- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.721
Kızlar yalnız isim kullanmayın reklama girebilirEda diyet kapımdaya baktımda güzel bi uygulama bçraz aydınlatr mısn merak ettm
Eda diyet kapımdaya baktımda güzel bi uygulama bçraz aydınlatr mısn merak ettm
Kızlar yalnız isim kullanmayın reklama girebilir
Sadece şirketin adını sil yeterli olur heralde cnmAyy pardonBundan sonra dikkat edelim olmazsa son mesajımı sileyim :) sadece bana çok yararı dokunduğu için yardımcı olur diye düşünmüştüm :)
HOŞgeldin canım tabiki olur yeni tariflere her zaman açığımKızlar bu arada çeşitlilik isteyen olursa günlük yemek listeleri paylaşabilirim elimde fazlasıyla birikmiş listeler var. :)
Dilek zumba nasıldı hoca kimdi gelemedim çok üzüldüm yaSpordan geldim akşama misafir var hem evi temizlrmem hemde hazırlık yapmam lazım bildirim yapiyim hemen
Geçen hafta 66,8
Bu hafta 66,6
Yüzden 0,30
Bu hafta olmadı haftaya telafi edicem kızlar söz öperim sizi
Kendimi tanıtayım bende ankaradayım 34 yaşındayım ocak ayında 83 kilo ile başladım 67 kilodayım boyum 170 7 kilo fazlam olduğunu düşünüyorum aslında hedef kilom 65 idi ama şimdi aynaya bakınca kendimi. Hala hiç beğenmiyorum vücudumda gram yağ istemiyorum ve kas istiyorum cidden kollarımda biraz oluşmuş durumda ama karnım 2 sezeryan geçirdiğimden dolayı baya kötü durumda aşırı sarktı haftada 3 gün salona gidiyorum artı evde jilian michael level 3 yapıyorum hafta sonları yüzmeye başladım ama hala yetersiz geliyor bu hayallerdeki vücuda kavuşmak öyle zor bi yolculukki sabah inanın tartıda bu rakamı görünce oturdum ağladım hafta sonu birgün kaçamak bütün haftamı elimden aldı telafisini yaptığım haldeBen ortalama 3 aydır düzenli besleniyorum. Ama 3 beyazı tam anlamıyla 1 aydır bıraktım. Günde 1 kare bitter tüketiyorum tatlı olarak normalde fakat bu ara hiç canım istemiyor ilginç bir şekilde. Bunun dışında şeker ihtiyacını meyvelerden karşılıyorum. Spora da başlayalı 1 ay oldu, yani 1 aydır bayağı dikkat ediyorum diyebilirim. 66 kiloyla başlamıştım. Fakat çok yağ yakımı olmadı hızlı bir şekilde önce ödem attım. Sonra yavaşladı kilo vermem zaten bölgesel vermeye çalışıyorum, amaç kas artırmak :)
Spor aşkı bambaşka bişey gerçekten tebrik ediyorum seniEvli değilim ailemle yaşıyorum. Diyetisyene de gittim fakat hiçbir zaman 66 kiloyu geçmedi kilom bölgesel yağlanmalar için gittim, saçma sapan listeler ve yasaklara uyamadığım için hep bıraktım. Sonradan konuyla ilgili şehirlerde dönem dönem düzenlenen seminerlere katıldım, bi ara kafayı bayağı takmıştım çok araştırdım her gün bir şeyler öğrendim. Sonrasında birikti bir şeyler, nerede yanlış yaptığımı anladım, bir gün karar verdim uygulamaya geçtim hepsi bu. En büyük sıkıntım ofis ortamında her gün kebap ya da fast food beslenmekti. Onu da araştırmalarım sonucunda diyetkapımda ile yendim. Evden getirmek de zor oluyor, bi süre devam ediyorsun bi süre sonra unutuyosun, üşeniyosun. Öğle yemeği çok önemliydi benim için onu halledince taşlar yerine oturdu. Çikolata bağımlılığımı da sporla ve suyla yendiğimi düşünüyorum. Canım istemiyor ilginç şekilde :)
İşe sabah 8.30 da başlıyorum. Bazen ofiste bazen evde kahvaltı yapıyorum. Kahvaltı saatim en geç 9.30 oluyor.
