- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.741
Tamamdır merve :)Keşke daha fazla gitseydi Baharcim ama yapacak bişey yok 4 günlük liste daha fazla götürür diye ümit ediyordum
Sana gelince bu hafta spor askina hayrandım menülerde gayet güzeldi bilinmedik bir artı seni oldukca uğraştırdı ama sen yine yılmadan eksiye düştün azmine inancına hayran kaldim
Yaso bu haftaki rakibim sensin gardimi aldım her türlü yerlerden taciz edicem ona göre güzel bir düello olsun inşallah
afiyet olsun canım
Teşekkür ederimHoşbuldum çok memnun oldum. Bu arada doğum gününüzmüş sanırım nice sağlıklı, fit yaşlara
Sçz verdiysen yaparsn kesinSpordan geldim akşama misafir var hem evi temizlrmem hemde hazırlık yapmam lazım bildirim yapiyim hemen
Geçen hafta 66,8
Bu hafta 66,6
Yüzden 0,30
Bu hafta olmadı haftaya telafi edicem kızlar söz öperim sizi
Spora aşık biriEvli değilim ailemle yaşıyorum. Diyetisyene de gittim fakat hiçbir zaman 66 kiloyu geçmedi kilom bölgesel yağlanmalar için gittim, saçma sapan listeler ve yasaklara uyamadığım için hep bıraktım. Sonradan konuyla ilgili şehirlerde dönem dönem düzenlenen seminerlere katıldım, bi ara kafayı bayağı takmıştım çok araştırdım her gün bir şeyler öğrendim. Sonrasında birikti bir şeyler, nerede yanlış yaptığımı anladım, bir gün karar verdim uygulamaya geçtim hepsi bu. En büyük sıkıntım ofis ortamında her gün kebap ya da fast food beslenmekti. Onu da araştırmalarım sonucunda diyetkapımda ile yendim. Evden getirmek de zor oluyor, bi süre devam ediyorsun bi süre sonra unutuyosun, üşeniyosun. Öğle yemeği çok önemliydi benim için onu halledince taşlar yerine oturdu. Çikolata bağımlılığımı da sporla ve suyla yendiğimi düşünüyorum. Canım istemiyor ilginç şekilde :)
İşe sabah 8.30 da başlıyorum. Bazen ofiste bazen evde kahvaltı yapıyorum. Kahvaltı saatim en geç 9.30 oluyor.
13.00 da öğle yemeğimi yiyorum. Öğle yemeğine kadar geçen sürede saat belli olmuyor 1. ara öğünümü yapıyorum.
Öğle yemeği sonrasında saat 3 gibi 2. ara öğün ve iş çıkışında 18.00 gibi 3. ara öğünü yapıyorum.
Ben 18.30 da çıkıyorum işten bu sebeple eve ulaşımım genelde 19:30u bulabiliyor. En geç 20:30a kadar yemeğimi yiyorum.
Sonrasında bol su, spor öncesi içtiğim yağlar ve 21:00 21:30 dan salon kapanana kadar genelde 23:00 full spor yapıyorum.
23:15 eve giriş, duş ve uyku :)
Spor gerçekten hafife alınacak gibi değil, çok ama çok önemli başta üşenebilirsiniz ama herşey başlayana kadar spor yapmaya başlayınca bağımlılık yapıyor resmen bırakamıyosunuz. Ben her zaman spor sevgilim gibi derim, eğer 1 günü spor yapmadan geçireyim sanki onu aldatmışçasına hissederek vicdan azabı çekiyorum. Salondaki arkadaşlardan da aynısını duyuyorum. Sabah hepimiz işe gideceğiz salon 23:00 da kapanıyor ve bize yetmiyor, her gün zorla çıkarılıyoruz salondan o derece yanispor şart :)
Süpermiş sistem, güzel görünüyolar ayrıcaElbette :)
Ben Ankara'da yaşıyorum. XXX günlük olarak almanız gereken kalori dahilinde size öğünleri sunan bir kapıya teslim yemek şirketi. Her sabah belirttiğiniz adrese kendi özel paketleriyle gönderiyorlar. Ben aylık alıyorum. Ödemeler haftalık olarak gerçekleşiyor. Her hafta pazartesi günü size o haftaki menü içeriklerini gönderiyorlar. Her şehirde özel diyetisyenler var, onlarla iletişime geçiyorsunuz. Online diyetisyen hizmeti alıyorsunuz. Günlük menü içerikleri diyetisyenler tarafından hazırlanıyor. Yemediğiniz alerjiniz olan bir şey varsa en baştan söylüyorsunuz menüleriniz ona göre çıkıyor. XXX da 3 ana 3 ara , detox içecekleri 5 günlük paketler, sporcu paketleri, ofis paketleri vs. siz nasıl isterseniz o şekilde sunuluyor. Ben şuan Ofis Paketi dedikleri paketten alıyorum. Öğle yemeği ve 1 ara öğün geliyor. Toplamda 500 kaloriyi geçmiyor Öğle yemeği + ara öğünüm. Haftada 3 gün tavuk, beyaz et, kırmızı et; 2 gün sebze ağırlıklı yemekler geliyor. Yemekler çoğunlukla buharda ya da fırında pişiyor. Fakat bir kez tattığınızda bunlar cidden diyet yemekleri olamaz dersiniz öyle şahane :) Buraya birkaç yemeğimin resmini koyacağım. Ve bu haftaki menümü :)
