- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.321
abla sodalli yeşil çay ödem suyu degilmiydi başkada mıSodalı yeşil çayımda bitti
Şimdi ödem suyuna devammm
Olur böyle şeyler canım hele diyetin başında vücudun tamamen değişiyor midene eskisi kadar sadık değilsin neyi verirsen ona alışır miden sürekli şekerli ve hamur yersen sürekli onu ister beyaz ekmeğe aşık biriydim ben şimdi sıcacık koy önüme yüzüne bakmam 2 sene olmuştur sayılıdır yediğim tahıllımekmek bulamadıysam belkiSelam arkadaşlar. Moralim çok bozuk ben yine diyeti fena bozdum. Yok benden adam olur mu bilmiyorum. Bakıyorum siz ufak kaçamaklar bile yapmıyorsunuz ben öyle mi? her gün her gün bozuyorum üç hafta olacak oturtamadım hiç bir şeyi. Dün akşam her şey iyiydi başta bakıyorum yok yani yogurt bile yiyesim yok boşver erken yatarım filan diyorum. Ama oyalanıp durdum saat 12 oldu. Hadi kızım uyanmasın mı? Sabah dörde kadar oturdum, salladım. Aşırı uykum geldi moralim bozuldu bir sürü şey yedim öyle böyle değil yazamam çok utanıyorum. sonra pişmanlıktan ve midemin patlayacak hale gelmesinden başım da ağrıdı. 4 te artık eşimi kaldırdıp yattım. Sabah oğlumu eşim okula göndermiş. Kız da uyuduğu için 1'e kadar da uyudum. Kalkınca bir tost ve üç hurma yedim. Ağrı kesici içtim ama başım hala ağıyor. Akşam misafirliğe gidiyoruz. Akşam için de umutlu değilim. Şeytan diyor boşver sen diyet filan yapamazsın bırak. Size de yazık sürekli benim gelgitlerimle kaçamaklarımla uğraşıyorsunuz, inşallah sizin şevkinizi kırmıyorumdur böyle
Vermeseydi eline sakızı küçücük çocuğa sakızmı verilir olaca bu ne bekliyorBide zamane çocukları hep çok ilgiliydi kardeş gelince ister istemez azalıyor sabırlı biriyse yengen sorun şu olmaz ama ben karşı komsumdan dolayı çok üzülüyorum araları 1.5yas garibim bütün sinir ondan çıkıyor gelen geçen ona bağırıyor dayakta çabası geçen balkona çıktım söyledim artık Aysun yeter dedim bide beddua ediyor cocuga yok boğazında kalsibda kurtuluşun o diye Allah aratir yada acısını yaşatırsa görürsün sabi Candan ne istiyorsun
Dayanamiycan madem yapmasaydin zorla mı geldi o mu istedi isteye bile yap sonra böyle yok olayda balkona sakız yapışmış buzla çıkart dedim bu kadar basit
Afiyet olsun canım(09:00)
1 ince dilim karpuz
2 kk peynir
(14:00)
1 kase semizotu salatası
Yaklaşık 200 Gr et sote
Akşam henüz acikmadim acikirsam yemeği düşünmüyorum
Su: 2lt su icildi +1 lt sodali yesilcay içiliyor
sen yanlış falanmı yaptın cnm normal bitki çayı gibiOnu içiyorsan seni tebirk ediyorum alnından öpüyorum abla helal olsun ne öyle ya ıyyy
Evde ne varsa içine koyabilirsin cnmTamam inşallah bu dediklerini uygulayayım.
Ödem suyu nasıldı, sürahiye suyu koyup içine maydanoz, salatalık mı koyuyorduk?
