- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.621
Ay hem uykum var hemde uyuyamıyorum
Bide çok acıktım
Ama tartı içinde çok erken
Süpersin gayet iyi böreği görmüyor bile gösterdiğin irade karşısındaSelam arkadaşlar... Maalesef yine gecenin körü yazma fırsatı buldum. Öncelikle korktuğunuz gibi bir durum yok, iyiyim kendimi nırakmadım. Sabah kahvaltı iyi geçti çok şükür. Sonra bir bebek görmeye gittim. Orada ufak bir kaza oldu ve bir üçgen börek yeme ısrarına hayır demelerim kar etmedi. Artık onu öğle yemeği saydım. Akşam da bence iyiydi. Yarın misafirim var, peynirli poğaça ve kağıtlı kek yaptım. Kakolu şeyleri pek sevmem, o yüzden keki kakaolu yaptım. Ama acaba bir kilo verdiysem yarın bir poğaça yesem mi ödül olarak diye düşünüyordum ki dedim insaf edibe bu hafta kaçamakların yetmedi bir de ödül diyorsun. Yani bilinçaltımı hazırlıyorum yarın için. Bakalım sabah tartılmak için heyecanlanıyorum. Umarım herkes bol eksili sonuçlar alır.
Menü
1 dilim hellim peyniri
- sabah
Domates salatalık
2 kaşık yoğurtlu havuç
1 yağda yumurta
1 küçük börek
- Öğle
3 kaşık tavuk sote
- Akşam
2 kaşık yoğurt
Su: 3 lt su, ödem suyu dahil
Spor: 30 dk yürüyüş
Edebwcigim benim meto senin meto gibi iyi insan gibi yeseydim ben kilo almaz cokda kisitlamama gerek olmazdi yeri gelir eş dostla keyifli sofralarda buluşur yeri gelir bir kahve yanında güzel bir çikolata yiyebilirdim şuan ama ben pis bogazligimdan aldım sanki birdaha yiyemiycem gibi midem bulanana kadar yiyerek aldim oyuzden çok kızıyorum kendime ama olacak abi er yada geç hanımefendi gibi yemeyi hayatıma hayatımıza geciricezMesajları ve ara ara okudum. Ama kızım ne telefona ne bilgisayara izin vermedi, çılgınca ver bana diye ağladı her seferinde. Aslında görmezden gelince unutup başka şeylere dalıyordu ama büyüdü cimcimem sanırım bu defa pes etmedi. Bu duruma bir çare bulmalıyım. Şimdi çok uykum var geçmiş yapamayacağım. Bir de korktum iyice gecikirsem sabaha şişlik olabilir diye yatıyorum. Sabah namazdan sonra gücüm yeterse yazmaya çalışırım. Genelde aklımda kalanları en azından yazıyordum ama uykudan sanırım fazla birşey yok.Mefkurem ve North River 'in beni sormasına mutlu oldum. @seydan94 'nın tavuk göğsünün tamamını yemsesine şaşırdım ve witch_eda kızımın adaşı gelmiş hoş gelmiş. Habinar pantolonu denediğimi haber veremedim. Fitt_anne eşine söylediğin söz içimi parçaladı arkadaşım, inşallah bir daha hiç bu kiloları geri almazsın, hep istediğin kiloda olursun. @Poni Bon neden hedefine ulaşmadan mezun olmak istiyor merak ettim. @fatdegil_fit doktordan iyi haberler aldığı için sevindim, insülin direnci bile çok yokmuş sevindirici gerçekten. @askrhpozitif'e yarın mahçup olmayayım diye çok dua ettim. befitlady 'ın menüsünü çok beğendim, balığı severim çünkü hem lezzetli, hem sağlıklı hem de diyete uygun. @puffs çikolata safra kesesini yormuyor mu diye merak ettim, doktora özellikle sordun mu?
Neyse aklımda kalanlar bu kadar, atladığım önemli bir şey vardıysa affola.
