- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.801
Ilahi senBende sizi birbirinize uygun görüp baş göz edeyim dediydim
Çok fena çok birde çevrelerindeki insanlarda hep kilolu tabi onlar kadar değilse de normal gördükleri bizim şişman gördüklerimizMotive olmaya ihtiyacınız varsa şuan tlcyi açın ağır yaşamları izleyin
Ona göre ayağınızı denk alacağız bu midenin büyümesinin sınırı yok patlayan kadar yeyip zorladığını bilirim ama umutsuz olmak YokArada bakiyom ben ona korkuyom uzuluom insan karisik hissedio
pilav çok olmuş birde bakliyat in yanına pilav tüketme canım barbunya salata yoğurt olsa inan daha tok hissedersin akşamda dedikleri gibi az yine söylemişler meyveleri posası ile ye ama ananasla kabuğunu atma çayını yapıp iç ödem atıcıBugun menumu erken paylasuom kizlar
Sabah: 2 kk peynir
1 domates
Sekersiz cay
2dlm tb ekmegi
Arada: 1 muz
Ogle: kucuk bir kase barbunya yemegi
5 kasik pilav
Aksam : 1 kase yogurt salatalik
Yatarken de bir bardak ananas suyu iccem
Ben takımda değildim izindeydim Ramazan'da iki kere şekerden beynim döndü dünyam saati inusilin direnci var ve götürünce tatlıları iki yaşında oğluma kendime yetemeyeceksem ve bunun sebebi yemek yemekse nasıl olurda boğazım için canima acimam yavruları acimam dedim o günden sonra daha kararlı ve iradeliyim inanAllah yasatmasin ya benim fazla yeyince tansiyonum falan cikar aslinda onlarla aramda cok da fark yok
Kız her hafta yorucu olmuyor mu bu bahçe işiKızlar menümü yazayım bugün akşam bahçeye yolculuk var malum hazırlanayım
Sabah 9
Domates salatalık peynirli omlet yağsız
1 dl çavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi 1 yemek kaşığı
Öğlen 14:30
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
4 yarım ceviz
Akşam 19 gibi yerim
Melemen yoğurt
Yeşilçay 2-3 kupa
Bitki çayı yatmadan
Filtr kahve
Su 2 litre olur
Kaç kg canım benimki 2.5 yaşına gelmek üzere 11kg kolay taşıyorumBenim tazmanya canavari kucaktan inmio kucak kusu on aylik zor tasiyom vaktim olsa atcam kendimi disari
başta öyle yapıyorlar uyurken yapıyordum ben akşam kendin için 30-40dk ile başla uykudan feda et şimdi sorun yok gündüz uykusunda yada onun çizgi film zamanında yapıyorumEvde kosu bandi var ciktim mi aglio bana bi sey oluo sanio leslie aciom aglio tuhaf gelio degisik bi cocuk
gayet güzel canımBugünkü menüm
Sabah:
1 haş. yumurta
Söğüş salata
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
1 fincan yeşil çay
Öğle: közlenmiş patlıcan
1 kase yoğurt
Salata
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
2 köfte + 1 tavuk baget
Salata
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Gece: türk kahvesi içerim
Spor sabah 45 dk leslie
Akşam spor yok
Su 2 litre
Akşam çorba olmayacak mangal yapacağız misafirlikte olacağım. Erken gelirsem sporu yapmaya çalışacağım:)
senin hedef neydi eda paylaşıriz birazdanBence işin sırrı bu. Yoksa bayramın sonuna kadar nasıl 100 ün altını göreceğim ben
Bayrama kadarki hedeflerin listesi var mı merak ettim kim ne kadar hedeflemiş
Müsait değilim abla yüzemem bu haftaKız daha bende yapamadım
Banada çocuk geldi :))tamda dışarı çıkacaktım
Akşama kadar kalıcak sonrada işe gidecem
Haftasonu yüzme yaparsan aralıksız yaptığın süreyi yaz
Hem ne zor bahar ah ah diyorum veÇok fena çok birde çevrelerindeki insanlarda hep kilolu tabi onlar kadar değilse de normal gördükleri bizim şişman gördüklerimiz