13.00 da öğle yemeğimi yiyorum. Öğle yemeğine kadar geçen sürede saat belli olmuyor 1. ara öğünümü yapıyorum.
Öğle yemeği sonrasında saat 3 gibi 2. ara öğün ve iş çıkışında 18.00 gibi 3. ara öğünü yapıyorum.
Ben 18.30 da çıkıyorum işten bu sebeple eve ulaşımım genelde 19:30u bulabiliyor. En geç 20:30a kadar yemeğimi yiyorum.
Sonrasında bol su, spor öncesi içtiğim yağlar ve 21:00 21:30 dan salon kapanana kadar genelde 23:00 full spor yapıyorum.
23:15 eve giriş, duş ve uyku :)
Spor gerçekten hafife alınacak gibi değil, çok ama çok önemli başta üşenebilirsiniz ama herşey başlayana kadar spor yapmaya başlayınca bağımlılık yapıyor resmen bırakamıyosunuz. Ben her zaman spor sevgilim gibi derim, eğer 1 günü spor yapmadan geçireyim sanki onu aldatmışçasına hissederek vicdan azabı çekiyorum. Salondaki arkadaşlardan da aynısını duyuyorum. Sabah hepimiz işe gideceğiz salon 23:00 da kapanıyor ve bize yetmiyor, her gün zorla çıkarılıyoruz salondan o derece yanispor şart :)
Teşekkürelr şeydacımTebrikler canım sen şu yağlı şeylerden uzak dur şu sağlıksız yiyecekleri bırak kolaylıkla vericeksin inanıyorum meton çok iyi
Tebrikler abla Harika
Haftaya bir sürü eksi gelicek dimi bahar haydi bakalım durmak yok tatlım o eksiler gelceeeek gelmek zorunda
Tebrikler tatlım
kaçamaksız bir hafta olsun
Tebrikler daha çok eksiler gelsin haftaya inşallah
Tebrikler kaptanım maşallah
Memnun değilim elbette bu hafta neden böyle oldu anlamadım ama şu an ben bı haberden sonra coşarım kızlarrrr benim alya ve Beren artık prematüre değil Beren'in sabah ateşi çıktığında çok korktum ama herhangi bir enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun
Tebrikler canım kaçamakları sıfırlayalım artık
Çok güzel canım şu semizotlu soğuk çorbayı merak ettim müsait olduğunda tarifini yazabilirmisin
Valla ben sevinirim değişik yemekleri severim
Haftaya bende telafi edicem
HOŞgeldin canım tabiki olur yeni tariflere her zaman açığım
Dilek zumba nasıldı hoca kimdi gelemedim çok üzüldüm ya
Kendimi tanıtayım bende ankaradayım 34 yaşındayım ocak ayında 83 kilo ile başladım 67 kilodayım boyum 170 7 kilo fazlam olduğunu düşünüyorum aslında hedef kilom 65 idi ama şimdi aynaya bakınca kendimi. Hala hiç beğenmiyorum vücudumda gram yağ istemiyorum ve kas istiyorum cidden kollarımda biraz oluşmuş durumda ama karnım 2 sezeryan geçirdiğimden dolayı baya kötü durumda aşırı sarktı haftada 3 gün salona gidiyorum artı evde jilian michael level 3 yapıyorum hafta sonları yüzmeye başladım ama hala yetersiz geliyor bu hayallerdeki vücuda kavuşmak öyle zor bi yolculukki sabah inanın tartıda bu rakamı görünce oturdum ağladım hafta sonu birgün kaçamak bütün haftamı elimden aldı telafisini yaptığım halde
Neyse senin beni motive edeceğine inanoyorum canım başarılar diliyorum
Spor aşkı bambaşka bişey gerçekten tebrik ediyorum seni
Teşekkürelr şeydacım
