Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bnm muffin kalıbım tepsi şeklinde canm minik güveç var onlarda da yapsam olur mu ki ya gerçi cuma yada haftasonu yaparım o zamana kadar kalıp alaym bari lazım oluyo hem

Bnm muffin kalıbım tepsi şeklinde canm minik güveç var onlarda da yapsam olur mu ki ya gerçi cuma yada haftasonu yaparım o zamana kadar kalıp alaym bari lazım oluyo hem
tantitoni veya diğer markaların küçük muffin kapları var onlardan alırsan daha iyi olur ponicim. porselen kahve fincanlarında da yapabilirsin. geçici olarak. ama slikon muffin kaplarını her zaman kullanırsın alman da fayda var.

Ben bitki çayımıda içtim kaçıyorum
Benim kız kek istedi (ben yemicem) :))
Markete gidem gelem yumurta vs.kalmamış

Ben arada bisikletin tepesindeyim ama mesafe kısa diye onları spordan saymıyorum

Hadin bayyy
Neli kek yapican abla kakolu çikolata parçalı yap olurmu:)

Kahvaltı 1kase menemen
Biraz peynir
2 ceviz
3zeytin
Biber

Öğle 1kase sütlü yulaf ezmesi 3 kaşık yulaf koydum kakao ontane kadar siyah üzüm bir okadarda fıstık ekledim

Komşuya gittik sadece iki tane yaprak sarması yedim

Aksam
1 kase tavuklu Mantar
Semizotu salatası yoğurtlu
Salata 1salatqlik turşusu acı biber

2 bardak yeşil çay
3 lt su
Şimdi leslie yapicam 45 dk

Afiyet olsun canım ,kim gerdi seni

Afiyet olsun çok güzel canım helede spor un

İşbu mesaj @mefkurem'e okumaya başlar başlamaz ses vermek için yazılmıştırOkuyorum okuyorum sonra birşey çıkıyor yazmaya fırsat bulamıyorum. Dediğin gibi başta bir ses vereyim
Ben de aslında 2 kilo vermek isterim ama olmazsa moralim bozulur diye 1 dedim. Böylece en azından hedefi tutturdum diye teselli olurum Allah korusun inşallah atılmam, annemin de selamı var, size çok duacı. İki haftadır gösterdiğim perfomansın sizin sayenizde olduğunu fark ediyor o da. Ekmek konusuna bu hafta dikkat edeceğim inşallah, uyarılarınız için teşekkür ederim. Tembellik yapmayıp salatayı her daim hazır edeyim. İnşallah sen ben ve Tubiş yılbaşında incecik oluruz. (70 bana artık incecik gibi geliyor ) Asla sizin emeklerinizi boşa çıkarmak istemem. Kaçamak yapmamak için kendimi kayıp irademi bulup çıkarmak için elimden geleni yapacağımı bilin

Çokk güzel demişsin tatlım bir nesiill yetiştiren kadınlar oldugu ıcın kulagına bu tarz seyler doldukca ılerde vatana hayrlı bi evlat olur :)
İnşallah canım Rabbimin iki emaneti onlar tek gayemiz ahlaklı hayırlı evlat ,Müslüman olmaları

Anacigina çok selam söyle ellerinden öperim teyzemin

Spora alışıcam sanırım ya
kızlar bu leslie fazlalık falan yapmaz dimi bu akşam yürüyüşe dee gitcem oh oh yandan yndan
Kız o aşırı bir kardiyoloji değil gayet kıvamında artı yapmaz
Annen sizle mı yaşıyor canım valla hele de sizle yaşıyorsa kesin gelsin
büyüsunler afiyetle yeyin abla

Yarın büyük sınav beni bekliyor pikniğe gidiyoruz 4 aile kahvaltı için hamurişleri yapılacak ve ben yarın yemiycem insanlar yesene dedikçe gururla diyetteyim yemiyorum diycem onlarda irademe gıbte edicekler
Senin iradeni biliyoruz canim sıkıntı yok
Islatarak dövmüştün bir seferinde birini hatırladım şimdi:))
Ben mıydım o
Güzel demişsin dileğim
Ben bitki çayımıda içtim kaçıyorum
Benim kız kek istedi (ben yemicem) :))
Markete gidem gelem yumurta vs.kalmamış

