Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eda diyet kapımdaya baktımda güzel bi uygulama bçraz aydınlatr mısn merak ettm

Elbette :)

Ben Ankara'da yaşıyorum. XXX günlük olarak almanız gereken kalori dahilinde size öğünleri sunan bir kapıya teslim yemek şirketi. Her sabah belirttiğiniz adrese kendi özel paketleriyle gönderiyorlar. Ben aylık alıyorum. Ödemeler haftalık olarak gerçekleşiyor. Her hafta pazartesi günü size o haftaki menü içeriklerini gönderiyorlar. Her şehirde özel diyetisyenler var, onlarla iletişime geçiyorsunuz. Online diyetisyen hizmeti alıyorsunuz. Günlük menü içerikleri diyetisyenler tarafından hazırlanıyor. Yemediğiniz alerjiniz olan bir şey varsa en baştan söylüyorsunuz menüleriniz ona göre çıkıyor. XXX da 3 ana 3 ara , detox içecekleri 5 günlük paketler, sporcu paketleri, ofis paketleri vs. siz nasıl isterseniz o şekilde sunuluyor. Ben şuan Ofis Paketi dedikleri paketten alıyorum. Öğle yemeği ve 1 ara öğün geliyor. Toplamda 500 kaloriyi geçmiyor Öğle yemeği + ara öğünüm. Haftada 3 gün tavuk, beyaz et, kırmızı et; 2 gün sebze ağırlıklı yemekler geliyor. Yemekler çoğunlukla buharda ya da fırında pişiyor. Fakat bir kez tattığınızda bunlar cidden diyet yemekleri olamaz dersiniz öyle şahane :) Buraya birkaç yemeğimin resmini koyacağım. Ve bu haftaki menümü :)

Son düzenleme:
Ayy pardon Bundan sonra dikkat edelim olmazsa son mesajımı sileyim :) sadece bana çok yararı dokunduğu için yardımcı olur diye düşünmüştüm :)
Sadece şirketin adını sil yeterli olur heralde cnm
Bizim için sorun değilde kk kuralı bu
Yoksa banlanırsın

Kızlar bu arada çeşitlilik isteyen olursa günlük yemek listeleri paylaşabilirim elimde fazlasıyla birikmiş listeler var. :)
HOŞgeldin canım tabiki olur yeni tariflere her zaman açığım

Spordan geldim akşama misafir var hem evi temizlrmem hemde hazırlık yapmam lazım bildirim yapiyim hemen
Geçen hafta 66,8
Bu hafta 66,6
Yüzden 0,30
Bu hafta olmadı haftaya telafi edicem kızlar söz öperim sizi
Dilek zumba nasıldı hoca kimdi gelemedim çok üzüldüm ya

Kendimi tanıtayım bende ankaradayım 34 yaşındayım ocak ayında 83 kilo ile başladım 67 kilodayım boyum 170 7 kilo fazlam olduğunu düşünüyorum aslında hedef kilom 65 idi ama şimdi aynaya bakınca kendimi. Hala hiç beğenmiyorum vücudumda gram yağ istemiyorum ve kas istiyorum cidden kollarımda biraz oluşmuş durumda ama karnım 2 sezeryan geçirdiğimden dolayı baya kötü durumda aşırı sarktı haftada 3 gün salona gidiyorum artı evde jilian michael level 3 yapıyorum hafta sonları yüzmeye başladım ama hala yetersiz geliyor bu hayallerdeki vücuda kavuşmak öyle zor bi yolculukki sabah inanın tartıda bu rakamı görünce oturdum ağladım hafta sonu birgün kaçamak bütün haftamı elimden aldı telafisini yaptığım halde
Neyse senin beni motive edeceğine inanoyorum canım başarılar diliyorum
Spor aşkı bambaşka bişey gerçekten tebrik ediyorum seni

Teşekkürelr şeydacım

Kızlar bebek gitti teli aldım elime yemek yedikten sonra babama gidecem yurtdışından geldi sonra gölbaşına yolculuk yine yeniden
Hafta sonu Cumartesi bi düğün var pazar misafir yüzebilirmiyim bilmiyorum misafir varken havuza girmek olmuyor malum bi fırsatını bulup gireceğim ama kaçamak yapmayı düşünmüyorum geçen hafta gördüm sonucunu

Menüm
Sabah
Soğanlı yumurta ilginç canım çekti 1 dl ekmek
Öğlen 1 tabak mercimek çorbası 2 hurma 4 yarım ceviz
Akşam 1 tabak fırında tavuk göğüs patates yaptım 19da yerim leptin için
Su 2 litre
1 litre yeşilçaylı karışım

Hoşbulduk öncelikle :) Kas artırımı için ben kendi yaptığım egzersizleri paylaşabilirim sizinle özellikle karın ve basen ağırlıklı çalışıyorum ben :) Faydasını şuan aynada net olarak görmüyorum ama o da olacak çünkü cidden antrenman sırasında yanıyo alev alev hissediyorum :) Bende salona gidiyorum ama salonda kardiyo ve cross fit ağırlıklı çalışıyorum çünkü vaktim yetmiyor :) Pilates ve bölgesel hareketleri evde rahatça yapabiliyorum. Sadece squatı salonda yapıyorum onu da 5 kg dumbell ile yaptığım için. Size karın ve basen ile ilgili görsel paylaşacağım müsait olduğumda, zaten bir çoğunu biliyorsunuzdur, burada önemli olan istikrar:) Tariflere gelince onları da bi ara yazacağım, bu sıcak günlerde insan hafif ve soğuk doyurucu ve sağlıklı şeyler istiyor değişiklik hepimiz için önemli :)

