- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.661
Sana dün yazmıştım ama görmedin heralde tatlımKızlar bu arada çeşitlilik isteyen olursa günlük yemek listeleri paylaşabilirim elimde fazlasıyla birikmiş listeler var. :)
Seninle yarışmak zevkti Poni, sonuçlar ikimiz için de çok parlak olmadı ama haftaya daha iyi oluruz diye umut ediyorum.Rakibem tebrikler yendin beni
Sana dün yazmıştım ama görmedin heralde tatlım
Değişik yemek tarifleri varsa tabiki memnun oluruz
Edibecim daha fazla zaman kaybetmiyelim canısıSelam bayanlar;
Malesef kaçamaklarım yüzünden eksim az oldu ama hemen bildireyim.
Geçen hafta:90.0
Bu cuma:89.6
Fark:-400
Yüzde: %0.44
Bayram Hedefine kalan: 9.6 kg
Haftaya telafi edeceğinden eminim dilekSpordan geldim akşama misafir var hem evi temizlrmem hemde hazırlık yapmam lazım bildirim yapiyim hemen
Geçen hafta 66,8
Bu hafta 66,6
Yüzden 0,30
Bu hafta olmadı haftaya telafi edicem kızlar söz öperim sizi
Est.cnm ne kusuru olabilirKusura bakmayın dün geç saatte geldiğim için acele bakmıştım atlamış olabilirim. Elimde olanlardan ara ara bırakırım buraya :)
Evet gerçekten daha başlarda bu kadar oyalanmam hata. İnşallah tez zamanda aklımı başıma alırımEdibecim daha fazla zaman kaybetmiyelim canısı
Bak yedik geçti gitti midemizde bile kalmadı ama yağlarını bile bıraktı
Bunun sonu gelmiyor
Sen dikkat edince çok güzel verebilecek birisin o yüzden daha çok kızıyorum sana hemde üzülüyorum
Haftaya telafi edeceğinden eminim dilek
Sana bu sonuç yakışmadı
Bana küstünmü bebeğim :)Kesinlikleee bu hafta kaçamaaak yokkk
Süpersin tatlım maşallah
ben beğendim miniğim
Sadece perşembe hatrına akşam biraz erken olabilirdi
Menü su spor hepside çok güzel tatlım
Sen ne zaman başladım demiştin bu düzene
ohhh en iyisi canısı
Etrafındakilerin senin kararlarına saygı duyup destek olmalarıda çok güzel
O tez vakit geldiiiii tatlımEvet gerçekten daha başlarda bu kadar oyalanmam hata. İnşallah tez zamanda aklımı başıma alırım
Maşallah çok azimli gördüm seni cnmBen ortalama 3 aydır düzenli besleniyorum. Ama 3 beyazı tam anlamıyla 1 aydır bıraktım. Günde 1 kare bitter tüketiyorum tatlı olarak normalde fakat bu ara hiç canım istemiyor ilginç bir şekilde. Bunun dışında şeker ihtiyacını meyvelerden karşılıyorum. Spora da başlayalı 1 ay oldu, yani 1 aydır bayağı dikkat ediyorum diyebilirim. 66 kiloyla başlamıştım. Fakat çok yağ yakımı olmadı hızlı bir şekilde önce ödem attım. Sonra yavaşladı kilo vermem zaten bölgesel vermeye çalışıyorum, amaç kas artırmak :)
Sana hiç küsebilir miyim ablaaam :) biraz kendimi takıma karşı mahçup hissediyorum herkes hep eksi ben artı oluncaBana küstünmü bebeğim :)
Maşallah çok azimli gördüm seni cnm
Planlı programlısın
Zaten kilon fazla değil kısa zamanda hedefine ulaşırsın eminim
Diyetisyene gidiyomuydun
Heralde evli değilsin, ailenlemi yaşıyosun
Ben bildirim yaparak basliyim kizlar
Gecen hafta: 81
Guncel : 80.1
Fark : 900 gr
Ben bu diyetle kilo veremem herhalde diyordum ama vermisim cok mutlu ve mesudum
Benimde haftalık hedefim tutmadı ama kötünün iyisi diyelim
Geçen hafta 95.6
Bugün 94.6
Fark -1
Yüzde 1.05
Bayram hedefine kalan -12.9
kilo bildirimim
gecen hafta 68,5
bugün 68,7
+200
regl olamadıgım ıcın diye düşünüyorum cünkü kacamak yapmadım spor yaptım bolca suyu fazla içmek için zorladım kendımı ama sonuc hüsran off suan cook üzgünüüüm
@nanekekik benim sonuc bu malesef rakıbem
dün akşam saat 23:53 itibariyle regl oldum
cuma:68,4
bugun:68
fark:-400
yüzde:
Kızlar bebek bakıyorum bi ara tartıldım hemen bildirim yapayım
Geçen cuma 67.6
Bugün 67.4
Fark -200
Geçen hafta 74,3
Bu hafta 73,4
Fark -900
Yüzde1,21
Bu haftaki sonuçlardan kimse memnun değildir sanırım olunmamalida önceki haftalarda neler basarabildigimizi gördük bu hafta böyle oldu diye tokezledik diye yeremi dusucez hayır yine hep birlikte dimdik ayakta durucaz ben kendi adıma bu haftaki hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyorum o yüzden bu haftaya kacamaksiz devam edicem ve aynı şeyi bütün takım arkadaşlarından bekliyorum
Selam bayanlar;
Malesef kaçamaklarım yüzünden eksim az oldu ama hemen bildireyim.
