- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.361
Yok canım ya baya tok hıssedıyorum kendımı yasamam :)=ben düzgün yazmamista olabilirim ablaöyle tabiki halime bin şükür abla eşim goturmezse gondermezse onlar gelmeye çalışıyor
baya erken kapatmissin açlık krizi yaşama sonra canim
inşallah ablam bakalım görelim yarın doktorda gitcem bakalm ne dicekBu hafta seni çok merak ediyorum tuğba
Bi bomba patlatırsın inş.
teşekkür ederimcoook güzel bir menü Masallah canım :)
Bizede haber ver cnmşallah ablam bakalım görelim yarın doktorda gitcem bakalm ne
bende şimdi denk geldimde saçma bir program olmuşGeçen kısa bi baktım ona hiç sarmadı beni
Bana banu alkanın yorganlarından lazım :)))
yarın eksi gelir o zamanYok canım ya baya tok hıssedıyorum kendımı yasamam :)=
sıcaktan yıyesıolmuyor zaten insanin
inşallah ablam bakalım görelim yarın doktorda gitcem bakalm ne dicek
teşekkür ederim
Gerçekten öyleeveet zaten yası sorun değil ablam ama düşünce yapımız gerek karakterımız cok farklı yanı onunla hıc dertlestıgımı hatırlamıyorum mesela bana neyın var dıye bıle sormaz hep ben dınlerım onu ama bu bi süreden sonra ınsanı yoruyo
tabiki abla veririm muhakkkakBizede haber ver cnm
inşallah canım çok şükür bi sıkıntımda yokbende şimdi denk geldimde saçma bir program olmuş
yarın eksi gelir o zaman
Olur tatlım tabiki tartı güzel şeyler söyleyecek bencetabiki abla veririm muhakkkak
inşallah canım çok şükür bi sıkıntımda yok
cumayı iple çekicem
canım köydeyken menüleri sana smsle atcam gene habern olsun tatlım
lesliyıde herkes yattıgında yapıcam o yuzden leslıyıde yazarım sana ben
Köyde net çekmiyomu tatlımtabiki abla veririm muhakkkak
inşallah canım çok şükür bi sıkıntımda yok
cumayı iple çekicem
canım köydeyken menüleri sana smsle atcam gene habern olsun tatlım
lesliyıde herkes yattıgında yapıcam o yuzden leslıyıde yazarım sana ben
Bak hata burda yaptığınla yüzleştin bitti kapatip o sayfayı o andan itibaren sağlıklı o beslenmeye devam halairmik helvası diyorsun bı daha yerken cuma listesini düşün birimizin bile bile artı çıkması kaç kişinin emeğini çöpe atıyorİnan takım sorumluluğu olmasa şimdi kendime bir irmik helvası kavurup yemiştim Bahar, ama elimden bu kadar geliyor. Dua edin lütfen bana.
Hayır lütfen şişko kalmak istemiyorum, kimseyi de olumsuz etkilemek istemiyorum. Tecrübelisiniz, +300 için Cumaya kadar nasıl bir yol izleyip eksi yapsam?
Çok üzgünüm Merve, inan söz verdiğim anlarda motivasyonum yüksek oluyor, yaparım diye düşünüyorum. Gerçekten samimi bir sözdü. Ama dün geceki gibi yeme krizi geldiğinde midem bulanana kadar yerken sanki kendimde olmuyorum.
Ben emzirirken diyette değilken yapardım uyumuyorsa yerdim sürekli ama artık yok dün bende hiç uyumadım sabaha kadar durdum saat 7de çok acıktigini için tam buğday ekmeğine peynir şurup yedim tmm yeter bu sana dedim böyle bak olayaAslında canım birşey yemek isteyince açıp yazdıklarınızı okumak bile yetiyor. Hele dün zamanın çabucak geçmesiyle ilgili yazdıkların çok etkilemişti beni. Ama ne bileyim gece girdim foruma herkes uyuyordu. Aslında şimdi aklıma geldi keşke geçmiş sayfaları okusaydım. cumaya kadar -1 olmak için elimden geleni yapayım.
