- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.301
Iyi olsun madem :))Sana söz senin için bozmiycam sürekli şunu yediler ben yemedim diye yazicam
Ama biraz esnek olabiliriz dimi
Misal iki avuç çekirdek gibi meyve gibi
Dimi ya daha yeni ilaç aldım durucak gibi degilim agridanda kirmamak için geldim diycem:))Ay sanki oruçmusun istersen yersin
Tabiki sen istemiyosun :)))
Kız senin bugün midende yanma yokmuydu :)
Yarın da vicdan çorbası içiyim diyorum bı tencere var hem iyiden geliyirValla bilmiyorumki cnm
Kız kendini zorlama işte
3 lt iç yeter daha bitki çaylarıda var
Baharım sen hiç takılma cnm ona bu hafta elinden geleni yaptınbenim ki gelmedi iki gün var cuma sabah gelmesinde ctesi basımın ustunde yeri varvalla bende wc ile alk yaşıyorum
Iyi geliyosa iç cnmYarın da vicdan çorbası içiyim diyorum bı tencere var hem iyiden geliyir
2 saat laf anlatmaktansa en iyisi bu :)Dimi ya daha yeni ilaç aldım durucak gibi degilim agridanda kirmamak için geldim diycem:))
Afiyet olsun erisin yağlar abla nasıl gidiyor detoks yapıyprmusun
Hindi aynımtavuk gibi oldu bende korkuyordum bimden aldım güzeldi canımkız rakibe hiç sesin çıkmıyor enerjik canlı kanlı takımın çıtırı dedik sen seessizliğe gömüldün bak alırım boyunuj olçusu veririm yağları senden çok cuma geliyor bass basss
hindiinin tadı nasıl canım hep deneyim diyorum cesaret edemiyorum aslında tuketimi çok olmadıgı için daha saglıklı hemen hormon verip iki günde reyonlara koymuyorlar ama lezzet problemim var benim
yeni yeni a101 lerde cicili paketlerde cocuk üzümleri kuru meyveler var
oyy masallah hele ilk yegense cok ballı oluyor ben neler yapardım yegenime valla
aynen ya resmen bir sukunet var korkuyorum takımın birincisi bu hafta ben olacagım düye hayır bunye alışkın degil+500 le bu fikirdeyim ya ne ego ne ego
her anları çok güzel çok şükür her anlarını görebildiğimiz için yanlarında olabildiğimiz için tabi torun daha tatlıdır
geçen konuşuyorouz neden torun daha tatlı esimin amcası diyor ki kaygı yok cunku
hatamı ettim diye düşünmek yok okusun diye ugrasmak yok ilerde nasıl olur demek yok sevme kısmı şımartma kısmı bizde sorumluluk anne babada bu yuzden korkusuz seviyorsun setler germiyorsun cocuklarımızda endişelenmekten hesap yapmaktan yaşayamıyoruz
bence de çok mantıklı sence zuhal babaanne
plan belli akşam çorba salata yogurt gun içi çok verimli geçti
maşallah poni hep böyle kal
bu hafta çok hızlı geçti valla hiçbirşey anlamadım ama son üç gün -1 getirse bana göbek atacagım
bende de iki sepet katlanacak bi sepet utulenecek var esim iş kıyafetini getirecek bu
kız neden sabit olasın sen hallaedersin
evet çin tuzu msg vs bir sürü adı var sadece abur cubur degil kullanımına belli miktarda izin verildiği için resgorantlarda da kullanılıyor ve ne kadar denetleniyor kullanım miktarı tartışılır
benim buyuk bardak 500ml orta 350ml küçük bardaklar zaten sadece ölçü için kullanıyor bizdebaskul ailesi gibiyiz
@askrhpozitif geçmiş olsun canım
@seydan94 evde havuc vardı bende havucu julıenn kestım tavugu kendi suyuyla soteledım baharatladım üstüne yogurt döktüm :)
ben bugun geç kalkmışım kızlar ya direk akşamı yerim günü kapatırm
sabah kahvaltımı çeşitli meyve ve yogurtla yaptım
annem saolsun abartmış meyve konusunda hepsınden bırer parca yedim
yogurda karıstırıp
Bugunde anneme mısafır gelıyormus yarın ögleden sonra evimde olcam
aksam 7 den sonrada köydedyım cumartesıye kadar
@askrhpozitif canım sana cuma gunu sms atıcam sanırım
gruba gırememm buyuk ıhtımal
sporu bugun sıkıstırmaya bakıcam çalışıcam hatta
Cevabımı okudun heraldeMefkurem buradayım. İtiraf mesajını zaten zor yazdım, yorumlarınıza yüreğim dayanmaz diye kaçtım. Ancak cesaretimi tekrar toplayıp geldim. Hatta tartıldım, durumun vehametini anlayayım dedim. 90.3 yani +300. Kendime gelip Cumaya kadar eksiye dönmeye çalışayım.