Ay hem uykum var hemde uyuyamıyorum
Bide çok acıktım
Ama tartı içinde çok erken[/QUOTE ]
Benimde misafir var hazırlık yapicam ama önce sporuma gidicem
Sen benim yerimede uyu
O artılar nereden gelmişti onu bilen varsa bı söylesin acayip bı vücudum var yaHadi bakalım gazan mübarek olsun cnm
Aslında sana yaradı heralde bisürü artı gitti en azından
Anladım canım6. Takim kurallarini okurken diger takimlardan cok fazla alinti yaptiklarini gordum, on yargi diyelim
Spor aşkınaKızlar spordan şimdi geldim, sanırım 500 kalori yaktım şimdi kendimi duşa atacağım.. Yarından itibaren bende kuralları tekrar okuyarak ne yazmam gerekiyorsa yorum olarak bırakacağım buraya, menülerimi paylaşacağım.
Ooo rakibem yarını çok merak ediyorummenüm
sabah 09:00
yulaf ezmesi + süt +yarım muz
öğlen balık ve rokalı soğanlı salata ve 2 minik salatalık tursu
ara yesıl cay
aksam 19:30 1 derisiz tavuk but 5 kasık kabak yemeği
ara duble tük kahvesi
su 2 litre
spor 40 dk sahilde yürüyüş
herşeyden olsada protein ağırlıklı bir beslenme Karbonhidratlarda sağlıklı seçimlerden çok hoş vallaNeyse bugün gec de olsa bende menülerimi paylaşabilirim sanırım.
Sabah 8.30 Kahvaltı:
-2 yumurta beyazı bol kırmızı biber ve karabiberli (all day)
-1 adet domates
-2 ceviz içi
-kibrit kutusu büyüklüğünde tamam yağlı sütaş süzme peynir bol çörekotlu (all day)
-1 tutam maydanoz
-yeşil çay bergamotlu
1. Ara Öğün:
-Tarçınlı light süt
-6 adet çiğ badem
13.00 Öğle Yemeği (diyetkapimda)
-Kinoalı domates çorbası 148 kkal
-Köz biberli taze fasulye 154 kkal
-Coleslaw salata 73 kkal
-Etimek 72 kkal
-Sütaş light ayran 83 kkal
2. Ara öğün (diyetkapimda)
-top peynirli kavun 87 kkal
3. Ara öğün
-sade türk kahvesi
-activia probiyotik orman meyveli
20.00 Akşam Yemeği
-Ton balıklı salata
-1 yemek kaşığı chiali tam yagli yogurt
Toplamda spor ile birlikte 3lt su tuketimi
Spor:
-30 dk eliptik 200 kkal
-15 dk yatay bisiklet 100 kkal
-15 dk dikey bisiklet 100 kkal
-15 x3 set kelebek
-15x3 set on bacak
-15x3 set arka baca
-25x3 set sirt kol
-20x3 set squat 5 kg agirlik ile
Ve plank 120 sn
Verimli bir gun oldu :) kendimi dusa atiyorum herkese iyi geceler diliyorum :)
Ahh dilek ahh bı gün bı hafta emek istiyor işteAblaya ben çok acıktım şuan oturup agliyacak kivamdayim :)
Ama biliyorum hatamı ben oh olsun bana cuma günü yediğim kacamaklar bugün gelir tırmalar :)
Bidaha yaparsam eşek oluyum :)
Yok canım doğru tabi ama mesela ben yıllarca ara öğün yaptım nur topu gibi bir inusilin direnci oldu diyetisyeni bıraktım şimdi vücudumun istediğini veriyorum illa ki su saatte ara öğün demiyorum çünkü beynim hep aç gibi davranıyor hep yemeye odaklı tabi bu benim için geçerli kendini kontrol edebilen için süper ablam diyetisyenle 30kusur kilo verdi ben tam tersi vücudunu tanımakta önemliKızlar menülerinize bakıyorum da benimki sizlere nazaran bayağı kalabalık görünüyor. Fakat yıllardır öğrendiğim tek bir şey var ki ne kadar çok yerseniz o kadar sağlıklı ve kalıcı kilo verirsiniz diğer türlü açlık ve tatlı krizleriyle bir anda kaçamak yaparken bulursunuz kendinizi. Önemli olan kalıcı ama yavaş kilo vermek ve bunun normali haftada 0.5 kilo olarak kabul ediliyor. Lütfen bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın yıllardır bu işlerin içinde olan biri olarak bildiklerimi paylaşmak istedim sadece :)