Ona göre ayağınızı denk alacağız bu midenin büyümesinin sınırı yok patlayan kadar yeyip zorladığını bilirim ama umutsuz olmak Yok
pilav çok olmuş birde bakliyat in yanına pilav tüketme canım barbunya salata yoğurt olsa inan daha tok hissedersin akşamda dedikleri gibi az yine söylemişler meyveleri posası ile ye ama ananasla kabuğunu atma çayını yapıp iç ödem atıcı
Ben takımda değildim izindeydim Ramazan'da iki kere şekerden beynim döndü dünyam saati inusilin direnci var ve götürünce tatlıları iki yaşında oğluma kendime yetemeyeceksem ve bunun sebebi yemek yemekse nasıl olurda boğazım için canima acimam yavruları acimam dedim o günden sonra daha kararlı ve iradeliyim inan
Kız her hafta yorucu olmuyor mu bu bahçe işi
Kaç kg canım benimki 2.5 yaşına gelmek üzere 11kg kolay taşıyorumama bu senin kilolarda alakalı geçen sene 80 li kilolarda daha küçük olduğu halde tasiyamiuordum şimdi daha rahatım
başta öyle yapıyorlar uyurken yapıyordum ben akşam kendin için 30-40dk ile başla uykudan feda et şimdi sorun yok gündüz uykusunda yada onun çizgi film zamanında yapıyorum
gayet güzel canım
senin hedef neydi eda paylaşıriz birazdan
Sıkıntı yok canım üye bekliyoruzKızlarrrr saat 19:00a geliyortakım listesini son dakikaya bırakmayın isterseniz mazalllah aksilik olmasın
Bide misafiriniz bitmiyor demi öyle yerin olacak ama kimse bilmeyecek bizde almayı düşünüyoruz eltilere almasak mı kızHem ne zor bahar ah ah diyorum ve
Yolla acıları bana yolla nede olsa dert babasıyım ya ben sabır taşıyım ya ben diyorum :)
Sayemde bürün çevrem yazlık almaktan vazgeçti :) beni gören parasıyla rezil olmanın nasıl bişey olduğuna şahitlik ediyorBide misafiriniz bitmiyor demi öyle yerin olacak ama kimse bilmeyecek bizde almayı düşünüyoruz eltilere almasak mı kızgerçi biz yükü bı kişiye atmiyoruz
Tamam cnm denerim ama olmazsa da problem yok benim acimdan.canım bende sallamiyordum kendi uyuyordu sonradan eltimin kızdan gördükçe istedi
ben tabiki paslandim bu ara
Süper
Sen muhabbeti buraya bırak devamı gelir yada geçmiş muhabbetleri yorum yap bu iş böyle yürüyor aksi halde katılımın çok az canım
Tatlım sen sürekli aynı tartıda tartiliyim demi bı salon bı ev değil
Yasemin sen neden olmadin daha
bahar bı doktora git bu düzensizlik için
super
Bende boyutunu küçültüp fotorus da düzenleyince ekleniyor
Maşallah poni iyi bir final oldu
vay kaptan
fotoğrafı düzenle deyip kirpinca oluyor canımSelam kizlar
Sabah geldim ama tarti fotografini bir turlu ekleyemedim. Boyutu buyuk diyor artik ugrasmiyorum kilo bilfirimini yapayim
Geçen hafta: 80.1
Guncel: 79.6
Fark: -500
Var tatlım merve yayınlasın sonraBence işin sırrı bu. Yoksa bayramın sonuna kadar nasıl 100 ün altını göreceğim ben
Bayrama kadarki hedeflerin listesi var mı merak ettim kim ne kadar hedeflemiş
gözün aydın seydacimKızlar müsait değilim pek eşim geldi kızlar bi yandan da eşim müsait olunca gelip geçmiş yapcam
gözün aydın canımKızlar müsait değilim pek eşim geldi kızlar bi yandan da eşim müsait olunca gelip geçmiş yapcam
maşallah canım iyiymiş kilosu benim yegende öyleydi 3aydan sonra taşımak çok zorduNorth River benimki simdiden 9.5 kilo kilomdan zor tasiyom sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?