İnan takım sorumluluğu olmasa şimdi kendime bir irmik helvası kavurup yemiştim Bahar, ama elimden bu kadar geliyor. Dua edin lütfen bana.Valla kiriliyorum edibecim sen söz vermedin mı bize takımın listenin sorumluluğunu tasiyacsgim demedin mi bak normalde sabırlı biri değilim çoktan seninle menuler yüzünden kavga etmiş olmam gerekirdi inan bana biraz tutuşan kendini vereceksin bunu gördüğümüz için bu kadar dil döktük ama sen istemelisin sen istemezsen biz kırk takla atarak işe yaramaz
Hayır lütfen şişko kalmak istemiyorum, kimseyi de olumsuz etkilemek istemiyorum. Tecrübelisiniz, +300 için Cumaya kadar nasıl bir yol izleyip eksi yapsam?Aslında kırıyosun tatlım
Çünkü biz bir takımız ve domino taşı gibi birimiz yıkıldımı bu diğerlerinede siyaret eder
Biz sana inandık güvendik ama sen kendine inanmıyosun
Sürekli beyninde açım, doymuyorum, yapamam edemem modlaması var
Bak kaçamak yaptım diyosun bunu telafi edeceğine akşam ne olur bilemiyorum diyosun
Madem yaptın oldu bitti
Bunun birdaha yaşanmaması için elinden geleni yapacaksın
Haa ben yapmıcam şişko kalmaya devam edecem diyosanda bu senin seçimin
Çok üzgünüm Merve, inan söz verdiğim anlarda motivasyonum yüksek oluyor, yaparım diye düşünüyorum. Gerçekten samimi bir sözdü. Ama dün geceki gibi yeme krizi geldiğinde midem bulanana kadar yerken sanki kendimde olmuyorum.Ay böyle insanlara gıcık oluyorum doğurmayi ne sanıyorlar anlamıyorum
yani Edibe ben senden söz almadım mı sen bana demedin mi liste beni daha motive edecek diye gerçekten söyleyecek söz bulamayacak kadar hayal kırıklığına ugrattin beni
Hadi seni sevindireyim bugün artıdaydımAfiyet olsun erisin yağlar abla nasıl gidiyor detoks yapıyprmusun
havlu atacam az kaldı ben sabah yediğimle duruyorum ama göbüş aynı bende hala
yorgunluk yoğunluk takmıyordum ama sanırım bişeylerin değişmesi lazım bende bulacam
Aslında canım birşey yemek isteyince açıp yazdıklarınızı okumak bile yetiyor. Hele dün zamanın çabucak geçmesiyle ilgili yazdıkların çok etkilemişti beni. Ama ne bileyim gece girdim foruma herkes uyuyordu. Aslında şimdi aklıma geldi keşke geçmiş sayfaları okusaydım. cumaya kadar -1 olmak için elimden geleni yapayım.Cevabımı okudun heralde
Karar verdinmi cnm şu umutsuzluğu üstünden atıp devam edecekmisin
O kadar yemeye +300 oluyosan sen o metoyu öp de başına koy cnm
Şu 2 gün dikkat et en az -1 olursun diyim sana
Bak dünde, herseferinde de aynı şeyi yazıyorum sana
Ana öğünlerini kuruyemişle ıvır zıvırla geçiştirme doğru şeylerle karnını doyur
Salata yoğurdun eksik olmasın öğünlerde bunlarda miktara takılma
Aralarda da acıkırsan yine yoğurdun kuruyemiş meyve vs.aranı yap
Mesela dün senin için akşam Çok erkendi sonra acıkacağın ortadaydı
Vakit geçmeden yoğurdunu yeseydin yanında belki 1 y.elma krize girmicektin
Hep diyorum bişey yemeden önce buraya yaz
Güzelim sadece karbona dikkat edecenHayır lütfen şişko kalmak istemiyorum, kimseyi de olumsuz etkilemek istemiyorum. Tecrübelisiniz, +300 için Cumaya kadar nasıl bir yol izleyip eksi yapsam
Öncelikle Kendine değer ver cnmAslında canım birşey yemek isteyince açıp yazdıklarınızı okumak bile yetiyor. Hele dün zamanın çabucak geçmesiyle ilgili yazdıkların çok etkilemişti beni. Ama ne bileyim gece girdim foruma herkes uyuyordu. Aslında şimdi aklıma geldi keşke geçmiş sayfaları okusaydım. cumaya kadar -1 olmak için elimden geleni yapayım.
BBaharım sen hiç takılma cnm ona bu hafta elinden geleni yaptın
Önemli olanda o
Haa şişlik vs.olursada haftaya yatırım olur
abla diyetin başından beri hep 3 öğün yedim 5 saati hep korudum asla ara öğün yapmadım belki 2 öğüne düşmüşümdürHadi seni sevindireyim bugün artıdaydım
Ama ne yapıp edip eksiye düşecem inş.
Çok kritik yerdesin cnm hedefe az kaldı
şimdi havlunu atarsan o rakam hemen yukarı çıkacak sen farkına bile varmazsın
Vücudunu şaşırtacan tatlım
Mesela 2 öğün yiyosan Cumadan sonra 3 gün, 3 öğün +minik aralar yaparak metoyu hızlandırabilirsin
Onu içiyorsan seni tebirk ediyorum alnından öpüyorum abla helal olsun ne öyle ya ıyyySodalı yeşil çayımda bitti
Şimdi ödem suyuna devammm
Güzelim sadece karbona dikkat edecen
Bugün ne yedin bilmiyorum ama
Akşam 1 ana yemek yanında yoğurt salata
Yarında sıfır ekmekli bol prolu olursa iyi olur
Meyve falanda olmazsa iyi olur
Tamam inşallah bu dediklerini uygulayayım.Öncelikle Kendine değer ver cnm
Kendin için zaman ayır
Ödem suyunu yapıyomusun mesela
Suyuna tarçın atarsan buda insilünü dengeler
Dereotu açlığa iyi gelir salatana yoğurduna koy hiç olmadı acıktığında al bi tutam çiğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?