Dilosum yorulma canım bu hafta Zühal abla tirstti benden sen bana kaldın sittt aramızda duymasınEdacigim 500 kalori süper ..bende yarın sporda zumba yapicam bı okadarda ben yakarım herhalde
Selam arkadaşlar... Maalesef yine gecenin körü yazma fırsatı buldum. Öncelikle korktuğunuz gibi bir durum yok, iyiyim kendimi nırakmadım. Sabah kahvaltı iyi geçti çok şükür. Sonra bir bebek görmeye gittim. Orada ufak bir kaza oldu ve bir üçgen börek yeme ısrarına hayır demelerim kar etmedi. Artık onu öğle yemeği saydım. Akşam da bence iyiydi. Yarın misafirim var, peynirli poğaça ve kağıtlı kek yaptım. Kakolu şeyleri pek sevmem, o yüzden keki kakaolu yaptım. Ama acaba bir kilo verdiysem yarın bir poğaça yesem mi ödül olarak diye düşünüyordum ki dedim insaf edibe bu hafta kaçamakların yetmedi bir de ödül diyorsun. Yani bilinçaltımı hazırlıyorum yarın için. Bakalım sabah tartılmak için heyecanlanıyorum. Umarım herkes bol eksili sonuçlar alır.
Menü
1 dilim hellim peyniri
- sabah
Domates salatalık
2 kaşık yoğurtlu havuç
1 yağda yumurta
1 küçük börek
- Öğle
3 kaşık tavuk sote
- Akşam
2 kaşık yoğurt
Su: 3 lt su, ödem suyu dahil
Spor: 30 dk yürüyüş
Teşekkür ederim verdiğin sözü tuttuğun içinMesajları ve ara ara okudum. Ama kızım ne telefona ne bilgisayara izin vermedi, çılgınca ver bana diye ağladı her seferinde. Aslında görmezden gelince unutup başka şeylere dalıyordu ama büyüdü cimcimem sanırım bu defa pes etmedi. Bu duruma bir çare bulmalıyım. Şimdi çok uykum var geçmiş yapamayacağım. Bir de korktum iyice gecikirsem sabaha şişlik olabilir diye yatıyorum. Sabah namazdan sonra gücüm yeterse yazmaya çalışırım. Genelde aklımda kalanları en azından yazıyordum ama uykudan sanırım fazla birşey yok.Mefkurem ve North River 'in beni sormasına mutlu oldum. @seydan94 'nın tavuk göğsünün tamamını yemsesine şaşırdım ve witch_eda kızımın adaşı gelmiş hoş gelmiş. Habinar pantolonu denediğimi haber veremedim. Fitt_anne eşine söylediğin söz içimi parçaladı arkadaşım, inşallah bir daha hiç bu kiloları geri almazsın, hep istediğin kiloda olursun. @Poni Bon neden hedefine ulaşmadan mezun olmak istiyor merak ettim. @fatdegil_fit doktordan iyi haberler aldığı için sevindim, insülin direnci bile çok yokmuş sevindirici gerçekten. @askrhpozitif'e yarın mahçup olmayayım diye çok dua ettim. befitlady 'ın menüsünü çok beğendim, balığı severim çünkü hem lezzetli, hem sağlıklı hem de diyete uygun. @puffs çikolata safra kesesini yormuyor mu diye merak ettim, doktora özellikle sordun mu?
Neyse aklımda kalanlar bu kadar, atladığım önemli bir şey vardıysa affola.