Eki Görüntüle 2020812 Eki Görüntüle 2020813 Eki Görüntüle 2020814 Eki Görüntüle 2020815 Eki Görüntüle 2020816 Eki Görüntüle 2020817 Eki Görüntüle 2020818 Eki Görüntüle 2020819
Yasemin bizim üst bölgeler daha büyük ya 60 filan olsak gider amaHOŞgeldin canım tabiki olur yeni tariflere her zaman açığım
Dilek zumba nasıldı hoca kimdi gelemedim çok üzüldüm ya
Kendimi tanıtayım bende ankaradayım 34 yaşındayım ocak ayında 83 kilo ile başladım 67 kilodayım boyum 170 7 kilo fazlam olduğunu düşünüyorum aslında hedef kilom 65 idi ama şimdi aynaya bakınca kendimi. Hala hiç beğenmiyorum vücudumda gram yağ istemiyorum ve kas istiyorum cidden kollarımda biraz oluşmuş durumda ama karnım 2 sezeryan geçirdiğimden dolayı baya kötü durumda aşırı sarktı haftada 3 gün salona gidiyorum artı evde jilian michael level 3 yapıyorum hafta sonları yüzmeye başladım ama hala yetersiz geliyor bu hayallerdeki vücuda kavuşmak öyle zor bi yolculukki sabah inanın tartıda bu rakamı görünce oturdum ağladım hafta sonu birgün kaçamak bütün haftamı elimden aldı telafisini yaptığım halde
Neyse senin beni motive edeceğine inanoyorum canım başarılar diliyorum
Spor aşkı bambaşka bişey gerçekten tebrik ediyorum seni
Teşekkürelr şeydacım
Hadi coşalım bu haftaKızlar bebek gitti teli aldım elime yemek yedikten sonra babama gidecem yurtdışından geldi sonra gölbaşına yolculuk yine yeniden
Hafta sonu Cumartesi bi düğün var pazar misafir yüzebilirmiyim bilmiyorum misafir varken havuza girmek olmuyor malum bi fırsatını bulup gireceğim ama kaçamak yapmayı düşünmüyorum geçen hafta gördüm sonucunu
Salata olsa iyi olurmş canmMenüm
Sabah
Soğanlı yumurta ilginç canım çekti 1 dl ekmek
Öğlen 1 tabak mercimek çorbası 2 hurma 4 yarım ceviz
Akşam 1 tabak fırında tavuk göğüs patates yaptım 19da yerim leptin için
Su 2 litre
1 litre yeşilçaylı karışım
Biz eşimle yürüyüşten geldik.kaçamağım yok akşamı 17de yiyeceğiz artık sonra da yürüyüş erken olacak ama dayanıcaz napalımKızlar neler yapılıyor cuma heyecanına kapılıp kaçamaklar yapılmıyor dimiiiii ? Ben kaçamaksız olarak kapatcam tabiki
Beğendim güzelMenüm
Sabah 10:30 ( kan hapından dolayı bu saate kaldı )
1 yumurta domates salatalık semizotu
1 kk peynir 2 zeytin 1 bardak limonlu çay
Ara 2 kuru kayısı + 1 ceviz +1 fındık
Öğle 1 kase brokoli çorbası 1 kase cacık 1 kase salata yağsız limonlu
Ara 1 şekersiz sütlü kahve
Aksam
Fırında körili 1 parça but ve çok az göğüs eti
1 bardak naneli ayran
Ara tarçınlı süt
Su 2 lt
Spor yok şuan ama yatmadan önce ebru şallının videolardan birini yapcam yapınca buraya yazarım :)
Ay bnm regl başlamadı ki dahateveccugunuz
Hadi inşallah poni seninde bitiyor regl
Kız nete bak burda yasak
burayı ihmal etmeden gece yarısı yuzsende olur
Afiyet olsun yemeden yapmışsın aksamı değişiklik oldu mu
Annem ne heyecanı yırttı bu cuma bütün hevesiniz haftaya cumaya benim simit başka bahara kaldı
süpersin canım Zuhal ablada demiş bilmediğin için birşey olmaz ama menüde de şirket ismini gördüklerini paylaşma bizim bı arkadaş başka bir firmanın hazır menüsünü böyle alıp paylaşıyordu Ban yedi
