Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hedeflerimizi tekrar görelim

EYLÜL KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ

Mefkurem 97.7 / 81.7 / 94,6 / -12,9
askrhpozitif 75 /60 / 73,4 /-13,3
@Poni Bon 73.7 /65 /73 /-8
@nanekekik 69.8 /63/68/-5
Habinar 68.2 /62/67,4/-5,4
@seydan94 62.4 / 55 / 61,1/-6,1
@fatdegil_fit 100.1 /90/ 99,9/9,9
Edibe12 92.8 / 80 / 89,6/-9,6
@befitlady y 69.5/58/ 68,7/-10,7
@ayulduzz 68.2/60/66,6/- 6,6(mezuniyet)
@witch_eda 62,5/58/62,5/-0

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım

Maşallah canım çok güzel spor yapmışsın imrendim dogrusu
baya az bir menü olmuş senin için canım açlık krizi yasarsan yoğurt ye aman dikkat lütfen

sabah 62 ,5 degilmiydin

Sabah tartıldığımda 62.5 idim. Aç karına. Şimdi gece tartılınca nası ya dedim tartı bozuldu heralde spor salonunun ortak tartısı gibi bişi çünkü o. Sonra baktık bozulma fln yok. Hoca hem şuan yaktığın kalorilerden hem de gün içi tükettiğin yağ yakıcı besinler ve boşaltım sebebiyle olmuştur dedi. Bir de bende bir süredir kilo verimi durmuştu yani yavaşlamıştı. Bizde spor antrenmanlarını değiştirmiştik etkisini yine hızlı bir şekilde göstermeye başlamış dedi. Yarın sabah bir daha tartılacağıö çünkü hocam daha az çıkacağumı düşünüyor.

Bencede daha az çıkarsın canım çok mutlu oldum senin adına ne güzel ya harikasın

Sabah kendi tartında tartılmamışmıydın
Belki tartı farkı vardır

Aslında hazır et ürünlerinin hiç biri iyi değil cnm
Çok fazla katkı maddesi var
Mc.köftelerinde bide bağımlılık yapan madde de oluyor
valla basiretim bağlandı abla hiç dusunemedim açlığını yatistirsin yeter dedim o an yoksa avmnin yemek katında gözüm dönmek uzereydi

Heeee Heeee hala aramızda 400 gr var :)))
haksızlık bu ya yine yakalayamadım haftaya yakalamam lazım hatta arayı açmam lazim

Yani ben başladığımda sporun zamanı olmadığını günün hangi saatinde yapılırsa yapılsın mutlaka etkisini göstereceğini söylediler. Ben haftaiçi çalışıyorum, haftasonu izinliyim. Haftaiçi akşamları 9da spara başlıyorum 11de bitiriyorum. Haftasonu günde iki kez gittiğim oluyor sabah hafif akşam bayağı ağır çalışıyorum.

Ben başta kardiyo ve pilates ağırlıklı başladım inanılmaz ter atıyodum inanılmaz hızlı kilo vermiştim sonra durdu. Programı değiştirdik ağırlık çalışman gerek dediler gerçek yağ yakımı kardiyo değil ağırlık ile oluyormuş. Kardiyo yağ yakımının %10luk kısmıymıs. Tabi ben bunu duyunca bayağı azalttım kardiyoyu artık ne yürüyüş ne koşu hiçbişi yapmıyorum.

Ağırlıkta kas kütlelerini artırırsak kas kütleleri yağları yakıyormuş. Esas amaç kas kütlesi artırımı oldu bende. Ve bayanlarda çok ağır değil vücudun max %70i kadar kaldırabileceği ağırlıklarla tamamen bölgesel çalışmak gerekiyormuş. Ne kadar çok tekrar o kadar çok - yağlar + kaslar. Bazen öyle yanıyor ki çalıştığım bölge çığlık atıyorum ağlayasım geliyor bırakma diye bağırıyorlar nefes alıp devam ediyorum bağırmaya. Hocam işte şimdi işe yaramaya başladı diyor. Ve hergün daha çok artıyoruz ağırlık kg .

Ay hayatta öyle kaldıramazdim ben o kadar acı olacak benim kollar tutmazki valla ağırlık ayağıma falan duservalla maşallah

Sağolsın tatlım
Bu konuda o kadar değişik görüşler varki
Kimi boşuna cardiyo yapmayın diyor kimisi cardiyosuz yağ yakma olmaz diyor

Ben 90 lı kilolarda olduğum için
Ve henüz tam anlamıyla başlamadım spora arada yürüyüş sopalarıyla dışarda yürüyorum
Ama kendime bi planda yapmak istiyorum
Evde hertürlü aletim mevcut
Acaba 3 gün yürüyüş 3 gün aletlerlemi çalışsam
Bide sporun fazlası bana yaramıyor
Mutlaka inceltiyordur Ama tartı fazla düşmüyor o zaman
Bunu biçok kez test ettim

Senin için önemli olan ayna mı tartı mı peki? önceliğin ayna olursa tartı zaten mecburen illaki düşecek. Düşünürsen ben sana spor programı konusunda yardımcı olurum. Görselli neleri ne kadar yapmalısın, hangi egzersiz hangi bölge için, çalışman gereken ağırlıklar. Çünkü inanın sadece beslenmeyle olmuyor bu iş

Yarın sabah gerçek sonucu göreceğiz, bende merak ediyorum. Eger yarin daha az cikarsam sizlere güzel birkaç tavsiyede bulunacağım
hadi bakalım güzel sonuçlar görürsün inşallah

cok tesekkur ederim :) hep birlikte arınalım yağlardan insallah :) tartı diilde ayna çok önemli
tabiki ayna daha önemlide yarışmada olduğumuz için tartı oldukça önem taşıyorşuan 73 kusurum ama hiç 73 Luk durmuyorum göbek sarkiuor kollar sarkiyor acil spora ihtiyacım var

Ay hayatta öyle kaldıramazdim ben o kadar acı olacak benim kollar tutmazki valla ağırlık ayağıma falan duservalla maşallah

Yok düşmeyenlerde var sen sadece vücudunu kullanıyosun bazı aletlerde Plank yapın kızlar günde her antrenman sonrası plank hareketi o hareket bakın nasıl çığlık attırıyor titretiyor inanın tüm vücutta etkisini hemmen hareket sonrası bile göreceksiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…