5 kilo dumbellmı wuuuHoşbulduk öncelikle :) Kas artırımı için ben kendi yaptığım egzersizleri paylaşabilirim sizinle özellikle karın ve basen ağırlıklı çalışıyorum ben :) Faydasını şuan aynada net olarak görmüyorum ama o da olacak çünkü cidden antrenman sırasında yanıyo alev alev hissediyorum :) Bende salona gidiyorum ama salonda kardiyo ve cross fit ağırlıklı çalışıyorum çünkü vaktim yetmiyor :) Pilates ve bölgesel hareketleri evde rahatça yapabiliyorum. Sadece squatı salonda yapıyorum onu da 5 kg dumbell ile yaptığım için. Size karın ve basen ile ilgili görsel paylaşacağım müsait olduğumda, zaten bir çoğunu biliyorsunuzdur, burada önemli olan istikrar:) Tariflere gelince onları da bi ara yazacağım, bu sıcak günlerde insan hafif ve soğuk doyurucu ve sağlıklı şeyler istiyor değişiklik hepimiz için önemli :)
Keşke daha fazla gitseydi Baharcim ama yapacak bişey yok 4 günlük liste daha fazla götürür diye ümit ediyordumVeee gelelim dilin kemiği yoktur kısmına
Yazacaklarima kimse alınıp kirilmasin kimsenin kötülüğünü istemiyorum lakin enerjik verdiğini alan bir takım için herkesin taşın altına elini koyması lazım ki motivemiz bu şekilde sağlam kalıyor.Aksi halde neden burada zaman harcayalim hemde hayatta bize ücretsiz verilmiş en değerli şey zaman ve bedenimizken neden ikisini de kötü davranalim
Poni Bon Habinar özel sebeplerden dolayı bu hafta yoklugunuzu görmezden geldik bunu telafi etmek için bu haftanın çenesi düşük ve motivasyon topları siz olun bence artık bizi nasıl gazlarsiniz bilemem top sizde ben pası attım
askrhpozitif kaptanim 4luk son günde atağa geçirdi seni güzel bir eksi getirdin ama takımı kurtarmaya yetmedi burda da takım olmanın önemi ortaya çıkıyor
befitlady kaçamak yok spor var ama reglin etkiledi reglde metobolizma canavar oluyor bu hafta bunu fırsata çevirip haftaya fark atmanı bekliyorum canım inanıyorum yaparsın sen
@Edibe12 gecelerin yargıcı hepp gece gelme gündüz gelll tenhalarda menhalardaaa yemeee sakın sopayı aldım elimeseni seçtim kendime rakip bu hafta kusura bakma artık canını okuyacağım kacsmaksiz bir hafta geçirmeniz bakalım senin vücut ne veriyor gerçekten görelim bı
@fatdegil_fit Tuğba sanırım stres yapma dedik diye sen bı relax oldun üçüncü hafta ve bütün hayallerimiz suya düştü inan en çok senin sonucuna üzüldüm kosksca 1ay neredeyse listede olmak stres yaptıysa liste dışı devam edebilirsin ama bı yerde bı yanlış var uyur yer misin acaba kızyani bu spor bu menü inusilin de çıkmamış herşey temiz bence bı günlük tut yediklerini anı anına yaz bı bakalım belki unutuyorsun
Yanlış anlama takım olmak bu çünkü senden güzel bir eksi gelseydi takımı bu hafta sirtlardin iki haftadır takım seni söylüyordu bu hafta herkes kötü olunca dibe vurduk
@ayulduzz dilek sen kendi dersini aldın zaten malum eksiye bile geçtin bı daha yapmazsın biliyoruz
@seydan94 canım bir ay bile olmadı neredeyse 8kg verdin bu hafta durması gayet normal
Mefkurem senide tebrik ederim -1 lakin bu hafta canlandırma adına gösterdiğin extra efor içinde ayrıca tebrik
@pufss yeni listelere yeni eksiler gelecek gibi
witch_eda aranan kan bulundu canlı kanlı heyecanlı disiplinli umarım her daim bu şekilde olur