Geçmş olsn canoEvet geldim saat 4den sonra bulantısı iyice arttı regl olmasam hamileyim diyeceğim ama bazen reglken oluyor benim bulantı
Biraz uyudum ama geçmedi bu arada eşim eliptigimi baştan aşağı sokup bakım yaptı oğluyla ben uyurkenbı kalktım ikisinin de eller yüzler yağ sanırsın kaporta indirdiler ve akşam üstünden beri leblebi yiyorum bulandikca bastırıyor
Bünye aç kalmş amaMenü
Sabah(9:00)
tam tahılli ekmeğe tost
Yeşillik
Öğle(15:00)
100g tavuk
1minik kase yoğurt
1kase mercimek çorbası
(Malesef durmadı midemde)
Sonra iki avuç kadar leblebi ara ara yedim şu çok fazla inşallah geçer istahim bile gitti inanmıyorum benim iştah hep fulldu
Spor: 40dk eliptik +bölgesel
olalım kimseye söz verme haftaya bak bni yenmesi kolayRakipmi oluyoruz
anca eve girdim Seyda bugünde dışarıdayim bol bol yürüdüm kalori yaktım şuan ayaklarım sızlıyorKızlar neler yapılıyor cuma heyecanına kapılıp kaçamaklar yapılmıyor dimiiiii ? Ben kaçamaksız olarak kapatcam tabiki
GüzelMenüm
Aksam
1 bardak naneli ayran
Ara tarçınlı süt
Su 2 lt
Spor yok şuan ama yatmadan önce ebru şallının videolardan birini yapcam yapınca buraya yazarım :)
afiyet olsun canım akşam bulgur 5 YK yerine tavuk 5 YK olsa sanki daha iyi olurmuş çorbada karbonMenüm
12.00
1 d ekmek
3 y kaşığı yumurtalı menemen
2 d peynir
1 çk bal
14.00
Kahve+2 hurma
17.00
Yarım kase kırmızı mercimek çorbası
5 yk bulgur pilavı
2 yk tavuk sote
Yoğurtlu semizotu
Su 1.5
Spor 80 dk yürüyüş
Geçmiş olsun baharcim gecmezse ilaç al mutlaka bazen regl olmadan benim de oluyorEvet geldim saat 4den sonra bulantısı iyice arttı regl olmasam hamileyim diyeceğim ama bazen reglken oluyor benim bulantı
Biraz uyudum ama geçmedi bu arada eşim eliptigimi baştan aşağı sokup bakım yaptı oğluyla ben uyurkenbı kalktım ikisinin de eller yüzler yağ sanırsın kaporta indirdiler ve akşam üstünden beri leblebi yiyorum bulandikca bastırıyor
AFiyet olsun canım güzel başlamıssin mide bulantısı olmasa güzel menü çıkacakmışMenü
tam tahılli ekmeğe tost
Yeşillik
100g tavuk
1minik kase yoğurt
1kase mercimek çorbası
Sonra iki avuç kadar leblebi ara ara yedim şu çok fazla inşallah geçer istahim bile gitti inanmıyorum benim iştah hep fulldu
KORku filmi gibisin bahar karanlık suda karşıma çaki çıkıyomuş ayağımdan beni dibe çekiyormuş gibi hayal ettim hayatta gece o havuza girememteveccugunuz
Hadi inşallah poni seninde bitiyor regl
Kız nete bak burda yasak
burayı ihmal etmeden gece yarısı yuzsende olur
Afiyet olsun yemeden yapmışsın aksamı değişiklik oldu mu
Annem ne heyecanı yırttı bu cuma bütün hevesiniz haftaya cumaya benim simit başka bahara kaldı
süpersin canım Zuhal ablada demiş bilmediğin için birşey olmaz ama menüde de şirket ismini gördüklerini paylaşma bizim bı arkadaş başka bir firmanın hazır menüsünü böyle alıp paylaşıyordu Ban yedi
ANca poni bende 60 kiloda gider diye düşünüyorumTeşekkür ederim
Sçz verdiysen yaparsn kesin
@seydan94 canm sabit olman çok normal o kadar kilo verdin
Spora aşık biri
Süpermiş sistem, güzel görünüyolar ayrıca
Yasemin bizim üst bölgeler daha büyük ya 60 filan olsak gider ama
Hadi coşalım bu hafta
Salata olsa iyi olurmş canm
Biz eşimle yürüyüşten geldik.kaçamağım yok akşamı 17de yiyeceğiz artık sonra da yürüyüş erken olacak ama dayanıcaz napalım
Beğendim güzel
Afiyet olsun merveMenüm gelsin
(11:00) gibiydi tam hatırlamıyorum
Domates
Kırmızı biber
1 tane avuç içi kadar kızarmış ekmek
1 ck tereyağı
(14:00)
Hamburgerin cheesburgeri( ekmeklerini yemedim)
1 bardak ayran
(20:00)
2 Alman tipi salatalık turşusu
1 kase marul salatası.
