- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.681
Netten tarifine iyice bak cnm doğru yapılmazsa işe yaramazİnşallah ablam bunun için elimden geleni yapcam soğan kürünü denicem insallah ise yara
Gerçekten spor tuhaf bişey yaptıkça yapasın geliyor yapmayınca eksikliğini hissediyorsun
Ama bi süre yapmacında iyice soğuyosun
Bende öncelerde bi ara çok severek yapıyodum Ama bu sefer daha aşkımız başlamadı :)))
Sadece kafama takılan bişey var cnm
Sen daha çok kas artırmaya çalıştığın için
Tartıda bu eksi olarak yansımayabilir
Burası da yarışma olduğu için biz mecburen tartıya takığız :))
Tabiki devam cnmEğer kiloda artış olursa ki şuan için sanmıyorum henüz yağ yakımındayım, onu ancak ben yağ ve kas ölçümlerimde gösteririm. Yani yağ gitmiş ama kas arttığı için artış olmuş gibisinden bunu belgeleyebilirim oranlarıyla. Dediğim gibi şuan için olmaz zaten hemenKurallarla ters düşerse bir gün o zaman yapcak bişi yok :) Ben yine devam :)
Baktım kolaymış aslında :)Netten tarifine iyice bak cnm doğru yapılmazsa işe yaramaz
Kadın hastalıklarına falanda çok iyiymiş
Zamanla yaşayıp görecez :))Hiç farketmez gidişata bakacağız belli de olmaz, vücut zamanla nasıl bir tepki verecek bende bilemiyorum :)
Önce hafta içi bşrbirini yoldan çıkarmak için taciz ediyosun :)))sataşmak serbestOlur tabi ki :) Nasıl rakip olunuyor@seydan94
Vayyy sporpmenimiz iş başında :))Huhuuuu az sonra geçmiş yapacağım eliptik yapıldı 40dk ustunede bölgesel çalışıldı heryeri ter akiyor
Tabi ki müsait olduğumda resim ve tarif paylaşacağım :)
Eğer kiloda artış olursa ki şuan için sanmıyorum henüz yağ yakımındayım, onu ancak ben yağ ve kas ölçümlerimde gösteririm. Yani yağ gitmiş ama kas arttığı için artış olmuş gibisinden bunu belgeleyebilirim oranlarıyla. Dediğim gibi şuan için olmaz zaten hemenKurallarla ters düşerse bir gün o zaman yapcak bişi yok :) Ben yine devam :)
Zamanla yaşayıp görecez :))
Sende takım içinde biriyle rakip olmak istermisin
Mesela şeydanın kilosu sana çok yakın
@seydan94
Olur tabi ki :) Nasıl rakip olunuyor@seydan94
Vayyy sporpmenimiz iş başında :))
Kızz gördünmü bak sana sporda rakip geldi :)
Ne istiyon kızzz sportmen olmakmı :))Bende istiyorum banane banane
Kiz bahar ben yenilmeyi bekliyordum niye böyle oldu olur canım arada haftaya telafi edersin üst üste takımı etkilemedi Krem sonra kimseye cemkirmeyiz korkma canım gelyamacimakilo bildirimim
gecen hafta 68,5
bugün 68,7
+200
regl olamadıgım ıcın diye düşünüyorum cünkü kacamak yapmadım spor yaptım bolca suyu fazla içmek için zorladım kendımı ama sonuc hüsran off suan cook üzgünüüüm
North River benim sonuc bu malesef rakıbem
Olacak olacak dimi baharBende üzüldüm cnm hiç artı beklemiyodum
Ama yapacak bişey yok önümüze bakıcaz
Ödem için maydonoz suyu kiraz sapı falan içebilirsin
Regli içinde saraçoğlunun soğan kürünü dene istersen
inş.haftaya daha iyi olur tatlım
Aynı durumdayim sistim valla attım kendimi sporaInş.öyle olur
Çünkü gerçekten moralim çok bozuldu
Sabah beri başım ağrıyor
9.takım bu olmamalı!!!!
