Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşbuldum Merve abla :)
Yengem 2 aylık hamile bugün kontrole gitti Ömer'e ben baktım annesi hamile olduğundan beri annesine daha bı düştü

Aynen ilerde en yakın arkadaş olacaklar bence :) Ama şuan abim ve yengem için bayag zor elimden geldikçe yardım ediyorum bakalım
Bide zamane çocukları hep çok ilgiliydi kardeş gelince ister istemez azalıyor sabırlı biriyse yengen sorun şu olmaz ama ben karşı komsumdan dolayı çok üzülüyorum araları 1.5yas garibim bütün sinir ondan çıkıyor gelen geçen ona bağırıyor dayakta çabası geçen balkona çıktım söyledim artık Aysun yeter dedim bide beddua ediyor cocuga yok boğazında kalsibda kurtuluşun o diye Allah aratir yada acısını yaşatırsa görürsün sabi Candan ne istiyorsun
Dayanamiycan madem yapmasaydin zorla mı geldi o mu istedi isteye bile yap sonra böyle yok olayda balkona sakız yapışmış buzla çıkart dedim bu kadar basit

Hayırlısı olsuun :)
İstemiyormusun daha adaşm
Kendini tam ifade edene kadar düşünmüyorum bazen anlatamıyor çok sinirlrniyor bı çocuk daha olsa belki yıpranma payından bugün ki kadar tahammül edemiycem bilmiyorum tabi ki hayırlı zamanda birde benim hamilelikleri hep riskli yatarak geçiyor rahim aşağıda en azından benim neden yatmak zorunda olduğumu çözebilmeli az çok nasipse üç yaşı bı görelim

Aynen ilerde en yakın arkadaş olacaklar bence :) Ama şuan abim ve yengem için bayag zor elimden geldikçe yardım ediyorum bakalım
yengen çok şanslıymış senin gibi bi görümcesi var

Şimdiki anne adayları biraz nazlı oluyor
Bizim gelin ilkinde öyleydi :))ama şimdikinde öyle değil

Benim este ikinci çocukla kafayı bozdum önceki gün işten geldi ikinciyi yapalım vakti geldi diyor bismillah dedim annenin düşüncesini bilmesem onunla konuşup dolup geliyorsun böyle birşey yok
Sen olgun bilinçli bi annesin cnm

Yaş aralığı fazla olunca kıskançlıkda daha fazla oluyor sanki

Ayyy içim acıdı yavrucuğa
Kadının yaşı küçükmü
Bide eşle falan sorunlar varsa küçük çocuklarda işin cabası oluyor kadınlar kaldıramıyor bu yükü

valla ben hergun aynıyım hiç düzgün konuşmak yok çocukta haylaz değil mülayim çekil oğlum diyecek cekillll bebee diye bağırıyor kadın benden iki yaş büyük ama onu gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor birde gelip gitmiyorsun diyo gördükçe ne gelip gitcem bı kaşık suda bogasim var

Selam arkadaşlar. Moralim çok bozuk ben yine diyeti fena bozdum. Yok benden adam olur mu bilmiyorum. Bakıyorum siz ufak kaçamaklar bile yapmıyorsunuz ben öyle mi? her gün her gün bozuyorum üç hafta olacak oturtamadım hiç bir şeyi. Dün akşam her şey iyiydi başta bakıyorum yok yani yogurt bile yiyesim yok boşver erken yatarım filan diyorum. Ama oyalanıp durdum saat 12 oldu. Hadi kızım uyanmasın mı? Sabah dörde kadar oturdum, salladım. Aşırı uykum geldi moralim bozuldu bir sürü şey yedim öyle böyle değil yazamam çok utanıyorum. sonra pişmanlıktan ve midemin patlayacak hale gelmesinden başım da ağrıdı. 4 te artık eşimi kaldırdıp yattım. Sabah oğlumu eşim okula göndermiş. Kız da uyuduğu için 1'e kadar da uyudum. Kalkınca bir tost ve üç hurma yedim. Ağrı kesici içtim ama başım hala ağıyor. Akşam misafirliğe gidiyoruz. Akşam için de umutlu değilim. Şeytan diyor boşver sen diyet filan yapamazsın bırak. Size de yazık sürekli benim gelgitlerimle kaçamaklarımla uğraşıyorsunuz, inşallah sizin şevkinizi kırmıyorumdur böyle

Valla kiriliyorum edibecim sen söz vermedin mı bize takımın listenin sorumluluğunu tasiyacsgim demedin mi bak normalde sabırlı biri değilim çoktan seninle menuler yüzünden kavga etmiş olmam gerekirdi inan bana biraz tutuşan kendini vereceksin bunu gördüğümüz için bu kadar dil döktük ama sen istemelisin sen istemezsen biz kırk takla atarak işe yaramaz

Aslında kırıyosun tatlım
Çünkü biz bir takımız ve domino taşı gibi birimiz yıkıldımı bu diğerlerinede siyaret eder

Biz sana inandık güvendik ama sen kendine inanmıyosun
Sürekli beyninde açım, doymuyorum, yapamam edemem modlaması var

Bak kaçamak yaptım diyosun bunu telafi edeceğine akşam ne olur bilemiyorum diyosun

Madem yaptın oldu bitti
Bunun birdaha yaşanmaması için elinden geleni yapacaksın

Haa ben yapmıcam şişko kalmaya devam edecem diyosanda bu senin seçimin

Kadın cahilmiş o zaman cnm yazık çocuklara

Ay böyle insanlara gıcık oluyorum doğurmayi ne sanıyorlar anlamıyorum
yani Edibe ben senden söz almadım mı sen bana demedin mi liste beni daha motive edecek diye gerçekten söyleyecek söz bulamayacak kadar hayal kırıklığına ugrattin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…