Suyun içine herşeyi dolduruyozya cnm ödem suyu oabla sodalli yeşil çay ödem suyu degilmiydi başkada mı
daha yeni siz geldiniz ordan kızzKızı parka goturdum geldim kardeşim aradi buraya geliyorlardı annemler falan kızı uyutayim yine bir evi derleyip toplayayim sabah topluyorum aksama yine dağılıyor
Olur böyle şeyler canım hele diyetin başında vücudun tamamen değişiyor midene eskisi kadar sadık değilsin neyi verirsen ona alışır miden sürekli şekerli ve hamur yersen sürekli onu ister beyaz ekmeğe aşık biriydim ben şimdi sıcacık koy önüme yüzüne bakmam 2 sene olmuştur sayılıdır yediğim tahıllımekmek bulamadıysam belki
Kola şimdi öyle şekerli geliyorki midem bulanıyor
Zero bile
Zamanla oturacak herşey sabret diyete ilk başladığımda aralık ayında koca bir kavanoz nutellayı aldom elime kusana kadar yedim aklıma gelen tüm hamur işlerini yaptım yedim yedim kendime dedimki kusana kadar ölene kadar ye yasemin bu son olacak yemenin sonu yok çünkü bi insanı sadece kendisi tedavi eder eğer isterse tabi yoksa herşey boşa
nasıl bir vğcut hayal ediyorsan onu buzdolabına yapıştır her ay kendine 1 beden küçük bir kıyafet al içine girmeye çalış ölçümlerini bi yere mutlaka yaz küçük hedefler koy kendine yavaş ve emin adımlarla zamana bırak ve kenara çekil seyret :)
Acıkmazsan helal olsun dicemde(09:00)
1 ince dilim karpuz
2 kk peynir
1 kase semizotu salatası
Yaklaşık 200 Gr et sote
Sabahla öğlen biraz es geçilmiş akşam güzelMenü
Sabah peynir 1 dl ekmek
Öğlen 3 kayısı
Akşam 100 gr hindi 1 kase patlıcan yemeği
Bitki çayı 1 litre
Su 2 ye tamamlarım
Yeşil çay 1 litre
Yasemin çayı sinirlerimi gerginliğimi tedavi etmek için işe yarar inşallah
Güzelim önceki hafta börek yemiştinB
abla diyetin başından beri hep 3 öğün yedim 5 saati hep korudum asla ara öğün yapmadım belki 2 öğüne düşmüşümdür
Şimdi ben ara öğün nasıl yaparım sen deyince bile etkilendim bunu yaşam tarzı haline getirdim
Dediğin gibi bırakırsam biliyorum ki tekrar alacağım o yüzden hedefi aşağıya çektim ama yoruluyorum insanız sonuçta
şeker karbon patlaması yaşayacam belki öyle şaşırır vücudum
Bizim doktor öyle demişti sütlü tatlımyiyerek vücudunuz şaşırabilir diye kıyabilirsem kendime
tabi cumadan sonra seni seviremem şimdilik :)
kardeşm ve eşi gelecekti sadece bizimkileri de kandırmışlar aniden karar vermisler apar topar çıkmışlar hepsi Ramazan'dan önce görüştük birde bu bayramda 2 gün gördüm kardeşimi görmeyeli 4,5 ay oluyorsen yanlış falanmı yaptın cnm normal bitki çayı gibi
Evde ne varsa içine koyabilirsin cnm
Limon dilimleri taze zencefil salatalık y.elma nane yaprakları çubuk tarçın karanfil vs.
