Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamamdır merve :)

Evet geldim saat 4den sonra bulantısı iyice arttı regl olmasam hamileyim diyeceğim ama bazen reglken oluyor benim bulantı
Biraz uyudum ama geçmedi bu arada eşim eliptigimi baştan aşağı sokup bakım yaptı oğluyla ben uyurken bı kalktım ikisinin de eller yüzler yağ sanırsın kaporta indirdiler ve akşam üstünden beri leblebi yiyorum bulandikca bastırıyor

Hoşbuldum çok memnun oldum. Bu arada doğum gününüzmüş sanırım nice sağlıklı, fit yaşlara
Teşekkür ederim
Spordan geldim akşama misafir var hem evi temizlrmem hemde hazırlık yapmam lazım bildirim yapiyim hemen
Geçen hafta 66,8
Bu hafta 66,6
Yüzden 0,30
Bu hafta olmadı haftaya telafi edicem kızlar söz öperim sizi
Sçz verdiysen yaparsn kesin

@seydan94 canm sabit olman çok normal o kadar kilo verdin

Spora aşık biri

Süpermiş sistem, güzel görünüyolar ayrıca
Yasemin bizim üst bölgeler daha büyük ya 60 filan olsak gider ama
Hadi coşalım bu hafta

Salata olsa iyi olurmş canm
Kızlar neler yapılıyor cuma heyecanına kapılıp kaçamaklar yapılmıyor dimiiiii ? Ben kaçamaksız olarak kapatcam tabiki
Biz eşimle yürüyüşten geldik.kaçamağım yok akşamı 17de yiyeceğiz artık sonra da yürüyüş erken olacak ama dayanıcaz napalım

Beğendim güzel

Menü
Sabah(9:00)
tam tahılli ekmeğe tost
Yeşillik

Öğle(15:00)
100g tavuk
1minik kase yoğurt
1kase mercimek çorbası
(Malesef durmadı midemde)

Sonra iki avuç kadar leblebi ara ara yedim şu çok fazla inşallah geçer istahim bile gitti inanmıyorum benim iştah hep fulldu
Spor: 40dk eliptik +bölgesel

Ay bnm regl başlamadı ki daha her ay regldni on gün önce sivilcelerim çıkar karnım şişer
Geçmş olsn cano
Bünye aç kalmş ama

Kızlar neler yapılıyor cuma heyecanına kapılıp kaçamaklar yapılmıyor dimiiiii ? Ben kaçamaksız olarak kapatcam tabiki
anca eve girdim Seyda bugünde dışarıdayim bol bol yürüdüm kalori yaktım şuan ayaklarım sızlıyor

Güzel
afiyet olsun canım akşam bulgur 5 YK yerine tavuk 5 YK olsa sanki daha iyi olurmuş çorbada karbon

Geçmiş olsun baharcim gecmezse ilaç al mutlaka bazen regl olmadan benim de oluyor
AFiyet olsun canım güzel başlamıssin mide bulantısı olmasa güzel menü çıkacakmış

Menüm gelsin

(11:00) gibiydi tam hatırlamıyorum
Domates
Kırmızı biber
1 tane avuç içi kadar kızarmış ekmek
1 ck tereyağı

(14:00)
Hamburgerin cheesburgeri( ekmeklerini yemedim)
1 bardak ayran

(20:00)
2 Alman tipi salatalık turşusu
1 kase marul salatası.
½ kase yoğurt

Su:2 lt

KORku filmi gibisin bahar karanlık suda karşıma çaki çıkıyomuş ayağımdan beni dibe çekiyormuş gibi hayal ettim hayatta gece o havuza giremem

ANca poni bende 60 kiloda gider diye düşünüyorum

Afiyet olsun merve

olalım kimseye söz verme haftaya bak bni yenmesi kolay
Poni mervede beni gözğne kestirmiş
Her öğün ne yiyeceksek önce buraya yazıp etiketleyelim birbirimizi zaten önümüzdeki hafta dikkatler bizim üzerimizde farkkndaysan sorumluluk bizde hadi bakalım diyet zayıflama adına ne yapıyorsak o saatte yazalım buraya

Güzelim tmm kaçamak yok fazlada yememişin
Ama hiç salata sebze türü yeşillik vs.yok

Evet pro yemişin ama yoğurdun yeride ayrı
Yoğurda ağırlık veriyorum artık abla ikidir beni uyarıyorsun unutuyorum yemeyi hergün bir kase mutlaka yerdim ramazandan sonra bu alışkanlığımı bıraktım sanırım

senin Selahattinin var mı güzel listeleri bu hafta yapalım Yasemin

senin Selahattinin var mı güzel listeleri bu hafta yapalım Yasemin
Yok merve bu hafta bak selahattin gazisiyim :)
Yapamadım meyveyle karın doymuyor daha çok açlık hissediyorsun bi işe yaramadı adam gibi sebze yemeği ve yoğurdumu yiyeceğim meyvede şeker ya yedikçe yediriyor

Eve gidiş yolundayım :) kaçamaksız bitiyor bir gün daha akşam yemeği yicem 1 saat sonra spor gece 24e kadar

Süpersin canım gerçekten

Güzel ve dolu dolu olmuş bence ama sabah geç olduğu için soruyorum ara öğüne gerek varmıydı öğlen ile sabah arasındaki ? Ara öğün iyi geliyorsa bişey demiyim tabi

Bulgur pilavı fazla olmuş onu çıkarınca Tam benlik duruyor

Geçmiş olsun tekrar canım iyimisin şimdi

Süper kaptanım yürümen

Canım o hamburgerlerin köftelerinin içlerinde neler olduğundan bahsetmek istemiyorum pek
Onun dışında kötü değil bence

Yok merve bu hafta bak selahattin gazisiyim :)
Yapamadım meyveyle karın doymuyor daha çok açlık hissediyorsun bi işe yaramadı adam gibi sebze yemeği ve yoğurdumu yiyeceğim meyvede şeker ya yedikçe yediriyor

Her ne kadar meyve şekeri de olsa elbette onlar da da şeker var ve fazlası zarar ben meyveyi hep yoğurtla yemeye çalışıyorum böylece daha doyurucu oluyor hem hemde kan şekerini birden zıplatmıyor

Bu aralar doymuyorum kan ilacından olsa gerek o yüzden ara öğünü çoğaltım aslında iyi gelmiyor bana ara öğün pek tercih etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…