2 kaşık patatesli yumurta
1 kaşık yoğurtlu havuç
Akşam 6.00
1 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
1 dilim karpuz
su 2 lt spor 30 dk.
Zaten o yüzden deneme süresi var cnmÇok teşekkür ederim güvenin için umarım seni hayal kırıklığına uğratmam. Ilk iki hafta biraz daha ısınma gibiydi artık daha motiveyim
cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen çok istediğin bişeyi abartmadan yiyebilirsin cnmListedeyken kaçamak olursa ne oluyorYapt
Önce kendimden başlıyım :))
5 ay oburluktan sonra insan gibi yemeye başladım cnm
Yok az yemiyorum menülerim normal
Başlangıçta akşamları biraz zorlandım ama yavaş yavaş alıştım
Kızların desteğiyle şükür daha bi azimlemdim
Şimdilik herşey yolunda
sağlıklı beslenip biraz sporda yapınca Insan kendini daha iyi fit hissediyor
Ben regli dönemlerinde ektra bi zorluk çekmiyorum cnm
Belki kendini zorlayıp biraz spor yapabilsen hem ruhuna hemde ağrılarına iyi gelir
Spor yapmak ağrıları hafifletiyomuş
Eğer kilo vermek istiyosakda yola gelmekten başka çaremiz de yokki cnm :))
Bayrama kadar bi hedefim var
Tabi ona ulaşmak içinde haftalık hedefler
Inş.hepimiz kurtuluruz şu kilolardan
Yoksa insanın psikolojisi daha çok bozulup yine kısır döngüye giriyor
Artık bu işi noktalayıp adam gibi koruma yapmak istiyorum
çok hafif oluyor hem. hepsini yemicen amaÇok güzelde ben hepsini birden yerim :))
Hadi bakalımSelam Merve, midenin düzelmesine sevindim. Zehirlendin diye endişe etmiştik. Moralin nasıl oldu, daha iyi misin?
Tarçınlı kahve içmedim hiç, merak ettim yarın deneyeyim.
Korkma Poniciğim, uzun süredir 90dım. Geçen haftaki gibi olacağını zannetmem. Senle kapışalım bu hafta iyi olur
Aksine bende yanımda biriyle sohbet muhabbet yürümeyi seviyorum. Genelde yavaş tempolu olan ben oluyorum galiba
Zuhalciğim nasıl yapıyorsun bunu? Yulafı sütle pişirip içine mi doğruyorsun hurmayı?
Selam fulya farifi bir deneyeyim bakalım nasıl olacak2 kilonun üzerinde verenler çok tehlikeli oluyor evet ponicim
sana fit brownie tarifi vereyimcanın çektiğinde yaparsın
2 yumurta
7-8 büyük hurma
4 yk kakao
1 çay kaşığı karbonat
1 yk limon suyu
isteğe bağlı 1 avuç kuruyemiş (ceviz, badem, fındık)
hurmaları suda bekletip püre haline getiriyoruz. 2 yumurtayı çırpıp hurma püresini ve kakaoyu ekleyip çırpıyoruz. sonra karbonat, limonsuyu ve kuruyemişleri de ekleyip karıştırıyoruz ve küçük silikon muffin kaplarına bölüyoruz. bir tencerenin içine biraz su kaynatıp muffin kaplarını suyun içine yerleştiriyoruz. su fazla olmayacak. sonra tencere kapağının altına temiz bir havlu koyup kapağı kapatıyoruz. kısık ateşte 18 dk falan pişiyor. bu malzemeden 6 tane falan çıkıyor. şahane bir tat. kahvenin yanında çok güzel gidiyor. ve ayrıca da çok fit
güzel oluyor canım. hafif ve fit. en azından suçluluk duymuyorsun.Selam fulya farifi bir deneyeyim bakalım nasıl olacak
Bende biliyomda hepsi yenmicek :))aynen valla yola gelmek lazım. insan gibi ölçülü yemeyi bir an önce öğrenmemiz lazım. ama yediklerime bakıyorum da eskiye göre daha sağlıklı yiyorum. ben de koruma dönemini iyi değerlendirmek istiyorum. bir kere yaptım o hatayı bir daha yapmam. hele bir 60 ya da 65 olayım
benim regl dönemlerimdeki ağrılarım çok abartı değildi de sanırım miyomdan kaynaklı aylardır ekstra eziyet oluyor bana. eskisine nazaran daha çok şişiyorum. onu farkettim. vücudumu kitliyor o kadar rahatsızlık veriyor ki. aslında bu aralar tekrar bir gitsem kadın doğuma iyi olacak.