½ kase yoğurt
Su:2 lt
Poni mervede beni gözğne kestirmişolalım kimseye söz verme haftaya bak bni yenmesi kolay
Yoğurda ağırlık veriyorum artık abla ikidir beni uyarıyorsun unutuyorum yemeyi hergün bir kase mutlaka yerdim ramazandan sonra bu alışkanlığımı bıraktım sanırımGüzelim tmm kaçamak yok fazlada yememişin
Ama hiç salata sebze türü yeşillik vs.yok
Evet pro yemişin ama yoğurdun yeride ayrı
Kolay gelsin canımEve gidiş yolundayım :) kaçamaksız bitiyor bir gün daha akşam yemeği yicem 1 saat sonra spor gece 24e kadar
senin Selahattinin var mı güzel listeleri bu hafta yapalım YaseminPoni mervede beni gözğne kestirmiş
Her öğün ne yiyeceksek önce buraya yazıp etiketleyelim birbirimizi zaten önümüzdeki hafta dikkatler bizim üzerimizde farkkndaysan sorumluluk bizde hadi bakalım diyet zayıflama adına ne yapıyorsak o saatte yazalım buraya
Yok merve bu hafta bak selahattin gazisiyim :)senin Selahattinin var mı güzel listeleri bu hafta yapalım Yasemin
Birde böyle dene bakalım canımYok merve bu hafta bak selahattin gazisiyim :)
Yapamadım meyveyle karın doymuyor daha çok açlık hissediyorsun bi işe yaramadı adam gibi sebze yemeği ve yoğurdumu yiyeceğim meyvede şeker ya yedikçe yediriyor
Eve gidiş yolundayım :) kaçamaksız bitiyor bir gün daha akşam yemeği yicem 1 saat sonra spor gece 24e kadar
Menüm
Aksam
1 bardak naneli ayran
Ara tarçınlı süt
Su 2 lt
Menüm
12.00
1 d ekmek
3 y kaşığı yumurtalı menemen
2 d peynir
1 çk bal
14.00
Kahve+2 hurma
17.00
Yarım kase kırmızı mercimek çorbası
5 yk bulgur pilavı
2 yk tavuk sote
Yoğurtlu semizotu
Su 1.5
Spor 80 dk yürüyüş
Menü
tam tahılli ekmeğe tost
Yeşillik
100g tavuk
1minik kase yoğurt
1kase mercimek çorbası
anca eve girdim Seyda bugünde dışarıdayim bol bol yürüdüm kalori yaktım şuan ayaklarım sızlıyor
Güzel
afiyet olsun canım akşam bulgur 5 YK yerine tavuk 5 YK olsa sanki daha iyi olurmuş çorbada karbon
Geçmiş olsun baharcim gecmezse ilaç al mutlaka bazen regl olmadan benim de oluyor
AFiyet olsun canım güzel başlamıssin mide bulantısı olmasa güzel menü çıkacakmış
Menüm gelsin
(11:00) gibiydi tam hatırlamıyorum
Domates
Kırmızı biber
1 tane avuç içi kadar kızarmış ekmek
1 ck tereyağı
(14:00)
Hamburgerin cheesburgeri( ekmeklerini yemedim)
1 bardak ayran
(20:00)
2 Alman tipi salatalık turşusu
1 kase marul salatası.
½ kase yoğurt
Su:2 lt
Yok merve bu hafta bak selahattin gazisiyim :)
Yapamadım meyveyle karın doymuyor daha çok açlık hissediyorsun bi işe yaramadı adam gibi sebze yemeği ve yoğurdumu yiyeceğim meyvede şeker ya yedikçe yediriyor
Bu aralar doymuyorum kan ilacından olsa gerek o yüzden ara öğünü çoğaltım aslında iyi gelmiyor bana ara öğün pek tercih etmiyorumSüpersin canım gerçekten
Güzel ve dolu dolu olmuş bence ama sabah geç olduğu için soruyorum ara öğüne gerek varmıydı öğlen ile sabah arasındaki ? Ara öğün iyi geliyorsa bişey demiyim tabi
Bulgur pilavı fazla olmuş onu çıkarınca Tam benlik duruyor
Geçmiş olsun tekrar canım iyimisin şimdi
Süper kaptanım yürümen
Canım o hamburgerlerin köftelerinin içlerinde neler olduğundan bahsetmek istemiyorum pek
Onun dışında kötü değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?