- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.281
İnşallah ablam ya yoksa koca hafta boşa geçmiş olacakOlur canım bendede tavuk but yok tavuk bonfile yapicam
al bendende o kadar poni
Yarın eksiye geçersin sen
Aynen öyle oldu bahar
Aaa ne kadarlık hamile yeğen küçük değil mi
hoşgeldin canım nasıl olsun cuma telaşı içinde
maşallah canım
Allah bağışlasın canımEvet 1 yaşında yengemde 2 aylık hamile canım :)
Ben reglim ama ödemi atıyorum sanki wc onu söylüyor:)regl oldum mu sende mı pisti olduktakimca
Yeğenin bir yaşındaydı dimi
sıcak valla rakibem bol bol su içiyorum ödem tutmayın diye
Bu beni daha çok demotive ederİnşallah ablam ya yoksa koca hafta boşa geçmiş olacak
abla Allah inancı var bu kadının ben okumamanın cehaletini anlarım ama kuranı okuya okuya cehaleti hazmedemiyorum rabbim ona sabır versin ne deyimKadın cahilmiş o zaman cnm yazık çocuklara
kız olur mu emegimiz ortada niye boş geçsin her hafta stedigimizi vermeyebilir ama biz yeter ki istemekte ısrar edelimmİnşallah ablam ya yoksa koca hafta boşa geçmiş olacak
Biz salı yada çarşamba yola çıkıyoruz bu cuma ödül yok bana buradaki oldugum süre boyunca iyce degerkendirmem lazım haftaya cuma en az 1kilo hedefimIyi olmaya çalışıyoruz tatlım
Bu hafta genelde bi sakinlik var :))
Sizinde bebiş küçük daha yengen ne kadarlık hamile
Bu çok iyi haber cumaya şişlik mişlik kalmazBen reglim ama ödemi atıyorum sanki wc onu söylüyor:)
benim ki gelmedi iki gün var cuma sabah gelmesinde ctesi basımın ustunde yeri varBen reglim ama ödemi atıyorum sanki wc onu söylüyor:)
Alışınca bir bir vermeye bı garip oluyorum veremediğim zaman:)abla Allah inancı var bu kadının ben okumamanın cehaletini anlarım ama kuranı okuya okuya cehaleti hazmedemiyorum rabbim ona sabır versin ne deyim
kız olur mu emegimiz ortada niye boş geçsin her hafta stedigimizi vermeyebilir ama biz yeter ki istemekte ısrar edelimm
Geldiği gün ödem olmuyorda ikinci üçüncü gün sanki oluşuyorbenim ki gelmedi iki gün var cuma sabah gelmesinde ctesi basımın ustunde yeri varvalla bende wc ile alk yaşıyorum
Kuzum cehaletin okuyup okumamakla alakası yokkiabla Allah inancı var bu kadının ben okumamanın cehaletini anlarım ama kuranı okuya okuya cehaleti hazmedemiyorum rabbim ona sabır versin ne deyim
kız olur mu emegimiz ortada niye boş geçsin her hafta stedigimizi vermeyebilir ama biz yeter ki istemekte ısrar edelimm
Yarın hele iyi degerlenfirmem lazım sabahtan spor 4lt su, yeşil çay şimdilik plqn buBu çok iyi haber cumaya şişlik mişlik kalmaz
Kaç gün kalacaksınızBiz salı yada çarşamba yola çıkıyoruz bu cuma ödül yok bana buradaki oldugum süre boyunca iyce degerkendirmem lazım haftaya cuma en az 1kilo hedefim
Suyuda çok abartma tatlımYarın hele iyi degerlenfirmem lazım sabahtan spor 4lt su, yeşil çay şimdilik plqn bu
Erkenden bitirirsem gene atamazmiyimkiSuyuda çok abartma tatlım
Ihtiyacından fazlasını içersen vücut atamaz o suyu yine ödem olur
Ay sanki oruçmusun istersen yersinCardaga cikicaz şimdi komsuyla konuştum şimdi bana ısrar etme salata yiycrm ben dedim
Ozaman hiç gelme sen bakarken biz nasıl yiyceZ dedi:)
Allah'ım ya nasıl yeme içme tek gayemiz olmuş dikkat eden insan ötekileştiriliyor hemen
Eminim diğerlerinde de bir sürü şey duycam kalp kırmadan bitirsem su günü
Zaten nefisle uğraşıyoruz birde boyleleritle ugras
Sana söz senin için bozmiycam sürekli şunu yediler ben yemedim diye yazicamKaç gün kalacaksınız
Bak dilek sen bozarsan bende bozarım :))benim geri kilo almamı istemezsin dimiiii
Bi gidersem 20 kilo daha alır gelirim
Benim için 1 aya kalmaz
atmıyor dilek atması bir kaç günü buluyor kendimden biliyorumErkenden bitirirsem gene atamazmiyimki
Valla bilmiyorumki cnmErkenden bitirirsem gene atamazmiyimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?