- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.641
Hadi gözün aydın bide ben olaydımdün akşam saat 23:53 itibariyle regl oldum
cuma:68,4
bugun:68
fark:-400
yüzde:
Bende üzüldüm cnm hiç artı beklemiyodumkilo bildirimim
gecen hafta 68,5
bugün 68,7
+200
regl olamadıgım ıcın diye düşünüyorum cünkü kacamak yapmadım spor yaptım bolca suyu fazla içmek için zorladım kendımı ama sonuc hüsran off suan cook üzgünüüüm
North River benim sonuc bu malesef rakıbem
inş.haftaya daha iyi olur tatlımdün akşam saat 23:53 itibariyle regl oldum
yüzde:
Yasemin bişeylerde değişilkilk yapman gerekiyor heralde tatlımKızlar bebek bakıyorum bi ara tartıldım hemen bildirim yapayım
Geçen cuma 67.6
Bugün 67.4
Fark -200
Bu sonuç biraz yüreğime su serptiGeçen hafta 74,3
Bu hafta 73,4
Fark -900
Yüzde1,21
Olumlu gelişmelere çok sevindim cnmGünaydın herkese. Eşimle olan problemi hallettik şükür anneminde sağlık problemi vardı bu nedenle memlekete gidecektik temiz çıktı şükür normal tarihte gideceğiz bu nedenle mezuniyeti erteleyebiliriz.
Geçen hafta 73.1
Bugün 73
Fark -100
Eki Görüntüle 2020637
Tartı resmi boyutu nedeyle kırpmam gerekti anlaşılıyor ama
sorma bahar gece geç yatırıyor sabahtan erkenden açıyor gözleri şimdi tekrar uyuduO artılar nereden gelmişti onu bilen varsa bı söylesin acayip bı vücudum var ya
Ama pes etsem o artı yapıştırdı bana
Anladım canım
Spor aşkına
Ooo rakibem yarını çok merak ediyorum
herşeyden olsada protein ağırlıklı bir beslenme Karbonhidratlarda sağlıklı seçimlerden çok hoş valla
Hele ağırlıklı squat bayıldım su senin setleri bende ekleyin hayatıma ağırlıksız tabi
Ahh dilek ahh bı gün bı hafta emek istiyor işte
Yok canım doğru tabi ama mesela ben yıllarca ara öğün yaptım nur topu gibi bir inusilin direnci oldu diyetisyeni bıraktım şimdi vücudumun istediğini veriyorum illa ki su saatte ara öğün demiyorum çünkü beynim hep aç gibi davranıyor hep yemeye odaklı tabi bu benim için geçerli kendini kontrol edebilen için süper ablam diyetisyenle 30kusur kilo verdi ben tam tersi vücudunu tanımakta önemli
Dün herkesin az olması cuma yarışması sebebi ile ama bilerekte değil çok sıcak Ankara gercekten yiyemiyorum mesela
Dilosum yorulma canım bu hafta Zühal abla tirstti benden sen bana kaldın sittt aramızda duymasın
Teşekkür ederim verdiğin sözü tuttuğun için
Hemen şuradan gireyim halaya
mervem benim kuzi hergun aynı kargalar bile fark atarız
Maşallah canım ya çok güzelUzun zamandır değil aslında 3 ay gibi bir süredir beslenmeme dikkat ediyorum fakat bundan önceki 2 ay içinde dikkat etmeme rağmen çikolata-tatlı bağımlılığım hep vardı. Bu son ayda hiç yok gibi bir şey. Daha dikkatliyim son zamanlarda. Spora da yeni başladım. Uzunca bir süre ara vermiştim yağlar bölgesel olarak toplanmaya başlayınca tamam dedim. 1 aydır spora da devam ediyorum. Bazı haftalar her gün, bazı haftalarda 4 kez.
