Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eğer kiloda artış olursa ki şuan için sanmıyorum henüz yağ yakımındayım, onu ancak ben yağ ve kas ölçümlerimde gösteririm. Yani yağ gitmiş ama kas arttığı için artış olmuş gibisinden bunu belgeleyebilirim oranlarıyla. Dediğim gibi şuan için olmaz zaten hemen Kurallarla ters düşerse bir gün o zaman yapcak bişi yok :) Ben yine devam :)

Tabiki devam cnm
En kötü listeye girmezsin takım yüzdesi etkilenmemiş olur
Yine burda bizimle liste dışı devam edersin

Bu hafta kimse hedefini tutturamadığı için hedef listesini yapmaya gerek yok herkes biliyor zaten durumunu

Valla eş listesinide yapmak içimden gelmiyor
Zaten kazananda çok az farkla kazandı
Uğraşmaya değmez :)))

Benim planlarda değişiklik olduğu için nanekekikle eş olmaktan vazgeçtik sonraki hafta yarışıcaz
Bu hafta hedefim sabit kalmak

Isteyen yeni rakiplerini belirlesin
Ama rakiplik havada kalmasın
Hem destek Hem köstek olunsun lütfennn :)))
Taciz serbesttir :)

Hiç farketmez gidişata bakacağız belli de olmaz, vücut zamanla nasıl bir tepki verecek bende bilemiyorum :)
Zamanla yaşayıp görecez :))

Sende takım içinde biriyle rakip olmak istermisin
Mesela şeydanın kilosu sana çok yakın
@seydan94

Tabi ki müsait olduğumda resim ve tarif paylaşacağım :)

Teşekkürler canım sevinirim

Zaten 2 hafta deneme süren var tatlım o süre içinde belli olur nasıl ilerliceğimiz ama ben seni sevdim çok planlısın maşallah
Zamanla yaşayıp görecez :))

Sende takım içinde biriyle rakip olmak istermisin
Mesela şeydanın kilosu sana çok yakın
@seydan94

Aha bana yine zor bir rakip
Olur tabi ki :) Nasıl rakip olunuyor @seydan94

Tatlım bir hafta boyunca ikimiz yarışıyoruz Zühal sultanın da dediği gibi kilolarımız birbirine çok yakın bende 61.1 kiloyum

Kiz bahar ben yenilmeyi bekliyordum niye böyle oldu olur canım arada haftaya telafi edersin üst üste takımı etkilemedi Krem sonra kimseye cemkirmeyiz korkma canım gelyamacima
Olacak olacak dimi bahar befitlady
Inş.öyle olur
Çünkü gerçekten moralim çok bozuldu
Sabah beri başım ağrıyor

9.takım bu olmamalı!!!!
Aynı durumdayim sistim valla attım kendimi spora
Kaçamak ya ne hak ettik mi
Şimdiden afiyet olsun canım
Aslında bu hafta rakibi bendim ama hadi senin olsun seni gaza getirecekse tektek sıraya gideriz kız senin kota doldu edosum artık atağa geçme vakti
Sana hiç küsebilir miyim ablaaam :) biraz kendimi takıma karşı mahçup hissediyorum herkes hep eksi ben artı olunca
Haftaya 1.5verirsin aramızda hallederiz
Gelmiş geçmiş olsun miniklere canım pramaturelikte bitmiş ohh ohhh
Vayyy sporpmenimiz iş başında :))
Kızz gördünmü bak sana sporda rakip geldi :)
abla kışkırtma beni duramıyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…