- 12 Ağustos 2015
- 233
- 338
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.781
Sadece aksamlari cikabiliyoz arabaylaBebek arabasıyla yürüyüşe çıksanız olmuyomu hem çocukda hava alır
Bozulmaz abla yemek bulaşık toplanır yola çıkarız 1 saat yol belki kahve çay içerim anca oğlanı uyutmaya geçerim iş çok yani :)Menü bozulmazsa güzel görünüyor cnm
Sen katılcanmı yarışa
Evde kosu bandi var ciktim mi aglio bana bi sey oluo sanio leslie aciom aglio tuhaf gelio degisik bi cocukİlla dışarı atmana gerek yok kendini. Evde spor yapmayı dene.
Tv izlerken varsa şansın telefondan bilgisayardan leslie aç izlerken sporunu yap. Böyle iki işi aynı anda yaparsın
Evet cnm spor yarışı yapalım dedikyaBozulmaz abla yemek bulaşık toplanır yola çıkarız 1 saat yol belki kahve çay içerim anca oğlanı uyutmaya geçerim iş çok yani :)
Ne yarışı spormu
Teşekkür ederim :)Doğru seçimi yaptığından emin olabilrisin:)
Çok güzel menün..
heralde öğle uykusu vardır sende ozaman yap leslieSadece aksamlari cikabiliyoz arabayla
O zaman isleri yapiom ya ha soylemeyi unuttum kpss icin accik da kitap aciomheralde öğle uykusu vardır sende ozaman yap leslie
Burda bi kaç arkadaşın çocuklarıda yaptırmıyorsu sporu biraz aklı erene kadar zorlanırsınız benim oğlana 4 yaşındaydı geçen sene dedimki doktor spor yapmamı istiyor yoksa hasta olacakmışım garibim üzüldü habire spor yap deyip duruyordu :) yoksa izin vermiyordu benimkideEvde kosu bandi var ciktim mi aglio bana bi sey oluo sanio leslie aciom aglio tuhaf gelio degisik bi cocuk
Dün gördüm abla evet katılıyorum bende cumaları bakacağım bebeğe sadece diğer günler yaparımda sınıfta kalırım sanırım takım deligibi spor yapıyor :)Evet cnm spor yarışı yapalım dedikya
eneeem kiyamam izin vermis bak goruon muBurda bi kaç arkadaşın çocuklarıda yaptırmıyorsu sporu biraz aklı erene kadar zorlanırsınız benim oğlana 4 yaşındaydı geçen sene dedimki doktor spor yapmamı istiyor yoksa hasta olacakmışım garibim üzüldü habire spor yap deyip duruyordu :) yoksa izin vermiyordu benimkide
Afiyet olsun gayet güzel menüBugünkü menüm
Sabah:
1 haş. yumurta
Söğüş salata
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
1 fincan yeşil çay
Öğle: közlenmiş patlıcan
1 kase yoğurt
Salata
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
2 köfte + 1 tavuk baget
Salata
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Gece: türk kahvesi içerim
Spor sabah 45 dk leslie
Akşam spor yok
Su 2 litre
Akşam çorba olmayacak mangal yapacağız misafirlikte olacağım. Erken gelirsem sporu yapmaya çalışacağım:)
Çok güzel tatlımBugünkü menüm
Sabah:
1 haş. yumurta
Söğüş salata
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
1 fincan yeşil çay
Öğle: közlenmiş patlıcan
1 kase yoğurt
Salata
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
2 köfte + 1 tavuk baget
Salata
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Gece: türk kahvesi içerim
Spor sabah 45 dk leslie
Akşam spor yok
Su 2 litre
Akşam çorba olmayacak mangal yapacağız misafirlikte olacağım. Erken gelirsem sporu yapmaya çalışacağım:)
Kız daha bende yapamadımDün gördüm abla evet katılıyorum bende cumaları bakacağım bebeğe sadece diğer günler yaparımda sınıfta kalırım sanırım takım deligibi spor yapıyor :)
Bende sizi birbirinize uygun görüp baş göz edeyim dediydim@CeruleanSins rakip olalim mi ha
Bence işin sırrı bu. Yoksa bayramın sonuna kadar nasıl 100 ün altını göreceğim benÇok güzel tatlım
Böyle azimli planlı insanları severim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?