Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olur böyle şeyler canım hele diyetin başında vücudun tamamen değişiyor midene eskisi kadar sadık değilsin neyi verirsen ona alışır miden sürekli şekerli ve hamur yersen sürekli onu ister beyaz ekmeğe aşık biriydim ben şimdi sıcacık koy önüme yüzüne bakmam 2 sene olmuştur sayılıdır yediğim tahıllımekmek bulamadıysam belki
Kola şimdi öyle şekerli geliyorki midem bulanıyor
Zero bile
Zamanla oturacak herşey sabret diyete ilk başladığımda aralık ayında koca bir kavanoz nutellayı aldom elime kusana kadar yedim aklıma gelen tüm hamur işlerini yaptım yedim yedim kendime dedimki kusana kadar ölene kadar ye yasemin bu son olacak yemenin sonu yok çünkü bi insanı sadece kendisi tedavi eder eğer isterse tabi yoksa herşey boşa
nasıl bir vğcut hayal ediyorsan onu buzdolabına yapıştır her ay kendine 1 beden küçük bir kıyafet al içine girmeye çalış ölçümlerini bi yere mutlaka yaz küçük hedefler koy kendine yavaş ve emin adımlarla zamana bırak ve kenara çekil seyret :)

Vermeseydi eline sakızı küçücük çocuğa sakızmı verilir olaca bu ne bekliyor
Arsız çocuklar nasıl oluyor işte böyle anaların yüzünden oku belayı et küfürü at dayağı sürekli bağır çağır sonra bu çocuk niye böyle
E senin yüzünden eşek derisine çeviriyorlar çocukların yüzünü
Oh be rahatladım

Menü
Sabah peynir 1 dl ekmek
Öğlen 3 kayısı
Akşam 100 gr hindi 1 kase patlıcan yemeği
Bitki çayı 1 litre
Su 2 ye tamamlarım
Yeşil çay 1 litre
Yasemin çayı sinirlerimi gerginliğimi tedavi etmek için işe yarar inşallah

Onu içiyorsan seni tebirk ediyorum alnından öpüyorum abla helal olsun ne öyle ya ıyyy
sen yanlış falanmı yaptın cnm normal bitki çayı gibi

Tamam inşallah bu dediklerini uygulayayım.
Ödem suyu nasıldı, sürahiye suyu koyup içine maydanoz, salatalık mı koyuyorduk?
Evde ne varsa içine koyabilirsin cnm
Limon dilimleri taze zencefil salatalık y.elma nane yaprakları çubuk tarçın karanfil vs.

abla sodalli yeşil çay ödem suyu degilmiydi başkada mı
Suyun içine herşeyi dolduruyozya cnm ödem suyu o
Öbürü sodalı y.çay

Kızı parka goturdum geldim kardeşim aradi buraya geliyorlardı annemler falan kızı uyutayim yine bir evi derleyip toplayayim sabah topluyorum aksama yine dağılıyor
daha yeni siz geldiniz ordan kızz
Maşallah sık sık geliyolar :))

(09:00)
1 ince dilim karpuz
2 kk peynir
(14:00)
1 kase semizotu salatası
Yaklaşık 200 Gr et sote

Akşam henüz acikmadim acikirsam yemeği düşünmüyorum

Su: 2lt su icildi +1 lt sodali yesilcay içiliyor
Acıkmazsan helal olsun dicemde
Aslında bugün ye yarın yeme istersen

Sabahla öğlen biraz es geçilmiş akşam güzel

Şimdi menülerini hatırlıyamadım
Sen yoğurtta hergün yiyomusun cnm

Güzelim önceki hafta börek yemiştin
Bu hafta sütlaç gözleme vardı zaten

Bence sen biraz dengesiz besleniyosun
Öğünlerini birazdaha çeşitlendir

Sen bilirsin tatlım ama denemekden zarar gelmez
Minik aralar mesela 1 ceviz, 5 badem, yarım elma gibi
Vücudu kandıracan

kardeşm ve eşi gelecekti sadece bizimkileri de kandırmışlar aniden karar vermisler apar topar çıkmışlar hepsi Ramazan'dan önce görüştük birde bu bayramda 2 gün gördüm kardeşimi görmeyeli 4,5 ay oluyor

Ben anlamadım hrralde :)))jeton düşmedi
Hem ramazan öncesi hemde bayramda görüştünüz ama 4.5 ay oldu

o zaman hıc gelme demek nedir ya tek amac biseyler yemekmıymıs :S
gercekten ınsanlar saglıklı beslenene diyet yapana öcü görmüş gibi bakıyo

İnşallah dediğin gibi olur ve başarabilirim. Aslında bir beden küçük bir pantolon almıştım. Bugün deneyip nereye kadar çekebiliyorum bakayım. Dolabın bir köşesine attım aklımdan bile çıkmış.
(09:00)
1 ince dilim karpuz
2 kk peynir
(14:00)
1 kase semizotu salatası
Yaklaşık 200 Gr et sote

Akşam henüz acikmadim acikirsam yemeği düşünmüyorum

Su: 2lt su icildi +1 lt sodali yesilcay içiliyor
Bence akşam birşeyler ye, böyle biraz az gözüktü bana. Ama kaçamak yok tabiki tebriği hakediyorsun canım.
Çok az deil mi Yasemin? Patlıcan yemeği beni pek doyurmuyor sana nasıl geldi bilmiyorum ama.
Hemen hazırlıyorum Zuhal, sağol.

Mefkurem Ben aslında ılk basta cok kıskanıyordum abımı yengemden halada var sankı engel olamıyorum a.ma yınede tabıkı abım ıcın cogu seyını alttan alıyorum yardımcı oluyorum :)
Bu duygu başlangıçta olabiliyor cnm zamanla aşacaksın
Benim kızda mesela abisi evlenceği zaman kıskanıyodu onu benden daha çok sevecek diye
Ama şimdi çok iyi anlaşıyolar çokda seviyor gelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…