Geçen hafta:90.0
Bu cuma:89.6
Fark:-400
Yüzde: %0.44
Bayram Hedefine kalan: 9.6 kg
Kızlar bugünkü menülerimi şimdiden paylaşayım, yoğun bir gün olabilir :)
14 / 07 /2017 Öğünler
Sabah 7.30 Kahvaltı:
-2 yumurta beyazı (bol kırmızı biber ve karabiberli), (all day)
-1 adet domates
-2 ceviz içi
-kibrit kutusu büyüklüğünde tam yağlı sütaş süzme peynir bol çörekotlu (all day)
-1 tutam maydanoz
-yeşil çay bergamotlu
1. Ara Öğün:
-Sade Türk kahvesi
-6 adet çiğ badem
13.00 Öğle Yemeği (diyetkapimda)
-Mantarlı Balıklı Spesiyal Salata (zeytinyağlı limon soslu 249 kkal)
-Izgara köy ekmeği 113 kkal
2. Ara öğün (diyetkapimda)
-Ananaslı chia puding 153 kkal
3. Ara öğün
-Sade Türk kahvesi
-activia probiyotik orman meyveli
20.00 Akşam Yemeği
-Semizotlu soğuk çorba
-Sebzeli kuru börülce yemeği
-1 kase tam yağlı yoğurt
Kızlar bu arada çeşitlilik isteyen olursa günlük yemek listeleri paylaşabilirim elimde fazlasıyla birikmiş listeler var. :)
Spordan geldim akşama misafir var hem evi temizlrmem hemde hazırlık yapmam lazım bildirim yapiyim hemen
Geçen hafta 66,8
Bu hafta 66,6
Yüzden 0,30
Bu hafta olmadı haftaya telafi edicem kızlar söz öperim sizi
Yok tatlım biliyorum elinden geleni yaptınSana hiç küsebilir miyim ablaaam :) biraz kendimi takıma karşı mahçup hissediyorum herkes hep eksi ben artı olunca
Tebrikler canım sen şu yağlı şeylerden uzak dur şu sağlıksız yiyecekleri bırak kolaylıkla vericeksin inanıyorum meton çok iyi
Tebrikler abla Harika
Haftaya bir sürü eksi gelicek dimi bahar haydi bakalım durmak yok tatlım o eksiler gelceeeek gelmek zorunda
Tebrikler tatlım
kaçamaksız bir hafta olsun
Tebrikler daha çok eksiler gelsin haftaya inşallah
Tebrikler kaptanım maşallah
Memnun değilim elbette bu hafta neden böyle oldu anlamadım ama şu an ben bı haberden sonra coşarım kızlarrrr benim alya ve Beren artık prematüre değil Beren'in sabah ateşi çıktığında çok korktum ama herhangi bir enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun
Tebrikler canım kaçamakları sıfırlayalım artık
Çok güzel canım şu semizotlu soğuk çorbayı merak ettim müsait olduğunda tarifini yazabilirmisin
Valla ben sevinirim değişik yemekleri severim
Haftaya bende telafi edicem
Eveeeet canım haftaya süper bir eksi olacak inşallah bu haftayı telafi edicemTebrikler canım sen şu yağlı şeylerden uzak dur şu sağlıksız yiyecekleri bırak kolaylıkla vericeksin inanıyorum meton çok iyi
Tebrikler abla Harika
Haftaya bir sürü eksi gelicek dimi bahar haydi bakalım durmak yok tatlım o eksiler gelceeeek gelmek zorunda
Tebrikler tatlım
kaçamaksız bir hafta olsun
Tebrikler daha çok eksiler gelsin haftaya inşallah
Tebrikler kaptanım maşallah