Ben arada bisikletin tepesindeyim ama mesafe kısa diye onları spordan saymıyorum

Hadin bayyy
Abla kızın kilo sorunu yok anlaşılan
Kız noldu dışarda yeme işi bitti mi
Kız bu sıcaklarda da şu icmiyon ya gerilme poni no stres no ödem misafir kimdi seni böyle gerdi
sarma sinirinda kalmış tebrikler

Teşekkür ederim tarif için en yakın zamanda deneyeceğim.
Selam kızlar misafirm var
Selam Poni, kolay gelsin. Bu hafta rakibim olduğun için biraz kaçamak yapabilirsin, kızmamŞaka şaka ikili takım olarak da yüzdemizi düşünerek aman dostum diyorum
Ne güzel bahçeyle ilgileniyorsun. Almanya'nın havası elveriyor mu yaban mersini filan yetiştirmeye? Yağ yakıcı özelliği var diye duymuştum yaban mersininin
güzel oluyor canım. hafif ve fit. en azından suçluluk duymuyorsun.
Tarif için teşekkür ederiz 60kiloyum . Çok nefis bir tarife benziyor mutlaka deneyeceğim Hatta bugün gidip sırf bunun için muffin kabı aldım, tatlı duyunca kendimi kaybediyorum
Bende biliyomda hepsi yenmicek :))
Bende ya hep ya hiç olduğu için ağzımı bulaştırmayım boşuna :))

Miyom durumlarını bilmiyorum cnm eğer seni çok zorluyasa bi dr a gitsen iyi olur
Ahh aynı ben Zuhal, ama bu ya hep ya hiç mantığından kurtulmazsam kendimi biliyorum verdiğim bütün kilolar geri döner mazallah
Edibecigim haftaya kimseye söz verme rakibin olmak isterim bebek:)
Bireysel birincilik benim için zor çünkü son kilolara geldim haftada 3 kilo veremem artık ama seni en kısa zamanda 1.likte gorucegimw eminim
Süper olur Dilekciğim, haftayı iple çekiyorum. Eminim iyi bir ikili oluruz
Yarın büyük sınav beni bekliyor pikniğe gidiyoruz 4 aile kahvaltı için hamurişleri yapılacak ve ben yarın yemiycem insanlar yesene dedikçe gururla diyetteyim yemiyorum diycem onlarda irademe gıbte edicekler
Allah yardımcın olsun ne diyeyim, sen rahatsın ama senin adına ben stres oldum. Yarın bize anlatırsın yaşadığın diyalogları, bana da örnek olsun. Ben malesef kendimi böyle ortamlara karşı hazır hissetmiyorum
Aynen ablam ben kendim istersem yiyorum artık yani diyetimi delecekse nefsim deler başkasına izin yok :)
İşte bu Dilerim bir gün ben de bu kıvama gelirim
Benim favorim ayağa taş bağlayıp denize atmak yada tırnaklarını sökmekde olabiliii :)))
Kokurtmayın beni yaa ikiniz bir oldunuz Üstelik sorum ciddiydi, spor filan ceza yok mu yani?
Çok doğru söylemişsin, bayıldım. Hemen oğluma da anlattım. Rabbim hepimize böyle erdemli olmayı nasip etsin.

North River ben yemedim dısardan istemedım bişi bende böle bişi uydurudm eşimle kaynım dısardan yedi
9 bucukta yuruyuse cıktık şimdi eve girdim pcyı açtm yazmak için
bacaklarım belim fena yoruldm yarın eşim geç gelcek evde gece gündüz leslie yapcam sanırım
oh rahatladım ama yaaa yruyuş gibisi yok burda yuruyüş yolu yok tüm sehri gezdik nerdeyse
oh be spor gibisi yok
haftada 2*3 gunde olsa yapıcam ,
ah sunun cdsi olsa köye gittiğimde laptopuda götürür köyde yapardım :S
ama araştırdım yok .:S
kardeşim indirebilrse indirsin bana bır en azından leslie 3 e kdr ne olr neolmaz dursun internet falan olmaz elimde sporyapcagım bi video olur dimi kızlar
Fitt_anne tatlımmm valla sporu sevmeye başladım nedense iyi gelıyor yorsada

Tatlı krizleri için ve kahve yanına güzel eşlikçi oluyor. Afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…