5 kilo dumbellmı wuuu
Sen bayadır yapıyorsun ozaman
Ben nerdeyse 6 aydır yapıyorum 1 kilo benim dumbellar hiç artırmayı düşünmedim artırsammı acaba
Cardio evde çalışıyorum ben salonda grup halinde olduğumuz için hocalar genellikle basit yaptırıyorlar plates zumba aerobik yapıyoruz bölgesel olarak ağırlık veremedim bi türlü zamanı geldimi acaba hedef kiloma ulaştıktan sonra başlasam diye düşünmüştüm
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim paylaşımlarını bekliyorum kaçırabilirim
Beni etiketlersen sevinirim canım

Keşke daha fazla gitseydi Baharcim ama yapacak bişey yok 4 günlük liste daha fazla götürür diye ümit ediyordum

Sana gelince bu hafta spor askina hayrandım menülerde gayet güzeldi bilinmedik bir artı seni oldukca uğraştırdı ama sen yine yılmadan eksiye düştün azmine inancına hayran kaldim
Yaso bu haftaki rakibim sensin gardimi aldım her türlü yerlerden taciz edicem ona göre güzel bir düello olsun inşallah
afiyet olsun canım

Güzelim tmm kaçamak yok fazlada yememişin
Ama hiç salata sebze türü yeşillik vs.yok

Evet pro yemişin ama yoğurdun yeride ayrı

Valla yanıltmak istemem ama ben salonda hocanın bol bol iç bacak ve basen erimesiyle ilgili başının etini yedim. Normal squatı çok uzun zamandır yaptığımı söylemiştim. Bana hiç 1 kg 2kg fln demedi direk 5i aldı eline normal squat pozisyonunda 25x3 set yap dedi, bir de iç bacağa ağırlık vermek istersen yine squat pozisyonunu alıp bu kez bacaklarını omuz genişliği değil de 2 katı kadar açarak 5 kg ağırlık ile yap dedi. Felaket derecede basenleriniz titriyor yaparken özellikle 1. setten sonra yanıyo adeta. Fakat bu 5 kg dumbell çift elle tek dumbell kaldırarak yapıyosunuz :) Yanlış anlaşılmasın bacaklarınızın ortasında yere doğru tutarak 5 kg kaldırıyosunuz :)

Süreç başlasın o zaman :) İddalıyım

Eh bende fena değilimdir o konuda :)

Bende öyle düşünüyorum haftaya gideceğini düşünüyorum inşallah

Canım patates yedin mi anlamadım ?
Patatesin glisemik indeksi çok yüksek unutma ben yerind olsam tavuğun yanına 1 kase yoğurt ya da salata yerdim öğlen de çorba ile salata yapsaydın daha iyiydi

O kg işi yaptığın hareketlere göre de değişiyor aslında ben kaç kaldırıyordum hatırlamıyorum valla kaçla başladım falan ama 2 ile başlamıştım sanırım tabi o zaman kilom çoktu ilk başladığımda ondanda olabilir

Kızlar neler yapılıyor cuma heyecanına kapılıp kaçamaklar yapılmıyor dimiiiii ? Ben kaçamaksız olarak kapatcam tabiki

Eve gidiş yolundayım :) kaçamaksız bitiyor bir gün daha akşam yemeği yicem 1 saat sonra spor gece 24e kadar

Menüm
Sabah 10:30 ( kan hapından dolayı bu saate kaldı )
1 yumurta domates salatalık semizotu
1 kk peynir 2 zeytin 1 bardak limonlu çay
Ara 2 kuru kayısı + 1 ceviz +1 fındık

Öğle 1 kase brokoli çorbası 1 kase cacık 1 kase salata yağsız limonlu
Ara 1 şekersiz sütlü kahve
Aksam
Fırında körili 1 parça but ve çok az göğüs eti
1 bardak naneli ayran
Ara tarçınlı süt

Su 2 lt
Spor yok şuan ama yatmadan önce ebru şallının videolardan birini yapcam yapınca buraya yazarım :)

Son düzenleme:
Menüm
12.00
1 d ekmek
3 y kaşığı yumurtalı menemen
2 d peynir
1 çk bal

14.00
Kahve+2 hurma

17.00
Yarım kase kırmızı mercimek çorbası
5 yk bulgur pilavı
2 yk tavuk sote
Yoğurtlu semizotu

Su 1.5
Spor 80 dk yürüyüş

Rakipmi oluyoruz

Heee Heee biraz önce hani bana hani bana dicektim :)))

Senin içinde yorumum
Hımmmm ne söylesemki
Kaçamak yok spor var paylaşım var
Eee daha ne olsun
Senin haftanın üyesi seçiyorum
teveccugunuz

Maşaallahın vardı bu hafta
Regln btmesyle haftaya süper sonuç alacaksn bnce
Hadi inşallah poni seninde bitiyor regl
Eda diyet kapımdaya baktımda güzel bi uygulama bçraz aydınlatr mısn merak ettm
Kız nete bak burda yasak
burayı ihmal etmeden gece yarısı yuzsende olur

Afiyet olsun yemeden yapmışsın aksamı değişiklik oldu mu
Kızlar neler yapılıyor cuma heyecanına kapılıp kaçamaklar yapılmıyor dimiiiii ? Ben kaçamaksız olarak kapatcam tabiki
Annem ne heyecanı yırttı bu cuma bütün hevesiniz haftaya cumaya benim simit başka bahara kaldı
Eve gidiş yolundayım :) kaçamaksız bitiyor bir gün daha akşam yemeği yicem 1 saat sonra spor gece 24e kadar
süpersin canım Zuhal ablada demiş bilmediğin için birşey olmaz ama menüde de şirket ismini gördüklerini paylaşma bizim bı arkadaş başka bir firmanın hazır menüsünü böyle alıp paylaşıyordu Ban yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…