Ve benim içinde aynı yorumu bekliyorum
Yaso bu haftaki rakibim sensin gardimi aldım her türlü yerlerden taciz edicem ona göre güzel bir düello olsun inşallahKızlar bebek gitti teli aldım elime yemek yedikten sonra babama gidecem yurtdışından geldi sonra gölbaşına yolculuk yine yeniden
Hafta sonu Cumartesi bi düğün var pazar misafir yüzebilirmiyim bilmiyorum misafir varken havuza girmek olmuyor malum bi fırsatını bulup gireceğim ama kaçamak yapmayı düşünmüyorum geçen hafta gördüm sonucunu
afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Soğanlı yumurta ilginç canım çekti 1 dl ekmek
Öğlen 1 tabak mercimek çorbası 2 hurma 4 yarım ceviz
Akşam 1 tabak fırında tavuk göğüs patates yaptım 19da yerim leptin için
Su 2 litre
1 litre yeşilçaylı karışım
Güzelim tmm kaçamak yok fazlada yememişinMenüm
Sabah
Su 2 litre
5 kilo dumbellmı wuuu
Sen bayadır yapıyorsun ozaman
Ben nerdeyse 6 aydır yapıyorum 1 kilo benim dumbellar hiç artırmayı düşünmedim artırsammı acaba
Cardio evde çalışıyorum ben salonda grup halinde olduğumuz için hocalar genellikle basit yaptırıyorlar plates zumba aerobik yapıyoruz bölgesel olarak ağırlık veremedim bi türlü zamanı geldimi acaba hedef kiloma ulaştıktan sonra başlasam diye düşünmüştüm
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim paylaşımlarını bekliyorum kaçırabilirim
Beni etiketlersen sevinirim canım
Süreç başlasın o zaman :) İddalıyım
Veee gelelim dilin kemiği yoktur kısmına
Yazacaklarima kimse alınıp kirilmasin kimsenin kötülüğünü istemiyorum lakin enerjik verdiğini alan bir takım için herkesin taşın altına elini koyması lazım ki motivemiz bu şekilde sağlam kalıyor.Aksi halde neden burada zaman harcayalim hemde hayatta bize ücretsiz verilmiş en değerli şey zaman ve bedenimizken neden ikisini de kötü davranalim
Poni Bon Habinar özel sebeplerden dolayı bu hafta yoklugunuzu görmezden geldik bunu telafi etmek için bu haftanın çenesi düşük ve motivasyon topları siz olun bence artık bizi nasıl gazlarsiniz bilemem top sizde ben pası attım
askrhpozitif kaptanim 4luk son günde atağa geçirdi seni güzel bir eksi getirdin ama takımı kurtarmaya yetmedi burda da takım olmanın önemi ortaya çıkıyor
befitlady kaçamak yok spor var ama reglin etkiledi reglde metobolizma canavar oluyor bu hafta bunu fırsata çevirip haftaya fark atmanı bekliyorum canım inanıyorum yaparsın sen
@Edibe12 gecelerin yargıcı hepp gece gelme gündüz gelll tenhalarda menhalardaaa yemeee sakın sopayı aldım elimeseni seçtim kendime rakip bu hafta kusura bakma artık canını okuyacağım kacsmaksiz bir hafta geçirmeniz bakalım senin vücut ne veriyor gerçekten görelim bı
@fatdegil_fit Tuğba sanırım stres yapma dedik diye sen bı relax oldun üçüncü hafta ve bütün hayallerimiz suya düştü inan en çok senin sonucuna üzüldüm kosksca 1ay neredeyse listede olmak stres yaptıysa liste dışı devam edebilirsin ama bı yerde bı yanlış var uyur yer misin acaba kızyani bu spor bu menü inusilin de çıkmamış herşey temiz bence bı günlük tut yediklerini anı anına yaz bı bakalım belki unutuyorsun
