- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.401
BOWW abla naptın neyse haftaya yapma boyle atraksıyonlar ne gerek varBende bikaç gün dengesiz beslenince bugün artı çıktım
Cuma da mıtlaka eksi olmam lazım aksi olursa 1 haftam boşa gidecek ve demotive olucam
O yüzden 2 gün ananas +pro yapıcam
Aslında listeye girmeden yapmak istemiyodum ama böyle oldu
Zaten pro doyurduğu için aç kalmadım
Sabah geç kalktığım için yok
Öğle
Ananas
Mozeralla
Akşam
Ananas
Yağsız tavada tavuk göğsü
Doyuncaya kadar yedim
Su yeterli :))
tıpkı ben sportıf tosbagaNe güzel senin az kaldı
Düzgün fizik için düzenli spor şart cnm yoksa zayıf olmak yetmiyor
Bazılarını görüyorum zayıf ama çekici değil
Çöp gibi bacaklar sopa gibi vücut :))
olduğu kadar cnm zorlama kendini
abla valla geçmiş yapıp yatacagım sımdı gecede saati kuruyorum kuzeyin çiş nöbeti normalde bekliyordum ama bugun beklemem nolur ne olmazOyy oyyy siz adamı kıskançlıktan çıldırtacaksınız :)))valla erken bitirip sabredenlere saygıyla eğiliyorum
Kız kartlarla derdin ne senin hergün birini yok ediyon :))
bşraz peyir biraz daha peynir10:00spor öncesi iki ceviz
12:00 kahvaltı
Biraz peynir.
5 tane kadar topik peynir
Biraz peynir
4 zeytin
Biber
1 tane kırmızı biber
Domates salatalık
1haşlanmiş yumurta
6:00 öğle yemeği
1haslanmiş yumurta 2 kk kutusu kadar beyaz peynir ile salata
1kasik patetes salatası
1 tane çiğ kofte
10:00aksam
1 tabak vicdan çorbası
2,5lt su
45 dk plates
2 büyük bardak yeşil çay
yok canım iki gündür atmlerle aram bozuk kartlarımı yutuyorlaryok abla telefon bile zor çekıyor cama yapıstırıyorum anca mesaj gidiyor
sağol canım inşallah tatlum benimde ümidim o :)
teşekkür ederim tatlımmmm
North River kartmı çaldırdın canım geçmiş olsun ayy korkyuorum bende böyle şeylerden telefondan beri :)
yok canım enim ablamda kilo verme surecınde o kullayor kilo yapmıyor , kız doktora gitmeden pkoyu nerden bildinGörümcelik yapmıyorum be adaşım :)
pcos ıcın verilen ılac kıloda yapabılıyo sanırım o yuzden hıc doktora gitmek istemiyorum
iyice zayıflayıp öyle baktırcam belkı kılo verınce azalır
yok diloşum yatacagım şimdiÖlürsün açlıktan bahar ye gene birşeyler sen
Nasıl kaptirdin calindimi
ATM ye mi yoksa çaldırdın mi
afiyet olsun dilekcim
ödem çayı canım
iyi geceler canım bazen benimkinide kapıyor sinir oluyorumiyi geceler hanımlar aç bir bedeni en iyi yatak paklar
iyi geceler hanımlar aç bir bedeni en iyi yatak paklar
İyi geceler canım bu gece banada mide üstü yatmak düşecekte annemleri bekliyorum gelmeleri 1 i bulacakiyi geceler hanımlar aç bir bedeni en iyi yatak paklar
afiyet olsun canım bende kızı uyutma çabasındayimKızlar iyi akşamlar kızlar uyudu kaçtım buraya :)
Menümü yazayım ben
Sabah
Beyaz peynir
1 yumurtadan omlet mantarlı
Domates
Salatalık
2 zeytin
Öğlen
Zeytinyağlı karnıbahar 3 parça
6 kaşık tavuk sote
Akşam
1 dilim büyük et
Salata
Su 3 lt yi geçti 4 e yaklaştı
negatif atraksiyonlar yapmıcamdan emin olabilirsinOWW abla naptın neyse haftaya yapma boyle atraksıyonlar ne gerek var
en güzeliiiiyi geceler hanımlar aç bir bedeni en iyi yatak paklar
Bol prolu bi gün olmuş şeydamKızlar iyi akşamlar kızlar uyudu kaçtım buraya :)