Suyun içine herşeyi dolduruyozya cnm ödem suyu o
Öbürü sodalı y.çay
daha yeni siz geldiniz ordan kızz
Maşallah sık sık geliyolar :))
Acıkmazsan helal olsun dicemde
Aslında bugün ye yarın yeme istersen
Sabahla öğlen biraz es geçilmiş akşam güzel
Şimdi menülerini hatırlıyamadım
Sen yoğurtta hergün yiyomusun cnm
Ben anlamadım hrralde :)))jeton düşmedikardeşm ve eşi gelecekti sadece bizimkileri de kandırmışlar aniden karar vermisler apar topar çıkmışlar hepsi Ramazan'dan önce görüştük birde bu bayramda 2 gün gördüm kardeşimi görmeyeli 4,5 ay oluyor
o zaman hıc gelme demek nedir ya tek amac biseyler yemekmıymıs :SCardaga cikicaz şimdi komsuyla konuştum şimdi bana ısrar etme salata yiycrm ben dedim
Ozaman hiç gelme sen bakarken biz nasıl yiyceZ dedi:)
Allah'ım ya nasıl yeme içme tek gayemiz olmuş dikkat eden insan ötekileştiriliyor hemen
Eminim diğerlerinde de bir sürü şey duycam kalp kırmadan bitirsem su günü
Zaten nefisle uğraşıyoruz birde boyleleritle ugras
tesekkür ederim ablam :)daha yeniyimis Allah analı babalı büyütsün
İnşallah dediğin gibi olur ve başarabilirim. Aslında bir beden küçük bir pantolon almıştım. Bugün deneyip nereye kadar çekebiliyorum bakayım. Dolabın bir köşesine attım aklımdan bile çıkmış.Olur böyle şeyler canım hele diyetin başında vücudun tamamen değişiyor midene eskisi kadar sadık değilsin neyi verirsen ona alışır miden sürekli şekerli ve hamur yersen sürekli onu ister beyaz ekmeğe aşık biriydim ben şimdi sıcacık koy önüme yüzüne bakmam 2 sene olmuştur sayılıdır yediğim tahıllımekmek bulamadıysam belki
Kola şimdi öyle şekerli geliyorki midem bulanıyor
Zero bile
Zamanla oturacak herşey sabret diyete ilk başladığımda aralık ayında koca bir kavanoz nutellayı aldom elime kusana kadar yedim aklıma gelen tüm hamur işlerini yaptım yedim yedim kendime dedimki kusana kadar ölene kadar ye yasemin bu son olacak yemenin sonu yok çünkü bi insanı sadece kendisi tedavi eder eğer isterse tabi yoksa herşey boşa
nasıl bir vğcut hayal ediyorsan onu buzdolabına yapıştır her ay kendine 1 beden küçük bir kıyafet al içine girmeye çalış ölçümlerini bi yere mutlaka yaz küçük hedefler koy kendine yavaş ve emin adımlarla zamana bırak ve kenara çekil seyret :)
Bence akşam birşeyler ye, böyle biraz az gözüktü bana. Ama kaçamak yok tabiki tebriği hakediyorsun canım.(09:00)
1 ince dilim karpuz
2 kk peynir
1 kase semizotu salatası
Yaklaşık 200 Gr et sote
Çok az deil mi Yasemin? Patlıcan yemeği beni pek doyurmuyor sana nasıl geldi bilmiyorum ama.Menü
Sabah peynir 1 dl ekmek
Öğlen 3 kayısı
Akşam 100 gr hindi 1 kase patlıcan yemeği
Bitki çayı 1 litre
Su 2 ye tamamlarım
Yeşil çay 1 litre
Yasemin çayı sinirlerimi gerginliğimi tedavi etmek için işe yarar inşallah
Hemen hazırlıyorum Zuhal, sağol.sen yanlış falanmı yaptın cnm normal bitki çayı gibi
Evde ne varsa içine koyabilirsin cnm
Limon dilimleri taze zencefil salatalık y.elma nane yaprakları çubuk tarçın karanfil vs.
Suyun içine herşeyi dolduruyozya cnm ödem suyu o
Öbürü sodalı y.çay
daha yeni siz geldiniz ordan kızz
Maşallah sık sık geliyolar :))
Acıkmazsan helal olsun dicemde
Aslında bugün ye yarın yeme istersen
Sabahla öğlen biraz es geçilmiş akşam güzel
Şimdi menülerini hatırlıyamadım
Sen yoğurtta hergün yiyomusun cnm
Zayıflarsan engel olmaz diye biliyorum.Benim regl yine gecikti
Pcos var bende o yüzden arada böyle düzensizlik oluyo
pcosun tedavısı varmı kızlar bılıyor musunuz ılerde cocuk sahıbı olmaya engel degıl dımı(
O zaman zayıflamaya devam :)Zayıflarsan engel olmaz diye biliyorum.
a.ma arada düzensizlik oluyo o nasıl gecicekZayıflarsan engel olmaz diye biliyorum.
Bu duygu başlangıçta olabiliyor cnm zamanla aşacaksınMefkurem Ben aslında ılk basta cok kıskanıyordum abımı yengemden halada var sankı engel olamıyorum a.ma yınede tabıkı abım ıcın cogu seyını alttan alıyorum yardımcı oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?