Kaçamak ya ne hak ettik miBu haftaki sonuçlardan kimse memnun değildir sanırım olunmamalida önceki haftalarda neler basarabildigimizi gördük bu hafta böyle oldu diye tokezledik diye yeremi dusucez hayır yine hep birlikte dimdik ayakta durucaz ben kendi adıma bu haftaki hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyorum o yüzden bu haftaya kacamaksiz devam edicem ve aynı şeyi bütün takım arkadaşlarından bekliyorum
Şimdiden afiyet olsun canımKızlar bugünkü menülerimi şimdiden paylaşayım, yoğun bir gün olabilir :)
14 / 07 /2017 Öğünler
Sabah 7.30 Kahvaltı:
-2 yumurta beyazı (bol kırmızı biber ve karabiberli), (all day)
-1 adet domates
-2 ceviz içi
-kibrit kutusu büyüklüğünde tam yağlı sütaş süzme peynir bol çörekotlu (all day)
-1 tutam maydanoz
-yeşil çay bergamotlu
1. Ara Öğün:
-Sade Türk kahvesi
-6 adet çiğ badem
13.00 Öğle Yemeği (diyetkapimda)
-Mantarlı Balıklı Spesiyal Salata (zeytinyağlı limon soslu 249 kkal)
-Izgara köy ekmeği 113 kkal
2. Ara öğün (diyetkapimda)
-Ananaslı chia puding 153 kkal
3. Ara öğün
-Sade Türk kahvesi
-activia probiyotik orman meyveli
20.00 Akşam Yemeği
-Semizotlu soğuk çorba
-Sebzeli kuru börülce yemeği
-1 kase tam yağlı yoğurt
Aslında bu hafta rakibi bendim ama hadi senin olsun seni gaza getirecekse tektek sıraya gideriz kız senin kota doldu edosum artık atağa geçme vaktiSeninle yarışmak zevkti Poni, sonuçlar ikimiz için de çok parlak olmadı ama haftaya daha iyi oluruz diye umut ediyorum.
Ve bu hafta için @ayulduzz 'a meydan okuyorum
Önümüzdeki hafta için kilo hedefim 1.2 (Bu hafta 1 kilo hedefimi tutturamadım ama bakalım 1 kilo diye hafife aldım sanırım, bu hafta biraz daha asılmalıyım)
Haftaya 1.5verirsin aramızda hallederizSana hiç küsebilir miyim ablaaam :) biraz kendimi takıma karşı mahçup hissediyorum herkes hep eksi ben artı olunca
Gelmiş geçmiş olsun miniklere canım pramaturelikte bitmiş ohh ohhhTebrikler canım sen şu yağlı şeylerden uzak dur şu sağlıksız yiyecekleri bırak kolaylıkla vericeksin inanıyorum meton çok iyi
Tebrikler abla Harika
Haftaya bir sürü eksi gelicek dimi bahar haydi bakalım durmak yok tatlım o eksiler gelceeeek gelmek zorunda
Tebrikler tatlım
kaçamaksız bir hafta olsun
Tebrikler daha çok eksiler gelsin haftaya inşallah
Tebrikler kaptanım maşallah
Memnun değilim elbette bu hafta neden böyle oldu anlamadım ama şu an ben bı haberden sonra coşarım kızlarrrr benim alya ve Beren artık prematüre değil Beren'in sabah ateşi çıktığında çok korktum ama herhangi bir enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun
Tebrikler canım kaçamakları sıfırlayalım artık
Çok güzel canım şu semizotlu soğuk çorbayı merak ettim müsait olduğunda tarifini yazabilirmisin
Valla ben sevinirim değişik yemekleri severim
Haftaya bende telafi edicem
abla kışkırtma beni duramıyorum sonraVayyy sporpmenimiz iş başında :))
Kızz gördünmü bak sana sporda rakip geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?