Menümü yazayım ben
Sabah
Beyaz peynir
1 yumurtadan omlet mantarlı
Domates
Salatalık
2 zeytin
Öğlen
Zeytinyağlı karnıbahar 3 parça
6 kaşık tavuk sote
Akşam
1 dilim büyük et
Salata
Su 3 lt yi geçti 4 e yaklaştı
Ablam söyle acikliyim gece 3 kadar oturunca müthiş acıkıyorum vicdan çorbası da bence nekadar yersen okadar faydalıBelkide birazdaha zamana ihtiyacınız vardır cnm
Zamana geçtikçe kimileri daha çok kaynaşır
Neyse bak burda bisürü ablan oldu :))
Ohaaa akşam 10 ne kızzz keşke 6 da yediğinle kalsaydın
Çardakta çiğköfteyi götürmüşün
Ne kadar kalacaklar tatlımİyi geceler canım bu gece banada mide üstü yatmak düşecekte annemleri bekliyorum gelmeleri 1 i bulacak
afiyet olsun canım bende kızı uyutma çabasındayim
Hey Allahım bu bizim milletin karşıdakine yedirme çabası tez araştırması olması lazım :))Ablam söyle acikliyim gece 3 kadar oturunca müthiş acıkıyorum vicdan çorbası da bence nekadar yersen okadar faydalı
Sorma ablam sussunlar diye tadına baktım ben salata yedikce uzaylı gibi baktılar :)
2 ay önce karnımın sag alt kısmına bi agrı saplandı acıle gitmiştim orda tomografı falan cektıler kist orda cıkmıstı sonra bana kadın doguma git falan dedı acıldekı doktor ama netten bakınca dogum kontrol hapı verıyorlar oda kılo yapıyo dıyenlerı gördüm bende gitmedımBOWW abla naptın neyse haftaya yapma boyle atraksıyonlar ne gerek var
tıpkı ben sportıf tosbaga
abla valla geçmiş yapıp yatacagım sımdı gecede saati kuruyorum kuzeyin çiş nöbeti normalde bekliyordum ama bugun beklemem nolur ne olmaz
bşraz peyir biraz daha peynirpeynirci güzeli olmuşsun bugun
yok canım iki gündür atmlerle aram bozuk kartlarımı yutuyorlar
yok canım enim ablamda kilo verme surecınde o kullayor kilo yapmıyor , kız doktora gitmeden pkoyu nerden bildin
yok diloşum yatacagım şimdi
atm yutuyor dun balka bugun başka atm yuttu
hiç bilmiyorum abla en fazla 7,8 gün kalırlarNe kadar kalacaklar tatlım
Kuzum bu konulardan hiç anlamam ama bence kist varsa bi kontrole git2 ay önce karnımın sag alt kısmına bi agrı saplandı acıle gitmiştim orda tomografı falan cektıler kist orda cıkmıstı sonra bana kadın doguma git falan dedı acıldekı doktor ama netten bakınca dogum kontrol hapı verıyorlar oda kılo yapıyo dıyenlerı gördüm bende gitmedım
Onlar varken spor yapamazsın heraldehiç bilmiyorum abla en fazla 7,8 gün kalırlar
korkuyorum abla amelıyat falan derse :SKuzum bu konulardan hiç anlamam ama bence kist varsa bi kontrole git
Daha fazla ilerleme falan olmasın
Kız bugün rengarek oldun sen :)))Menüm
sabah 09:00
yumurtalı ekmek 1 dılım tam bugday ekmegının ıcını cıkarıp yaptım 1 cay kasıgı tereyeg ıle tavayı yagladım
1 bardak acık cay 1 dilim peynir 3 zeytin domates salatalık roka
ara kuru kayısı +ceviz üstünede kakao serptim
öğle 13:30 tavuk sote ve 1 kase yoğurt
akşam 19:00 1 kase mercimek corbası 5 kasık yogurtlu kabak
ara duble türk kahvesı sade
su 2 litre
spor 5 mile leslie
bugün dünü dengelemeye calıstım :)
ayyy evet abla farkettımKız bugün rengarek oldun sen :)))
Hepsi harika olmuş tatlım hemde sağlıklı
Güzelim korkarak gerçeklerden kaçamazsınkikorkuyorum abla amelıyat falan derse :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?