Gayet güzel canımBen bildirim yaparak basliyim kizlar
Gecen hafta: 81
Guncel : 80.1
Fark : 900 gr
Ben bu diyetle kilo veremem herhalde diyordum ama vermisim cok mutlu ve mesudum
Abla harikasınBenimde haftalık hedefim tutmadı ama kötünün iyisi diyelim
Geçen hafta 95.6
Bugün 94.6
Fark -1
Yüzde 1.05
Bayram hedefine kalan -12.9
Ay bahar hiç beklemiyordum benartı menülerin iyiydi regl ahh neyse haftaya güzel sonuçlar olur inşallahkilo bildirimim
gecen hafta 68,5
bugün 68,7
+200
regl olamadıgım ıcın diye düşünüyorum cünkü kacamak yapmadım spor yaptım bolca suyu fazla içmek için zorladım kendımı ama sonuc hüsran off suan cook üzgünüüüm
O nerden geldiği belli olmayan artiyi güzel eksiye cevirirsin canım hemde regl ikendün akşam saat 23:53 itibariyle regl oldum
yüzde:
Kızlar bebek bakıyorum bi ara tartıldım hemen bildirim yapayım
Geçen cuma 67.6
Bugün 67.4
Fark -200
eski candır haftaya umarım daha iyi sonuçlar alirizGünaydın herkese. Eşimle olan problemi hallettik şükür anneminde sağlık problemi vardı bu nedenle memlekete gidecektik temiz çıktı şükür normal tarihte gideceğiz bu nedenle mezuniyeti erteleyebiliriz.
Geçen hafta 73.1
Bugün 73
Fark -100
Eki Görüntüle 2020637
Tartı resmi boyutu nedeyle kırpmam gerekti anlaşılıyor ama
Inş.öyle olurDün köz patlıcan ve ayranla geçti günüm az yemek bu hafta yaramadı ya da yaradı regldn dolayı şişiyorum anlamadım.
Bu hafta mod düşüklüğü vardı ama haftaya gümbür gümbür geliyoruz inşaallah
insalllah yaaa cook sasırdım bende Merve ablamsorma bahar gece geç yatırıyor sabahtan erkenden açıyor gözleri şimdi tekrar uyudu
Maşallah canım ya çok güzel
Gayet güzel canım
Abla harikasın
Ay bahar hiç beklemiyordum benartı menülerin iyiydi regl ahh neyse haftaya güzel sonuçlar olur inşallah
O nerden geldiği belli olmayan artiyi güzel eksiye cevirirsin canım hemde regl iken
eski candır haftaya umarım daha iyi sonuçlar aliriz
olmadın mı daha canım bı test yap ona göre söktürücü birşeyler içHadi gözün aydın bide ben olaydım
oo maşallahGeçen hafta 74,3
Bu hafta 73,4
Fark -900
Yüzde1,21
Kesinlikleee bu hafta kaçamaaak yokkkBu haftaki sonuçlardan kimse memnun değildir sanırım olunmamalida önceki haftalarda neler basarabildigimizi gördük bu hafta böyle oldu diye tokezledik diye yeremi dusucez hayır yine hep birlikte dimdik ayakta durucaz ben kendi adıma bu haftaki hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyorum o yüzden bu haftaya kacamaksiz devam edicem ve aynı şeyi bütün takım arkadaşlarından bekliyorum
***9.TAKIM 526. Etap***
Habinar(67,6/
fatdegil_fit(100,1/
Nanekekik(68,4/
Poni Bon(73,1/)mezun olmak istiyor
Seydan94 (61,1/
ayulduzz(66,8/
befitlady(68,5/
Edibe12 (90/
Askrhpozitif(74,3/
9.Takım ortalama : %
ADAY LİSTESİ
pufss(81/80.10/0.9/1.11)yeni üye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:79
witch_eda(62.8/62.5/0.3/)yeni üye baş. Tar. 13/07/17 b.kilo :62.8 hedef:
İZİNDEKİLER
Pamukseker19(78) 522. Etapta izine ayrıldı bildirimsiz
Mefkurem (95,6/94.6/1/%1.05) 503. Etapta izine ayrilan üye dönüşü extrem durum iki bölündü(78 ile izne ayrıldı)
Poni Bon ponimmmm nice mutlu sağlıklı yıllara eşinle kızınla ve tüm sevdiklerinle beraber
Teşekkür ederimPoni Bon doğum günün kutlu olsun rakibem. Çok trajik bir gün geçirdiğim için aklımdan çıkmış. Zayıf, sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllara...
