- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.261
Evet 1 yaşında yengemde 2 aylık hamile canım :)regl oldum mu sende mı pisti olduktakimca
Yeğenin bir yaşındaydı dimi
sıcak valla rakibem bol bol su içiyorum ödem tutmayın diye
Hoşbuldum Merve abla :)Olur canım bendede tavuk but yok tavuk bonfile yapicam
al bendende o kadar poni
Yarın eksiye geçersin sen
Aynen öyle oldu bahar
Aaa ne kadarlık hamile yeğen küçük değil mi
hoşgeldin canım nasıl olsun cuma telaşı içinde
maşallah canım
Oyy 1.5 yaşında kardeş gelecek ilerisi için güzel yaş arasının az olması ama şimdi zor tabiEvet 1 yaşında yengemde 2 aylık hamile canım :)
Aynen ilerde en yakın arkadaş olacaklar bence :) Ama şuan abim ve yengem için bayag zor elimden geldikçe yardım ediyorum bakalımOyy 1.5 yaşında kardeş gelecek ilerisi için güzel yaş arasının az olması ama şimdi zor tabi
Afiyet olsun rakibemEki Görüntüle 2019754 öğle yemeği siz ne yediniz bakalım hiç ses çıkmıyor tartılar ne durumda
Hayırlısı olsuun :)Benim este ikinci çocukla kafayı bozdum önceki gün işten geldi ikinciyi yapalım vakti geldi diyor bismillah dedim annenin düşüncesini bilmesem onunla konuşup dolup geliyorsun böyle birşey yok
Bide zamane çocukları hep çok ilgiliydi kardeş gelince ister istemez azalıyor sabırlı biriyse yengen sorun şu olmaz ama ben karşı komsumdan dolayı çok üzülüyorum araları 1.5yas garibim bütün sinir ondan çıkıyor gelen geçen ona bağırıyor dayakta çabası geçen balkona çıktım söyledim artık Aysun yeter dedim bide beddua ediyor cocuga yok boğazında kalsibda kurtuluşun o diye Allah aratir yada acısını yaşatırsa görürsün sabi Candan ne istiyorsunAynen ilerde en yakın arkadaş olacaklar bence :) Ama şuan abim ve yengem için bayag zor elimden geldikçe yardım ediyorum bakalım
Kendini tam ifade edene kadar düşünmüyorum bazen anlatamıyor çok sinirlrniyor bı çocuk daha olsa belki yıpranma payından bugün ki kadar tahammül edemiycem bilmiyorum tabi ki hayırlı zamanda birde benim hamilelikleri hep riskli yatarak geçiyor rahim aşağıda en azından benim neden yatmak zorunda olduğumu çözebilmeli az çok nasipse üç yaşı bı görelimHayırlısı olsuun :)
İstemiyormusun daha adaşm
Ohh ohh bol ekşi getirsin protein candırAfiyet olsun rakibem
Bende tavuk sote ve yoğurt yedimm :)
yengen çok şanslıymış senin gibi bi görümcesi varAynen ilerde en yakın arkadaş olacaklar bence :) Ama şuan abim ve yengem için bayag zor elimden geldikçe yardım ediyorum bakalım
Sen olgun bilinçli bi annesin cnmBenim este ikinci çocukla kafayı bozdum önceki gün işten geldi ikinciyi yapalım vakti geldi diyor bismillah dedim annenin düşüncesini bilmesem onunla konuşup dolup geliyorsun böyle birşey yok
Ayyy içim acıdı yavrucuğaBide zamane çocukları hep çok ilgiliydi kardeş gelince ister istemez azalıyor sabırlı biriyse yengen sorun şu olmaz ama ben karşı komsumdan dolayı çok üzülüyorum araları 1.5yas garibim bütün sinir ondan çıkıyor gelen geçen ona bağırıyor dayakta çabası geçen balkona çıktım söyledim artık Aysun yeter dedim bide beddua ediyor cocuga yok boğazında kalsibda kurtuluşun o diye Allah aratir yada acısını yaşatırsa görürsün sabi Candan ne istiyorsun
Dayanamiycan madem yapmasaydin zorla mı geldi o mu istedi isteye bile yap sonra böyle yok olayda balkona sakız yapışmış buzla çıkart dedim bu kadar basit
valla ben hergun aynıyım hiç düzgün konuşmak yok çocukta haylaz değil mülayim çekil oğlum diyecek cekillll bebee diye bağırıyor kadın benden iki yaş büyük ama onu gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor birde gelip gitmiyorsun diyo gördükçe ne gelip gitcem bı kaşık suda bogasim varyengen çok şanslıymış senin gibi bi görümcesi var
Şimdiki anne adayları biraz nazlı oluyor
Bizim gelin ilkinde öyleydi :))ama şimdikinde öyle değil
Sen olgun bilinçli bi annesin cnm
Yaş aralığı fazla olunca kıskançlıkda daha fazla oluyor sanki
Ayyy içim acıdı yavrucuğa
Kadının yaşı küçükmü
Bide eşle falan sorunlar varsa küçük çocuklarda işin cabası oluyor kadınlar kaldıramıyor bu yükü