Memnun değilim elbette bu hafta neden böyle oldu anlamadım ama şu an ben bı haberden sonra coşarım kızlarrrr benim alya ve Beren artık prematüre değil Beren'in sabah ateşi çıktığında çok korktum ama herhangi bir enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun
Tebrikler canım kaçamakları sıfırlayalım artık
Çok güzel canım şu semizotlu soğuk çorbayı merak ettim müsait olduğunda tarifini yazabilirmisin
Valla ben sevinirim değişik yemekleri severim
Haftaya bende telafi edicem
Yok tatlım biliyorum elinden geleni yaptın
Bu hafta herkes kötü olunca moraller bozuldu
Takım yüzdesi dibe çöktü
Buna tek sebep sen değilsinki
Biz bir takımsak hepimiz sorumluyuz
Ama Biz 9.takımsak düştüğümüz gibi kalkmasınıda biliriz
Eminim seninde haftaya şişlikler gidecek süper bi eksi olacak
Gerçekten spor tuhaf bişey yaptıkça yapasın geliyor yapmayınca eksikliğini hissediyorsunEvli değilim ailemle yaşıyorum. Diyetisyene de gittim fakat hiçbir zaman 66 kiloyu geçmedi kilom bölgesel yağlanmalar için gittim, saçma sapan listeler ve yasaklara uyamadığım için hep bıraktım. Sonradan konuyla ilgili şehirlerde dönem dönem düzenlenen seminerlere katıldım, bi ara kafayı bayağı takmıştım çok araştırdım her gün bir şeyler öğrendim. Sonrasında birikti bir şeyler, nerede yanlış yaptığımı anladım, bir gün karar verdim uygulamaya geçtim hepsi bu. En büyük sıkıntım ofis ortamında her gün kebap ya da fast food beslenmekti. Onu da araştırmalarım sonucunda diyetkapımda ile yendim. Evden getirmek de zor oluyor, bi süre devam ediyorsun bi süre sonra unutuyosun, üşeniyosun. Öğle yemeği çok önemliydi benim için onu halledince taşlar yerine oturdu. Çikolata bağımlılığımı da sporla ve suyla yendiğimi düşünüyorum. Canım istemiyor ilginç şekilde :)
İşe sabah 8.30 da başlıyorum. Bazen ofiste bazen evde kahvaltı yapıyorum. Kahvaltı saatim en geç 9.30 oluyor.
13.00 da öğle yemeğimi yiyorum. Öğle yemeğine kadar geçen sürede saat belli olmuyor 1. ara öğünümü yapıyorum.
Öğle yemeği sonrasında saat 3 gibi 2. ara öğün ve iş çıkışında 18.00 gibi 3. ara öğünü yapıyorum.
Ben 18.30 da çıkıyorum işten bu sebeple eve ulaşımım genelde 19:30u bulabiliyor. En geç 20:30a kadar yemeğimi yiyorum.
Sonrasında bol su, spor öncesi içtiğim yağlar ve 21:00 21:30 dan salon kapanana kadar genelde 23:00 full spor yapıyorum.
23:15 eve giriş, duş ve uyku :)
Spor gerçekten hafife alınacak gibi değil, çok ama çok önemli başta üşenebilirsiniz ama herşey başlayana kadar spor yapmaya başlayınca bağımlılık yapıyor resmen bırakamıyosunuz. Ben her zaman spor sevgilim gibi derim, eğer 1 günü spor yapmadan geçireyim sanki onu aldatmışçasına hissederek vicdan azabı çekiyorum. Salondaki arkadaşlardan da aynısını duyuyorum. Sabah hepimiz işe gideceğiz salon 23:00 da kapanıyor ve bize yetmiyor, her gün zorla çıkarılıyoruz salondan o derece yanispor şart :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?