Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süpersin gayet iyi böreği görmüyor bile gösterdiğin irade karşısında
Edebwcigim benim meto senin meto gibi iyi insan gibi yeseydim ben kilo almaz cokda kisitlamama gerek olmazdi yeri gelir eş dostla keyifli sofralarda buluşur yeri gelir bir kahve yanında güzel bir çikolata yiyebilirdim şuan ama ben pis bogazligimdan aldım sanki birdaha yiyemiycem gibi midem bulanana kadar yiyerek aldim oyuzden çok kızıyorum kendime ama olacak abi er yada geç hanımefendi gibi yemeyi hayatıma hayatımıza geciricez
Ay hem uykum var hemde uyuyamıyorum
Bide çok acıktım
Ama tartı içinde çok erken[/QUOTE ]
Benimde misafir var hazırlık yapicam ama önce sporuma gidicem
Sen benim yerimede uyu

Hadi bakalım gazan mübarek olsun cnm
Aslında sana yaradı heralde bisürü artı gitti en azından
O artılar nereden gelmişti onu bilen varsa bı söylesin acayip bı vücudum var ya
Ama pes etsem o artı yapıştırdı bana
6. Takim kurallarini okurken diger takimlardan cok fazla alinti yaptiklarini gordum, on yargi diyelim
Anladım canım
Spor aşkına
Ooo rakibem yarını çok merak ediyorum
herşeyden olsada protein ağırlıklı bir beslenme Karbonhidratlarda sağlıklı seçimlerden çok hoş valla
Hele ağırlıklı squat bayıldım su senin setleri bende ekleyin hayatıma ağırlıksız tabi
Ablaya ben çok acıktım şuan oturup agliyacak kivamdayim :)
Ama biliyorum hatamı ben oh olsun bana cuma günü yediğim kacamaklar bugün gelir tırmalar :)
Bidaha yaparsam eşek oluyum :)
Ahh dilek ahh bı gün bı hafta emek istiyor işte
Yok canım doğru tabi ama mesela ben yıllarca ara öğün yaptım nur topu gibi bir inusilin direnci oldu diyetisyeni bıraktım şimdi vücudumun istediğini veriyorum illa ki su saatte ara öğün demiyorum çünkü beynim hep aç gibi davranıyor hep yemeye odaklı tabi bu benim için geçerli kendini kontrol edebilen için süper ablam diyetisyenle 30kusur kilo verdi ben tam tersi vücudunu tanımakta önemli
Dün herkesin az olması cuma yarışması sebebi ile ama bilerekte değil çok sıcak Ankara gercekten yiyemiyorum mesela
Edacigim 500 kalori süper ..bende yarın sporda zumba yapicam bı okadarda ben yakarım herhalde
Dilosum yorulma canım bu hafta Zühal abla tirstti benden sen bana kaldın sittt aramızda duymasın
Teşekkür ederim verdiğin sözü tuttuğun için
Günaydınnnnnnnnnnnn

Hemen şuradan gireyim halaya
Günaydın kızlar benim sıpa kargayla bir gözünü açtı bol eksiler gelsin bugun inşallah
mervem benim kuzi hergun aynı kargalar bile fark atarız

Afiyet olsun fıstık
spor mükemmel afiyet olsun uzun zamandır bu şekilde mi ilerliyorsun

Uzun zamandır değil aslında 3 ay gibi bir süredir beslenmeme dikkat ediyorum fakat bundan önceki 2 ay içinde dikkat etmeme rağmen çikolata-tatlı bağımlılığım hep vardı. Bu son ayda hiç yok gibi bir şey. Daha dikkatliyim son zamanlarda. Spora da yeni başladım. Uzunca bir süre ara vermiştim yağlar bölgesel olarak toplanmaya başlayınca tamam dedim. 1 aydır spora da devam ediyorum. Bazı haftalar her gün, bazı haftalarda 4 kez.

herşey beyinde bitiyor hayatın için çok güzel değişimler yapmışsın bugün tartildin mı canim

Yok cnm sormadim cikolatayi sadece yagli ve salcali agir seyleri tamamen yasakladi benimde sormak gelmedi aklima dogrusu

Ben bildirim yaparak basliyim kizlar
Gecen hafta: 81
Guncel : 80.1
Fark : 900 gr

Ben bu diyetle kilo veremem herhalde diyordum ama vermisim cok mutlu ve mesudum
Tebrikler cnm senin adına çok sevindim
Demekki menülerinde hiç cıss dediğimiz şeyler olmasa çok güzel verebileceksin

Dün tartıldığımda 62.8 idi. Bu sabah aç karına olduğu için 62.5 görünüyor.
tmm canım dun ki bildirim giriş kilon birde ptesi gunleride tartılıyoruz hafta sonu eş dost kaçamaklarını önlemek için aklında olsun ve birşey daha fırsatın varsa tartı fotosu istiyoruz
Ben bildirim yaparak basliyim kizlar
Gecen hafta: 81
Guncel : 80.1
Fark : 900 gr

Ben bu diyetle kilo veremem herhalde diyordum ama vermisim cok mutlu ve mesudum
canım önceden sen çok saglıksız besleniyordun yemej yerine abur cubur yıyordun kilo vermen cok dogal duzeldi menüler
birde sana da belirteyim tartı fotosu atıyoruz cuma gunleri ptesi fotosuzda olablir
Benimde haftalık hedefim tutmadı ama kötünün iyisi diyelim

Geçen hafta 95.6
Bugün 94.6
Fark -1
Yüzde 1.05
Bayram hedefine kalan -12.9
ay abla ya yine -1 e nasıl geçtin maşallah

***9.TAKIM 526. Etap***

Habinar(67,6/
fatdegil_fit(100,1/
Nanekekik(68,4/
Poni Bon(73,1/)
mezun olmak istiyor
Seydan94 (61,1/
ayulduzz(66,8/
befitlady(68,5/

Edibe12 (90/
Askrhpozitif(74,3/

9.Takım ortalama : %

ADAY LİSTESİ

pufss(81/80.10/0.9/1.11)yeni üye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:79
witch_eda(62.8/62.5/0.3/)yeni üye baş. Tar. 13/07/17 b.kilo :62.8 hedef:

İZİNDEKİLER
Pamukseker19(78) 522. Etapta izine ayrıldı bildirimsiz

Mefkurem (95,6/94.6/1/%1.05) 503. Etapta izine ayrilan üye dönüşü extrem durum iki bölündü(78 ile izne ayrıldı)

kilo bildirimim

gecen hafta 68,5
bugün 68,7
+200

regl olamadıgım ıcın diye düşünüyorum cünkü kacamak yapmadım spor yaptım bolca suyu fazla içmek için zorladım kendımı ama sonuc hüsran off suan cook üzgünüüüm

North River benim sonuc bu malesef rakıbem

Tamamdır bundan sonra fotili gönderirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…