Benim son bı bardak kaldı dışarı çıktık eve gidince içerimSodalı yeşil çayımda bitti
Şimdi ödem suyuna devammm
Afiyet olsun bol eksi gelsin(09:00)
1 ince dilim karpuz
2 kk peynir
(14:00)
1 kase semizotu salatası
Yaklaşık 200 Gr et sote
Akşam henüz acikmadim acikirsam yemeği düşünmüyorum
Su: 2lt su icildi +1 lt sodali yesilcay içiliyor
Bugün çok az olmuş canımMenü
Sabah peynir 1 dl ekmek
Öğlen 3 kayısı
Akşam 100 gr hindi 1 kase patlıcan yemeği
Bitki çayı 1 litre
Su 2 ye tamamlarım
Yeşil çay 1 litre
Yasemin çayı sinirlerimi gerginliğimi tedavi etmek için işe yarar inşallah
Kız gorumceMefkurem Ben aslında ılk basta cok kıskanıyordum abımı yengemden halada var sankı engel olamıyorum a.ma yınede tabıkı abım ıcın cogu seyını alttan alıyorum yardımcı oluyorum :)
canım pkonun en büyük düşmanı kilo ve yağlanma tabiki benim arkadaşım 3.ye hamile pko ile o engel değil evet ilaç olarak doğum kontrol hapı veriyorlar derin ne dedi önce pkoyu hap ve kilo vererek baskılayıcı sonra hamile kalınıyorBenim regl yine gecikti
Pcos var bende o yüzden arada böyle düzensizlik oluyo
pcosun tedavısı varmı kızlar bılıyor musunuz ılerde cocuk sahıbı olmaya engel degıl dımı(
Sende erken kapatmissin bu hafta iyi bir eksi gelecek bellievet kızlar günün menüsü
çok sükür spor yaptım :)
Sabah -11:30
yarım muz
1 kase yogurt
1 dilim şeftali
aksam- 16.00
haşlanmıs tavuklu salata
1 kase yogurt
Su: 2 litre dahada artar
spor :leslie 2
deveye boynun niye eğri demişler kendi işimi kendim görürüm demiş demek ki canım empati kuramıyor hep dert yanmaktan boşvereveet zaten yası sorun değil ablam ama düşünce yapımız gerek karakterımız cok farklı yanı onunla hıc dertlestıgımı hatırlamıyorum mesela bana neyın var dıye bıle sormaz hep ben dınlerım onu ama bu bi süreden sonra ınsanı yoruyo
bu fiziklere ulasmama az kaldı acillen bolgesele baslamam lazım ne güzel degismisler selülitlerden eser kalmamışAlıntı
Biraz Motivasyon
Zayıflamayı kafama koyduğum andan sonra kimseden motivasyonla beni desteklemesini beklemedim ki herkes kilo veremiyecegimi düşünüyor ama insan motive olmak için ister istemez birseyler arıyor bende instagramda gezerken #beforandafter fotoraflarıyla karşılaştım bir kaçını paylaşmak istiyorum... Bu Fotorafları Görüğümde Bunlar yapabiliyorda Ben neden Yapamıyorum dediğim oldu..
Ne güzel senin az kaldıbu fiziklere ulasmama az kaldı acillen bolgesele baslamam lazım ne güzel degismisler selülitlerden eser kalmamış
olduğu kadar cnm zorlama kendiniSodali yesilcay da bitti biraz daha su içerim sanırım ama 3 lt su yapamam sanırım
Hoşgeldin cnm dr sonuçları ne olduSelam kizlar bugunden sonra aktif olabilecegim bufunku menumu yazarak baslayayim
Sabah: misir gevregi ve sut
Ara ogun: 1 bardak kefir
Ogle yemegi: menemen ve 2 dilim ekmek kk. Peynir
Aksam: kiymali makarna 8 yk, 1 kase yogurt ve yesillik
Ara ogun: 2 dilim kavun ve kk kadar peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?