çok hafif oluyor hem. hepsini yemicen ama1 taneyi kahveyle hüpletcen o kadar
Edibecigim haftaya kimseye söz verme rakibin olmak isterim bebek:)Mefkurem emek verip takım içi yarışmayı organize ediyorsun, teşekkür ederiz. Ben de seni, Fitt_anne , @seydan94 ve askrhpozitif sizleri tebrik ederim. Valla ismim sizin gibi efsanelerle takım içi kazananlar arasında olunca mutlu oldum
Sorma ben de kendime şaşırdım
Sağol Merve bir ara seninle de rakip olalım
İnşallah ben sana inanıyorum Tuba, adını çok defalar derecelerde görelim
Çok teşekkür ederim güvenin için umarım seni hayal kırıklığına uğratmam. Ilk iki hafta biraz daha ısınma gibiydi artık daha motiveyim. Hem liste sorumluluğu da var
Listedeyken kaçamak olursa ne oluyorYaptırımları bileyim de
Dilek maşallah çok motive gibisin inşallah Cuma günü bireyselde birincilikte seni görürüz
Teşekkür ederim. Duana da amin diyorum. Bu kadar verilecek kilom var şöyle dört-beş defa birinci olsam süper olurdu
Menün güzel bence, o kadar iştahlıyım ki menülere bakıp bakıp canım çekiyor herşeyiKöz patlıcan salatası yapacağım bugün mesela
Menü-spor herşey yolunda. 2 ısırık alıp bırakmışsın ya mısırı bravo. Ben bir lokma alsam gerisini affetmem, çok iradesizim.
Dünün konusuydu ama yorum yazayım yine de. Bana gittiğim bir diyetisyen kansızım diye kahvaltılara 1 tatlı kaşığı pekmez vermişti. Bal da çok mucizevi ve şifalı bir besin bence tamamen terk etmeyim haftada bir iki bir tatlı kaşıgı olabilir. Fıstık ezmesi ise eğer içine şeker katılmamış olanlarından bulunabilirse kullanılabilir diye düşünüyorum. Gebelik şekeri zamanlarında kan şekerinin aniden yükselmesini engelliyor diye okumuştum forumlarda. Hatta bir dilim elmanın üstüne fıstık ezmesi sürüp yiyen bayanlar vardı.
Aslında en güzeli bu Bahar. Taktiğini bu hafta denemeyi düşünüyorum.
Ohh ya kek yemene sevindim. Siz de yapın arada böyle ödül kaçamak filan
Gayet sağlıklı olmuş bence Tubacığım. Sadece söylemeden yapamayacağım ayranı bir bardak içseydin daha iyi olurdu. ikinciyi mesela iki saat sonra içebilirdin. Yanılıyorsam diğer arkadaşlar düzeltsin lütfen ama mideyi çok şişirmemek daha iyi bence.
Süpersin dostum yeni haftaya bizi çok güzel motive ediyorsun.
Bu güzel tabloyu her hafta görürüz inşallah kızlar... Lütfen ilk üçten inmeyelim
Kaçamağı telafi edecek şekilde olmuş menün canım bence. Cuma hepimize ödül günü oldu.
SAğlıklı ve dengeli olmuş Yasemin
Çok doğru söylemişsin hepimiz aynı yollardan geçip aynı duyguları yaşıyoruz. Alınmadan kırılmadan bizden birbirimizin tecrübelerinden faydalanmalıyız.
Süper sağlıklı bir menü Şeydacığım. Cidden dört kilo da versen kimsenin söyleyecek lafı yok
Tamamen gitmediğine sevindim. Arada yine haberleşiriz inşallah. Bu zorlu yolda kolaylıklar ve başarılar diliyorum
Ha bide falaka yatırıyoruz 40 sopa dimi ablam:)Sende tskımın sportmenlerinden olma yolunda ilerliyosun tatlım
Kız 70 li kilodakiler 1 kilo hedef koydu :))
Neyse 1 olsunda sen 2 yide verirsin bana göre
okusanda arada ses ver cnm
Helede listeye girdin kalbime indirme :)
yemek yapmak nasıl unutuluyor
Şuna tembellik ettim cnm yapmak istemedi desene
Anneciğinin ellerinden öperiz selam söyle cnm
Doğru demiş, kurallara uymayan tabiki atılıyor :))ben olsam bile
zaten konuşulmuş öğlen fazla yüklenmişin
Ekmek insanı doyurmuyor aslında acıktırıyor tatlım
Herzaman bol salata yoğurdun olsun yemeklerin yanında
Zaten o yüzden deneme süresi var cnm
Bence yılbaşına kadar biz bu işi bitiririz
Diğerlerinin zaten bizden az kilosu var
Tuba sen ben de dediğim gibi yılbaşında mezun oluruz
cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen çok istediğin bişeyi abartmadan yiyebilirsin cnm
Haaa diğer zamanlar kaçamak yapar bide cuma artı çıkarsanda bütün takımda emek verenlerin emekleri çöpe gitmiş olur :))
Biraz duygu sömürüsü yapayım dedim
faydası oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?