Yanlış anlama takım olmak bu çünkü senden güzel bir eksi gelseydi takımı bu hafta sirtlardin iki haftadır takım seni söylüyordu bu hafta herkes kötü olunca dibe vurduk
@ayulduzz dilek sen kendi dersini aldın zaten malum eksiye bile geçtin bı daha yapmazsın biliyoruz
@seydan94 canım bir ay bile olmadı neredeyse 8kg verdin bu hafta durması gayet normal
Menüm
Sabah
Su 2 litre
Valla yanıltmak istemem ama ben salonda hocanın bol bol iç bacak ve basen erimesiyle ilgili başının etini yedim. Normal squatı çok uzun zamandır yaptığımı söylemiştim. Bana hiç 1 kg 2kg fln demedi direk 5i aldı eline normal squat pozisyonunda 25x3 set yap dedi, bir de iç bacağa ağırlık vermek istersen yine squat pozisyonunu alıp bu kez bacaklarını omuz genişliği değil de 2 katı kadar açarak 5 kg ağırlık ile yap dedi. Felaket derecede basenleriniz titriyor yaparken özellikle 1. setten sonra yanıyo adeta. Fakat bu 5 kg dumbell çift elle tek dumbell kaldırarak yapıyosunuz :) Yanlış anlaşılmasın bacaklarınızın ortasında yere doğru tutarak 5 kg kaldırıyosunuz :)
Kızlar neler yapılıyor cuma heyecanına kapılıp kaçamaklar yapılmıyor dimiiiii ? Ben kaçamaksız olarak kapatcam tabiki
Rakipmi oluyoruzTeşekkür ederim
Aramıza hoşgeldin eda bem poni
Tebrkler
Bravo abla
Yapacak bişy yok canm artık haftaya çok iyi bi eksiyle gelirsin anlaşırız
Tebrikler
Haftaya napıyorz
Tebriklerr
İnşaallah cnm
Haklısın ablam bu hafta mod düşüktü haftaya süper bi sonuç göreceğimize inanıyorum
Rakibem tebrikler yendin beni
teveccugunuzHeee Heee biraz önce hani bana hani bana dicektim :)))
Senin içinde yorumum
Hımmmm ne söylesemki
Kaçamak yok spor var paylaşım var
Eee daha ne olsun
Senin haftanın üyesi seçiyorum
Hadi inşallah poni seninde bitiyor reglMaşaallahın vardı bu hafta
Regln btmesyle haftaya süper sonuç alacaksn bnce
Kız nete bak burda yasakEda diyet kapımdaya baktımda güzel bi uygulama bçraz aydınlatr mısn merak ettm
burayı ihmal etmeden gece yarısı yuzsende olurKızlar bebek gitti teli aldım elime yemek yedikten sonra babama gidecem yurtdışından geldi sonra gölbaşına yolculuk yine yeniden
Hafta sonu Cumartesi bi düğün var pazar misafir yüzebilirmiyim bilmiyorum misafir varken havuza girmek olmuyor malum bi fırsatını bulup gireceğim ama kaçamak yapmayı düşünmüyorum geçen hafta gördüm sonucunu
Afiyet olsun yemeden yapmışsın aksamı değişiklik oldu muMenüm
Sabah
Su 2 litre
Annem ne heyecanı yırttı bu cuma bütün hevesiniz haftaya cumaya benim simit başka bahara kaldıKızlar neler yapılıyor cuma heyecanına kapılıp kaçamaklar yapılmıyor dimiiiii ? Ben kaçamaksız olarak kapatcam tabiki
süpersin canım Zuhal ablada demiş bilmediğin için birşey olmaz ama menüde de şirket ismini gördüklerini paylaşma bizim bı arkadaş başka bir firmanın hazır menüsünü böyle alıp paylaşıyordu Ban yediEve gidiş yolundayım :) kaçamaksız bitiyor bir gün daha akşam yemeği yicem 1 saat sonra spor gece 24e kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?