Ne yaptın eşinle barıştınız mı? Gönlünü alıp yemeğe çıkarmıştır inşallah seni:)
Aramıza hoşgeldin eda bem poniUzun zamandır değil aslında 3 ay gibi bir süredir beslenmeme dikkat ediyorum fakat bundan önceki 2 ay içinde dikkat etmeme rağmen çikolata-tatlı bağımlılığım hep vardı. Bu son ayda hiç yok gibi bir şey. Daha dikkatliyim son zamanlarda. Spora da yeni başladım. Uzunca bir süre ara vermiştim yağlar bölgesel olarak toplanmaya başlayınca tamam dedim. 1 aydır spora da devam ediyorum. Bazı haftalar her gün, bazı haftalarda 4 kez.
TebrklerBen bildirim yaparak basliyim kizlar
Gecen hafta: 81
Guncel : 80.1
Fark : 900 gr
Ben bu diyetle kilo veremem herhalde diyordum ama vermisim cok mutlu ve mesudum
Bravo ablaBenimde haftalık hedefim tutmadı ama kötünün iyisi diyelim
Geçen hafta 95.6
Bugün 94.6
Fark -1
Yüzde 1.05
Bayram hedefine kalan -12.9
Yapacak bişy yok canm artık haftaya çok iyi bi eksiyle gelirsin anlaşırızkilo bildirimim
gecen hafta 68,5
bugün 68,7
+200
Tebriklerdün akşam saat 23:53 itibariyle regl oldum
yüzde:
Haftaya napıyorzKızlar bebek bakıyorum bi ara tartıldım hemen bildirim yapayım
Geçen cuma 67.6
Bugün 67.4
Fark -200
TebriklerrGeçen hafta 74,3
Bu hafta 73,4
Fark -900
Yüzde1,21
İnşaallah cnmsorma bahar gece geç yatırıyor sabahtan erkenden açıyor gözleri şimdi tekrar uyudu
Maşallah canım ya çok güzel
Gayet güzel canım
Abla harikasın
Ay bahar hiç beklemiyordum benartı menülerin iyiydi regl ahh neyse haftaya güzel sonuçlar olur inşallah
O nerden geldiği belli olmayan artiyi güzel eksiye cevirirsin canım hemde regl iken
eski candır haftaya umarım daha iyi sonuçlar aliriz
Haklısın ablam bu hafta mod düşüktü haftaya süper bi sonuç göreceğimize inanıyorumInş.öyle olur
Çünkü gerçekten moralim çok bozuldu
Sabah beri başım ağrıyor
9.takım bu olmamalı!!!!
Rakibem tebrikler yendin beniSelam bayanlar;
Malesef kaçamaklarım yüzünden eksim az oldu ama hemen bildireyim.
Geçen hafta:90.0
Bu cuma:89.6
Fark:-400
Yüzde: %0.44
Bayram Hedefine kalan: 9.6 kg
Teşekkür ederim
Aramıza hoşgeldin eda bem poni
Tebrkler
Bravo abla
Yapacak bişy yok canm artık haftaya çok iyi bi eksiyle gelirsin anlaşırız
Tebrikler
Haftaya napıyorz
Tebriklerr
İnşaallah cnm
Haklısın ablam bu hafta mod düşüktü haftaya süper bi sonuç göreceğimize inanıyorum
Rakibem tebrikler yendin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?