Hemen şuradan gireyim halayaGünaydınnnnnnnnnnnn
mervem benim kuzi hergun aynı kargalar bile fark atarızGünaydın kızlar benim sıpa kargayla bir gözünü açtı bol eksiler gelsin bugun inşallah
Afiyet olsun fıstık
spor mükemmel afiyet olsun uzun zamandır bu şekilde mi ilerliyorsun
herşey beyinde bitiyor hayatın için çok güzel değişimler yapmışsın bugün tartildin mı canimUzun zamandır değil aslında 3 ay gibi bir süredir beslenmeme dikkat ediyorum fakat bundan önceki 2 ay içinde dikkat etmeme rağmen çikolata-tatlı bağımlılığım hep vardı. Bu son ayda hiç yok gibi bir şey. Daha dikkatliyim son zamanlarda. Spora da yeni başladım. Uzunca bir süre ara vermiştim yağlar bölgesel olarak toplanmaya başlayınca tamam dedim. 1 aydır spora da devam ediyorum. Bazı haftalar her gün, bazı haftalarda 4 kez.
herşey beyinde bitiyor hayatın için çok güzel değişimler yapmışsın bugün tartildin mı canim
Yok cnm sormadim cikolatayi sadece yagli ve salcali agir seyleri tamamen yasakladi benimde sormak gelmedi aklima dogrusuSüpersin gayet iyi böreği görmüyor bile gösterdiğin irade karşısında
Edebwcigim benim meto senin meto gibi iyi insan gibi yeseydim ben kilo almaz cokda kisitlamama gerek olmazdi yeri gelir eş dostla keyifli sofralarda buluşur yeri gelir bir kahve yanında güzel bir çikolata yiyebilirdim şuan ama ben pis bogazligimdan aldım sanki birdaha yiyemiycem gibi midem bulanana kadar yiyerek aldim oyuzden çok kızıyorum kendime ama olacak abi er yada geç hanımefendi gibi yemeyi hayatıma hayatımıza geciricez
Tebrikler cnm senin adına çok sevindimBen bildirim yaparak basliyim kizlar
Gecen hafta: 81
Guncel : 80.1
Fark : 900 gr
Ben bu diyetle kilo veremem herhalde diyordum ama vermisim cok mutlu ve mesudum
Çukolatada oldukça yağlı tatlımYok cnm sormadim cikolatayi sadece yagli ve salcali agir seyleri tamamen yasakladi benimde sormak gelmedi aklima dogrusu
tmm canım dun ki bildirim giriş kilon birde ptesi gunleride tartılıyoruz hafta sonu eş dost kaçamaklarını önlemek için aklında olsun ve birşey daha fırsatın varsa tartı fotosu istiyoruzDün tartıldığımda 62.8 idi. Bu sabah aç karına olduğu için 62.5 görünüyor.
canım önceden sen çok saglıksız besleniyordun yemej yerine abur cubur yıyordun kilo vermen cok dogal duzeldi menülerBen bildirim yaparak basliyim kizlar
Gecen hafta: 81
Guncel : 80.1
Fark : 900 gr
Ben bu diyetle kilo veremem herhalde diyordum ama vermisim cok mutlu ve mesudum
ay abla ya yine -1 e nasıl geçtin maşallahBenimde haftalık hedefim tutmadı ama kötünün iyisi diyelim
Geçen hafta 95.6
Bugün 94.6
Fark -1
Yüzde 1.05
Bayram hedefine kalan -12.9
Sağolasın cnm çok şükür olduay abla ya yine -1 e nasıl geçtin maşallah
tmm canım dun ki bildirim giriş kilon birde ptesi gunleride tartılıyoruz hafta sonu eş dost kaçamaklarını önlemek için aklında olsun ve birşey daha fırsatın varsa tartı fotosu istiyoruz
canım önceden sen çok saglıksız besleniyordun yemej yerine abur cubur yıyordun kilo vermen cok dogal duzeldi menüler
birde sana da belirteyim tartı fotosu atıyoruz cuma gunleri ptesi fotosuzda olablir
ay abla ya yine -1 e nasıl geçtin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?