Valla kiriliyorum edibecim sen söz vermedin mı bize takımın listenin sorumluluğunu tasiyacsgim demedin mi bak normalde sabırlı biri değilim çoktan seninle menuler yüzünden kavga etmiş olmam gerekirdi inan bana biraz tutuşan kendini vereceksin bunu gördüğümüz için bu kadar dil döktük ama sen istemelisin sen istemezsen biz kırk takla atarak işe yaramazSelam arkadaşlar. Moralim çok bozuk ben yine diyeti fena bozdum. Yok benden adam olur mu bilmiyorum. Bakıyorum siz ufak kaçamaklar bile yapmıyorsunuz ben öyle mi? her gün her gün bozuyorum üç hafta olacak oturtamadım hiç bir şeyi. Dün akşam her şey iyiydi başta bakıyorum yok yani yogurt bile yiyesim yok boşver erken yatarım filan diyorum. Ama oyalanıp durdum saat 12 oldu. Hadi kızım uyanmasın mı? Sabah dörde kadar oturdum, salladım. Aşırı uykum geldi moralim bozuldu bir sürü şey yedim öyle böyle değil yazamam çok utanıyorum. sonra pişmanlıktan ve midemin patlayacak hale gelmesinden başım da ağrıdı. 4 te artık eşimi kaldırdıp yattım. Sabah oğlumu eşim okula göndermiş. Kız da uyuduğu için 1'e kadar da uyudum. Kalkınca bir tost ve üç hurma yedim. Ağrı kesici içtim ama başım hala ağıyor. Akşam misafirliğe gidiyoruz. Akşam için de umutlu değilim. Şeytan diyor boşver sen diyet filan yapamazsın bırak. Size de yazık sürekli benim gelgitlerimle kaçamaklarımla uğraşıyorsunuz, inşallah sizin şevkinizi kırmıyorumdur böyle
Aslında kırıyosun tatlımSelam arkadaşlar. Moralim çok bozuk ben yine diyeti fena bozdum. Yok benden adam olur mu bilmiyorum. Bakıyorum siz ufak kaçamaklar bile yapmıyorsunuz ben öyle mi? her gün her gün bozuyorum üç hafta olacak oturtamadım hiç bir şeyi. Dün akşam her şey iyiydi başta bakıyorum yok yani yogurt bile yiyesim yok boşver erken yatarım filan diyorum. Ama oyalanıp durdum saat 12 oldu. Hadi kızım uyanmasın mı? Sabah dörde kadar oturdum, salladım. Aşırı uykum geldi moralim bozuldu bir sürü şey yedim öyle böyle değil yazamam çok utanıyorum. sonra pişmanlıktan ve midemin patlayacak hale gelmesinden başım da ağrıdı. 4 te artık eşimi kaldırdıp yattım. Sabah oğlumu eşim okula göndermiş. Kız da uyuduğu için 1'e kadar da uyudum. Kalkınca bir tost ve üç hurma yedim. Ağrı kesici içtim ama başım hala ağıyor. Akşam misafirliğe gidiyoruz. Akşam için de umutlu değilim. Şeytan diyor boşver sen diyet filan yapamazsın bırak. Size de yazık sürekli benim gelgitlerimle kaçamaklarımla uğraşıyorsunuz, inşallah sizin şevkinizi kırmıyorumdur böyle
Kadın cahilmiş o zaman cnm yazık çocuklaravalla ben hergun aynıyım hiç düzgün konuşmak yok çocukta haylaz değil mülayim çekil oğlum diyecek cekillll bebee diye bağırıyor kadın benden iki yaş büyük ama onu gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor birde gelip gitmiyorsun diyo gördükçe ne gelip gitcem bı kaşık suda bogasim var
daha yeniyimis Allah analı babalı büyütsünHoşbuldum Merve abla :)
Yengem 2 aylık hamile bugün kontrole gitti Ömer'e ben baktım annesi hamile olduğundan beri annesine daha bı düştü
Ay böyle insanlara gıcık oluyorum doğurmayi ne sanıyorlar anlamıyorumBide zamane çocukları hep çok ilgiliydi kardeş gelince ister istemez azalıyor sabırlı biriyse yengen sorun şu olmaz ama ben karşı komsumdan dolayı çok üzülüyorum araları 1.5yas garibim bütün sinir ondan çıkıyor gelen geçen ona bağırıyor dayakta çabası geçen balkona çıktım söyledim artık Aysun yeter dedim bide beddua ediyor cocuga yok boğazında kalsibda kurtuluşun o diye Allah aratir yada acısını yaşatırsa görürsün sabi Candan ne istiyorsun
Dayanamiycan madem yapmasaydin zorla mı geldi o mu istedi isteye bile yap sonra böyle yok olayda balkona sakız yapışmış buzla çıkart dedim bu kadar basit
yani Edibe ben senden söz almadım mı sen bana demedin mi liste beni daha motive edecek diye gerçekten söyleyecek söz bulamayacak kadar hayal kırıklığına ugrattin beniSelam arkadaşlar. Moralim çok bozuk ben yine diyeti fena bozdum. Yok benden adam olur mu bilmiyorum. Bakıyorum siz ufak kaçamaklar bile yapmıyorsunuz ben öyle mi? her gün her gün bozuyorum üç hafta olacak oturtamadım hiç bir şeyi. Dün akşam her şey iyiydi başta bakıyorum yok yani yogurt bile yiyesim yok boşver erken yatarım filan diyorum. Ama oyalanıp durdum saat 12 oldu. Hadi kızım uyanmasın mı? Sabah dörde kadar oturdum, salladım. Aşırı uykum geldi moralim bozuldu bir sürü şey yedim öyle böyle değil yazamam çok utanıyorum. sonra pişmanlıktan ve midemin patlayacak hale gelmesinden başım da ağrıdı. 4 te artık eşimi kaldırdıp yattım. Sabah oğlumu eşim okula göndermiş. Kız da uyuduğu için 1'e kadar da uyudum. Kalkınca bir tost ve üç hurma yedim. Ağrı kesici içtim ama başım hala ağıyor. Akşam misafirliğe gidiyoruz. Akşam için de umutlu değilim. Şeytan diyor boşver sen diyet filan yapamazsın bırak. Size de yazık sürekli benim gelgitlerimle kaçamaklarımla uğraşıyorsunuz, inşallah sizin şevkinizi kırmıyorumdur böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?